LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#26 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by KatarinaKosaca »

Bosnjak333 wrote:
cyprus wrote:Meni nije čudno što SDP nije prvi na anketi, nego što SDA jeste :shock: :shock:
Narod ponovo poludio ili dosao sebi.Sta je istina?
Od SDA je napravljena žrtva upravo... plus gramežljivost plus korupcija plus razočarenje plus za one koji i tako misle totalna ignorantija legislative i preskakanje svih zakona daju SDA-u ovaj nezasluženi rezultat. Ali, kako rekoh, brzo će se ovo popravit.. ujutro će već imati SDP 110% glasova :D
V FOR VENDETA

#27 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by V FOR VENDETA »

Bosnjak333 wrote:
cyprus wrote:Meni nije čudno što SDP nije prvi na anketi, nego što SDA jeste :shock: :shock:
Nije narod u tolikoj mjeri za SDA al je u ogromnoj mjeri anti SDP!
Al volio bih ako iko zna ko su kandidati za nacelnike da podjeli sa nama!
cyprus

#28 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by cyprus »

Bosnjak333 wrote:
Istina je da SDA ponovo nosi ''patriotsku'' štafetu, koja je prethodno zakratko bila prepuštena Harisu, pa SDP-u... Vakat došo opet na SDA, šta li... :-D
dragonz

#29 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by dragonz »

V FOR VENDETA wrote:Postovani, zapoceo sam ovu temu jer mislim da ce ovi izbori biti jako neizvjesni, zelim da cujem i vase misljenje!
Bolje da si stavio BOSS umjesto BPS-a je ionako za njih niko ne glasa jer je vičina njihovih "ošla" kod fahra.
Halcyon

#30 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Halcyon »

Žalosno je što su te dvije stranke vodeće, pa i u ovoj anketi. Ovdje narod definitivno nije normalan. :-)
poznanik

#31 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by poznanik »

V FOR VENDETA wrote:Postovani, zapoceo sam ovu temu jer mislim da ce ovi izbori biti jako neizvjesni, zelim da cujem i vase misljenje!
Koji k...c otvaraš novu temu o lokalnim izborima, kad već postoji jedna :?
Salah ad-Din

#32 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Salah ad-Din »

Rezultat ove ankete razumljiv i logičan, kao što će biti i rezultat izbora!

SDP je pokazao svoje pravo lice, i više nikada neće ostvariti rezultate sa prethodnih izbora.
karanana

#33 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by karanana »

anketa nije relevantna sto se glasaca sbb-a tice. vecina njih je na forumu jedne druge stranice (ili ne posjeduje internet). mada nije iskljuceno da bi se mogli i ovdje uclaniti cisto da klixnu na anketu.
iako je uzorak mali, ohrabrujuca je cinjenica da je raja skontala obmanu sdp-a. a na zalost, u nedostatku bilo koje druge alternative opet klix-che na sda.
malo me iznenadjuje da sdu nije dobila vise. a NS je i na proslim izborima na anketama na ovom forumu dobila mnogo klixova, ali to nije znacilo nista u stvarnosti.
Last edited by karanana on 05/07/2012 22:26, edited 1 time in total.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#34 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by sabina1 »

Halcyon wrote:Žalosno je što su te dvije stranke vodeće, pa i u ovoj anketi. Ovdje narod definitivno nije normalan. :-)
Ima treća vodeća ;-)
poznanik

#35 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by poznanik »

cetmi wrote:
Postao/la poznanik
Koji k...c otvaraš novu temu o lokalnim izborima, kad već postoji jedna :?

Neka teme zbog ankete, da vidimo kako će Fahro da prođe
..

Šta, onda treba otvoriti još devet tema s istom tematikom i sličnim nazivom? :?
sabina1

#36 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by sabina1 »

cetmi wrote:
tvsabina wrote:
Halcyon wrote:Žalosno je što su te dvije stranke vodeće, pa i u ovoj anketi. Ovdje narod definitivno nije normalan. :-)
Ima treća vodeća ;-)
Kao što karanana reče, anketa neće baš pomoći NS-u, ali je u svakom slučaju lijepo vidjeti..nažalost njihov rezultat će biti lošiji..
Živi bili pa glasali :-D
Doktor29

#37 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Doktor29 »

U novom Gradu je kandidat "Menadzer lokalne zajednice", pored njega drugi nemaju sanse :dance: :dance: :run:
Halcyon

