LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post Reply
Propast i katastrofa

#526 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Propast i katastrofa »

a SDU? 'ta ce oni? Fakat ta ce oni?
Sta oni imaju, koju polugu, kakvu viziju osim frazetina, koje ljude na koncu..... osim nadmenog, nicim utemeljenog stava o moralnoj superiornosti? U globalu samo nanose stetu jer razbijaju lijevi blok.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#527 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by plain vanilla »

SA 071 wrote:
plain vanilla wrote:Kao prvo otkud znas jesam li Bosnjak

a kao drugo pozelio si forumasima golgotu, tvojim neistomisljenika... pa vece zlo mi ni Dodik ne zeli, pa ti vidi gdje si ti tu

nemoj se ti brinuti ziv bio za mene, ni ti ni sda
i u proslom ratu su nas branili borci a ne sda, hebla vas ona
Pozelio sam im da ponove lekciju, jer neki ocito nisu nista naucili. Nema to veze jesi li Bosnjak ili neko drugi, ko je bio u Sarajevu u ratu bjezao je od istih "srpskih" granata bez obzira zvao se Mujo, Jovo ili Kreso. Ja ti zelim "Dodika i Zlatka" da dozivis, a hoce li to voditi zlu, ko zna :roll:

I na kraju, ne brinem ja za tebe, vec za sebe. Ne bih zelio da moja djeca prozivljavaju ono sto sam ja prozivljavao. A svako zadiranje u BiH ce neminovno voditi onome sto sam ja vec jednom prozivio i prezivio.

Ne znam kako da budem jasniji.

I da. U ratu su nas branili obicni ljudi, borci, ali zasluge ovim "zelenim" za organizaciju kakvog takvog otpora niko ne moze oduzeti niti izbrisati. Ja znam da bi Zlatko i "njegovi" najvise voljeli da se moze zaboraviti taj period kada su on i njemu slicni klicali Jugoslaviji i kritikovali Aliju, a tenkovi se ukopavali. Za to vrijeme su ovi "zeleni" nesto i poduzimali. A on? Sta je on poduzimao? Mozda podrivao jedinstvo i pokusavao diskreditovati one za koje je najmanje bilo razloga za to...
i kad smo do dolaska tobe, ja vama zelim da dodjete tobe

ja sam godinama bila SDPovac, ali sam preko noci prekrizila i SDP i Zlaju i pozeljela im poicki nestanak

kad vi to budete u stanju pozeljeti SDA, onda cemo o tobi da pricamo

bolan, bolan
niti je Alija ni zlaja branili Bosnu, truhnu sad oni sto su je branili
ili su obespravljeni po svim osnovama

zato suti bgt
SA 071

#528 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by SA 071 »

Propast i katastrofa wrote:Hare "100 %", upamcen po tome sto je fakticnki uveo entitetsku policiju, a drzavu opljackao skroz..... on se nije kockao sa interesima drzave?! :shock: kakvi smo, nismo bolje ni zasluzili
Pricas o reformi policije? Onoj istoj koju je Dodik iz gotovo zavrsene stvari krajem 2005., u 2006. vratio na nulu? Onoj reformi u kojoj OHR prvo kaze da se mora prelaziti entitetska crta, pa da moze ali ne mora, da bi im stav evoluirao do toga da niko nije ni trazio da se prelazi entitetska linija? Ne nije on uveo entitetsku policiju. Samo nije pristao na reformu koja to nije! Pa zbog toga je, izmedju ostalog, Svarcsiling htio protiv Dodika posegnuti za bonskim ovlastima, pa ga pedercina McEkhaney zaustavio u tome.

Ako nesto mijenjamo, daj da to bude promjena na bolje, a ne na gore ili samo promjena bez ikakvog efekta koja bi se donijela samo da bi se reklo da je doslo do promjene! Ali u tome je SDP prvak, upravo u takvim promjenama-na gore ili rjedje ovim drugim...
SA 071

