LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post Reply
Trebam te

#426 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Trebam te »

_glavni_ wrote:Ekonomija u Maleziji, onako to je prosjecan fax nista posebno, doduse dobro barata engleskim jezikom jer je morao studirati na engleskom jeziku.

Javna uprava ti nije fakultet, tu idu propala djeca novopecenih tajkuna, politicara itd...rodjak radio gore, tu se strogo vodi racuna da pojedinci prodju, jer trebaju se uvaliti gdje vec u drzavnu sluzbu :dance:

Momak je mlad, svakako treba raditi par godina i steci iskustvo u Opstini i onda mozda se kandidovati za nacelnika, ali eto uz Damirov blagoslov :lol: i Berilo junice, mozda i bude hajra od njega :lol:

;-)
Opet pricas nebuloze, zavrsio je postdiplomski studij iz Ekonomije i javne uprave u Maleziji, ti si vjerovatno bio tamo pa znas kakav je to fakultet i za sta, sa kojim pravom to ti pricas???
Ispade da branim ovoga a ne znam mu ni ime :-)
U redu izvinjavam se, nisam upratio sta je sve momak nakitio od diploma, ali tvrdim da Malezijski univerziteti nisu an svejtskim listama nesto posebno jer svi bolji malezijski studenti obicno idu na skolovanje vani po svjetskim univerzitetima koje sponzorise malezijska vlada.

Javna uprava u Maleziji neznam koliko ima veze sa javnom upravom u BiH.

Kako god momak ima solidnu skolsku podlogu, ali nije on za vodjenje jedne opstine. Nije on uopste ni za kakvog rukovodeceg mjesta, cak ni da vodi sadjenje cvijeca u parku, potrebno mu je iskustvo.

:bih:
pa nije za to da vodi sadjenje cvijeca u parku,mozda ti to mozes voditi

Jeste, sadjenje cvijeca i uredjivanje zelenih povrsina je jedna od prioritetnijih servisa cime se gradske opstine bave :mrgreen:

Savjet, nauci nesto o opcinskim servisima,...SDA je trebala staviti ozbiljnijeg kandidata, a njega u vremenu dok stekne vise iskustva postaviti za jednog od savjetnika :dance:

Kasno, :bih:
Last edited by Trebam te on 08/08/2012 12:19, edited 1 time in total.
Bosnjak333

#427 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Bosnjak333 »

odkuce wrote: Ma vidim da si pristran SDP-ovac i zelim zaista najbolji da prodju i koga narod izabere a sad ne bi rekao da SBB ima 5% sanse jer imaju kvalitetan kadar i za liste i za nacelnika ima i SDP prejake i SDA ima pokojeg dobrog, ali vidi ja idem verzijom da je SDP i SDA mogao vec da uradi nesto da valja godinama sto im dati sansu?
A dragan se dokazao kao covjek sto nemogu reci za Becirevice ima slucajeva mojem drugu je obecavao do izbora nigdje ga kasnije.
Boze sacuvaj,ja pristrasan SDP-ovac. :D :D :D
Govorim ti samo realno,volio bih ja kada SDP i SBB ne bi nista uzeli,ali situacija je takva da SDP najvece sanse ima u Centru,SBB u Starom Gradu,a SDA u Novom Sarajevu.Novi Grad je borba izmedju SDA i SDP-a,a Ilijas,Hadzici,Vogosca takodje SDA.Za Ilidzu ima svega,ali ja opet mislim da nece Memicu moci nista. :D :D :D
Trebam te

#428 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Trebam te »

