ma pazi, meni to zvuchi super, pogotovo zbog toga shto cijenim dosadashnji angazhman navedenih ljudi na poljima na kojima djeluju. i da, pozdravljam pokushaj stvaranja neke alternativne opcije, jer to je upravo ono shto nam nedostaje.uvjek dobar gost wrote:Ako sam ja kriv evo...
danis Tanović, Grebo, Šero fadil , Jasmila, Pećanin i još jedna ekipa ljudi se ukuplja i ljudi žele da punude alternativu ovom političkom konceptu podijela i razdvajanja koji je na sceniu, pitanje koje se nameće je zrelost biračkog tijela il biračke mašine koja glasa za "svoje" po principu automatizma..
Lady... izvini...
sad, druga je stvar shto je jednoj politichkoj partiji, ako hoce da bude uspjeshna, potrebno mnogo vishe od zvuchnih imena, koliko god pozitivna ta imena bila. potreban im je program, da vidimo shta nude i onda da vidimo koliko bi se to moglo ostvariti.
ja im od srca to zhelim i kad vidim stranachki program i ciljeve za koje se ta stranka in spe zalazhe pa ako ti ciljevi budu ono chemu se ja iskreno nadam od ovakvih ljudi, ja cu doci lichno da im dijelim letke po sarajevu i prikupljam chlanove. mozhe li tako?