#529 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by SA 071 »

plain vanilla wrote:
i kad smo do dolaska tobe, ja vama zelim da dodjete tobe

ja sam godinama bila SDPovac, ali sam preko noci prekrizila i SDP i Zlaju i pozeljela im poicki nestanak

kad vi to budete u stanju pozeljeti SDA, onda cemo o tobi da pricamo

bolan, bolan
niti je Alija ni zlaja branili Bosnu, truhnu sad oni sto su je branili
ili su obespravljeni po svim osnovama

zato suti bgt
A ja sam za SDA glasao nekad davne '98, pa za SDP 2000-te pa sam tada skontao koji su to gmazovi (sto ste vi uspjeli shvatiti tek sada nekih 12 godina poslije), da bih ponovo za SDA glasao tek 2012. na ovim opstinskim izborima iz revolta i otpora prema politici rusenja drzave koju provode ovi nazovi "socijaldemokrati" i s jedne i s druge strane. Za moj glas dat SDA je zasluzan upravo SDP i Zlatko. Da su SDP-ovci kao vi bili dovoljno pametni i moralni nikada im pored Durakovica, Bogicevic, Lazovica, pa i Pecanca ne bi vodja postao Lagumdzija. Ovako na zalost i vi snosite dio odgovornosti za stanje u kojem smo.

Ja nikad nisam bio ni SDA-ovac, ni SDP-ovac, ni bilo koji drugi, ali jesam bio i sada sam zrtva pogresnih politika vecine tih partija/stranaka.

Uzdravlje...
Propast i katastrofa

#530 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Propast i katastrofa »

SA 071 wrote:
Propast i katastrofa wrote:Hare "100 %", upamcen po tome sto je fakticnki uveo entitetsku policiju, a drzavu opljackao skroz..... on se nije kockao sa interesima drzave?! :shock: kakvi smo, nismo bolje ni zasluzili
Pricas o reformi policije? Onoj istoj koju je Dodik iz gotovo zavrsene stvari krajem 2005., u 2006. vratio na nulu? Onoj reformi u kojoj OHR prvo kaze da se mora prelaziti entitetska crta, pa da moze ali ne mora, da bi im stav evoluirao do toga da niko nije ni trazio da se prelazi entitetska linija? Ne nije on uveo entitetsku policiju. Samo nije pristao na reformu koja to nije! Pa zbog toga je, izmedju ostalog, Svarcsiling htio protiv Dodika posegnuti za bonskim ovlastima, pa ga pedercina McEkhaney zaustavio u tome.

Ako nesto mijenjamo, daj da to bude promjena na bolje, a ne na gore ili samo promjena bez ikakvog efekta koja bi se donijela samo da bi se reklo da je doslo do promjene! Ali u tome je SDP prvak, upravo u takvim promjenama-na gore ili rjedje ovim drugim...
Hebote koliko puta je ovo prezvakano... Pa sta je to poslije te nepihvacene, po tebi "kozmeticke" promjene, Hare ili bilo ko durgi promjenio? Sta
Pricas sta bi bilo kad bi bilo, i to u proslosti. Pa se onda sve to uzima kao nesto pozitivno, pri cemu ni u jednom trenutku nije jasno sta je to Hare imao na umu kad vec ovo "kozmeticko" ne valja. Ako je cekaoa SchwatzSchillinga nije ni morao cekati, mogao je mene pitati i prvog klosara na ulici, svako bi mu rekao, Mislim citava prica je na toliko klimavim nogama, nevjerovatno..
Tek SDU i njihov kapacitet, kadrovski, ideoloski, motivacioni.... je dno dna, osim u Sarajevu.
spreca

#531 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by spreca »

Mozes li nama ,koji to malo slabije razumijemo objasniti kako je to Silajdzic opljacko drzavu?
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#532 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by antimobbing »

spreca wrote:
Mozes li nama ,koji to malo slabije razumijemo objasniti kako je to Silajdzic opljacko drzavu?
Mene više interesuje kako je Hare od vlasnika jednosobnog stana za petnaestak godina mogao postati vlasnik više milionskih 1/1 nekretnina u BiH i na Turskoj rivijeri?

Image

Šta misliš čije su bile sve silne nekretnike po Turskoj rivijeri koje su se ljetos prodavale na http://www.pik.ba?

Kada se o tome počelo pisati ovdje na forumu ekspresno su izbrisane sa pik-a.

http://www.prostor.ba/?action=show&para ... e_action=4

Na Turskoj rivijeri je lijepa klima i veš se brzo osuši kada se opere.