husein bolt wrote:
Bosnjak333 wrote:
odkuce wrote: Ma vidim da si pristran SDP-ovac i zelim zaista najbolji da prodju i koga narod izabere a sad ne bi rekao da SBB ima 5% sanse jer imaju kvalitetan kadar i za liste i za nacelnika ima i SDP prejake i SDA ima pokojeg dobrog, ali vidi ja idem verzijom da je SDP i SDA mogao vec da uradi nesto da valja godinama sto im dati sansu?
A dragan se dokazao kao covjek sto nemogu reci za Becirevice ima slucajeva mojem drugu je obecavao do izbora nigdje ga kasnije.
Boze sacuvaj,ja pristrasan SDP-ovac. :D :D :D
Govorim ti samo realno,volio bih ja kada SDP i SBB ne bi nista uzeli,ali situacija je takva da SDP najvece sanse ima u Centru,SBB u Starom Gradu,a SDA u Novom Sarajevu.Novi Grad je borba izmedju SDA i SDP-a,a Ilijas,Hadzici,Vogosca takodje SDA.Za Ilidzu ima svega,ali ja opet mislim da nece Memicu moci nista. :D :D :D
Ja to ovako gledam i to je moje mišljenje da SDA neče nigdje na području kantona sarajevo imati načalnika a SDP i SBB če podjeliti ta mjesta zato što su realno najače trenutno političke opcije.
Ihhhh sto ga ti odvali sa "najjacim politickim opcijama" nidje veze, totalni krah ce dozivjeti SDP i SBB...

Pazi ja sam stari SDP-ovac,
bakonja

#429 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by bakonja »

Da Hadžibajrić nije prešao u sandžaktoranj stranku bio bi i dalje dobar, ali nažalost ne odlučuje načelnik nego predsjednik stranke koja ga postavi tako da bi u slučaju njegove pobjede Fahro, Keljmendi i Šaja odlučivali o najljepšoj opštini u Sarajevu što bi bilo jako loše, zato stanovnici Starog grada izađite na izbore i pokažite im da je to prava Bosanska mahala a ne sandžak city kojeg hoće da naprave. Skaka uz tebe smo svi. :)
neki

#430 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by neki »

husein bolt wrote:
vidi tuj što jest jest SDP je najviše pogrješio što je ušo u koaliciju sa SDA zbog toga je i komšić izašo iz stranke i tuj se povlaći parale odmah da gubi SDP izbore u novom sarajevu gdje če dobiti SBB a što se tiče pada ja mislim da izbori koji dolaze da če imati najmanju izlaznost otkad bosne postoji
ja mislim da ti ni ne znas gdje je Novo Sarajevo a gdje Centar..drzi se ti Priboja i Sjenice
Trebam te

#431 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Trebam te »

bakonja wrote:Da Hadžibajrić nije prešao u sandžaktoranj stranku bio bi i dalje dobar, ali nažalost ne odlučuje načelnik nego predsjednik stranke koja ga postavi tako da bi u slučaju njegove pobjede Fahro, Keljmendi i Šaja odlučivali o najljepšoj opštini u Sarajevu što bi bilo jako loše, zato stanovnici Starog grada izađite na izbore i pokažite im da je to prava Bosanska mahala a ne sandžak city kojeg hoće da naprave. Skaka uz tebe smo svi. :)

Podrzavam, ali se bojim mahale, mahala uvijek mahalski misli samo neka je meni dobro (ala Hadzibajric, predje u SBB prodade se za fotelju)
:dance: :bih:
dino84

#432 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by dino84 »

husein bolt,nikidrug,odkuce...

ima li vas jos danas frisko registrovanih na datum 8.8.?Jel Fahro dao instrukcije ili Vikic?Vikic pa Vikic :lol:

Bas nesto proguglah Becirevica sada,diplomirani inzinjer masinstva,u ratu bio na prvoj liniji,budzet uvecao od 2005 sa 20 miliona KM na 44 miliona KM do 2008 g.Dobio valjda neko strano pruiznanje za to,menadzer folovi golovi,stranci dali.

Mislim,ne zivim u toj Opstini svakako ali eto,blamiras se druze sa neprestanim kloniranjem.

Ono sto znam je da u svojoj Opstini necu za Sumana glsati 100 posto,a ni za ovog malog iz SDA.Vidjet cu ostale kandidate sta ce govoriti jos.
Kao Zeljin navijac koji vidi rezultate rada doticne osobe Dzelaludin Muharemovic mogu se samo nasmijati na njegovu kandidaturu u Novom Sarajevu.Koldzo ne treba da brine niti sekunde,jos kad se sada otvoei ona dvorana na Grbavici,ma milina.
Last edited by dino84 on 08/08/2012 13:16, edited 1 time in total.
Treebeard

