plain vanilla wrote:SDA je razradila cijelu taktiku na osnovu SDP i Zlaje
kako bi njih Zlaja zahebao da sad umre
ne bi imali od koga spasavati Bosnu
LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
- Alfons Kauders
#1251 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
- Reglan
#1252 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Doktor29 wrote: Voda za covjeka
-
sumirprimus
#1253 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
e jebga sad...Chemist wrote:Pretpostavljam da ce gosp Lagumdzija (ukoliko je stvarno otisao u KCUS) biti izuzet iz liste cekanja za neka snimanja (CT, MR, itd), te da mu se niposto nece dogoditi situacija da za jedan snimak bude narucen recimo za maj 2013 godine!
MVP...
misim ono
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#1254 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Kao i još 500 profesionalnih političara u BiH....najniži nivo kantonalni ministar....Chemist wrote:Pretpostavljam da ce gosp Lagumdzija (ukoliko je stvarno otisao u KCUS) biti izuzet iz liste cekanja za neka snimanja (CT, MR, itd), te da mu se niposto nece dogoditi situacija da za jedan snimak bude narucen recimo za maj 2013 godine!
- O'zone
- Globalni moderator
#1255 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
'Se meni čini ili sad žalite vrhovnog vođu što mu pozli?
Prvo ga Antonija ne ispituje kako treba a sad je i pretjerala
Jebi ga Vama nikako udovoljiti gori ste od hrpe trudnica 
Prvo ga Antonija ne ispituje kako treba a sad je i pretjerala
-
arminem
#1256 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
dajte video da vidimo to 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1257 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
udruzili bi se oni s Fahrom...kakvo god da je dijete, roditelji ga uvijek voleultima_palabra wrote:A FahrA? On je vrlo živahanplain vanilla wrote:SDA je razradila cijelu taktiku na osnovu SDP i Zlaje
kako bi njih Zlaja zahebao da sad umre
ne bi imali od koga spasavati Bosnu
- Salah ad-Din
#1258 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Eno piše dobro se osjeća, jbg i Azraila je premunto 
-
vrbas1979
#1259 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Mijenjajte pod hitno naziv teme u: "LAGUMDŽIJA prodao državu za čašu vode"
- Chemist
#1260 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Zasto je on (ili bilo koji drugi politicar) bitniji od Hame Hamica iz Gluhe Bukovice, kojemu pozli kao i u ovom slucaju Lagumdziji pa Lagumdziji se rodi snimanje a Hamo naruci za 9 mjeseci?????sumirprimus wrote:e jebga sad...Chemist wrote:Pretpostavljam da ce gosp Lagumdzija (ukoliko je stvarno otisao u KCUS) biti izuzet iz liste cekanja za neka snimanja (CT, MR, itd), te da mu se niposto nece dogoditi situacija da za jedan snimak bude narucen recimo za maj 2013 godine!
MVP...
misim onosad vec ljudi pretjerujete,jos ovi sto vele crko dabogda ko da je dusmanin crni,a ne politicki neistomisljenik,,,ne svidj ti se njegova politika,fino kaznis ga na izborima,a sve ovo ostalo je palanacka filozofija...
- Alfons Kauders
#1261 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Pa to je velika razlika kolega...palermo wrote:kako bolan nema ? Pa kao da smo slušali različite intervjue.....sve što je ovdje na forumu navođeno,ima u sporazumu,Lagumdžija potvrdio, jedina razlika je u tumačenju tačaka ugovora.Alfons Kauders wrote: Pa jebiga ispada da u sporazumu nema mase stvari o kojim svijet kuka... I sporazum nije dostupan skoro nikome, a ko fol svi vec znaju sta je u njemu.
Ili je SDA odradila majstorsku kampanju dezinformacije, ili Lagumdzija laze - a s obzirom da mase sporazumom u studiju, tipujem na prvu opciju. Samo ne kontam sto SDP ne objavi jebeni sporazum.
ja recimo mislim da uvođenje zatvorenih listi znači dodatano jačanje autkratske vlasti unutar samih partija i da je to razlog....a Zlaja kaže da je to zbog manjka.....mislim gendera
Meni vise smeta prijedlog za brojanje glasova. Zatvorene liste manje vise - imaju i pozitivne i negativne strane, barem po mom misljenju.
Masa stvari koje su se pricale za Elektroprenos, CB i sl. su haman mrtva lafina.
A iskreno, za VSTV i imenovanje tuzilaca me zaboli. Svi su ionako imenovani po partijskoj liniji, sa VSTV ili bez njeg.
- Alfons Kauders
#1262 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Sto bi moj stari reko... "Ni Bog ga nece sebi"Salah ad-Din wrote:Eno piše dobro se osjeća, jbg i Azraila je premunto
-
VjecitiStudent
#1263 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Nece. Zna i on dobro staru kletvu, "Dabogda te Sanko lijecio"Pasiflora wrote:Svakako, svakako - pa njegov ministar ce ga pripazitiChemist wrote:Pretpostavljam da ce gosp Lagumdzija (ukoliko je stvarno otisao u KCUS) biti izuzet iz liste cekanja za neka snimanja (CT, MR, itd), te da mu se niposto nece dogoditi situacija da za jedan snimak bude narucen recimo za maj 2013 godine!
- It_is_a_Leclerc
#1264 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Hajmo biti makar malo normalni i pristojni ljudi i ne veseliti se ničijoj bolesti i nesreći.
