SRETNO !
LJUDINA DANIS TANOVIC
-
bosanska rijec
#1 LJUDINA DANIS TANOVIC
Last edited by bosanska rijec on 06/02/2008 08:44, edited 1 time in total.
- pitt
#2 Re: OSKAROVAC DANIS TANOVIC
eee to je ono....promjeniti misljenje da se nista ne moze promjeniti. Daj boze da mu uspije u ovom sivilu 
-
callmethebreeeze
#3 Re: OSKAROVAC DANIS TANOVIC
piticu, hajmo se vratiti, mozda hajrujemo kakvu poziciju dok je sve ovo frisko, pa, mozda hajrujemo i kakvu ministarsku fotelju i kantonupitt wrote:eee to je ono....promjeniti misljenje da se nista ne moze promjeniti. Daj boze da mu uspije u ovom sivilu
salim se, ja mu zelim srecu.
-
nikad_izvini
Eto meni stranke 
- pitt
Bea_Trix wrote:ajme danise, kud bas stranku.
no svejedno te ljubim. na skroz dramaturski korektan nacin.
filmski naravno D:D: ti si fina curica.
vala ga ni ja ne vidim kao politicara ali to ne znaci nista. Makar se trudi a jok kao ovaj breeze
-
callmethebreeeze
nista jezik, a?Bea_Trix wrote:ajme danise, kud bas stranku.
no svejedno te ljubim. na skroz dramaturski korektan nacin.
ne znam, da bog da, sacekajmo da vidimo plan. nije stranku osnovati ko vode se napiti, so they say.
bas me zanima koliko ce proci i njega krenemo pljuvati, k'o jadnog kodru.
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
@ pittuljica, breeze
nope, u mene je fikcija zakon
dakle, nije mi se dosad nijedom desilo da sam stala na stranu umjetnosti, ostala do kraja i pokajala se. i u svim njenim uzaludnim nastojanjima i divnim ali tihim i svima beskorisnim gestama. kao i u onim velikim, mocnim, u kojima makar na trenutak pobjedjuje koncept svijeta po mjeri covjeka - u stvarnom svijetu koji je bez mjere i smisla - bila sam na njenoj strani, sasvim bezuvjetno.
ne vjerujem da bih ikad mogla to uciniti za bilo kakvu politicku partiju. danis je umjetnik a ne politicar, no ako ide tim stopama zelim mu srecu. i krizat cu na glasackim listicima... a sta mi drugo preostaje?
dakle, nije mi se dosad nijedom desilo da sam stala na stranu umjetnosti, ostala do kraja i pokajala se. i u svim njenim uzaludnim nastojanjima i divnim ali tihim i svima beskorisnim gestama. kao i u onim velikim, mocnim, u kojima makar na trenutak pobjedjuje koncept svijeta po mjeri covjeka - u stvarnom svijetu koji je bez mjere i smisla - bila sam na njenoj strani, sasvim bezuvjetno.
ne vjerujem da bih ikad mogla to uciniti za bilo kakvu politicku partiju. danis je umjetnik a ne politicar, no ako ide tim stopama zelim mu srecu. i krizat cu na glasackim listicima... a sta mi drugo preostaje?
-
callmethebreeeze
da se preselis u kustendorfBea_Trix wrote:@ pittuljica, breeze
- pitt
hajd sta fali ba....kad je mogao regan (a i Arni), sto ne bi mogao i Danis. Nekad je i bolje da dodje svjeza krv ta tlane a jok neko iz vec uspostavljenih klanova i torovaBea_Trix wrote:@ pittuljica, breeze
- nostalgicar
Ja sam za legalizaciju Marihuane...
pa nakon toga na red neka dodju penzioneri !!!
-
callmethebreeeze
kao sto rekoh, da bog da, ali zamisli ako stane na zulj, avazu recimo, ili reisu, pa ga sastavepitt wrote:hajd sta fali ba....kad je mogao regan (a i Arni), sto ne bi mogao i Danis. Nekad je i bolje da dodje svjeza krv ta tlane a jok neko iz vec uspostavljenih klanova i torovaBea_Trix wrote:@ pittuljica, breeze
ne vjerujem da bih ikad mogla to uciniti za bilo kakvu politicku partiju. danis je umjetnik a ne politicar, no ako ide tim stopama zelim mu srecu. i krizat cu na glasackim listicima... a sta mi drugo preostaje?:D:D ma on samo nek motivvise ljude da izadju i glasaju.....i to moze biti katalizator za promjene
ne znam koji mi je hurac, iza mnogih smajlija i gluposti koje pisem ovdje krije se pravi pesimista.
