LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post Reply
spreca

#3776 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by spreca »

p206 wrote:
motorola01 wrote:Boga mi su potpisali sporazum i sad je sve ono sto je uradjeno pred izbore palo u vodu. Sad su oni vecina u Srebrenici. Hebo mater, pa ovaj Lagumdzija nije normalan. Samo ne znam dokad ce jos hodati po ovoj zemlji, jer mislim da mu je vakat selit na onaj svijet. Jedino nas njegovo presljenje moze izvuci iz govana. On ce toliko usrat do 2014. da nas niko vise nece moci izvuci. Samo ako doceka 2014.
Da ponovim još jednom. Hej bolan, toliko se ljudi prijavi da glasa uz sve opstrukcije, i onda urade ovako nešto. Prosto ne možeš da vjeruješ, jebli mater svoju izdajničku, pogotovo ovaj idiot kome nije vrijedno ime spomenuti. Ovo dosad i nekako se da provariti(mada preteško), ali ovo...
Dok ljude jos pozivaju u sud zbog izbora(suljagic &C)on govnar trlja ruke dabogda mu ovo bilo zadnje
Josko Domorocki

#3777 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Josko Domorocki »

Ako je SDA prodala sto se prodati moze u ratu, zavalila najbolje sinove za jednu i jedinu .. KO je onda pozitivna strana,bio pojedinac ili organizacija,znaci ko je suprotno od navedenog ?
FOČANSKI PROPISI

#3778 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by FOČANSKI PROPISI »

cetmi wrote: I Bošnjaci su bili većina u Foči 1991., ali sad glasaju na izborima širom BiH, a ti si svu svoju borbu usmjerio na Ilidžu.
Bošnjaci su imali nesreću da ih brani SDA,pa sad nemaju ni glavu ni rep.

p.s.
Ko je trebao organizovati odbranu Foče,ja?
iamia

#3779 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by iamia »

heckler wrote:Sta vise rec? Ako kome do sada mozda nije bilo jasno valjda je sad sve cisto? Vakat je izaci na ulice i ove izbrisati sa mape.
dajte organizujte nesto.
neke demonstracije. prijetnje. bilo sta.!??

ovo sto lagumdzija radi je izdaja drzave.
on nije dobio vecinu glasova zbog ovoga. to je razlog za ponovne izbore.
znaci demonstracije.
izaci na ulice. stati pred sjediste SDPa,.pred sjedite visokog prestavnika..
,.. praviti peticije.
pobogu ljudi,, ako zlaja uspije sa ovim, stete za ovu drzavu ce biti detrimetalne. nepopravljive.
FOČANSKI PROPISI

#3780 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

spreca wrote:
p206 wrote:
motorola01 wrote:Boga mi su potpisali sporazum i sad je sve ono sto je uradjeno pred izbore palo u vodu. Sad su oni vecina u Srebrenici. Hebo mater, pa ovaj Lagumdzija nije normalan. Samo ne znam dokad ce jos hodati po ovoj zemlji, jer mislim da mu je vakat selit na onaj svijet. Jedino nas njegovo presljenje moze izvuci iz govana. On ce toliko usrat do 2014. da nas niko vise nece moci izvuci. Samo ako doceka 2014.
Da ponovim još jednom. Hej bolan, toliko se ljudi prijavi da glasa uz sve opstrukcije, i onda urade ovako nešto. Prosto ne možeš da vjeruješ, jebli mater svoju izdajničku, pogotovo ovaj idiot kome nije vrijedno ime spomenuti. Ovo dosad i nekako se da provariti(mada preteško), ali ovo...
Dok ljude jos pozivaju u sud zbog izbora(suljagic &C)on govnar trlja ruke dabogda mu ovo bilo zadnje
Mi smo ,ipak, lud narod.
Je li to SDA bolja od SDP i SBB?
FOČANSKI PROPISI

#3781 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

iamia wrote:
heckler wrote:Sta vise rec? Ako kome do sada mozda nije bilo jasno valjda je sad sve cisto? Vakat je izaci na ulice i ove izbrisati sa mape.
dajte organizujte nesto.
neke demonstracije. prijetnje. bilo sta.!??

ovo sto lagumdzija radi je izdaja drzave.
on nije dobio vecinu glasova zbog ovoga. to je razlog za ponovne izbore.
znaci demonstracije.
izaci na ulice. stati pred sjediste SDPa,.pred sjedite visokog prestavnika..
,.. praviti peticije.
pobogu ljudi,, ako zlaja uspije sa ovim, stete za ovu drzavu ce biti detrimetalne. nepopravljive.
Kome da se obratim?
iamia

#3782 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by iamia »

evo nas ovdje ima na forumu 50et koji bi se ukljucili u bilo kakav pokret da se zlaja zaustavi u prodaji ovo malo sto je ostalo od drzave.