#433 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Treebeard »

husein bolt wrote:vidi tuj što jest jest SDP je najviše pogrješio što je ušo u koaliciju sa SDA zbog toga je i komšić izašo iz stranke i tuj se povlaći parale odmah da gubi SDP izbore u novom sarajevu gdje če dobiti SBB a što se tiče pada ja mislim da izbori koji dolaze da če imati najmanju izlaznost otkad bosne postoji
neka tebe "tuj" gdje jesi, sta ces u Sarajevu, izmivaj glavu :D i "povlaći parale" izmedju Priboja i Sjenice, dobro ti @neki rece :lol:
Maystor

#434 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Maystor »

odkuce wrote:
Bosnjak333 wrote: Nije Vikic najbolji kandidat samo zato sto je ratni heroj.U Centru ce opet pobjediti Becirevic jer je to mjesto gdje stanovnistvo tradiocionalno glasa za SDP. :D :D
Jedina opcina gdje SBB ima sanse uzeti nacelnika je Stari Grad,u ostalim sanse nisu ni 5 %.
Ma vidim da si pristran SDP-ovac i zelim zaista najbolji da prodju i koga narod izabere a sad ne bi rekao da SBB ima 5% sanse jer imaju kvalitetan kadar i za liste i za nacelnika ima i SDP prejake i SDA ima pokojeg dobrog, ali vidi ja idem verzijom da je SDP i SDA mogao vec da uradi nesto da valja godinama sto im dati sansu?
A šta mu je to obećavao? Grozan je taj Bećirević kad svojoj glasačkoj bazi nije naštelio poslove nakon što je postao načelnik :lol:
dino84

#435 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by dino84 »

odkuce wrote: A dragan se dokazao kao covjek sto nemogu reci za Becirevice ima slucajeva mojem drugu je obecavao do izbora nigdje ga kasnije.

HHAHAHHAHHAHHAHHAHHHA
HAHHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHA

Joj ocima ne vjerujem,jeb.em ti internet i ko ga izmisli!!!

p.s.Ovo isto ona tema ljubav&sex,prejako.

De druze,nastavi dalje,taman se zakuhalo...I sta mu je jos Becirevic obecao,mislim ovaj tvom drugu,dulum zemlje na Poljinama,ali da bude do Brankovica odmah?

JOOOOOOOOOOOJ mati mila,kaze "nigdje ga kasnije".... :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol:
palamuda

#436 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by palamuda »

husein bolt wrote:Ihhhh sto ga ti odvali sa "najjacim politickim opcijama" nidje veze, totalni krah ce dozivjeti SDP i SBB...

vidi tuj što jest jest SDP je najviše pogrješio što je ušo u koaliciju sa SDA zbog toga je i komšić izašo iz stranke i tuj se povlaći parale odmah da gubi SDP izbore u novom sarajevu gdje če dobiti SBB a što se tiče pada ja mislim da izbori koji dolaze da če imati najmanju izlaznost otkad bosne postoji[/quote]
tuj tuj :lol: :lol: u Novo Sarajevo :lol: :lol: :lol:
neki

#437 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by neki »

Lud i ponosan wrote:TUJ - Perutnina Ptuj! :lol: :lol:

Selo misli stig'o Elvis Presley...

E ovo je glasacka struktura SDA, eventualno SBIH.
Nisi dobro upratio, ovaj je SBB
dino84

#438 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by dino84 »

@nikidrug,husein,odkuce itd.

Cuj jarane nesto,u redu je,napravi jos 16 profila do veceras,zagadjuj ovdje i sumu i potok dok mozes,skontali smo gdje si i sta si (Fahro,Vikic,SBB,toranj itd,) ali nemoj majke ti zagadjivati onu temu o Srebrenici tamo,ako ikako moze molba.

Ljudi se satrase i polomise da opstanu fizicki u gradu za koji se pitam moze li se danas i gradom vise nazvati,manipulise se listama,mjestima prebivalista,ljude zele da ubiju po drugi put,da fizicki tamo nestanu zauvijek i onda ti dodjes tamo i pravis proljev isto kao i ovdje.
Akibh

#439 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Akibh »

husein bolt wrote:
palamuda wrote:
husein bolt wrote:Ihhhh sto ga ti odvali sa "najjacim politickim opcijama" nidje veze, totalni krah ce dozivjeti SDP i SBB...

