LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post Reply
spreca

#551 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by spreca »

antimobbing wrote:
SA 071 wrote: Cim ti na temi o Lagumdziji i njegovom "pokusaju" prodaje drzave pricas o SBiH i njihovim aferimima koji nemaju veze sa ovim sta drugo pomisliti? I radis to po istoj matrici po kojoj funkcionisu i SDP-ovci. Jedino jos ostaje da si SBB-ovac posto oni imaju slicne metode rada, a i na istoj su strani... :roll:
Misli šta god želiš o meni, baš me briga. @spreco je pitao za Hareta zato sam i napisao. O Haretovom kriminalu i ''njegova dva oka'', bi se mogli napisati romani ali neka se sa tim bavi onaj kome je to posao ...
Ovo ti jarane nije posteno.....pisi malo i o drugima.....nekima je sudjeno a nekima je trebalo da se sudi ali dodjose reketasi na vlast i sve potonu u mutnu vodu.....nesjecam se da je bilo rijeci da ce suditi Silajdzicu
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#552 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by antimobbing »

spreca wrote:
antimobbing wrote:
SA 071 wrote: Cim ti na temi o Lagumdziji i njegovom "pokusaju" prodaje drzave pricas o SBiH i njihovim aferimima koji nemaju veze sa ovim sta drugo pomisliti? I radis to po istoj matrici po kojoj funkcionisu i SDP-ovci. Jedino jos ostaje da si SBB-ovac posto oni imaju slicne metode rada, a i na istoj su strani... :roll:
Misli šta god želiš o meni, baš me briga. @spreco je pitao za Hareta zato sam i napisao. O Haretovom kriminalu i ''njegova dva oka'', bi se mogli napisati romani ali neka se sa tim bavi onaj kome je to posao ...
Ovo ti jarane nije posteno.....pisi malo i o drugima.....nekima je sudjeno a nekima je trebalo da se sudi ali dodjose reketasi na vlast i sve potonu u mutnu vodu.....nesjecam se da je bilo rijeci da ce suditi Silajdzicu
Ko je rekao da će se uopće suditi Haretu? Naravno da neće.
Kad je Hare krenuo prema Turskoj rivijeri, ostavio je svoja ''dva oka'' u zamjenu za njegov odlazak u Zenicu.
ultima_palabra

#553 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by ultima_palabra »

SA 071 wrote:Nesto sam manje straha osjecao za sigurnost BiH kada je Silajdzic bio tu i imao podrsku glasaca, nego danas. Nisam osjecao strah da ce napraviti neki dil sa rusiteljima ove zemlje koji bi bio los za drzavu. Ali sada... To je jedino fakat, a ostalo naklapanje...
Reforma policije?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#554 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by JoseMujica »

temeljni postulati doktorove politike

1. "Bolje nešto od nečega nego ništa od ničega"
2. "Ko utekne s bojišta doživi da se ponovo bori"
3. "Bolje je biti bogat nego ne biti"
4. "Kradem od siromašnih da bih dao bogatima"
SA 071

#555 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by SA 071 »

ultima_palabra wrote:
SA 071 wrote:Nesto sam manje straha osjecao za sigurnost BiH kada je Silajdzic bio tu i imao podrsku glasaca, nego danas. Nisam osjecao strah da ce napraviti neki dil sa rusiteljima ove zemlje koji bi bio los za drzavu. Ali sada... To je jedino fakat, a ostalo naklapanje...
Reforma policije?
Pa upravo je odbio praviti dil po mjeri cetnika. A dokument koji je na kraju potpisan je bio iznudjen od medjunarodne zajednice i njime je samo "dogovoreno" da ce"dogovarati u buducnosti kada se za to steknu uslovi" a u medjuvremenu su se trebale osnovati, sto je i uradjeno, neka tijela za koordinaciju policijskih tijela u BiH. Osnovna svrha ovog dokumenta je bila da se zadovolje stranci i sto je najvaznije, na osnovu toga dobije SAA. I upravo na osnovu toga je dobijen SAA.

