Glas za vedra jutra, za boljitak bolje sutra

ne vjerujem ni ja u 21.12.Lud i ponosan wrote:Nije to smiesno, nego zalosno.bogumila wrote:nek se pripreme za jos 20![]()
Sva sreca pa je taj ishod moguc kao i smak svijeta 21.12.
sarajlija_ba wrote:
Nemoras, tvoj glas uopce nije ni bitan!!!sarajlija_ba wrote:Ko god bude glasao za SDA daBogda mu se ruka osušila !
Svezali su zastave sa SNSD-om da bi smijenili Lagumdžiju !
Ni ja nisam ljubitelj SDP-a al' ima granica u svemu.
Znaš kad bi SNSD svezao zastavu sa SDA-om da skine nekog Srbina ? NIKAD !
Jebem ti baliluk više !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ultima_palabra wrote:A šta je Berilo danas ručao? Danas nismo dobili redovni izvještaj dopisnika iz Trnova
Samo da te podsjetim da je na drzavnom nivou SDP jos uvijek u koaliciji sa SDS-om i SNSD-omsarajlija_ba wrote:Ko god bude glasao za SDA daBogda mu se ruka osušila !
Mora da je junetina bila za večeruTrebam te wrote:ultima_palabra wrote:A šta je Berilo danas ručao? Danas nismo dobili redovni izvještaj dopisnika iz Trnova
Zar ti nije vec sapnuoBerilu je veceras prisjela vecera!!!
Ja jedem zlatnom kasikom koju sam licno sebi zaradiladrndalo wrote:Pa normalno kada su tvoji podijelili zlatne kasike, ali se nema sta jesti s njima... A vecera moze biti dobra gladnima...
Hvala na junici, ja nisam u SDP-u kojem Berilo odlucuje, ponudi nekom iz timaultima_palabra wrote:Mora da je junetina bila za večeruTrebam te wrote:ultima_palabra wrote:A šta je Berilo danas ručao? Danas nismo dobili redovni izvještaj dopisnika iz Trnova
Zar ti nije vec sapnuoBerilu je veceras prisjela vecera!!!
Sve razmišljam da ti ja doniram junicu, samo da ne smaraš više po forumu
Nervoza je shvatljivasarajlija_ba wrote:Ko god bude glasao za SDA daBogda mu se ruka osušila !
Najvjerovatnije je da će prekosutra građani Kantona Sarajevo podijeliti svoje glasove trima najjačim sarajevskim strankama, SDA, SDP i SBB, i da će manji dio dobiti redom NS, SDU i ostatak, po jedan-dva glasa u pojedinim općinama ostatak stranaka.sarajlija_ba wrote:Ko god bude glasao za SDA daBogda mu se ruka osušila !
Ja znam koliko sam noci i dana uozio u ovu drzavu na hladnim strazama s puskom, a zauzvrat sam dobio kurac kao platu, pardon, certifikate... Ups, to ti dodje na isto... Nisam im ni trazio jer sam sebi zaradio sasvim dovoljno, ali isti kurac su dali i onima koji su ostali bez nogu, ruku i zivota... Da bi vi imali zlatne kasike...Trebam te wrote:
Ja jedem zlatnom kasikom koju sam licno sebi zaradiladrndalo wrote:Pa normalno kada su tvoji podijelili zlatne kasike, ali se nema sta jesti s njima... A vecera moze biti dobra gladnima...sta mi je briga za tebe,
Keneddy " Ne gledaj sta je tei drzava dala. vec sta si ti dao njoj" a sta si joj dao!!? Nista jer nisi se izgradio da bih joj nesto mogao ponuditi!!![]()
Drndaj na PC