Alfons Kauders wrote:Jao politicke korektnosti na sa-x, hihihi ko vas ne zna skupo bi vas platio...
Na forumu gdje se redovno valja otvoreni antisemitizam, gdje ulijecu svakakvi manijaci sa svojim fasistickim trollanjem, gdje se poziva na linc svega i svacega... Najveci je problem sto sam rekao da je ratni zlocinac krmak?
Da li je bio dobar vojnik? Itekako, jedan od najvecih... Ali isto vazi za mnoge vojskovodje koje su profesionalno i efikasno sluzili Trecem Rajhu.
Krmak, zlocinac i kreten koji je izraelsku politiku gurnuo u najgori radikalizam od 1948 do danas. Posljedice toga ce se osjecati jos par decenija.
umro pa sad treba biti korektan prema džubretu
al' u panjevima... nije riječ o Safetu, malo nadrndanom komšiji koji nas je znao živcirati svojim terslukom, i kojem smo se znali sjetiti uže i šire rodbine. pa ono, umro čovjek, pa mu halalimo i eto, nek' mu On sudi sada, mi mu halalimo.
ovaj je bio ličnost koja je svojim postupcima uništavala direktno i indirektno živote hiljada nedužnih ljudi. bio je govno dok je bio aktivan i živ. smrt ga nije učinila boljim čovjekom.
ili eto, bliži primjer, sad kad je umro Bajro Golić, ja trebam reći nešto pohvalno o emancipovanom i iskompleksiranom papku, tipu koji je na ispitima pogledom skidao studentice?

kako da ne...