Image

Ove zime isto kao i prošle, naše laste multi-milioneri ponovo će odletiti na jug prema Turskoj rivijeri kod našeg Hareta, a ova fukara će ostati ovdje da ponovo umire od hladnoće i snijega zbog korupcije i nedostatka novca (čitaj pokradenog). Prošle zime, kada je bio onaj veliki snijeg 13 naših građana umrlo uslijed smrzavanja.
Naravno, za ovo niko nije odgovarao. http://cro.time.mk/read/bd239c6a36/90ca ... index.html

Image

Dana 4.2.2012 - pet građana Sarajeva umrlo je od zime u petak na ulici !!! http://cro.time.mk/cluster/bd239c6a36/z ... rtvih.html
Last edited by antimobbing on 31/10/2012 08:44, edited 3 times in total.
spreca

#533 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by spreca »

Pa ovo se prodaje po citavoj evropi a ne samo kod nas...pa cak i ovdje u rusiji.......ovo ti nije nikakav dokaz ....ovdje to prodaje neka firma ako se ne varam se zove Sinan pasa......ljudi ako nemate dokaza nemojte izmisljati bar nemojte sebe obmanjivati.....samo jos da dodam da su glavni kupci ovih nekretnina zapadnjaci-nijemci i rusi
spreca

#534 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by spreca »

wolf07 wrote:Ne znam sta se desi ali kad sam fino napisao post kaze mi kompjuter "deder se sad prijavi ponovo" i - ode mast u propast! Nije mi mrsko, ponovicu! Dakle, Tihica nisam gled'o - lik je samo manje govno od Zlaje pa mi iz te kuhinje takodje nista ne mirise vec smrdi, malo manje nego iz Zlajine ali i dalje smrdi.
Sto se tice UDB-e i moje "paranoje", namjerno stavih navodnike jer vidim da idete u tom pravcu, hajde da stvari postavimo ovako. Jel rat u Jugoslaviji izgledao kao nebuloza, "9/11", GENOCID na tlu Evrope na kraju 20 vijeka..... sve je ovo bila cista budalastina samo par dana prije realizacije i sta se desilo? Jel stvarno mislite da Zlaja ne bi provodio vlast na nacin kako su to radili Pol Pot, Idi Amin, Staljin... amo kad bi mu se pruzila prilika. Mi smo poput zabe koja je jednom prilikom trebala biti skuhana ali se "kuhar" zajebo i ubaci je uvrelu vodu pa ona iskocila. Ovo sto nam se sad desava je opet kuhanje samo ide sa laganim dizanjem temperature. Evo primjera, jel mislite da je sasvim slucajno u par dana razmaka na "TV Pink" i na BN TV isla politicka emisija s istom temom - gasenje Oruzanih snaga BiH? Jel mislite da je slucajno u obje emisije gost bio Miroslav Lazanjski? Jel mislite da taj isti Lazanjski slucajno misli kako Bosni - NE TREBAJU ORUZANE SNAGE! Laze covjek na sva usta i kaze da je vojni budzet u BiH 400 mil.KM, laze da citava vojska ne radi kad je neki vjerski praznik bilo koje konfesije, laze kad kaze da nam samo treba vojna muzika i pocasni vod da docekuje strane drzavljane! Pa to je isto kad bi ja napravio emisiju o raketnom stitu u Poljskoj i doveo za gosta ruskog vojnog analiticara. Tu ova moja prica nije kompletna, Zlaja je prilikom proslog mandata kad je bio vlast prodao neke transportere i borna kola koja su bila donacija Ujed.Arapskih Emirata. Prodato je to navodno Kamerunu i to preko IZRAELA!!! Zaradili smo tricavih 2 miliona $ i tih 40 vozila mozda nije ni vrijedilo vise ali poenta je da za pare kojima mozete kupiti JEDAN malo bolji tenk mi smo guzicom zatvorili vrata kod Arapa za sva vremena. Do tada smo dobili tenkove i haubice iz Emirata i jos neke transportere iz Katara. Nakon toga - nista! Para nema da se modernizuje vojska ali je se i ovakve kakva jeste boje i smeta im jer kad smo izbjegli klanju '92.g. bez oruzja ko zna sta bi bilo sad ako se zakuha jer cim bi se OS BiH raspale Bosnjaci bi ujagmili bogdu ove sirotinje koju vojska ima. Zato se nastoji na sve moguce nacine ta vojska ogaditi medju Bosnjacima i trazi se ime i prezime koje ce se potpisati pod odluku - gasimo OS BiH jer je skupa! Kako stvari stoje to je jedna od onih famoznih 21 tacke a Zlaja je pravi lik za takav "sporazum" i novi napredak u BiH. Eto vam ga sto se mene tice vodite ga kuci, moj jedini problem je sto i ja zivim u ovoj Bosni i sto lako mogu platiti cijenu tudje lakoumnosti, neznanja ili cak zle namjere! Temperatura u loncu je porasla za jos jedan stepen - ugodno kuhanje, Zlaja ce promijesat kazan, Dodik ce dodat jos jedan naramak drva na vatru a vi nastavite sa seciranjem ovog posta i sa 10-20 smajlica oborite moj novi napad paranoje!
:thumbup: :thumbup:
A sta reci o LaZHanjskom...sve se zna
ultima_palabra