vidi tuj što jest jest SDP je najviše pogrješio što je ušo u koaliciju sa SDA zbog toga je i komšić izašo iz stranke i tuj se povlaći parale odmah da gubi SDP izbore u novom sarajevu gdje če dobiti SBB a što se tiče pada ja mislim da izbori koji dolaze da če imati najmanju izlaznost otkad bosne postoji
tuj tuj :lol: :lol: u Novo Sarajevo :lol: :lol: :lol:
da da u novom sarajevu tuj pada ova dosadašnja nasljednička politika SDA i SDP dosad SDP je opstajao zbog komšića ali sad vas miljacka nosi ka ušću bosne pa dalje do save ćao[/quote]

Auuu, pa njih ne smije nositi voda, oni su u koaliciji sa vama, SDP i SBB tuj su haveri, moraju se pomagati a ti bi ih niz vodu tek tako...Ne valja ti to
wall3

#440 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by wall3 »

Evo ja kažem ovako:

Pošto ne znam baš najbolje kandidate van grada za gradske općine predviđam ovako:

1.Stari Grad- Skaka/Hadžibajrić- Skaki šansa jer je Ibrahim bio očajan.
2.Centar- Vikić, kandidati su loši, čovjeka vole mnogi i iako nema iskustva ljudi žele promjenu.
3. Novo Sarajevo-Moja općina, predviđam Koldžu, ostatak Dželo i onaj iz SBB-a.
4.Novi Grad- Semir Efendić- nakon dobrog Hadžića, Šuman je bio loš, tako da najveće šanse dajem Efendiću.
iPod

#441 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by iPod »

nikidrug wrote:Ja samo znam da je SDA stranka različita od svih ostalih - zato jer je jedina sustavno pljačkala i uništavala državu od kad postoji. Dakle, svaki glasač SDA-a je posredni uništavač moje domovine!
I da, neko davno reče "volim da me moj tuče - nego tuđi ljubi!"
Znaci i SBB je ista, pošto je većina "odrona" iz SDA prešla u redove SBB. Hvala na informaciji, znači nipošto ne glasati za SBB na sljedećim izborima.
Sarajlija123

#442 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Sarajlija123 »

Jos jedan dokaz jadna i licemjerstvra, pa ne mogu reci SDA stranke, ta tri slova me uvijek podsjete na rahmetli predsjednika Aliju Izetbegovica, u daljem tekstu Novi SDA... Kao odgovor koalicijskom kolegi (cistacu sefova u svicarskim bankama) koji ih je odstranio iz vlasti, Novi SDA je spreman cak i da glasa protiv rezolucije UN-a za Siriju kako bi udruzenim snagama sa Dodikom skinuli cistaca sa vlasti... Ima na portalima dosta tekstova vezano za to pa procitajte detaljnije ukoliko niste upuceni...
Dakle Novi SDA i SDP se prepucavaju, vec mjesecima, ok shvatam, stolica i te plate su bitne svima imaju i za sta da se bore, ali su ovaj put doegnuli tako nisko da se udruzuju sa Dodikom kako bi sacuvali svoje pozicije. Covjek im se smije, uspostavlja odnose sa drugim zemljama na nivou BiH, ali u korist manjeg entiteta, a vi i dalje branite vladajuce stranke iz federacije. Toliko nisko padaju da ce sad glasati protiv rezolucije UN-a, za sta pitam se??? Da skinu jednu stranku i da vrate svoje stolice, da Nova SDA ce povecati rejting, ali zapitamo li se sta ce to donjeti drzavi???
Kako cemo mi izgledati pred ocima clanica UN-a, pred ocima Arapskog Vijeca i cijelog svijeta, sve to samo da bi neko sakupio po koji bod pred lokalne izbore. Naravno, glasanje je zavrseno, glasali smo kako treba,ali ljudi raspravljate se oko gluposti, hajmo napraviti listu sposonih ljudi, evo nas ovdje svi smo manje vise iz istog grada, ali smo svi iz iste drzave, pa jel' bitno koja je stranka, zar nije bitno da se krene u buducnost. Ako neko daje konkretan program zaposljavanja, ako neko kaze ako za 2 godine ne ispunim obecanja sam napustam poziciju, pa zar nam to nije prilika da KONACNO pocnemo ziviti kao normal civlizovan svijet, a ne da branimo neke lidere koji su nas i doveli do svega ovoga. Ako negdje grjesim slobodno mi recite, opet kazem argumentovano me ispravite i ja cu se izvinuti. Vrijeme je da se kazni ovo licjemerstvo i koalicije sa ljudima koji ne vole i ne priznaju ovu drzavu,a jos manje Federaciju koja na zalost tone sve dublje i dublje... pozdrav svima :o
Bosnjak333