ja mogu nadam se oko 100 ljudi okupiti odmah sutra u sarajevu.
i jos kad bih imao lekte,, pamflete,, isao bih od kuce do kuce.
objasnjavao narodu da se mora dignuti. moglo bibiti tri put toliko.

ovo je opasno sto radi lagumdzija. veoma opasno. mora se zaustaviti.. na bilo koji nacin!.
Bosnjak333

#3783 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Bosnjak333 »

Better Man wrote: Pa SDA i jeste prodala Srebrenicu za Vogošću i zna se da dok je pošteni svijet ginuo za jedinu nam domovinu BiH, SDA je istu pljačkala, kao i njene građane i sarađivala sa okupatorom i agresorom!
Znaci po tvome svi mi koji smo protjerani iz genocidne 92. smo protjerani od strane SDA jer je ona dogovorila prodaju nasih opcina Srbima?Jarane ti da imas mozga ovo sigurno ne bi pisao.U mome mjestu SDA je nudila pusku,ali ju niko nije htio uzeti.Cekali su milost komsija Srba i dobili mezar umjesto slobode.Na kraju krajeva prvi koji su u mome mjestu ubijeni na pocetku rata bili su funkcioneri SDA.Ova stranka je ekonomski unistila BiH,ali razmisli samo da je Zlatko Lagumdzija vodio povratak u genocidnu koliko bi se ljudi vratilo?Po mojim pretpostavkama niko jer ja samo kad vidim njihove liste za opcinska vijeca i kako umjesto da nosioc bude Bosnjak on stavi Srbina.Onda,taj Srbin bosnjackim glasovima udje u OV,a Bosnjaci ostanu bez predstavnika.Nek zagovora suzivot i multietnicnosti i neka zarad toga prodaje Srebrenicu i Bratunac.

Svaka mu cast!
sandoz11

#3784 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by sandoz11 »

iamia wrote:evo nas ovdje ima na forumu 50et koji bi se ukljucili u bilo kakav pokret da se zlaja zaustavi u prodaji ovo malo sto je ostalo od drzave.

ovo je opasno sto radi lagumdzija. veoma opasno. mora se zaustaviti.. na bilo koji nacin!.
Ti bi neku silu da primjenjujes, umjesto razum ,tebi dali ovi iz SDA koju paru da vices,
kao da je arapsko proljece...nema nista od toga :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
iamia

#3785 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by iamia »

popisam se na SDA.
ne znace mi te lakrdijske partije ni bobe. sda, sdp, hdz,, coca cola i chipi chips. isti shit.
ovdje se radi o drzavi. ! i hiru JEDNOG covjeka da rasproda svoju cast za dvije godine vlasti.
5 je do 12.... i dok se okrenes vec bi moglo biti kasno.
udrch

#3786 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by udrch »

sandoz11 wrote:
iamia wrote:evo nas ovdje ima na forumu 50et koji bi se ukljucili u bilo kakav pokret da se zlaja zaustavi u prodaji ovo malo sto je ostalo od drzave.

Ti bi neku silu da primjenjujes, umjesto razum ,tebi dali ovi iz SDA koju paru da vices,
ko god ima razuma vidi da su potezi koje povlači Lagumdžija i Radončić duboko protiv BiH..
SDA je korumpirana stranka koja je prodavala ono što se nalazi izgrađeno na zemlji..
ovi nam bolan prodadoše zemlju, a današnjim dogovorom sa ČETNICIMA u Srebrenici prodali su i ono u zemlji što leži u Potočarima..
govna izdajnička..
palamuda

#3787 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by palamuda »

@better man sram te bilo stidi se svake riječi koju si ovdje napisao sa ovim aminuješ sve što je uradila četnička banda u BiH. Kad tako znaš sve reci mi šta je dato za Ilidžu, Ilijaš, Grbavicu. Fuj.Fuj

Mislim da je Lagumdžija izgubio sve moguće dodire sa stvarnosti, samo mi nije jasno kako je namazani Fahro pristao da ide sa njim u propast, a tek osnovao stranku. Ovo sa Srebrenicom je dno od kojeg dalje ne može.
spreca

#3788 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by spreca »

FOČANSKI PROPISI wrote: Mi smo ,ipak, lud narod.
Je li to SDA bolja od SDP i SBB?
Tos to rade SDP i SBB ma kakva SDA bila to nebih uradila.
spreca

#3789 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by spreca »

udrch wrote:
sandoz11 wrote:

ko god ima razuma vidi da su potezi koje povlači Lagumdžija i Radončić duboko protiv BiH..
SDA je korumpirana stranka koja je prodavala ono što se nalazi izgrađeno na zemlji..
ovi nam bolan prodadoše zemlju, a današnjim dogovorom sa ČETNICIMA u Srebrenici prodali su i ono u zemlji što leži u Potočarima..
govna izdajnička..
Suljagic bi sad trebo organizovati neke demonstracije po sarajevu i federaciji i mislim da bi mogao sakupiti dosta raje.
%tacno*

#3790 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by %tacno* »

ultima_palabra wrote:Ne može više dan proći bez izdajničkog poteza Zlogumdžije.