#535 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by ultima_palabra »

antimobbing wrote:Na Turskoj rivijeri je lijepa klima i veš se brzo osuši kada se opere.
:mrgreen:

Ma ne bi Lepi to, njemu je BiH na prvom mjestu...
spreca

#536 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by spreca »

Ne bi ni zlaja :lol: :lol: :lol: :lol:
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#537 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by antimobbing »

Ovako će biti ponuda za ZIMOVANJE ove 2012/2013 godine ...

MI, muslimanska, pravoslavna, katolička i sva ostala sirotinja-fukara u dugovima kod stranih Banaka ...

Image

KLASNA RAZLIKA mjerena u milionima (KM) svjetlosnih godina.

I tako dok ove zime dok MI muslimanska, pravoslavna, katolička i sva ostala sirotinja-fukara u dugovima kod stranih Banaka širom BiH budemo ponovo umirali po ulicama Sarajeva, Banja Luke i Mostara od zime i siromaštva ...

ONI multi-milioneri i bogataši koji uopće nemaju empatije i suosjećanja prema siromašnima (niti su to ikada imali tokom historije) zimu će provesti ...

Image

... uživajući na svjetskim destinacijama plačajući svoje račune HARAM novcem, koji su ukrali od nas građana. Suosjećanja i empatije prema svojim građanima koji će ove zime umirati posebno neće imati prije ratna fukara, a današnji milioneri koji mrze sirotinju iz dna svojih tamnih duša jer ih podsjeća na onaj život kada su kao i oni živjeli dan za danom ...
Last edited by antimobbing on 31/10/2012 09:12, edited 1 time in total.
SA 071

#538 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by SA 071 »

A nebuloza majko moja. Antimobbing, nemoj nad nama vrsiti mobing zivota ti :lol:

Kada se nema argumenata pristupa se lazima i pakovanjima. Standardna SDP-Zlatko doktrina.

Ima jedan zanimljiv lik Ibro Berilo. Nakon proslih izbora kada je osvojio Trnovo (kao kadar SBiH) na 60 minuta je nekoliko puta "obradjivana" njegova "pojava" i objasnjavano u prilozima "istrazivackog novinarstva" kako je on korumpirani kabadahija, kriminalac, govorilo se o podmicivanju, talovima oko junica, dozvola za gradnju objekata i vikendica i sl. Koliko su ga SDP jurisnici preobuceni u novinare napadali, da je on morao u "samoodbrani" pred kamerama FTV "poletiti" na novinara svojim vozilom! I ne prodje tako ni 4 godine kad isti taj Ibro Berilo osvanuo kao kandidat SDP-a za nacelnika opstine i osvoji opstinu te time SDP-u "nadomjesti" gubitak Novog Grada, a oni kao u ekstazi na konferenciji izjavise kako su osvojili jedno dosad neosvojivo mjesto i time oplemenili svoju pobjedu!?

I sta sad reci o takvim ljudima. A svi u SDP-u koji se ista pitaju manje vise funkcionisu na ovaj nacin. Nema tu ni obraza ni stida ni stava...
antimobbing

#539 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by antimobbing »

SA 071 wrote:A nebuloza majko moja. Antimobbing, nemoj nad nama vrsiti mobing zivota ti :lol:

Kada se nema argumenata pristupa se lazima i pakovanjima. Standardna SDP-Zlatko doktrina.

