Od SDA je napravljena žrtva upravo... plus gramežljivost plus korupcija plus razočarenje plus za one koji i tako misle totalna ignorantija legislative i preskakanje svih zakona daju SDA-u ovaj nezasluženi rezultat. Ali, kako rekoh, brzo će se ovo popravit.. ujutro će već imati SDP 110% glasovaBosnjak333 wrote:Narod ponovo poludio ili dosao sebi.Sta je istina?cyprus wrote:Meni nije čudno što SDP nije prvi na anketi, nego što SDA jeste![]()
LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#26 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
-
V FOR VENDETA
#27 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Nije narod u tolikoj mjeri za SDA al je u ogromnoj mjeri anti SDP!Bosnjak333 wrote:Narod ponovo poludio ili dosao sebi.Sta je istina?cyprus wrote:Meni nije čudno što SDP nije prvi na anketi, nego što SDA jeste![]()
Al volio bih ako iko zna ko su kandidati za nacelnike da podjeli sa nama!
- cyprus
#28 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Istina je da SDA ponovo nosi ''patriotsku'' štafetu, koja je prethodno zakratko bila prepuštena Harisu, pa SDP-u... Vakat došo opet na SDA, šta li...Bosnjak333 wrote:Narod ponovo poludio ili dosao sebi.Sta je istina?cyprus wrote:Meni nije čudno što SDP nije prvi na anketi, nego što SDA jeste![]()
-
dragonz
#29 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Bolje da si stavio BOSS umjesto BPS-a je ionako za njih niko ne glasa jer je vičina njihovih "ošla" kod fahra.V FOR VENDETA wrote:Postovani, zapoceo sam ovu temu jer mislim da ce ovi izbori biti jako neizvjesni, zelim da cujem i vase misljenje!
- Halcyon
#30 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Žalosno je što su te dvije stranke vodeće, pa i u ovoj anketi. Ovdje narod definitivno nije normalan. 
- poznanik
#31 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Koji k...c otvaraš novu temu o lokalnim izborima, kad već postoji jednaV FOR VENDETA wrote:Postovani, zapoceo sam ovu temu jer mislim da ce ovi izbori biti jako neizvjesni, zelim da cujem i vase misljenje!
- Salah ad-Din
#32 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Rezultat ove ankete razumljiv i logičan, kao što će biti i rezultat izbora!
SDP je pokazao svoje pravo lice, i više nikada neće ostvariti rezultate sa prethodnih izbora.
SDP je pokazao svoje pravo lice, i više nikada neće ostvariti rezultate sa prethodnih izbora.
- karanana
#33 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
anketa nije relevantna sto se glasaca sbb-a tice. vecina njih je na forumu jedne druge stranice (ili ne posjeduje internet). mada nije iskljuceno da bi se mogli i ovdje uclaniti cisto da klixnu na anketu.
iako je uzorak mali, ohrabrujuca je cinjenica da je raja skontala obmanu sdp-a. a na zalost, u nedostatku bilo koje druge alternative opet klix-che na sda.
malo me iznenadjuje da sdu nije dobila vise. a NS je i na proslim izborima na anketama na ovom forumu dobila mnogo klixova, ali to nije znacilo nista u stvarnosti.
iako je uzorak mali, ohrabrujuca je cinjenica da je raja skontala obmanu sdp-a. a na zalost, u nedostatku bilo koje druge alternative opet klix-che na sda.
malo me iznenadjuje da sdu nije dobila vise. a NS je i na proslim izborima na anketama na ovom forumu dobila mnogo klixova, ali to nije znacilo nista u stvarnosti.
Last edited by karanana on 05/07/2012 22:26, edited 1 time in total.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#34 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ima treća vodećaHalcyon wrote:Žalosno je što su te dvije stranke vodeće, pa i u ovoj anketi. Ovdje narod definitivno nije normalan.
- poznanik
#35 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
cetmi wrote:Postao/la poznanik
Koji k...c otvaraš novu temu o lokalnim izborima, kad već postoji jedna
Neka teme zbog ankete, da vidimo kako će Fahro da prođe..
Šta, onda treba otvoriti još devet tema s istom tematikom i sličnim nazivom?
- sabina1
#36 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Živi bili pa glasalicetmi wrote:Kao što karanana reče, anketa neće baš pomoći NS-u, ali je u svakom slučaju lijepo vidjeti..nažalost njihov rezultat će biti lošiji..tvsabina wrote:Ima treća vodećaHalcyon wrote:Žalosno je što su te dvije stranke vodeće, pa i u ovoj anketi. Ovdje narod definitivno nije normalan.
