LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
- Salah ad-Din
#151 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Gdje su oni što su govorili da će nakon samo jedne večeri stanje na tabeli da se promjeni?
SDA će imati preko 50% glasova (penzioneri, koji su redovni glasači SDA, ovdje ne glasaju), i nikad mi neće biti jasno, što je sve ovo trebalo stranci SDP, koja sada definitivno ide u zaborav, samo ne znam hoće li imati obraza ovi što su pobjegli u SDP, da opet mjenjaju dresove!
SDA će imati preko 50% glasova (penzioneri, koji su redovni glasači SDA, ovdje ne glasaju), i nikad mi neće biti jasno, što je sve ovo trebalo stranci SDP, koja sada definitivno ide u zaborav, samo ne znam hoće li imati obraza ovi što su pobjegli u SDP, da opet mjenjaju dresove!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#152 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ovo nisu realni omjeri. Nema sanse da SDA uzme toliko dominantno glasova u pravim izborima. Tim vise nerealnost ove ankete se moze primjetiti jer fahrovci stoji ovako lose k'o i SDU, a obje stranke su sigurno znatno povecale broj, barem potencijalnih, glasaca .
Tako da je ovo opusteno forumsko caskanje

Tako da je ovo opusteno forumsko caskanje
- _Reds_
#153 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ova tema reklamanirana na sajtovima SDA maldezi pa dosli da glasaju, pa SDA nece dobiti vise od 20 posto glasova.
- dzeno123
#154 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Nema Liberala u anketi? O moj boze u kakvom drustvu zivimo, slobode = 0 bodova. Zalosno...
-
zvončica5
#155 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Možda zato što vaša sloboda ugrožava tuđu slobodu, ili nisu uzimali u obzir stranke koje imaju 0, nešto % .dzeno123 wrote:Nema Liberala u anketi? O moj boze u kakvom drustvu zivimo, slobode = 0 bodova. Zalosno...
-
Akibh
#156 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Procenat SDP-a je takodje izrazito visok, realno je oko 10%, neko pumpa..._Reds_ wrote:Ova tema reklamanirana na sajtovima SDA maldezi pa dosli da glasaju, pa SDA nece dobiti vise od 20 posto glasova.
- Salah ad-Din
#157 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Na svim portalima na kojima ima ova vrsta ankete SDA vodi, a to nije slučajno.
Joj haman NS prešišala SDP, pa stvarno su dotakli dno dna!
- _Reds_
#158 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Al si ti politicki aktivan, na i SBiH na anketama je vodila 2010. TV1 najavljivala ubjedljivu pobjedu SBiH, i sta bi ??Salah ad-Din wrote:Na svim portalima na kojima ima ova vrsta ankete SDA vodi, a to nije slučajno.
-
sabanss
#159 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Pa i slijep je vidio prije proslih izbora da SBiH ubjedljivo gubi._Reds_ wrote:Al si ti politicki aktivan, na i SBiH na anketama je vodila 2010. TV1 najavljivala ubjedljivu pobjedu SBiH, i sta bi ??Salah ad-Din wrote:Na svim portalima na kojima ima ova vrsta ankete SDA vodi, a to nije slučajno.
Isto kao sto je sada poprilicno jasno da ce nestati jedna od stranaka iz trojstva SDP, SBB i SDA.
-
Bosnjak333
#160 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
SDA to sigurno nece biti,ma koliko to mnogi ovdje prizeljkivali.Bit ce zanimljive utrke u sarajevskim opcinama za nacelnika.Pobjedit ce Koldzo,Skaka,Vikic,Memic,jedino ce Novi Grad biti zanimljiv gdje ce boriti Suman i Efendicsabanss wrote:Pa i slijep je vidio prije proslih izbora da SBiH ubjedljivo gubi._Reds_ wrote:Al si ti politicki aktivan, na i SBiH na anketama je vodila 2010. TV1 najavljivala ubjedljivu pobjedu SBiH, i sta bi ??Salah ad-Din wrote:Na svim portalima na kojima ima ova vrsta ankete SDA vodi, a to nije slučajno.
Isto kao sto je sada poprilicno jasno da ce nestati jedna od stranaka iz trojstva SDP, SBB i SDA.
Jasarspahic je svoje u Kaknju odlijepio i ove godine SDP gubi voljeni Kakanj.Gorazdani potpuno nezadovoljni Ramovicem koji ce pokusati preko SBB-a da uzme novi mandat,ali to se vjerovatno nece desiti.U Bihacu ce biti zanimljivo.Albin Muslic,sadasnji nacelnik je na proslim vanrednim izborima pobjedio i sadasnjeg protivkandidata Emdzada Galijasevica iz SDA za 10 % glasova.Medjutim,Emdzad je napravio dobar posao u vladi USK-a te ga je Lipovaca pohvalio da je najsposobniji ministar i covjek koji je za svog mandata najvise uradio.Iako sumnjam da ce on uzeti jer je Bihac jaka baza SDP-a.