Ima jedan zanimljiv lik Ibro Berilo. Nakon proslih izbora kada je osvojio Trnovo (kao kadar SBiH) na 60 minuta je nekoliko puta "obradjivana" njegova "pojava" i objasnjavano u prilozima "istrazivackog novinarstva" kako je on korumpirani kabadahija, kriminalac, govorilo se o podmicivanju, talovima oko junica, dozvola za gradnju objekata i vikendica i sl. Koliko su ga SDP jurisnici preobuceni u novinare napadali, da je on morao u "samoodbrani" pred kamerama FTV "poletiti" na novinara svojim vozilom! I ne prodje tako ni 4 godine kad isti taj Ibro Berilo osvanuo kao kandidat SDP-a za nacelnika opstine i osvoji opstinu te time SDP-u "nadomjesti" gubitak Novog Grada, a oni kao u ekstazi na konferenciji izjavise kako su osvojili jedno dosad neosvojivo mjesto i time oplemenili svoju pobjedu!?

I sta sad reci o takvim ljudima. A svi u SDP-u koji se ista pitaju manje vise funkcionisu na ovaj nacin. Nema tu ni obraza ni stida ni stava...
Pročitaj pažljivo sve moje postove i shvatit ćeš da nemam nikakve veze sa bilo kojom strankom ...
Paranoid

#540 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Paranoid »

Volio bih da mogu prespavati vladavinu Zlajinog SDP-a, a ako se kojim slučajem nebi probudio nebi mi bilo krivo...
SA 071

#541 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by SA 071 »

Propast i katastrofa wrote:
SA 071 wrote:

Hebote koliko puta je ovo prezvakano... Pa sta je to poslije te nepihvacene, po tebi "kozmeticke" promjene, Hare ili bilo ko durgi promjenio? Sta
Pricas sta bi bilo kad bi bilo, i to u proslosti. Pa se onda sve to uzima kao nesto pozitivno, pri cemu ni u jednom trenutku nije jasno sta je to Hare imao na umu kad vec ovo "kozmeticko" ne valja. Ako je cekaoa SchwatzSchillinga nije ni morao cekati, mogao je mene pitati i prvog klosara na ulici, svako bi mu rekao, Mislim citava prica je na toliko klimavim nogama, nevjerovatno..
Tek SDU i njihov kapacitet, kadrovski, ideoloski, motivacioni.... je dno dna, osim u Sarajevu.
Pa bolje nista ne mijenjati i imati zahtjev od medjunarodne zajednice za promjenama, nego izvrsiti izmjene kojima se nece nista promijeniti sustinski nego samo prepakovati, a na sta bi stranci rekli ok uradili ste to sto smo trazili. Ti dobijes argument presude Sejdic-Finci koji mozes koristiti za izgradnju drustva sa jacanjem "gradjanskog" u njemu, ali Zlatko to koristi na nacin da sustinski betonira etnicko i ucvrscuje ga i tamo gdje je bilo iole klimavo. Ne rade se promjene samo da bi se nesto promijenilo i narodu zamazale oci kao da se nesto radi, nego da se nesto poboljsa. Ako se ne moze nista poboljsati ne treba nista ni dirati, doci ce to opet nekad na red da se rjesava da bi se ispunili odredjeni zahtjevi. Nije izgradnja drzave posao koji se moze napraviti za 1,2 ili 5 godina, to je posao koji traje decenijama, ali razgradnja je ta koja se moze napraviti vrlo brzo. Samo moras imati dobre partnere za to, kao sto je Lagumdzija, i imas velike sanse da uspijes u tome. Zato SDP i gubi podrsku jer pokusava praviti promjene kojima drzava gubi, ali se jacaju entiteti.
spreca

#542 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by spreca »

Imali i jedna zemlja u svijetu gdje kad je ljetna ili zimska sezona kad svi njeni gradjani se pokupe i odu iz drzave a drzava ostane prazna :lol: .........imali igdje ta drzava gdje nema sirotinje i bijede,a ti bi htio preko noci da to bude nasa drzava........i samo da dodam ...neko rece hare je pokro drzavu....pa nije mogo drzavu ..mozda samo pola drzave a i ovo pola nije mogao jer kradu i drugi i to ko moze vise.....zato nemoj te da nesto govorite samo da bih rekli ...malo razmislite jer i sami pocinjete da vjerujete da je to tako.....SVI KRADU....i silajdzici.laguNdzije ,tihici.covici,bicakcici,brankovici,radoncici itd
SA 071

#543 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by SA 071 »

antimobbing wrote:
SA 071 wrote:A nebuloza majko moja. Antimobbing, nemoj nad nama vrsiti mobing zivota ti :lol:

Pročitaj pažljivo sve moje postove i shvatit ćeš da nemam nikakve veze sa bilo kojom strankom ...