Ako su političari u ovoj zemlji gofna, ne moramo i mi biti.
- ultima_palabra
#1265 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru koja mu je prisjelavrbas1979 wrote:Mijenjajte pod hitno naziv teme u: "LAGUMDŽIJA prodao državu za čašu vode"
-
motorola01
#1266 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Nije red da se biraju pitanja Alfonspalermo wrote:kako bolan nema ? Pa kao da smo slušali različite intervjue.....sve što je ovdje na forumu navođeno,ima u sporazumu,Lagumdžija potvrdio, jedina razlika je u tumačenju tačaka ugovora.Alfons Kauders wrote: Pa jebiga ispada da u sporazumu nema mase stvari o kojim svijet kuka... I sporazum nije dostupan skoro nikome, a ko fol svi vec znaju sta je u njemu.
Ili je SDA odradila majstorsku kampanju dezinformacije, ili Lagumdzija laze - a s obzirom da mase sporazumom u studiju, tipujem na prvu opciju. Samo ne kontam sto SDP ne objavi jebeni sporazum.
ja recimo mislim da uvođenje zatvorenih listi znači dodatano jačanje autkratske vlasti unutar samih partija i da je to razlog....a Zlaja kaže da je to zbog manjka.....mislim gendera
edit:vidim gore da si odgovorio. Oni polako rastavljaju drzavu jer ce i ovim sporazumom zaduziti Elektroprenos, spickati pare i na kraju ce "morati" otici u stecaj.Naravno sve to zbog nesavjesnog vodjenja firme, nikako zbog toga sto RS odavno zeli da je ukine i podijeli..
Last edited by motorola01 on 01/11/2012 21:38, edited 1 time in total.
- O'zone
- Globalni moderator
#1267 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Kakav narod takvi i političariIt_is_a_Leclerc wrote:Hajmo biti makar malo normalni i pristojni ljudi i ne veseliti se ničijoj bolesti i nesreći.
-
palermo
#1268 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Samo rekoh da Zlaja ništa nije demantovao.Alfons Kauders wrote: Pa to je velika razlika kolega...
Meni vise smeta prijedlog za brojanje glasova. Zatvorene liste manje vise - imaju i pozitivne i negativne strane, barem po mom misljenju.
Masa stvari koje su se pricale za Elektroprenos, CB i sl. su haman mrtva lafina.
A iskreno, za VSTV i imenovanje tuzilaca me zaboli. Svi su ionako imenovani po partijskoj liniji, sa VSTV ili bez njeg.
A njegova objašnjenja ko hoće prihvatiti nek prihvati, meni su nesuvisla.
- nosara
#1269 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
"Dobro je pa sam onog postavio za ministra... Znao sam da ce to na dobro..."VjecitiStudent wrote:Nece. Zna i on dobro staru kletvu, "Dabogda te Sanko lijecio"Pasiflora wrote:Svakako, svakako - pa njegov ministar ce ga pripazitiChemist wrote:Pretpostavljam da ce gosp Lagumdzija (ukoliko je stvarno otisao u KCUS) biti izuzet iz liste cekanja za neka snimanja (CT, MR, itd), te da mu se niposto nece dogoditi situacija da za jedan snimak bude narucen recimo za maj 2013 godine!
-
rookfash
#1270 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
da smo mi malo veca govna, a manje budale ne bi oni bili ovako drski ko sto jesu...sto se ne bismo radovali nesreci onih koji nama donose nesrecu i zavijaju nas u crno?It_is_a_Leclerc wrote:Hajmo biti makar malo normalni i pristojni ljudi i ne veseliti se ničijoj bolesti i nesreći.
- Alfons Kauders
#1271 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Pa sta je potvrdio? Konkretno? Da ce se dijeliti elektroprenos? Da ce se ukidati CB? Da ce se raspustiti vojska...motorola01 wrote:Nije red da se biraju pitanja Alfonspalermo wrote:kako bolan nema ? Pa kao da smo slušali različite intervjue.....sve što je ovdje na forumu navođeno,ima u sporazumu,Lagumdžija potvrdio, jedina razlika je u tumačenju tačaka ugovora.Alfons Kauders wrote: Pa jebiga ispada da u sporazumu nema mase stvari o kojim svijet kuka... I sporazum nije dostupan skoro nikome, a ko fol svi vec znaju sta je u njemu.
Ja nisam primjetio da je potvrdio ni 5% od svega sto je SDA tvrdila.
-
fiko halimic
#1272 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Last edited by fiko halimic on 01/11/2012 21:39, edited 1 time in total.
- Platformas
#1273 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
It_is_a_Leclerc wrote:Hajmo biti makar malo normalni i pristojni ljudi i ne veseliti se ničijoj bolesti i nesreći.
-
veleno
#1274 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Zbog koga da budemo pristojniIt_is_a_Leclerc wrote:Hajmo biti makar malo normalni i pristojni ljudi i ne veseliti se ničijoj bolesti i nesreći.
Vidiš da nas pravi budalama
-
vrbas1979
#1275 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru
Voli li iko tog čovjeka?
Evo već preko 150 postova protiv lika i (ne)djela dotičnog.
S Ibrikom u ruci stajaše Amina
Evo već preko 150 postova protiv lika i (ne)djela dotičnog.
S Ibrikom u ruci stajaše Amina