Ipak, šta god da se desi, mislim da je svrha inicijative za Srebrenicu ispunjena. Mada se postavlja pitanje vrijedi li pokušavati ono sa "1.martom" sa ovakvim strankama :roll:
Prvo sto mi je danas palo na pamet kada sam procitao koaliranje SDP-SNSD-SBB-SDS je ''sta ce tek uraditi inicijativi 1. mart?''.

Treba to na cistac istjerati ali na vrijeme. Neka se pokaze ko je na kojoj strani pa da znaju i glasaci za naredne izbore.
Alfa_Ze

#3791 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Alfa_Ze »

Mevlideeee, Mevlooooo !!! Image
udrch

#3792 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by udrch »

%tacno* wrote:
ultima_palabra wrote:Ne može više dan proći bez izdajničkog poteza Zlogumdžije.

Ipak, šta god da se desi, mislim da je svrha inicijative za Srebrenicu ispunjena. Mada se postavlja pitanje vrijedi li pokušavati ono sa "1.martom" sa ovakvim strankama :roll:
Prvo sto mi je danas palo na pamet kada sam procitao koaliranje SDP-SNSD-SBB-SDS je ''sta ce tek uraditi inicijativi 1. mart?''.

Treba to na cistac istjerati ali na vrijeme. Neka se pokaze ko je na kojoj strani pa da znaju i glasaci za naredne izbore.
ja neki dan govorim da se neće moći napraviti zajednička lista, a ljudi misle ja buncam..eno na temi "inicijativa 1. mart"..
ja sam znao da će se ovo desiti, od starog HVO bojovnika ništa se drugo nije moglo očekivati..
nije mi jasno kako su Zulfo Salihović i Sadmir Nukić pristali uz ovu dvojicu kretena..Hakija i Malkić bi i rođenu mater prodali..
miop

#3793 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by miop »

ušće

#3794 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by ušće »

@FOČANSKI PROPISI

p.s.
Ko je trebao organizovati odbranu Foče,ja
Ovdje si rekao sve i nemoj više bogati ,upravo takvi kao ti su u Foči pravili sve moguće opstrukcije za njenu odbranu od Krilatice to su naši kumovi ,komšije pa su nažalost svi oni koji su vas poslušali završili u KP domu a onda zna se kako ...
SDA je smeće ali za svaku pogrešku Salkinog malog,i Fahrona pravdati tim što će te reći da je eto i SDA radila pogrešne stvari je ruganje ovom narodu ,..Tvoj BPS vrijedi samo onoliko koliko je glasova osvojio prihvato ti to ili ne...
CungaLunga

#3795 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by CungaLunga »

Vidi se da centrala radi prekovremeno...
Jadni Srebrenicani...ne prestaju se igrati sa njihovim zivotima...ovo je samo tuzno.

Platforma za ekonomski oporavak Srebrenice
Tako se ovo sr**nje naziva u Avazu, nema mogucnosti komentarisanja, zasto to pitam se?
Last edited by CungaLunga on 05/12/2012 21:19, edited 1 time in total.
Man of steel

#3796 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Man of steel »

ktlzi wrote:Danas mi je kolega iznio dosta zanimljivu tezu oko svih ovih događanja u BiH, posebno Lagumdžijinih poteza koje on nepokolebljivo vuče iako izazivaju glasno nezadovoljstvo dijela bošnjačkog biračkog tijela.

Za početak, kaže on, jasno se vidi da je Tihić turski igrač, a to može značiti i američki. S druge strane, Lagumdžiji su puna usta Europe i vuče neke poteze koji su nužni zbog europske perspektive BiH. Također znamo da Turci i SAD imaju jak utjecaj na OHR. A zatvaranje OHR-a sve je izvjesnija opcija koju zagovaraju i neke europske zemlje. Istovremeno, europski utjecaj u zemlji manifestira se kroz neprestano mahanje mrkovm zvanom EU. Uostalom, EU je jedini izbor za BiH.

Dakle, Tihić ima Tursku, SAD i njihovu polugu OHR. A Lagumdžija ima europske zemlje i utjecaj EU. A pošto je OHR jedna privremena institucija kojoj se nazire kraj dok je EU dugoročna budućnost, očito su Europljani odlučili Tihiću pokazati tko je gazda i da mu se neće tolerirati uvđenje Turaka na velika vrata u europsko predvorje.