Tuzla za sva vremena ostaje crveni grad,iako su ga Jasmin Imamovic i SDP unistili do kraja,pocevsi od sportskog pa do ekonomskog plana.SBiH nema sanse da zadrzi Kladanj,a SDA vjerovatno gubi Jajce,Novi Travnik i Busovacu jer se je bosnjacki narod podjelio i sad ce i SBB tu uzeti nesto glasova tako da ce HDZ uzeti nacelnike u ove tri opcine...
- _Reds_
#161 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
E mi tvojih prijatelja i informacija. Aktuleni naclenik Trnova je u SDPu, tako da opet pobjeduje, tamo ljudi glasaju za ljude, i inache je tako u malim sredinama, a ne za stranke.
Na Ilidzi ce biti gusto, i Memic gubi vrlo vjerovatno.
NG vjerovatno uzima SDP, NS sad za sad balaga prednost SDA, SG jako gusto, ali realno najvece sanse ima sktuleni i SBB.
Centar gusto, prednost SDP-u. Vogosca, vjerovatno SDA, Ilijas i Hadzice ne znam.
NG vjerovatno uzima SDP, NS sad za sad balaga prednost SDA, SG jako gusto, ali realno najvece sanse ima sktuleni i SBB.
Centar gusto, prednost SDP-u. Vogosca, vjerovatno SDA, Ilijas i Hadzice ne znam.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#162 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
to da su neki naučili koristiti računar?Bosnjak333 wrote:Narod ponovo poludio ili dosao sebi.Sta je istina?cyprus wrote:Meni nije čudno što SDP nije prvi na anketi, nego što SDA jeste![]()
-
Bosnjak333
#163 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Informisi se ti prvo.Ibro Berilo je nacelnik Trnova,bivsi clan SBiH,a Trnovo je oduvijek bilo mjesto malverizacija gdje je ova stranka dovlacila i registrovala birace iz drugih opcina kako bi uzela nacelnika.Nije tacno da stanovnici Trnova glasaju za ljude,a da je tako pokazali su i posljednji opsti izbori na kojem je SDP dobio 140 glasova,a opet je vecinu glasova dobila SBiH,iako je taj Berilo napustio stranku.Zlaja je na posljednjim lokalnim dobio 100 glasova,a ove nece dobiti nista vise,budi u to siguran.Borba ce se voditi izmedju SDA i SBiH,trece stranke nece biti._Reds_ wrote:E mi tvojih prijatelja i informacija. Aktuleni naclenik Trnova je u SDPu, tako da opet pobjeduje, tamo ljudi glasaju za ljude, i inache je tako u malim sredinama, a ne za stranke.
-
Canton
#164 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Koje ovo?Salah ad-Din wrote:Gdje su oni što su govorili da će nakon samo jedne večeri stanje na tabeli da se promjeni?
Sta je SDAu trebalo da svede Bosnjacki narod na 24% BiH a pri tome unisti ekonomiju cccc
-
Bosnjak333
#165 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Moram ti ponovo reci da si obicni cetnik kao i stranka koju branis kad se sluzis sa ovih 24 %.Canton wrote:Koje ovo?Salah ad-Din wrote:Gdje su oni što su govorili da će nakon samo jedne večeri stanje na tabeli da se promjeni?
Sta je SDAu trebalo da svede Bosnjacki narod na 24% BiH a pri tome unisti ekonomiju cccc
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijeđanje sugovornika”
» Bosnjak333
7 dana
Last edited by Anonymous on 19/07/2012 18:00, edited 2 times in total.
Reason: banned
Reason: banned
- _Reds_
#166 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Pa ja ti kazem, tamo ljudi glasaju za ljude, ne za stanke, SBiH je gore pobjedila kad nigdje nije, jer su ljudi glasali za ljude. Sad su glavni presli u SDP, tako da ce tamo da pobjedi SDP, jasno ko dan. To sto je SDP imala malo glasaova na proslim izborima nista ne znaci, al et sacekajmo izbore, nije jos dugo, pa ces se sam sebi smijati.Bosnjak333 wrote:Informisi se ti prvo.Ibro Berilo je nacelnik Trnova,bivsi clan SBiH,a Trnovo je oduvijek bilo mjesto malverizacija gdje je ova stranka dovlacila i registrovala birace iz drugih opcina kako bi uzela nacelnika.Nije tacno da stanovnici Trnova glasaju za ljude,a da je tako pokazali su i posljednji opsti izbori na kojem je SDP dobio 140 glasova,a opet je vecinu glasova dobila SBiH,iako je taj Berilo napustio stranku.Zlaja je na posljednjim lokalnim dobio 100 glasova,a ove nece dobiti nista vise,budi u to siguran.Borba ce se voditi izmedju SDA i SBiH,trece stranke nece biti._Reds_ wrote:E mi tvojih prijatelja i informacija. Aktuleni naclenik Trnova je u SDPu, tako da opet pobjeduje, tamo ljudi glasaju za ljude, i inache je tako u malim sredinama, a ne za stranke.
A Trnovo je takva opcina gdje dobar dio stanovnistva, ima kuce i u drugim opcinama u Kantonu, ali su prijavljeni tamo gdje misle da im je lakse ostvariti svoja prava.
