Ja ću zakuhati sa Novim Gradom - Semir je pokrenuo dosta toga:
http://www.novigradsarajevo.ba/index.ph ... 9&Itemid=4
Press centar radi svoj posao punom parom- zadnja vijest postavljena u 16:20.

Šta rade Crveni kmeri u Trnovu ? Hoćel' nići bista Velikom Vođi ?FOČANSKI PROPISI wrote:Sena(h)id Memić obnovio voćnjak,cvijeće u fontani,uskoro TIBRA diže još šest spratova,Čolak ogradio do šina...
Snaga Bosne gura dalje.
Niti su Kmeri,niti crveni.To su seljaci u cipelama.novi.dan.nova.nafaka wrote:Šta rade Crveni kmeri u Trnovu ? Hoćel' nići bista Velikom Vođi ?FOČANSKI PROPISI wrote:Sena(h)id Memić obnovio voćnjak,cvijeće u fontani,uskoro TIBRA diže još šest spratova,Čolak ogradio do šina...
Snaga Bosne gura dalje.
da je dotična vrijedila bila bi i izabrana..tvsabina wrote:Da je Ćudić Sabina izabrana za načelnicu opštine Novo Sarajevo , već sada bi pisali o pokrenutim projektima...ovako sa aktuelnim načelnikom , možemo nažalost samo pisati o snijegu koji dolazi jer će to biti jedina novost o dešavanjima u opštini....i da, možda ga vidimo kako skače po grtalicama tamo 2014-2016....ove godine - nećemo...
Tako je. S obzirom da govori više stranih jezika , da je vrhunski stručnjak u oblasti koja joj je struka , da gostuje na diplomatskim raspravama najvišeg svjetskog ranga , zbilja je bila nedostojna da pobijedi načelnika čiji se najveći medijski uspjeh (očistio sam snijeg !!!) dolaskom proljeća jednostavno - istopio.....udrch wrote:da je dotična vrijedila bila bi i izabrana..tvsabina wrote:Da je Ćudić Sabina izabrana za načelnicu opštine Novo Sarajevo , već sada bi pisali o pokrenutim projektima...ovako sa aktuelnim načelnikom , možemo nažalost samo pisati o snijegu koji dolazi jer će to biti jedina novost o dešavanjima u opštini....i da, možda ga vidimo kako skače po grtalicama tamo 2014-2016....ove godine - nećemo...
možeš misliti koliko je loša kad ju je deklasirao jedan takav načelnik..
daj ba sabina ne pjeni bezveze..tvsabina wrote:Tako je. S obzirom da govori više stranih jezika , da je vrhunski stručnjak u oblasti koja joj je struka , da gostuje na diplomatskim raspravama najvišeg svjetskog ranga , zbilja je bila nedostojna da pobijedi načelnika čiji se najveći medijski uspjeh (očistio sam snijeg !!!) dolaskom proljeća jednostavno - istopio.....udrch wrote:da je dotična vrijedila bila bi i izabrana..tvsabina wrote:Da je Ćudić Sabina izabrana za načelnicu opštine Novo Sarajevo , već sada bi pisali o pokrenutim projektima...ovako sa aktuelnim načelnikom , možemo nažalost samo pisati o snijegu koji dolazi jer će to biti jedina novost o dešavanjima u opštini....i da, možda ga vidimo kako skače po grtalicama tamo 2014-2016....ove godine - nećemo...
No nisu se istopile silne boračke organizacije unutar opštine , silni nelegalno izgrađeni stambeni objekti , silni odbori , pododbori i komisije...pa je pobjeda izobrena...snijeg više nije bitan nek pada....
treba li ovdje komentar?vrhunski stručnjak u oblasti koja joj je struka , da gostuje na diplomatskim raspravama najvišeg svjetskog ranga
Potpisujem!udrch wrote:daj ba sabina ne pjeni bezveze..tvsabina wrote:Da je Ćudić Sabina izabrana za načelnicu opštine Novo Sarajevo , već sada bi pisali o pokrenutim projektima...ovako sa aktuelnim načelnikom , možemo nažalost samo pisati o snijegu koji dolazi jer će to biti jedina novost o dešavanjima u opštini....i da, možda ga vidimo kako skače po grtalicama tamo 2014-2016....ove godine - nećemo...
da je dotična vrijedila bila bi i izabrana..