#443 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Bosnjak333 »

iPod wrote:
nikidrug wrote:Ja samo znam da je SDA stranka različita od svih ostalih - zato jer je jedina sustavno pljačkala i uništavala državu od kad postoji. Dakle, svaki glasač SDA-a je posredni uništavač moje domovine!
I da, neko davno reče "volim da me moj tuče - nego tuđi ljubi!"
Znaci i SBB je ista, pošto je većina "odrona" iz SDA prešla u redove SBB. Hvala na informaciji, znači nipošto ne glasati za SBB na sljedećim izborima.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
odkuce

#444 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by odkuce »

dino84 wrote:@nikidrug,husein,odkuce itd.

Cuj jarane nesto,u redu je,napravi jos 16 profila do veceras,zagadjuj ovdje i sumu i potok dok mozes,skontali smo gdje si i sta si (Fahro,Vikic,SBB,toranj itd,) ali nemoj majke ti zagadjivati onu temu o Srebrenici tamo,ako ikako moze molba.

Ljudi se satrase i polomise da opstanu fizicki u gradu za koji se pitam moze li se danas i gradom vise nazvati,manipulise se listama,mjestima prebivalista,ljude zele da ubiju po drugi put,da fizicki tamo nestanu zauvijek i onda ti dodjes tamo i pravis proljev isto kao i ovdje.
U potpunosti si u pravu "Ljudi se satrase i polomise da opstanu fizicki u gradu za koji se pitam moze li se danas i gradom vise nazvati,manipulise se listama,mjestima prebivalista,ljude zele da ubiju po drugi put,da fizicki tamo nestanu zauvijek i onda " al to su napravi OVI za koje se ti zalazes i koje sigurno tebi ili placaju ili hoces da ti placaju za ovo sto pises ja ne vidim drugi razlog da branis bandu koja je pokrala drzavu i ovaj narod.
Tako ti i takvi kao ti bi u ratu bili pobjegulje kao i ovi koje ti branis.
Vidim da ti smeta sto ljudi govore sto misle i sto ima neko ko misli drugacije nego ti.
Ali ovo je demokratska drzava a ti koje ti branis bi i to ukinuli...
odkuce

#445 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by odkuce »

Sarajlija123 wrote:Jos jedan dokaz jadna i licemjerstvra, pa ne mogu reci SDA stranke, ta tri slova me uvijek podsjete na rahmetli predsjednika Aliju Izetbegovica, u daljem tekstu Novi SDA... Kao odgovor koalicijskom kolegi (cistacu sefova u svicarskim bankama) koji ih je odstranio iz vlasti, Novi SDA je spreman cak i da glasa protiv rezolucije UN-a za Siriju kako bi udruzenim snagama sa Dodikom skinuli cistaca sa vlasti... Ima na portalima dosta tekstova vezano za to pa procitajte detaljnije ukoliko niste upuceni...
Dakle Novi SDA i SDP se prepucavaju, vec mjesecima, ok shvatam, stolica i te plate su bitne svima imaju i za sta da se bore, ali su ovaj put doegnuli tako nisko da se udruzuju sa Dodikom kako bi sacuvali svoje pozicije. Covjek im se smije, uspostavlja odnose sa drugim zemljama na nivou BiH, ali u korist manjeg entiteta, a vi i dalje branite vladajuce stranke iz federacije. Toliko nisko padaju da ce sad glasati protiv rezolucije UN-a, za sta pitam se??? Da skinu jednu stranku i da vrate svoje stolice, da Nova SDA ce povecati rejting, ali zapitamo li se sta ce to donjeti drzavi???
Kako cemo mi izgledati pred ocima clanica UN-a, pred ocima Arapskog Vijeca i cijelog svijeta, sve to samo da bi neko sakupio po koji bod pred lokalne izbore. Naravno, glasanje je zavrseno, glasali smo kako treba,ali ljudi raspravljate se oko gluposti, hajmo napraviti listu sposonih ljudi, evo nas ovdje svi smo manje vise iz istog grada, ali smo svi iz iste drzave, pa jel' bitno koja je stranka, zar nije bitno da se krene u buducnost. Ako neko daje konkretan program zaposljavanja, ako neko kaze ako za 2 godine ne ispunim obecanja sam napustam poziciju, pa zar nam to nije prilika da KONACNO pocnemo ziviti kao normal civlizovan svijet, a ne da branimo neke lidere koji su nas i doveli do svega ovoga. Ako negdje grjesim slobodno mi recite, opet kazem argumentovano me ispravite i ja cu se izvinuti. Vrijeme je da se kazni ovo licjemerstvo i koalicije sa ljudima koji ne vole i ne priznaju ovu drzavu,a jos manje Federaciju koja na zalost tone sve dublje i dublje... pozdrav svima :o
Svaka cast momak !
Slazem se u potpunosti sa tobom,ali ako vec HDZ SBB SDA SDP ili bilo koja stranka ima takav program onda daj joj vlast.Sta je lose da SBB pobjedi pa glasajte ljudi za njih ove izbore ako vam ne bude bolje u opcini ne glasaj vise za njih.
SDA i SDP su pokazali svoju nesposobnost dajte i drugim sansu sta mogu to lose uraditi ljudi i SBB i svaka druga stranka koja je nova samo nemojte za stare vise glasati pa oni su vam i krivi za ovo.
A nisi jedina osoba koja kad kazes SDA sjeti se prvo Alije,ali bakir i tihic su toliko ukaljali tu stranku i uradili sve sto su uradili tako da sad vise za njih da glasamo nema smisla
Bosnjak333