#38 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Halcyon »

tvsabina wrote:
Ima treća vodeća ;-)
Treća do sad nije imala nekog značajnijeg uticaja na bh. političku scenu, kao one prve dvije. Zato i kažem da ovdje narod zbilja nije uredan. Ovdje je izgleda k'o u Americi - biraš jednu od dvije strane, a koju god da odabereš isto je govno drukčije upakovano? Tako barem narod bira svake izbore. Ako nije SDA jest SDP i obratno. :-)
veleno

#39 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by veleno »

Doktor29 wrote:U novom Gradu je kandidat "Menadzer lokalne zajednice", pored njega drugi nemaju sanse :dance: :dance: :run:
Hoće li HDZ imati kandidata za načelnika u Novom Gradu?
Doktor29

#40 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Doktor29 »

veleno wrote:
Doktor29 wrote:U novom Gradu je kandidat "Menadzer lokalne zajednice", pored njega drugi nemaju sanse :dance: :dance: :run:
Hoće li HDZ imati kandidata za načelnika u Novom Gradu?
Nemam pojma iskreno, ja samo znam da je onaj Suman tj. Menadzer lokalne zajednice kandidat SDPa
veleno

#41 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by veleno »

Ja sam mislio da si ti simpatizer HDZ-a,pa da si upućen.Sorry ako sam pogriješio.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#42 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by -LIBERO- »

Kada saberes glasove SDP-NS-SDU dobije se rezultat odprilike isti kao sto je bivalo i prije na anketama ovoga foruma.

Forum je i dalje crven :D

Druga je stvar sto se na toj strani (lijevoj) raslojilo dobrano. Ali to je svakako istorijska stigma koja prati lijevu opciju i kroz istoriju i ne samo kod nas. :D

Ovo vodstvo SDA je iskljucivo iz tog razloga, ali i zbog cinjenice da je dosta bivsih SBIH glasaca vratilo se maticnoj politickoj opciji .

I mene iznenadjuje ocajna podrska SBBBIH.
V FOR VENDETA

#43 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by V FOR VENDETA »

Salah ad-Din wrote:Rezultat ove ankete razumljiv i logičan, kao što će biti i rezultat izbora!

SDP je pokazao svoje pravo lice, i više nikada neće ostvariti rezultate sa prethodnih izbora.
Potpisujem!
V FOR VENDETA

#44 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by V FOR VENDETA »

Bosnjak333 wrote:
Narod je totalno zbunjen!
sabina1

#45 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by sabina1 »

Halcyon wrote:
tvsabina wrote:
Ima treća vodeća ;-)
Treća do sad nije imala nekog značajnijeg uticaja na bh. političku scenu, kao one prve dvije. Zato i kažem da ovdje narod zbilja nije uredan. Ovdje je izgleda k'o u Americi - biraš jednu od dvije strane, a koju god da odabereš isto je govno drukčije upakovano? Tako barem narod bira svake izbore. Ako nije SDA jest SDP i obratno. :-)
:-D :-D :-D :-D
iPod

#46 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by iPod »

Sta je ovo pa SDA i dalje vodi?
Bosnjak333

#47 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Bosnjak333 »

iPod wrote:Sta je ovo pa SDA i dalje vodi?
SDP-ovci su trenutno na godisnjem odmoru.Kad se vrate i ugledaju temu promijenit ce se stanje.Vidis da ne smaraju posljednjih dana toliko. :lol: :lol:
guruman

#48 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by guruman »

SDP - No1, u regiji,samo ovi zatucani naci trude se da ne vide,kakvi glabavi komentari hahahaha.
karanana

#49 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by karanana »

gdje je jos sdp no.1? u hrvatskoj? i tamo kao i ovdje ce ga pofafati na iducim izborima jer se pokazalo da nisu nista bolje kabadahije od onih koje su zamijenili.
gdje su jos no. 1?
Hema_17

#50 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO

Post by Hema_17 »

Clanovima SDA ostalo jos da klixaju na anketi ne bi li bar tu bili No1. 20 godina, drze BiH na koljenima, doveli su do kolapsa sve sto se moglo dovesti i sad su kao oni jedini ispravni u cijeloj prici... ma dajte... sta su radili tolike godine... Ljudski je prihvatiti cinjenicno stanje. SDA ima problema, i to ozbiljnih, u svojim vlastitim redovima. Nazalost, rezultati ankete ce se zbog toga i obrnuti na velikoj anketi zakazanoj za 7. oktobar.
Post Reply