sehersa wrote:Seawolf wrote:Moje predviđanje u vezi sa tim ko će biti načelnici šest (od devet) opština u Kantonu Sarajevo:
1. Stari Grad - Ibrahim Hadžibajrić (SBB)
2. Centar - Lejla Somun-Krupalija (Naša Stranka)
3. Novo Sarajevo - Nedžad Koldžo (SDA)
4. Novi Grad - Aner Šuman (SDP)
5. Ilidža - Senaid Memić (SDA)
6. Vogošća - Edin Smajić (SDA)
Molim poštovane kolege forumaše da ne citiraju ovaj moj post, kako bih ga u slučaju velikog promašaja u predviđanju, mogao bez traga obrisati sa foruma. Hvala lijepa.
1.Hadžibajrić, prelivoda, užas je napravio od moje Općine. Skaka pobjeđuje.
2.Loši kandidati za Općinu Centar...Vikić, hmmm. Spomenik mu dići za sve što je uradio, ali ne petljaj se bolan u Administraciju i Općinu. Možda , nažalost opet SDP pobjedi.
3.Koldžo....Ima oraha u džepu sigurno, ali eto ko i radi nešto.
4.Napravio ruglo od najmnogoljudnije Općine, nabacao zgradurine po parkovima. Navijam da se mijenja načelink, a teško da će se to desiti.
5. Ko zna......
6. Sigurno SDA.
Pa ne bi se bas slozio sa tobom ovako:
Stari Grad -Hadzibajric koliko znam ljudi ga vole nenormalno sad neznam ako tu zivis ti znas bolje.
Centar - Vikic ce to uzeti, jer ovaj sadasnji nije ispostovao sto je obecao pa zato samo al uradio je ponesto.
Novo Sarajevo - Koldzo vodi sad zasad ali znam ove ostale kandidate nije to neka razlika sve je to u "par deka" u posto je to moja Opcina

I znam da SDPov kandidat nema podrsku grupacije od koje bi bilo ocigledno da ima posto je u FK Zeljeznicar. A Hulusic ima šanse mlad covjek pametan pa cemo vidjeti sta ce biti,vidjet cemo poslije izbora.
Novi Grad - i ja sam za smjenu nacelnika al koga dole izabrati?
a ovo ostalo neznam osim Ilidza znam da covjeka narod ne voli pa sad sta ce biti ?
Ma tesko je ovo sve prognozirati ali mislim da Vikic ima najvece sasne od svih nacelnika da prodje.
Pa sad ako neko misli drugacije neka se izjasni.
A sto se tice ovih primitivnih komentara nadam se da niste dosli ovde da se "malo ispusete",ipak blatite ljude koji su ucinili vise nego iko za BiH i Sarajevo i treba da se stidite.