desile su se izmjene, ali ne one koje je snsd trazio. cak sta vise bilo bi interesantno potraziti neke od dodikovih izjava u posljednjih mjesec dana, tipa "ako se ne desi to i to (tacno navodi sta) mi idemo u opoziciju".emir101 wrote:Ako sam ja dobro shvatio, Lajčavo mjere su primjenjene bez izmjena. Da li to znači da SNSD prelazi u opoziciju sutra?
Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
- jeza u ledja
#1 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
- Salko sto je u vodu skako
#2 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
nikakvi produzeci se nisu igraliemir101 wrote:Ako sam ja dobro shvatio, Lajčavo mjere su primjenjene bez izmjena. Da li to znači da SNSD prelazi u opoziciju sutra?
-
spijun_KA
#3 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
Hoces li se kandidovati da glasam za tebe na slijedecim izborimaSalko sto je u vodu skako wrote:nikakvi produzeci se nisu igraliemir101 wrote:Ako sam ja dobro shvatio, Lajčavo mjere su primjenjene bez izmjena. Da li to znači da SNSD prelazi u opoziciju sutra?lajcek je zabio go u prvoj minuti a dodik se valjo po terenu cijelu utakmicu
- bijelo_dugme
#4 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
Nonstop trazio penal al ga nedadose sudci Bildt, Bush i Putin.Salko sto je u vodu skako wrote:nikakvi produzeci se nisu igraliemir101 wrote:Ako sam ja dobro shvatio, Lajčavo mjere su primjenjene bez izmjena. Da li to znači da SNSD prelazi u opoziciju sutra?lajcek je zabio go u prvoj minuti a dodik se valjo po terenu cijelu utakmicu
- Prozor
#5 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
potpisSalko sto je u vodu skako wrote:nikakvi produzeci se nisu igraliemir101 wrote:Ako sam ja dobro shvatio, Lajčavo mjere su primjenjene bez izmjena. Da li to znači da SNSD prelazi u opoziciju sutra?lajcek je zabio go u prvoj minuti a dodik se valjo po terenu cijelu utakmicu
-
memo bosnjo
#6 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
Ma ja bolan jesil`vidio,Lajci dade gol,sudija svira(ono ko biva :pika se),a Dodo se izvali a niko ga ni pipno nije.Salko sto je u vodu skako wrote:nikakvi produzeci se nisu igraliemir101 wrote:Ako sam ja dobro shvatio, Lajčavo mjere su primjenjene bez izmjena. Da li to znači da SNSD prelazi u opoziciju sutra?lajcek je zabio go u prvoj minuti a dodik se valjo po terenu cijelu utakmicu
- pitarozder
#7 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
mile pitarbijelo_dugme wrote:Nonstop trazio penal al ga nedadose sudci Bildt, Bush i Putin.Salko sto je u vodu skako wrote:nikakvi produzeci se nisu igraliemir101 wrote:Ako sam ja dobro shvatio, Lajčavo mjere su primjenjene bez izmjena. Da li to znači da SNSD prelazi u opoziciju sutra?lajcek je zabio go u prvoj minuti a dodik se valjo po terenu cijelu utakmicu
-
artzy
#8 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
Salko sto je u vodu skako wrote:nikakvi produzeci se nisu igraliemir101 wrote:Ako sam ja dobro shvatio, Lajčavo mjere su primjenjene bez izmjena. Da li to znači da SNSD prelazi u opoziciju sutra?lajcek je zabio go u prvoj minuti a dodik se valjo po terenu cijelu utakmicu
nisam se dugo vako zavalio
-
_ambassador
#9 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
artzy wrote:Salko sto je u vodu skako wrote:nikakvi produzeci se nisu igraliemir101 wrote:Ako sam ja dobro shvatio, Lajčavo mjere su primjenjene bez izmjena. Da li to znači da SNSD prelazi u opoziciju sutra?lajcek je zabio go u prvoj minuti a dodik se valjo po terenu cijelu utakmicu
nisam se dugo vako zavalio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sto mi je drago sto veceras ostadoh na forumu
- fantom slobode
#10 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
Salko sto je u vodu skako wrote:nikakvi produzeci se nisu igraliemir101 wrote:Ako sam ja dobro shvatio, Lajčavo mjere su primjenjene bez izmjena. Da li to znači da SNSD prelazi u opoziciju sutra?lajcek je zabio go u prvoj minuti a dodik se valjo po terenu cijelu utakmicu
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#11 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
opis za 10Salko sto je u vodu skako wrote:nikakvi produzeci se nisu igraliemir101 wrote:Ako sam ja dobro shvatio, Lajčavo mjere su primjenjene bez izmjena. Da li to znači da SNSD prelazi u opoziciju sutra?lajcek je zabio go u prvoj minuti a dodik se valjo po terenu cijelu utakmicu
-
IMME
#13 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
Salko sto je u vodu skako wrote:
nikakvi produzeci se nisu igralilajcek je zabio go u prvoj minuti a dodik se valjo po terenu cijelu utakmicu
tako je, Salko
- Vodenjak
#15 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
Bildt?bijelo_dugme wrote:Nonstop trazio penal al ga nedadose sudci Bildt, Bush i Putin.Salko sto je u vodu skako wrote:nikakvi produzeci se nisu igraliemir101 wrote:Ako sam ja dobro shvatio, Lajčavo mjere su primjenjene bez izmjena. Da li to znači da SNSD prelazi u opoziciju sutra?lajcek je zabio go u prvoj minuti a dodik se valjo po terenu cijelu utakmicu
Sta radi on pored te dvojice?
- bijelo_dugme
#16 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
Posto je bila medjunarodna utakmica sudije su bili iz razlicti drzava.Vodenjak wrote:Bildt?bijelo_dugme wrote:Nonstop trazio penal al ga nedadose sudci Bildt, Bush i Putin.Salko sto je u vodu skako wrote: nikakvi produzeci se nisu igralilajcek je zabio go u prvoj minuti a dodik se valjo po terenu cijelu utakmicu
![]()
- Vodenjak
#17 Re: Lajčak - Dodik 1:0? Posle produžetaka.
Moguce jedino ako je Bildt bio onaj cetvrti kojega kamera nikad ne prikaze!bijelo_dugme wrote:Posto je bila medjunarodna utakmica sudije su bili iz razlicti drzava.Vodenjak wrote:Bildt?bijelo_dugme wrote: Nonstop trazio penal al ga nedadose sudci Bildt, Bush i Putin.![]()