Za Ilidzu sam ti vec rekao, tu su ljudi konacno vidjeli ko je i sta je SDA, i ko je i sta je Memic i co.
-
Bosnjak333
#167 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Pricas gluposti,to nisu obicne prijave vec malverizacije.Moguce za Ilidzu,to ti necu poreci,ali tako su i prosli put rekli..._Reds_ wrote:Pa ja ti kazem, tamo ljudi glasaju za ljude, ne za stanke, SBiH je gore pobjedila kad nigdje nije, jer su ljudi glasali za ljude. Sad su glavni presli u SDP, tako da ce tamo da pobjedi SDP, jasno ko dan. To sto je SDP imala malo glasaova na proslim izborima nista ne znaci, al et sacekajmo izbore, nije jos dugo, pa ces se sam sebi smijati.Bosnjak333 wrote:Informisi se ti prvo.Ibro Berilo je nacelnik Trnova,bivsi clan SBiH,a Trnovo je oduvijek bilo mjesto malverizacija gdje je ova stranka dovlacila i registrovala birace iz drugih opcina kako bi uzela nacelnika.Nije tacno da stanovnici Trnova glasaju za ljude,a da je tako pokazali su i posljednji opsti izbori na kojem je SDP dobio 140 glasova,a opet je vecinu glasova dobila SBiH,iako je taj Berilo napustio stranku.Zlaja je na posljednjim lokalnim dobio 100 glasova,a ove nece dobiti nista vise,budi u to siguran.Borba ce se voditi izmedju SDA i SBiH,trece stranke nece biti._Reds_ wrote:E mi tvojih prijatelja i informacija. Aktuleni naclenik Trnova je u SDPu, tako da opet pobjeduje, tamo ljudi glasaju za ljude, i inache je tako u malim sredinama, a ne za stranke.
A Trnovo je takva opcina gdje dobar dio stanovnistva, ima kuce i u drugim opcinama u Kantonu, ali su prijavljeni tamo gdje misle da im je lakse ostvariti svoja prava.
Za Ilidzu sam ti vec rekao, tu su ljudi konacno vidjeli ko je i sta je SDA, i ko je i sta je Memic i co.
- _Reds_
#168 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
O kakvim se stvarim radi da vidimo.
Cek malverzacija nije Srebernica, a Trnovo jeste.
Tamo ljudi nemaju pravo biti prijavljeni na svojoj imovini, a negdje drugo imaju, ne razumijem, o cemu se radi ???
Cek malverzacija nije Srebernica, a Trnovo jeste.
Tamo ljudi nemaju pravo biti prijavljeni na svojoj imovini, a negdje drugo imaju, ne razumijem, o cemu se radi ???
-
Canton
#169 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ja se ipak necu uvrijediti jer glasac SDA i ne moze imati veci fond rijeci.Bosnjak333 wrote: Moram ti ponovo reci da si obicni cetnik kao i stranka koju branis kad se sluzis sa ovih 24 %.
Ne sluzim se ja, nego je to cinjenica. Sa novcima za povratak koji najvecim dijelom pokraden ili netransparetno potrosen zahvaljujuci SDA Bosnjaci su tu gdje jesu. O preduzecima ne treba trositi rijeci, privatizaciji takodje.
-
V FOR VENDETA
#170 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Sda ce pobjediti na ovim lokalnim izborima! Skaka u SG, Koldzo u NS Efendic u NG Memic na Ilidzi, Hamdo Ejubovic u Hadzicimai u ilijasu ce pobjediti sdaov kandidat zaboravio sam mu ime mlad je covjek! Crveni i plavi ce se boriti za pozicije u Trnovu i Centru! Apsolutno sam siiguranu to!
- raoul duke
#171 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ako SDA pobjedi na lokalnim izborima, ja napustam ovu zemlju.
Nisam politicki aktivan uopste, ali ako narod ucini istu gresku kao onu poslije rata, ja ne pripadam ovdje.
Sad bez nekog attacka, neka mi neko kaze jesam li upravu?
Nisam politicki aktivan uopste, ali ako narod ucini istu gresku kao onu poslije rata, ja ne pripadam ovdje.
-
VjecitiStudent
#172 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Vladala SDA, vladao SDP, kakva je razlika?Infidel666 wrote:Ako SDA pobjedi na lokalnim izborima, ja napustam ovu zemlju.
- Klavikula
#173 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
nema razlike, ne trebaju niti jedni niti drugi da budu u vlastiVjecitiStudent wrote:Vladala SDA, vladao SDP, kakva je razlika?Infidel666 wrote:Ako SDA pobjedi na lokalnim izborima, ja napustam ovu zemlju.
- avicena
#174 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ako ostavljaš radno mjesto, idi odmah, a ako ne ostavljaš, ne znam šta još čekaš?Infidel666 wrote:Ako SDA pobjedi na lokalnim izborima, ja napustam ovu zemlju.
-
V FOR VENDETA
#175 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Sretno prijatelju želim ti sve najbolje !Infidel666 wrote:Ako SDA pobjedi na lokalnim izborima, ja napustam ovu zemlju.