- pitt
ma stat ce na zulj nekome sigurno......samo doci ce jednom (ovo vjeciti optimista progovara) i dan kada ce sirotinji biti puna cuna i avaza i ostalih sto im sole pamet dok mlate pare fukari ispred nosa. Mozda o tome budem citao u dzenetskom avazu dok se budem druzio sa djevicama
:D:D
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ama, naravno da je dobar katalizator.callmethebreeeze wrote:kao sto rekoh, da bog da, ali zamisli ako stane na zulj, avazu recimo, ili reisu, pa ga sastavepitt wrote:hajd sta fali ba....kad je mogao regan (a i Arni), sto ne bi mogao i Danis. Nekad je i bolje da dodje svjeza krv ta tlane a jok neko iz vec uspostavljenih klanova i torovaBea_Trix wrote:@ pittuljica, breeze
ne vjerujem da bih ikad mogla to uciniti za bilo kakvu politicku partiju. danis je umjetnik a ne politicar, no ako ide tim stopama zelim mu srecu. i krizat cu na glasackim listicima... a sta mi drugo preostaje?:D:D ma on samo nek motivvise ljude da izadju i glasaju.....i to moze biti katalizator za promjene
![]()
ne znam koji mi je hurac, iza mnogih smajlija i gluposti koje pisem ovdje krije se pravi pesimista.
a u neku ruku, razumijem i breeza, jer on posmatra ovo kroz sudbinu svih politicara u bosni - neki nasmijani ljudi koje je na kraju razapinjao Avaz
a tako je to sa vjerom u bolje - uvijek nedostaje tako puno argumenata.
ali neka nama optimista kao sto je pitt, kojem optimizam cak prelazi granicu ovog i onog svijeta
pitt wrote:ma stat ce na zulj nekome sigurno......samo doci ce jednom (ovo vjeciti optimista progovara) i dan kada ce sirotinji biti puna cuna i avaza i ostalih sto im sole pamet dok mlate pare fukari ispred nosa. Mozda o tome budem citao u dzenetskom avazu dok se budem druzio sa djevicama:D:D
Last edited by Bea_Trix on 05/02/2008 22:53, edited 1 time in total.
-
Saraswati
pitt wrote:ma stat ce na zulj nekome sigurno......samo doci ce jednom (ovo vjeciti optimista progovara) i dan kada ce sirotinji biti puna cuna i avaza i ostalih sto im sole pamet dok mlate pare fukari ispred nosa. Mozda o tome budem citao u dzenetskom avazu dok se budem druzio sa djevicama:D:D
-
callmethebreeeze
pa im kazes, "zene moje, sto niko nije obescastio prije mene, vidite li sta danis napravi"pitt wrote:ma stat ce na zulj nekome sigurno......samo doci ce jednom (ovo vjeciti optimista progovara) i dan kada ce sirotinji biti puna cuna i avaza i ostalih sto im sole pamet dok mlate pare fukari ispred nosa. Mozda o tome budem citao u dzenetskom avazu dok se budem druzio sa djevicama:D:D
a, mene nema, ni na forumu da nesto napisem.
- ahmed&nedzad
Dosad se nisam htio učlaniti u neku stranku, ali ako se ovo ostvari, odmah se učlanjujem. 
-
Saraswati
bome, ako bude dzenetskog avaza, bice i forumacallmethebreeeze wrote:pa im kazes, "zene moje, sto niko nije obescastio prije mene, vidite li sta danis napravi"pitt wrote:ma stat ce na zulj nekome sigurno......samo doci ce jednom (ovo vjeciti optimista progovara) i dan kada ce sirotinji biti puna cuna i avaza i ostalih sto im sole pamet dok mlate pare fukari ispred nosa. Mozda o tome budem citao u dzenetskom avazu dok se budem druzio sa djevicama:D:D
a, mene nema, ni na forumu da nesto napisem.