-
Doktor29
#37 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
U novom Gradu je kandidat "Menadzer lokalne zajednice", pored njega drugi nemaju sanse

- Halcyon
#38 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Treća do sad nije imala nekog značajnijeg uticaja na bh. političku scenu, kao one prve dvije. Zato i kažem da ovdje narod zbilja nije uredan. Ovdje je izgleda k'o u Americi - biraš jednu od dvije strane, a koju god da odabereš isto je govno drukčije upakovano? Tako barem narod bira svake izbore. Ako nije SDA jest SDP i obratno.tvsabina wrote:Ima treća vodećaHalcyon wrote:Žalosno je što su te dvije stranke vodeće, pa i u ovoj anketi. Ovdje narod definitivno nije normalan.
-
veleno
#39 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Hoće li HDZ imati kandidata za načelnika u Novom Gradu?Doktor29 wrote:U novom Gradu je kandidat "Menadzer lokalne zajednice", pored njega drugi nemaju sanse![]()
![]()
-
Doktor29
#40 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Nemam pojma iskreno, ja samo znam da je onaj Suman tj. Menadzer lokalne zajednice kandidat SDPaveleno wrote:Hoće li HDZ imati kandidata za načelnika u Novom Gradu?Doktor29 wrote:U novom Gradu je kandidat "Menadzer lokalne zajednice", pored njega drugi nemaju sanse![]()
![]()
-
veleno
#41 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ja sam mislio da si ti simpatizer HDZ-a,pa da si upućen.Sorry ako sam pogriješio.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#42 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Kada saberes glasove SDP-NS-SDU dobije se rezultat odprilike isti kao sto je bivalo i prije na anketama ovoga foruma.
Forum je i dalje crven
Druga je stvar sto se na toj strani (lijevoj) raslojilo dobrano. Ali to je svakako istorijska stigma koja prati lijevu opciju i kroz istoriju i ne samo kod nas.
Ovo vodstvo SDA je iskljucivo iz tog razloga, ali i zbog cinjenice da je dosta bivsih SBIH glasaca vratilo se maticnoj politickoj opciji .
I mene iznenadjuje ocajna podrska SBBBIH.
Forum je i dalje crven
Druga je stvar sto se na toj strani (lijevoj) raslojilo dobrano. Ali to je svakako istorijska stigma koja prati lijevu opciju i kroz istoriju i ne samo kod nas.
Ovo vodstvo SDA je iskljucivo iz tog razloga, ali i zbog cinjenice da je dosta bivsih SBIH glasaca vratilo se maticnoj politickoj opciji .
I mene iznenadjuje ocajna podrska SBBBIH.
-
V FOR VENDETA
#43 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Potpisujem!Salah ad-Din wrote:Rezultat ove ankete razumljiv i logičan, kao što će biti i rezultat izbora!
-
V FOR VENDETA
#44 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Narod je totalno zbunjen!Bosnjak333 wrote:Narod ponovo poludio ili dosao sebi.Sta je istina?cyprus wrote:Meni nije čudno što SDP nije prvi na anketi, nego što SDA jeste![]()
- sabina1
#45 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Halcyon wrote:Treća do sad nije imala nekog značajnijeg uticaja na bh. političku scenu, kao one prve dvije. Zato i kažem da ovdje narod zbilja nije uredan. Ovdje je izgleda k'o u Americi - biraš jednu od dvije strane, a koju god da odabereš isto je govno drukčije upakovano? Tako barem narod bira svake izbore. Ako nije SDA jest SDP i obratno.tvsabina wrote:Ima treća vodećaHalcyon wrote:Žalosno je što su te dvije stranke vodeće, pa i u ovoj anketi. Ovdje narod definitivno nije normalan.
- iPod
#46 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Sta je ovo pa SDA i dalje vodi?
-
Bosnjak333
#47 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
SDP-ovci su trenutno na godisnjem odmoru.Kad se vrate i ugledaju temu promijenit ce se stanje.Vidis da ne smaraju posljednjih dana toliko.iPod wrote:Sta je ovo pa SDA i dalje vodi?
-
guruman
#48 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
SDP - No1, u regiji,samo ovi zatucani naci trude se da ne vide,kakvi glabavi komentari hahahaha.
- karanana
#49 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
gdje je jos sdp no.1? u hrvatskoj? i tamo kao i ovdje ce ga pofafati na iducim izborima jer se pokazalo da nisu nista bolje kabadahije od onih koje su zamijenili.
gdje su jos no. 1?
gdje su jos no. 1?
- Hema_17
#50 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Clanovima SDA ostalo jos da klixaju na anketi ne bi li bar tu bili No1. 20 godina, drze BiH na koljenima, doveli su do kolapsa sve sto se moglo dovesti i sad su kao oni jedini ispravni u cijeloj prici... ma dajte... sta su radili tolike godine... Ljudski je prihvatiti cinjenicno stanje. SDA ima problema, i to ozbiljnih, u svojim vlastitim redovima. Nazalost, rezultati ankete ce se zbog toga i obrnuti na velikoj anketi zakazanoj za 7. oktobar.