Sta ono bi za Lagumdziju i njegov dogovor u vezi uzimanja ingerencija VSVT, o slabljenju Elektroprenosa, o mjerama usteda na nivou vojske (ukidanje ili drugi nacin slabljenja iste), preuzimanju penzioner i slicnih tacaka nacelnog dogovora za koji jos nista nije potpisano ali je generalno dogovoreno, a timovi rade na detaljnoj razradi istog? Ja koliko znam ovo je tema o tome, a ne o Silajdzicu. Otvorite novu temu ili pokrenite ponovo jednu od mnogih na tu temu koje su naglo zamrle nakon njegovog poraza na izborima i nakon sto je cilj postignut. Ja se tamo necu javljati, a vi onanisite na istoj slobodno,jednoumno, onako bas partijski...
ultima_palabra

#556 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by ultima_palabra »

SA 071 wrote:
ultima_palabra wrote:
Reforma policije?
Pa upravo je odbio praviti dil po mjeri cetnika. A dokument koji je na kraju potpisan je bio iznudjen od medjunarodne zajednice i njime je samo "dogovoreno" da ce"dogovarati u buducnosti kada se za to steknu uslovi" a u medjuvremenu su se trebale osnovati, sto je i uradjeno, neka tijela za koordinaciju policijskih tijela u BiH. Osnovna svrha ovog dokumenta je bila da se zadovolje stranci i sto je najvaznije, na osnovu toga dobije SAA. I upravo na osnovu toga je dobijen SAA.

Sta ono bi za Lagumdziju i njegov dogovor u vezi uzimanja ingerencija VSVT, o slabljenju Elektroprenosa, o mjerama usteda na nivou vojske (ukidanje ili drugi nacin slabljenja iste), preuzimanju penzioner i slicnih tacaka nacelnog dogovora za koji jos nista nije potpisano ali je generalno dogovoreno, a timovi rade na detaljnoj razradi istog? Ja koliko znam ovo je tema o tome, a ne o Silajdzicu. Otvorite novu temu ili pokrenite ponovo jednu od mnogih na tu temu koje su naglo zamrle nakon njegovog poraza na izborima i nakon sto je cilj postignut. Ja se tamo necu javljati, a vi onanisite na istoj slobodno,jednoumno, onako bas partijski...
Iznuđen, neiznuđen... prepali se i on i Mile da će biti smijenjeni, pa sklepali na brzinu dogovor da se ništa ne dogovore. Prošla baka sa kolačima, i takvu šansu da država dobije više ovlasti u tom segmentu nećemo više imati.

Ti potenciraš Silajdžića na ovoj temi kao nekog spasioca, a onda je kao problem kad se odgovori na to? I još poručuješ nekome da slobodno onaniše? :-) Niđe veze...
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#557 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by antimobbing »

JoseMujica wrote:temeljni postulati doktorove politike

Živio doktor!

Image

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/85425-s ... jdzic.html
spreca

#558 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by spreca »

antimobbing wrote:
JoseMujica wrote:temeljni postulati doktorove politike

Živio doktor!

Image

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/85425-s ... jdzic.html
Joj jakih novina ...avaz :lol: :lol: (ja ga samo ponekad koristim u wc-u kad nemam drugog papira :lol: :lol: ).......ma ne sikiraj te se sve ce to zlaja i shcepo pozlatiti :lol: :lol: :lol:
antimobbing

#559 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by antimobbing »

Vidi stvarno link od ultra multi-milionera No 1 Faketa i njegovog hajAvaza, nisam vidio do mene je ...
spreca

#560 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by spreca »

antimobbing wrote:Vidi stvarno link od ultra multi-milionera No 1 Faketa i njegovog hajAvaza, nisam vidio do mene je ...
Scepo nam je glavni izvor informacija :lol: :lol: i nije cudo da smo dovde dogurali
antimobbing

#561 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by antimobbing »

Evo Haretovog TAGUTA Heće i Co slikali se za Facebook.

Image

Taguj se i ti zajedno sa njima ako ih toliko voliš ...
spreca

#562 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by spreca »

antimobbing wrote:Evo Haretovog TAGUTA Heće i Co slikali se za Facebook.

