Lajčak, sikter kući !!

Locked
THE KING

#1 Lajčak, sikter kući !!

Post by THE KING »

A šta reći..? Naivni, ubavi i priglupi Bošnjaci kojima i sam pripadam. Rado bih dodao i ono Nažalost, ali onda skontam da sam što sam i da valjda postoji i za to neki razlog, pa ona malo iskuliram...pa pomislim - ne daj Bože da sam šta drugo, koje su mi opcije u tom slučaju..? srbin, hrvat, amer, holandez, rus, grk, englez, francuz, ili Tobejarabi-Slovak !!! Jok, vako mi je najbolje! Što bi bio mrzitelj Bosanskih muslimana kad mogu biti musliman u Bosni koji nikad ne mrze ni one koji ih mrze. Vako mi ljepše. Mogu vazda jadan dočekati svakog nam milog probisvijeta sa cvijećem i lizanjem guzice i punih usta ovakav pun kompromisa i dobrote reći: dobro došo Visoki nam Predstavniče, ja ZNAM da ćeš ti biti bolji od onog prethodnog šupka...I onda ovaj ode i napije se sa popovima u Trebinju. pa kralj te jebo, s koje sam ja planete! Pa Bošnjaci, kralj vas jebo, iz koje ste vi galaksije! Pa koji će nam kurac više ikakav amater-političar-početnik i pročetnik koji će nas ismijavati i dalje do Boga pitaj dokad? Koji je ovaj po redu? 5-6? Jel bio koji bolji? Jel bio koji gori? NIJE! Ni jedno ni drugo...Svaki pije sa četnicima, sjedi ispod karadžićevih slika ili spava čitavu godinu i probude ga kad treba kući da nam ne bi ovdje umro...! A mi šutimo. Pardon, ne šutimo više, sad su nam din-dušmani Tajo i Semiha (jal kako li se već zove), deremo ih ko zečeve! Ko kaže da su nevini, jok ja...Samo znate šta - jebo nas i Tajo i Mamica, jer su nule, jel ne vrijede nijedne naše potrošene kalorije kad ispred katedrale viknemo BUUU...Vazda ćemo se mi trošiti na mizerno i nebitno a sve što je bitno ostavićemo četnicima i domaćim izdajnicima da rješavaju u naše ime i sljedećih 15 godina...hajmo se mi trošiti na ove jade, umjesto kojih će doći još veći jadi kad ove nekako sjebemo i smijenimo. Pa će nam biti drago i čestitaćemo sami sebi kako smo napokon postali sila koja može da mijenja stvari i kako je NAROD postao glas koji se čuje! Znate šta, shvatili ste poentu ovog posta...Ne očekujem nikog da odgovori, čak se nadam da niko i neće vjerovali ili ne...ovo je samo moje lemitiranje na čuvenom POBUNJENIČKOM forumu još čuvenijeg Sarajevo-X-a! Lakše mi duši poslije ovoga...Hvala na pažnji i sa srećom
P.S. I da, ovaj tekst je čitav povezan svakom riječju sa jadom jadnim koji se odaziva na ime MIROSLAV LAJČAK...iako svi znamo da je i to naziv za običnu novu igračku koju su nam poslali da je testiramo prvi...Samo što mislim da je vrijeme da bacimo igračke i POSTANEMO OZBILJNI LJUDI. :x
signature

#2 Re: Lajčak, sikter kući !!

Post by signature »

THE KING wrote:A šta reći..? Naivni, ubavi i priglupi Bošnjaci kojima i sam pripadam. Rado bih dodao i ono Nažalost, ali onda skontam da sam što sam i da valjda postoji i za to neki razlog, pa ona malo iskuliram...pa pomislim - ne daj Bože da sam šta drugo, koje su mi opcije u tom slučaju..? srbin, hrvat, amer, holandez, rus, grk, englez, francuz, ili Tobejarabi-Slovak !!! Jok, vako mi je najbolje! Što bi bio mrzitelj Bosanskih muslimana kad mogu biti musliman u Bosni koji nikad ne mrze ni one koji ih mrze. Vako mi ljepše. Mogu vazda jadan dočekati svakog nam milog probisvijeta sa cvijećem i lizanjem guzice i punih usta ovakav pun kompromisa i dobrote reći: dobro došo Visoki nam Predstavniče, ja ZNAM da ćeš ti biti bolji od onog prethodnog šupka...I onda ovaj ode i napije se sa popovima u Trebinju. pa kralj te jebo, s koje sam ja planete! Pa Bošnjaci, kralj vas jebo, iz koje ste vi galaksije! Pa koji će nam kurac više ikakav amater-političar-početnik i pročetnik koji će nas ismijavati i dalje do Boga pitaj dokad? Koji je ovaj po redu? 5-6? Jel bio koji bolji? Jel bio koji gori? NIJE! Ni jedno ni drugo...Svaki mpije sa četnicima, sjedi ispod karadžićevih slika ili spava čitavu godinu i probude ga kad treba kući da nam ne bi ovdje umro...! A mi šutimo. Pardon, ne šutimo više, sad su nam din-dušmani Tajo i Semiha (jal kako li se već zove), deremo ih ko zečeve! Ko kaže da su nevini, jok ja...Samo znate šta - jebo nas i Tajo i Mamica, jer su nule, jel ne vrijede nijedne naše potrošene kalorije kad ispred katedrale viknemo BUUU...Vazda ćemo se mi trošiti na mizerno i nebitno a sve što je bitno ostavićemo četnicima i domaćim izdajnicima da rješavaju u naše ime i sljedećih 15 godina...hajmo se mi trošiti na ove jade, umjesto kojih će doći još veći jadi kad ove nekako sjebemo i smijenimo. Pa će nam biti drago i čestitaćemo sami sebi kako smo napokon postali sila koja može da mijenja stvari i kako je NAROD postao glas koji se čuje! Znate šta, shvatili ste poentu ovog posta...Ne očekujem nikog da odgovori, čak se nadam da niko i neće vjerovali ili ne...ovo je samo moje lemitiranje na čuvenom POBUNJENIČKOM forumu još čuvenijeg Sarajevo-X-a! Lakše mi duši poslije ovoga...Hvala na pažnji i sa srećom
P.S. I da, ovaj tekst je čitav povezan svakom riječju sa jadom jadnim koji se odaziva na ime MIROSLAV LAJČAK...iako svi znamo da je i to naziv za običnu novu igračku koju su nam poslali da je testiramo prvi...Samo što mislim da je vrijeme da bacimo igračke i POSTANEMO OZBILJNI LJUDI. :x
razrijedili su nas ovi strani a razrijedjuju i ovi domaci bas kad nam sad kuca gori a oni se cesljaju.

sad se kroz nas vidi do Himalaja,a samo prije petnaestak godina stajasmo mnogo bolje i cvrsci.
anais_nin

Post by anais_nin »

Locked