Cim ti na temi o Lagumdziji i njegovom "pokusaju" prodaje drzave pricas o SBiH i njihovim aferimima koji nemaju veze sa ovim sta drugo pomisliti? I radis to po istoj matrici po kojoj funkcionisu i SDP-ovci. Jedino jos ostaje da si SBB-ovac posto oni imaju slicne metode rada, a i na istoj su strani... :roll:
antimobbing

#544 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by antimobbing »

SA 071 wrote: Cim ti na temi o Lagumdziji i njegovom "pokusaju" prodaje drzave pricas o SBiH i njihovim aferimima koji nemaju veze sa ovim sta drugo pomisliti? I radis to po istoj matrici po kojoj funkcionisu i SDP-ovci. Jedino jos ostaje da si SBB-ovac posto oni imaju slicne metode rada, a i na istoj su strani... :roll:
Misli šta god želiš o meni, baš me briga. @spreco je pitao za Hareta zato sam i napisao. O Haretovom kriminalu i ''njegova dva oka'', bi se mogli napisati romani ali neka se sa tim bavi onaj kome je to posao ...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#545 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by JoseMujica »

ma mobing ovo su Haretovci navalili...sve jurišaju preko ledine sa doktorovim imenom na usnama :lol: biće da je doktor procjenio da je 2014 vakat za Povratak Prof. dr. Jedia....dok se Golum i Prolaznik kolju da uleti ko spasilac :-)
antimobbing

#546 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by antimobbing »

JoseMujica wrote:ma mobing ovo su Haretovci navalili...sve jurišaju preko ledine sa doktorovim imenom na usnama :lol: biće da je doktor procjenio da je 2014 vakat za Povratak Prof. dr. Jedia....dok se Golum i Prolaznik kolju da uleti ko spasilac :-)
Haretova krilatica je ''ništa nazad samo naprijed''
Vratit će se jedino ako mu nestane love, a šanse za to su 1 na prema 7o miliona eura, tako da od toga nema ništa.
Last edited by antimobbing on 31/10/2012 10:02, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc

#547 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by It_is_a_Leclerc »

Mi smo hajdučka država. Jedino se hajduci i notorne lopuže dogovaraju po birtijama i kafanama, i obično ne dogovore ništa pošteno.
spreca

#548 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by spreca »

JoseMujica wrote:ma mobing ovo su Haretovci navalili...sve jurišaju preko ledine sa doktorovim imenom na usnama :lol: biće da je doktor procjenio da je 2014 vakat za Povratak Prof. dr. Jedia....dok se Golum i Prolaznik kolju da uleti ko spasilac :-)
Znam mislio si na mene kad kazes haretovci :lol: ........evo proslo je dvije godine a da zlaja nije uradio nista.....i hvala bogu da nije uradio nista....mene je strah ovih zadnjih dvije godine i zato bi vas zamolio da mu prenesete da i iduce dvije godine ne radi nista ...jer bolje je tako nego da sta obOtali :lol: :lol: :lol: ...... a stose tice 2014te .....pa nije ti losa ideja da bi Hare trebao da se vrati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
antimobbing

#549 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by antimobbing »

Svima njima kad se pojave treba odmah u startu dati po milion KM da ništa ne rade.
Na ovaj način šteta po državu i narod bi bila hiljadu puta bila manja.

Ovako pričaju za sve, naročito Haretove kadrove. :D
Last edited by antimobbing on 31/10/2012 10:08, edited 1 time in total.
SA 071

#550 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by SA 071 »

antimobbing wrote:
Haretova krilatica je ''ništa nazad samo naprijed''
Vratit će se jedino ako mu nestane love, a šanse za to su 1 na prema 7o miliona eura, tako da od toga nema ništa.
Nesto sam manje straha osjecao za sigurnost BiH kada je Silajdzic bio tu i imao podrsku glasaca, nego danas. Nisam osjecao strah da ce napraviti neki dil sa rusiteljima ove zemlje koji bi bio los za drzavu. Ali sada... To je jedino fakat, a ostalo naklapanje...
Post Reply