Image

Taguj se i ti zajedno sa njima ako ih toliko voliš ...
a sad mi je sve jasno.......ma jebe mi se i za njima a vala i zatobom :lol: ......samo kad jednog dana shvatis i ako shvatis da nisi bio u pravu bar se malo zacrveni :lol: :lol: :lol:
wolf07

#563 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by wolf07 »

Trebalo je imati muda od titanijuma i uraditi ono sto je uradio Bogic Bogicevic u sred Beograda! Trebalo je biti patriota bez zadnjih primisli pa uci u Predsjednistvo kad je to uradio Durakovic. Trebalo je zaraditi Zlatnog ljiljana a Komsic ga nije dobio jer se dupeuvlacio bilo kome, ponajmanje hodzama koji su nekima krivi za sve!
I de mi sad recite ko je ove ljude pogazio u SDP-u?
I slobodno recite koju Zlatkovu zaslugu mozete makar uporediti sa ovim sto je gore navedeno!
A ja mogu izgledati kao paranoik, nije nikakav problem da me tako oslovite, samo bih volio da znam sta cete sutra reci ako se ista od onog o cemu sam pisao ostvari? Jel' opet odgovor - nismo znali! Hocemo li poput Hanke Paldum pitati "Nedime dragi ...", upozorenja su tu a vi izvolite proglasite me za ludaka ali to nimalo ne mijenja ono sto sam napisao, gasenje vojske je nesto sto se nalazi na stolu za "razgovor". Imajuci u vidu medijsku pripremu na TV "Pink" i TV BN i njihovog uvazenog eksperta Lazanjskog kao i Zlajin background mislim da su ti razgovori zavrseni i prije nego sto su poceli. U najmanju ruku ne gine daljnje smanjenje budzeta za vojsku a za dalje vidjecemo.
Jel stvarno vjerujete da je sve ovo slucajno??? Izvadite glave iz pijeska prije nego nam je svima otfikare.
Nokija

#564 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Nokija »

SA 071 wrote:
JoseMujica wrote:071 nisam ni predlagao ove iz KUD-a Naša stranka....predaleko su od naše stvarnosti

moj favorit je Željko Komšić..iako je i to na dugom štapu jer samo možemo nagađati na šta će ličiti njegova stranka
Zeljko je patriota, posten (koliko se za politicaramoze reci to), nije kriminalac i to su sve kvaliteti koji fale vecini nasih politicara. S druge strane impulsivnost, te nedostatak diplomatskog vladanja i politickog znanja su mu mane. Jos jedna velika mana mu je iskustvo u politickom djelovanju koje je iskljucivo sticao u jednom totalitarnom SDP-ovskom ambijentu u kojem ne smijes misliti drugacije od dragog vodje. Koliko ce on biti sposoban da se ponasa u svojoj partiji po drugacijoj matrici od ove naucene u SDP-u vidjecemo, kao i ko ce mu biti prvi saradnici... U svakom slucaju Zeljko je uglavnom pozitivan lik...

Lose nam se pise. Ovo su karakteristike covjeka/politicara u kojeg su sve oci uprte i koji bi kao trebao da nas izvuce iz svih nacionlanih i ekonomskih zabokrecina u kojima sad plivamo.
Smail Aga

#565 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Smail Aga »

Nokija wrote:
SA 071 wrote:
JoseMujica wrote:071 nisam ni predlagao ove iz KUD-a Naša stranka....predaleko su od naše stvarnosti

moj favorit je Željko Komšić..iako je i to na dugom štapu jer samo možemo nagađati na šta će ličiti njegova stranka
Zeljko je patriota, posten (koliko se za politicaramoze reci to), nije kriminalac i to su sve kvaliteti koji fale vecini nasih politicara. S druge strane impulsivnost, te nedostatak diplomatskog vladanja i politickog znanja su mu mane. Jos jedna velika mana mu je iskustvo u politickom djelovanju koje je iskljucivo sticao u jednom totalitarnom SDP-ovskom ambijentu u kojem ne smijes misliti drugacije od dragog vodje. Koliko ce on biti sposoban da se ponasa u svojoj partiji po drugacijoj matrici od ove naucene u SDP-u vidjecemo, kao i ko ce mu biti prvi saradnici... U svakom slucaju Zeljko je uglavnom pozitivan lik...