#446 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Bosnjak333 »

Sarajlija123 wrote:Jos jedan dokaz jadna i licemjerstvra, pa ne mogu reci SDA stranke, ta tri slova me uvijek podsjete na rahmetli predsjednika Aliju Izetbegovica, u daljem tekstu Novi SDA... Kao odgovor koalicijskom kolegi (cistacu sefova u svicarskim bankama) koji ih je odstranio iz vlasti, Novi SDA je spreman cak i da glasa protiv rezolucije UN-a za Siriju kako bi udruzenim snagama sa Dodikom skinuli cistaca sa vlasti... Ima na portalima dosta tekstova vezano za to pa procitajte detaljnije ukoliko niste upuceni...
Nije tacno!Bakir Izetbegovic je prvi podrzao rezoluciju o Siriji,a to sto ti sada trazis razlog da seres je tvoja stvar.Zlogumdzija je uradio ispravno,ali to opet nije razlog da ga podnosim.Kamo srece da i on i Dodik hoce nestati zajedno pa da ih vise ne moram gledati,a ni komentarisati njihove postupke.
odkuce

#447 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by odkuce »

Bosnjak333 wrote:
Nije tacno!Bakir Izetbegovic je prvi podrzao rezoluciju o Siriji,a to sto ti sada trazis razlog da seres je tvoja stvar.Zlogumdzija je uradio ispravno,ali to opet nije razlog da ga podnosim.Kamo srece da i on i Dodik hoce nestati zajedno pa da ih vise ne moram gledati,a ni komentarisati njihove postupke.
Pridruzujem se da hoce nestati i Bakir i Dodik i Lagundzija bili bi svi rahat!
Akibh

#448 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Akibh »

Sarajlija123 wrote:Vrijeme je da se kazni ovo licjemerstvo i koalicije sa ljudima koji ne vole i ne priznaju ovu drzavu,a jos manje Federaciju koja na zalost tone sve dublje i dublje... pozdrav svima :o
Pa to i ja govorim, u Oktobru treba kazniti SBB zbog stvari koje si naveo iznad...
Uletise odmah sa Covom i Dodom, Fahro se uvuce Zlatku za ministarsko mjesto, pogazi 'ugovor sa narodom' :-D ...
Ne postoji vece licemjerstvo od fahrovog
Bosnjak333

#449 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Bosnjak333 »

odkuce wrote:
Bosnjak333 wrote:
Pridruzujem se da hoce nestati i Bakir i Dodik i Lagundzija bili bi svi rahat!
I Fahro ;)
madner

#450 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by madner »

Ako je ovo najbolje, kakvi su ovi sto su ostali :D
Post Reply