Tako je. S obzirom da govori više stranih jezika , da je vrhunski stručnjak u oblasti koja joj je struka , da gostuje na diplomatskim raspravama najvišeg svjetskog ranga , zbilja je bila nedostojna da pobijedi načelnika čiji se najveći medijski uspjeh (očistio sam snijeg !!!) dolaskom proljeća jednostavno - istopio.....
No nisu se istopile silne boračke organizacije unutar opštine , silni nelegalno izgrađeni stambeni objekti , silni odbori , pododbori i komisije...pa je pobjeda izobrena...snijeg više nije bitan nek pada....
ako su jezici mjera kvalitete nekog čovjeka onda bi onaj momak iz Tuzle trebao biti generalni sekretar UN-a, Muhamed se zove, ne znam kako se preziva..
mjera su izbori, a na izborima su njeni sugrađani rekli sljedeće:
KOLDŽO NEDŽAD - SDA-STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE 13120 ili 46,95%
ĆUDIĆ SABINA - NAŠA STRANKA 3782 ili 13,53%
čovjek dobio glasova kao svih ostalih devet, a imao je najgoru moguću konkurenciju koja se služila svim i svačim, avaz ga mjesecima razipanjao, sabina pisala gluposti po facebooku, ovdje po forumima ste pisali sve i svašta, na kraju ste vozali neki kombi sa pamfletima..
ali ne, ovih 13 hiljada ljudi su budale, nepismeni, ovce, a vi NS-ovci ste elita, kulturni, govorite jezike, vole vas stranci...
Ma kakvi. S obzirom da su izbori završeni , građani/ke Novog Sarajeva će sami , bez načelnika , pred grtalice da čiste snijeg .udrch wrote: a ovaj dio:treba li ovdje komentar?vrhunski stručnjak u oblasti koja joj je struka , da gostuje na diplomatskim raspravama najvišeg svjetskog ranga
Ukoliko , ba ikad više na ovom forumu napišeš da "pjenim" ili "nepjenim" ili upotrijebiš bilo kakav "pežorativni"komentar , svaki post ću bezrezervno i uredno prijavljivati moderaciji.udrch wrote: daj ba sabina ne pjeni bezveze..
Meni nije jasan njegov motiv?micki125 wrote:nominujem memića za najnačelika u KS, ma šta u KS, u Evropi bolje reći. Ustvari kad bolje razmislim u galaksiji, uključujući i onu galaksiju gdje su klingonci
Ljudska prava, svi znamo da nam trebaju a nitko ne zna sta su..prestizno zanimanjetvsabina wrote:Tako je. S obzirom da govori više stranih jezika , da je vrhunski stručnjak u oblasti koja joj je struka , da gostuje na diplomatskim raspravama najvišeg svjetskog ranga , zbilja je bila nedostojna da pobijedi načelnika čiji se najveći medijski uspjeh (očistio sam snijeg !!!) dolaskom proljeća jednostavno - istopio.....udrch wrote:da je dotična vrijedila bila bi i izabrana..tvsabina wrote:Da je Ćudić Sabina izabrana za načelnicu opštine Novo Sarajevo , već sada bi pisali o pokrenutim projektima...ovako sa aktuelnim načelnikom , možemo nažalost samo pisati o snijegu koji dolazi jer će to biti jedina novost o dešavanjima u opštini....i da, možda ga vidimo kako skače po grtalicama tamo 2014-2016....ove godine - nećemo...
Da je Sabina nacelnica, prepun bi facebook bio projekata.tvsabina wrote:Da je Ćudić Sabina izabrana za načelnicu opštine Novo Sarajevo , već sada bi pisali o pokrenutim projektima...ovako sa aktuelnim načelnikom , možemo nažalost samo pisati o snijegu koji dolazi jer će to biti jedina novost o dešavanjima u opštini....i da, možda ga vidimo kako skače po grtalicama tamo 2014-2016....ove godine - nećemo...