Lose nam se pise. Ovo su karakteristike covjeka/politicara u kojeg su sve oci uprte i koji bi kao trebao da nas izvuce iz svih nacionlanih i ekonomskih zabokrecina u kojima sad plivamo.
Ovo je besmisleno,bas taj 'nedostatak diplomatskoga vladanja ' ,tojeste populizam,koji je pokazao tada,ponasanje 'covjeka iz raje' koje lozi nase ljude ko hepo kockice mu je donijelo cetvorogodisnji predsjednicki mandat. Ako to nije dobar politicki potez,onda ne znam sta jeste.
Inace,dobar je Zeljko,mada ja ne 'volim ljude iz raje' mozda je najmanje zlo.
JoseMujica

#566 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by JoseMujica »

ma ne ulazim uopće u intelektualne ili političke kvalitete Komšića niti me interesuje...ono što me zanima da imamo čovjeka koji je u stanju okupiti i homogenizirati široki probosanki front i usmjeriti ga u jačanje države i osiguranje vladavine prava.

I to Željko može...nama više ništa i ne treba
Fudo Bosna

#567 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Fudo Bosna »

Poštujem i uvažavam gos. Željka Komšića. Mislim da je svojim dosadašnjim radom dokazao patriotizam i da je dosta uradio i kao ambasador i sada kao član presjedništva. Ali zaista mi neki ljudi, pogotovu bošnjačkog porijekla, bez obzira izjašnjavali se oni "Bosancima" ili Bošnjacima, nisu nikako jasni? Nikada niko osim Bošnjaka i najviše 1-2 % Hrvata neće glasati za Komšića. Jesmo li zaista toliko naivni da mislimo da on ima podršku u hrvatskom ili srpskom etničkom korpusu/korpusima? Treba li analizirati i dokazivati da za Komšića glasaju isključivo Bošnjaci , (dovoljno je analizirati izborne jedinice u kojim je dobijao glasove) i uvjeriti se u tu činjenicu? Zato je floskula: " široki probosanki front"; čista iluzija, jer se radi o probošnjačkome frontu u kome ima doduše onih Bošnjaka, po imenu i porijeklu, koji se izjašnjavaju Bosancima, ali ne radi se , u svakom slučaju ni o kakvom multietničkom, probosanskom frontu. Izvadimo glave iz pijeska i posmatrajmo stvari onakvim , kakve one uistinu i jesu !!!
O'zone
Globalni moderator

#568 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by O'zone »

OK! Zlaja prodao državu za večeru,Dodo dobio za stolom što nisu mogli u ratu, Čović dobio vjekovno pravo RvaCkog pučanstva, Bošnjaci najebali,država se raspada,vojsku 'oće da ukinu......BLA,BLA,BLA

I šta sad?

Imal kakvih ideja?

Ili se samo pljujemo na relaciji crveno-zeleno?!
Fudo Bosna

#569 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Fudo Bosna »

Mi Bošnjaci možemo djelimično biti fanovi tzv. „multietničkih“ stranaka kakva je navodno i SDP. Ali isto tako trebamo biti svjesni činjenice da smo samo mi, tj. samo dio našega etničkog korpusa /bošnjačkoga izbornog tijela, glasači te i sličnih stranaka, a iz reda druga dva naroda za takve stranke glasa vjerovatno samo familija i to uža, samo onih kandidata SDP-a npr. koji su na listama te ili sličnih stranaka !

Prema tome , ne lažimo sebe,("ne gurajmo glave u pijesak"),iluzijama o probosanskim i multietničkim strankama, jer tu NEMA glasača iz druga dva naroda, izuzev Bošnjaci i Bosanci(porijeklom Bošnjaci) !!!
motorola01

#570 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by motorola01 »