Njegov zaključak (od kolege) jest da su Tihić i Izetbegović tom svojom turkofilijom naljutili Europljane i prelili čašu strpljenja i sada Europljani koriste Lagumdžiju. Ohrabruju ga i podržavaju u konfrotaciji sa SDA kako bi Tihić i Izetbegović shvatili da je ovo područje gdje se najprije pita EU a ne Tursku i SAD.

Moram priznati da to ima smisla. Ni meni nije bilo jasno zašto Zlajo ide ovako oštro protiv SDA i očito je to zbog toga što on ima jake igrače iza sebe koji su definitivno odlučili na vrijeme Turcima pokazati tko je gazda.
A ići oštro protiv SDA je isto što i udružiti se sa neprijateljima ove države i sustavno je uništavati?

Zar nije to ono što Lagumdžija radi od kako se dograbio vlasti?

Ova jaranova teorija nije za odbaciti ali ja imam mnogo gluplju.

Šta misliš o tome kako Lagumdžija rušeći državu pokušava osvojiti glasačko tijelo u R.S-u i pokazati Srbima da je mnogo sposobniji i lukaviji od Dodika.

Valja li ova, a?
palamuda

#3797 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by palamuda »

ktlzi wrote:Danas mi je kolega iznio dosta zanimljivu tezu oko svih ovih događanja u BiH, posebno Lagumdžijinih poteza koje on nepokolebljivo vuče iako izazivaju glasno nezadovoljstvo dijela bošnjačkog biračkog tijela.

Za početak, kaže on, jasno se vidi da je Tihić turski igrač, a to može značiti i američki. S druge strane, Lagumdžiji su puna usta Europe i vuče neke poteze koji su nužni zbog europske perspektive BiH. Također znamo da Turci i SAD imaju jak utjecaj na OHR. A zatvaranje OHR-a sve je izvjesnija opcija koju zagovaraju i neke europske zemlje. Istovremeno, europski utjecaj u zemlji manifestira se kroz neprestano mahanje mrkovm zvanom EU. Uostalom, EU je jedini izbor za BiH.

Dakle, Tihić ima Tursku, SAD i njihovu polugu OHR. A Lagumdžija ima europske zemlje i utjecaj EU. A pošto je OHR jedna privremena institucija kojoj se nazire kraj dok je EU dugoročna budućnost, očito su Europljani odlučili Tihiću pokazati tko je gazda i da mu se neće tolerirati uvđenje Turaka na velika vrata u europsko predvorje.

Njegov zaključak (od kolege) jest da su Tihić i Izetbegović tom svojom turkofilijom naljutili Europljane i prelili čašu strpljenja i sada Europljani koriste Lagumdžiju. Ohrabruju ga i podržavaju u konfrotaciji sa SDA kako bi Tihić i Izetbegović shvatili da je ovo područje gdje se najprije pita EU a ne Tursku i SAD.

Moram priznati da to ima smisla. Ni meni nije bilo jasno zašto Zlajo ide ovako oštro protiv SDA i očito je to zbog toga što on ima jake igrače iza sebe koji su definitivno odlučili na vrijeme Turcima pokazati tko je gazda.
To oštro i taj EU preko Lagumdžije če moći još malo, njemu na izborima slijedi debkl od kojeg se SDP nikad neće oporavit.
Trebam te

#3798 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Trebam te »

Jos uvijek Lagumdzija prodaje! Sta kaze centrala? :D

Hostapler, dolijaces nemozes sve rasprodati :dance:

:bih:
FOČANSKI PROPISI

#3799 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

ušće wrote:@FOČANSKI PROPISI

p.s.
Ko je trebao organizovati odbranu Foče,ja
Ovdje si rekao sve i nemoj više bogati ,upravo takvi kao ti su u Foči pravili sve moguće opstrukcije za njenu odbranu od Krilatice to su naši kumovi ,komšije pa su nažalost svi oni koji su vas poslušali završili u KP domu a onda zna se kako ...
SDA je smeće ali za svaku pogrešku Salkinog malog,i Fahrona pravdati tim što će te reći da je eto i SDA radila pogrešne stvari je ruganje ovom narodu ,..Tvoj BPS vrijedi samo onoliko koliko je glasova osvojio prihvato ti to ili ne...
Je li to bolja kolicija SDS, SDA?
FOČANSKI PROPISI

#3800 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Trebam te wrote:Jos uvijek Lagumdzija prodaje! Sta kaze centrala? :D

Hostapler, dolijaces nemozes sve rasprodati :dance:

:bih:
Zna li se cijena,možda i ja nešto kupim?
Post Reply