Jesi i ti dobio Koldzin djeciji ruksak?udrch wrote:da je dotična vrijedila bila bi i izabrana..tvsabina wrote:Da je Ćudić Sabina izabrana za načelnicu opštine Novo Sarajevo , već sada bi pisali o pokrenutim projektima...ovako sa aktuelnim načelnikom , možemo nažalost samo pisati o snijegu koji dolazi jer će to biti jedina novost o dešavanjima u opštini....i da, možda ga vidimo kako skače po grtalicama tamo 2014-2016....ove godine - nećemo...
Jah, eee, jes' vidio debila, zasadio drveca i dopustio izgradnju 1000+ stanova, koji je to pokvarenjak, kud SDP ne pobjedi imali bi heftu dzabne pive svake 4 godineFOČANSKI PROPISI wrote:Sena(h)id Memić obnovio voćnjak,cvijeće u fontani,uskoro TIBRA diže još šest spratova,Čolak ogradio do šina...
Snaga Bosne gura dalje.
A u tim "diplomatskim raspravama najviseg ranga"tvsabina wrote:Tako je. S obzirom da govori više stranih jezika , da je vrhunski stručnjak u oblasti koja joj je struka , da gostuje na diplomatskim raspravama najvišeg svjetskog ranga , zbilja je bila nedostojna da pobijedi načelnika čiji se najveći medijski uspjeh (očistio sam snijeg !!!) dolaskom proljeća jednostavno - istopio.....udrch wrote:da je dotična vrijedila bila bi i izabrana..tvsabina wrote:Da je Ćudić Sabina izabrana za načelnicu opštine Novo Sarajevo , već sada bi pisali o pokrenutim projektima...ovako sa aktuelnim načelnikom , možemo nažalost samo pisati o snijegu koji dolazi jer će to biti jedina novost o dešavanjima u opštini....i da, možda ga vidimo kako skače po grtalicama tamo 2014-2016....ove godine - nećemo...
mislim da je malo ljudi u ovom gradu i kantonu koji ne znaju ko je nadležan za čišćenje snijega..tvsabina je napisao/la:
Ma kakvi. S obzirom da su izbori završeni , građani/ke Novog Sarajeva će sami , bez načelnika , pred grtalice da čiste snijeg .
Ukoliko bude grtalica.
Jesi i ti dobio Koldzin djeciji ruksak?VjecitiStudent wrote:Da je Sabina nacelnica, prepun bi facebook bio projekata.tvsabina wrote:Da je Ćudić Sabina izabrana za načelnicu opštine Novo Sarajevo , već sada bi pisali o pokrenutim projektima...ovako sa aktuelnim načelnikom , možemo nažalost samo pisati o snijegu koji dolazi jer će to biti jedina novost o dešavanjima u opštini....i da, možda ga vidimo kako skače po grtalicama tamo 2014-2016....ove godine - nećemo...
Iskreno, nisam znao ko je predmetna mala - kad pitam amidžu Google-a, a ono doktorant na faksu u Švabiji. Nadam se da većina shvata da bi neko bio "svjetskog ranga" vrijedan mora imat' ihahaj radova koji su objavljeni na konf. priznatim iz te naučne oblasti (IEEE za recimo elektroinžinjere), voditi bruku uspješnih projekata itd itd. Mislim, OK cura je školovana i tako to, al' nemojmo ba pretjerivat. Sad ona ispade ekspert za međ. pravo ili šta ti ja znam...VjecitiStudent wrote:A u tim "diplomatskim raspravama najviseg ranga"tvsabina wrote:Tako je. S obzirom da govori više stranih jezika , da je vrhunski stručnjak u oblasti koja joj je struka , da gostuje na diplomatskim raspravama najvišeg svjetskog ranga , zbilja je bila nedostojna da pobijedi načelnika čiji se najveći medijski uspjeh (očistio sam snijeg !!!) dolaskom proljeća jednostavno - istopio.....je upravljala sa koliko ljudi, koliko je novca nadzirala, ima li tu ijedan konkretan komad posla u biografiji koji imalo lici na posao nacelnika opstine?