Fudo Bosna wrote:Poštujem i uvažavam gos. Željka Komšića. Mislim da je svojim dosadašnjim radom dokazao patriotizam i da je dosta uradio i kao ambasador i sada kao član presjedništva. Ali zaista mi neki ljudi, pogotovu bošnjačkog porijekla, bez obzira izjašnjavali se oni "Bosancima" ili Bošnjacima, nisu nikako jasni? Nikada niko osim Bošnjaka i najviše 1-2 % Hrvata neće glasati za Komšića. Jesmo li zaista toliko naivni da mislimo da on ima podršku u hrvatskom ili srpskom etničkom korpusu/korpusima? Treba li analizirati i dokazivati da za Komšića glasaju isključivo Bošnjaci , (dovoljno je analizirati izborne jedinice u kojim je dobijao glasove) i uvjeriti se u tu činjenicu? Zato je floskula: " široki probosanki front"; čista iluzija, jer se radi o probošnjačkome frontu u kome ima doduše onih Bošnjaka, po imenu i porijeklu, koji se izjašnjavaju Bosancima, ali ne radi se , u svakom slučaju ni o kakvom multietničkom, probosanskom frontu. Izvadimo glave iz pijeska i posmatrajmo stvari onakvim , kakve one uistinu i jesu !!!
Gosp.Mirko, ovaj Slavko, pardon Dofu, ipak se radi o probosanskom frontu jer zagovara ideju gradjanske BiH koja bi dala jednaka prava svi njenim gradjanima, a ne samo Bosnjacima kako ti tvrdis. Ja nisam kriv sto taj hrvat koji ne glasa za Komsica zeli podijeliti tu istu drzavu ili srbin. Ako im se ne svidja, voz brate u koju hoce drzavu, pa neka nju pokusa podijeliti. Oko ove moze vrtiti koliko hoce, ali daBogda da je podijeli.

o zone:ovi su se istrosili i pokazali ko su(sda,sdp) i vrijeme je da nadjemo neke trece. Evo imaju vremena da se skupe svi ovi iz drugih stranaka i naprave bum na sljedecim izborima. Jos uvijek ima postenih i dobronamjernih ljudi koji bi mogli vrlo lako opaliti tac ovim sh.pcima sto bi dijelili drzavu. Ima ih i u sda i u sdp-u, a pogotovo u ovim manjim strankama koje bi sad nesto i pokusale, sto se vec najavljuje u posljednje vrijeme. Samo su nam jos oni ostali, oni koji nas dijele od novog rata...
Fudo Bosna

#571 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Fudo Bosna »

O'zone wrote:OK! Zlaja prodao državu za večeru,Dodo dobio za stolom što nisu mogli u ratu, Čović dobio vjekovno pravo RvaCkog pučanstva, Bošnjaci najebali,država se raspada,vojsku 'oće da ukinu......BLA,BLA,BLA

I šta sad?

Imal kakvih ideja?

Ideja je da se "zahvalimo" gospodi Bosancima/Bošnjacima koji su na izborima, 2010.g. dali podršku gos. Zlatku i SDP-u i time napravili "uslugu" našoj Domovini, samo da bi nama ostalim koji nismo toliko "svjesni", kao oni, nešto kao dokazali , "multietničnost valjda", pa eto im/nam, to smo sami tražili , zar ne?

Kao da je ovo prvi put da se SDP/Zlatko ponaša neprincipijelno i u svome interesu. Ostaje nam samo da Boga molimo da koncesije RS-u i pobornicima 3 entiteta , budu što manje !!!
Fudo Bosna

#572 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Fudo Bosna »

motorola01 wrote:
Fudo Bosna wrote:Poštujem i uvažavam gos. Željka Komšića. Mislim da je svojim dosadašnjim radom dokazao patriotizam i da je dosta uradio i kao ambasador i sada kao član presjedništva. Ali zaista mi neki ljudi, pogotovu bošnjačkog porijekla, bez obzira izjašnjavali se oni "Bosancima" ili Bošnjacima, nisu nikako jasni? Nikada niko osim Bošnjaka i najviše 1-2 % Hrvata neće glasati za Komšića. Jesmo li zaista toliko naivni da mislimo da on ima podršku u hrvatskom ili srpskom etničkom korpusu/korpusima? Treba li analizirati i dokazivati da za Komšića glasaju isključivo Bošnjaci , (dovoljno je analizirati izborne jedinice u kojim je dobijao glasove) i uvjeriti se u tu činjenicu? Zato je floskula: " široki probosanki front"; čista iluzija, jer se radi o probošnjačkome frontu u kome ima doduše onih Bošnjaka, po imenu i porijeklu, koji se izjašnjavaju Bosancima, ali ne radi se , u svakom slučaju ni o kakvom multietničkom, probosanskom frontu. Izvadimo glave iz pijeska i posmatrajmo stvari onakvim , kakve one uistinu i jesu !!!
Gosp.Mirko, ovaj Slavko, pardon Dofu, ipak se radi o probosanskom frontu jer zagovara ideju gradjanske BiH koja bi dala jednaka prava svi njenim gradjanima, a ne samo Bosnjacima kako ti tvrdis. Ja nisam kriv sto taj hrvat koji ne glasa za Komsica zeli podijeliti tu istu drzavu ili srbin. Ako im se ne svidja, voz brate u koju hoce drzavu, pa neka nju pokusa podijeliti. Oko ove moze vrtiti koliko hoce, ali daBogda da je podijeli.