Znaci,"svjetski diplomata" trenutno ima samo Grebin magisterij, bi u pravu Senad Avdic.novi.dan.nova.nafaka wrote:Iskreno, nisam znao ko je predmetna mala - kad pitam amidžu Google-a, a ono doktorant na faksu u Švabiji. Nadam se da većina shvata da bi neko bio "svjetskog ranga" vrijedan mora imat' ihahaj radova koji su objavljeni na konf. priznatim iz te naučne oblasti (IEEE za recimo elektroinžinjere), voditi bruku uspješnih projekata itd itd. Mislim, OK cura je školovana i tako to, al' nemojmo ba pretjerivat. Sad ona ispade ekspert za međ. pravo ili šta ti ja znam...VjecitiStudent wrote:A u tim "diplomatskim raspravama najviseg ranga"tvsabina wrote:Tako je. S obzirom da govori više stranih jezika , da je vrhunski stručnjak u oblasti koja joj je struka , da gostuje na diplomatskim raspravama najvišeg svjetskog ranga , zbilja je bila nedostojna da pobijedi načelnika čiji se najveći medijski uspjeh (očistio sam snijeg !!!) dolaskom proljeća jednostavno - istopio.....je upravljala sa koliko ljudi, koliko je novca nadzirala, ima li tu ijedan konkretan komad posla u biografiji koji imalo lici na posao nacelnika opstine?
Ja ne, no hrpa djecice po Novom Sarajevu jeste, bezbeli je to Koldzo platio iz svog dzepaudrch wrote:Jesi i ti dobio Koldzin djeciji ruksak?VjecitiStudent wrote:Da je Sabina nacelnica, prepun bi facebook bio projekata.tvsabina wrote:Da je Ćudić Sabina izabrana za načelnicu opštine Novo Sarajevo , već sada bi pisali o pokrenutim projektima...ovako sa aktuelnim načelnikom , možemo nažalost samo pisati o snijegu koji dolazi jer će to biti jedina novost o dešavanjima u opštini....i da, možda ga vidimo kako skače po grtalicama tamo 2014-2016....ove godine - nećemo...
Na koga misliš kad pišeš: svjetski diplomata. Nisam u toku.VjecitiStudent wrote:Znaci,"svjetski diplomata" trenutno ima samo Grebin magisterij, bi u pravu Senad Avdic.novi.dan.nova.nafaka wrote:Iskreno, nisam znao ko je predmetna mala - kad pitam amidžu Google-a, a ono doktorant na faksu u Švabiji. Nadam se da većina shvata da bi neko bio "svjetskog ranga" vrijedan mora imat' ihahaj radova koji su objavljeni na konf. priznatim iz te naučne oblasti (IEEE za recimo elektroinžinjere), voditi bruku uspješnih projekata itd itd. Mislim, OK cura je školovana i tako to, al' nemojmo ba pretjerivat. Sad ona ispade ekspert za međ. pravo ili šta ti ja znam...
"Predmetna mala", "sudionik diplomatskih rasprava najviseg ranga"novi.dan.nova.nafaka wrote:Na koga misliš kad pišeš: svjetski diplomata. Nisam u toku.VjecitiStudent wrote:Znaci,"svjetski diplomata" trenutno ima samo Grebin magisterij, bi u pravu Senad Avdic.novi.dan.nova.nafaka wrote:Iskreno, nisam znao ko je predmetna mala - kad pitam amidžu Google-a, a ono doktorant na faksu u Švabiji. Nadam se da većina shvata da bi neko bio "svjetskog ranga" vrijedan mora imat' ihahaj radova koji su objavljeni na konf. priznatim iz te naučne oblasti (IEEE za recimo elektroinžinjere), voditi bruku uspješnih projekata itd itd. Mislim, OK cura je školovana i tako to, al' nemojmo ba pretjerivat. Sad ona ispade ekspert za međ. pravo ili šta ti ja znam...
Ah so, kontam.VjecitiStudent wrote:"Predmetna mala", "sudionik diplomatskih rasprava najviseg ranga"novi.dan.nova.nafaka wrote:Na koga misliš kad pišeš: svjetski diplomata. Nisam u toku.VjecitiStudent wrote:Znaci,"svjetski diplomata" trenutno ima samo Grebin magisterij, bi u pravu Senad Avdic.