o zone:ovi su se istrosili i pokazali ko su(sda,sdp) i vrijeme je da nadjemo neke trece. Evo imaju vremena da se skupe svi ovi iz drugih stranaka i naprave bum na sljedecim izborima. Jos uvijek ima postenih i dobronamjernih ljudi koji bi mogli vrlo lako opaliti tac ovim sh.pcima sto bi dijelili drzavu. Ima ih i u sda i u sdp-u, a pogotovo u ovim manjim strankama koje bi sad nesto i pokusale, sto se vec najavljuje u posljednje vrijeme. Samo su nam jos oni ostali, oni koji nas dijele od novog rata...

Može taj front zagovarati druže i evropsku BiH ali ako je on jednoetnički on nema probosansku snagu , đaba ti/nam! :bih:

P.S.
Ne znam šta ti znače one aluzije sa početka posta? :mrgreen:
motorola01

#573 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by motorola01 »

Ne znam, sta ti mislis. Meni ako se ne svidja jedna kafana, odem u drugu.
JoseMujica

#574 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by JoseMujica »

ovako imate dvije opcije ili država Bosna i Hercegovina koju Bošnjaci dijele sa Srbima, Hrvatima i svima Ostalima (ovo što je sada pa modifikovati zajednički da se svi nađemo)
ili
stvaranje Bošnjačko-muslimanske nacionalne države (to je ono o čemu u zadnje vrijem trubi odlazeći reis Serić i već je niz koraka poduzeto u tom pravcu tipa osnivanja BANU-a)

Bosanstvo i Bošnjaštvo nije isto, a istovremeno ne znači da jedno drugo isključuje...problematična je za mnoge kovanica Bošnjak-musliman....oko koje možemo teoretisati do sutra ali u javnoj upotrebi ne ide jedno bez drugoga.

pitanje koje svako sebi mora postaviti je da li više Bosanac ili više musliman, da li mu je draža Bosna i Hercegvoina ili Ummet?
O'zone
Globalni moderator

#575 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by O'zone »

Fudo Bosna wrote:
O'zone wrote:OK! Zlaja prodao državu za večeru,Dodo dobio za stolom što nisu mogli u ratu, Čović dobio vjekovno pravo RvaCkog pučanstva, Bošnjaci najebali,država se raspada,vojsku 'oće da ukinu......BLA,BLA,BLA

I šta sad?

Imal kakvih ideja?

Ideja je da se "zahvalimo" gospodi Bosancima/Bošnjacima koji su na izborima, 2010.g. dali podršku gos. Zlatku i SDP-u i time napravili "uslugu" našoj Domovini, samo da bi nama ostalim koji nismo toliko "svjesni", kao oni, nešto kao dokazali , "multietničnost valjda", pa eto im/nam, to smo sami tražili , zar ne?

Kao da je ovo prvi put da se SDP/Zlatko ponaša neprincipijelno i u svome interesu. Ostaje nam samo da Boga molimo da koncesije RS-u i pobornicima 3 entiteta , budu što manje !!!
OK! Ljudi dali glas ovi ih zajebali (kao i svi drugi svaki drugi put samo na različite načine) tu ništa nije čudno. Ono što je meni čudno da ljudima nikad nije došlo niti će doći iz guzice u galvu da se vlastela bori za svoje guzice i svoj novčanik.

Evo gledam stranice i stranice pljuvanja,nabijanja na nos,prigovra,hvaljenja-moj stranački lidrer ima veču karu od tvog....

A to nam je pravo potrebno-dijeljnje :roll: . U sve mu se dijelimo sad još i po ovome a sljedeći na listi je popis stanovništva gdje ćemo se opet dijeliti na Bošnjake,Bosance i Muslimane....

Mi se dijelimo oni se sastaju, nama kara njima dnevnice i putni troškovi plus bespaltan ručak i piće. Aferim.
Post Reply