Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post Reply
TaleBiH

#1 Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by TaleBiH »

Pokazite koliko je Krajina Velika i Velikog Ponosa.Od 1990 g Krajina nije imala svog kandidata za Predsjednistvo drzave.BPS-Sefer Halilovic je odlucio kandidaturom prof.dr.Muje Demirovica pokazati da Krajina zasluzuje mjesto u ovoj drzavi podjednako kao sto ga ima i Sarajevo.Hoce li sada Krajisnici pokazati da znaju cijeniti i stajati iza svojih ljudi ili ce glasati za istrosene tipove i kriminalne stranke.Zivjela Krajina,Mujo i ZIVJELA REPUBLIKA BIH :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Been

#2 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by Been »

TaleBiH wrote:Pokazite koliko je Krajina Velika i Velikog Ponosa.Od 1990 g Krajina nije imala svog kandidata za Predsjednistvo drzave.BPS-Sefer Halilovic je odlucio kandidaturom prof.dr.Muje Demirovica pokazati da Krajina zasluzuje mjesto u ovoj drzavi podjednako kao sto ga ima i Sarajevo.Hoce li sada Krajisnici pokazati da znaju cijeniti i stajati iza svojih ljudi ili ce glasati za istrosene tipove i kriminalne stranke.Zivjela Krajina,Mujo i ZIVJELA REPUBLIKA BIH :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
hmm..ipak mislim da će, kao i ostatak BiH, glasati za istrošene tipove i kriminalne stranke...

a ako me memorija dobro služi, Krajišnici imaju dva kandidata za Predsjedništvo. Mujo Demirović i Ibrahim Đedović ( DNZ )...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#3 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by PipiDugaDevetka »

Been wrote:
TaleBiH wrote:Pokazite koliko je Krajina Velika i Velikog Ponosa.Od 1990 g Krajina nije imala svog kandidata za Predsjednistvo drzave.BPS-Sefer Halilovic je odlucio kandidaturom prof.dr.Muje Demirovica pokazati da Krajina zasluzuje mjesto u ovoj drzavi podjednako kao sto ga ima i Sarajevo.Hoce li sada Krajisnici pokazati da znaju cijeniti i stajati iza svojih ljudi ili ce glasati za istrosene tipove i kriminalne stranke.Zivjela Krajina,Mujo i ZIVJELA REPUBLIKA BIH :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
hmm..ipak mislim da će, kao i ostatak BiH, glasati za istrošene tipove i kriminalne stranke...

a ako me memorija dobro služi, Krajišnici imaju dva kandidata za Predsjedništvo. Mujo Demirović i Ibrahim Đedović ( DNZ )...
Onanija all over Bosnia!
:(
ReD aka Socijalista

#4 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by ReD aka Socijalista »

Prvo da kazem da sam ja onaj Socijalista od prije, ne mogu koristiti onu sifru jer sam je izgubio negdje (u dnevnom boravku) jbg. :D

Sto se tice Muje i Ibrahima dobice 5% glasova u USK o BPS-u da ne pricam, ovdje narod ne zanima ko je i kakav program ima nego kako ce ko koga nadmudriti u lazima i spetljama. Daleko tu prednjaci kod nas SbIh i njegov bahati vodja zvani "razbijacnovinara" sado-mazo bahati bahtic i a-sDa ssharmantnim mujom "udripoledjimasilajdzica" letva bEganovic.

Moj glas za Komsica :thumbup: :bih:
Ridjobrki

#5 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by Ridjobrki »

Zipa Taleta i ložione... :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-)

Ova tema nastala dvadeset minuta nakon što se Been i ja umalo ne pobismo na temi o Muji Demiroviću i postavljač skontao žicu po kojoj Krajišnike treba udarati. :D :D :D

Dobronamjerna sugestija: Loženje Krajišnika se uvijek obije o glavu pa bih ja recimo na tvom mjestu izabrao pristup po kojem bih isticao Mujine pozitivne strane jer kad vidiš ko su mu protukandidati... :-) :-) :-) Ja stvarno ne vidim za koga bi normalan Krajišnik-Bošnjak trebao glasati u toj ekipi osim Muje Demirovića.

@Socijalista: Znam... Znam... Za Željka Komšića... Malo morgen. Ne postoji nijedan argument po kojem je glas za Željka više opravdan od glasa za Muju. Obojica su ljevičari SDP-ovske provinijencije, obojica su limitirani političari svaki na svoj način...
ajdin.kahrovic

#6 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by ajdin.kahrovic »

Ridjobrki wrote:Zipa Taleta i ložione... :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-)

Ova tema nastala dvadeset minuta nakon što se Been i ja umalo ne pobismo na temi o Muji Demiroviću i postavljač skontao žicu po kojoj Krajišnike treba udarati. :D :D :D

Dobronamjerna sugestija: Loženje Krajišnika se uvijek obije o glavu pa bih ja recimo na tvom mjestu izabrao pristup po kojem bih isticao Mujine pozitivne strane jer kad vidiš ko su mu protukandidati... :-) :-) :-) Ja stvarno ne vidim za koga bi normalan Krajišnik-Bošnjak trebao glasati u toj ekipi osim Muje Demirovića.

@Socijalista: Znam... Znam... Za Željka Komšića... Malo morgen. Ne postoji nijedan argument po kojem je glas za Željka više opravdan od glasa za Muju. Obojica su ljevičari SDP-ovske provinijencije, obojica su limitirani političari svaki na svoj način...
Ni normalan Bošnjak općenito.
spreca

#7 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by spreca »

Been wrote:

Dedovic zivi u krajini ali ako se ne varam on je iz Kalesije
Ridjobrki

#8 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by Ridjobrki »

spreca wrote:
Dedovic zivi u krajini ali ako se ne varam on je iz Kalesije
Što se mene tiče komotno možete tražiti povrat... :D :D :D
ReD aka Socijalista

#9 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Ridjobrki wrote:Zipa Taleta i ložione... :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-)

Brko sto bi za Muju brate kada znam da nema nikakve sanse da prodje? Za Silajdzica necu, ostaje samo KOmsic :D :bih:
svako_dobro_bih

#10 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by svako_dobro_bih »

ako cu svojim glasom za Muju pokazati svoj krajiski ponos, ne hvala :-)
Ridjobrki

#11 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by Ridjobrki »

ReD aka Socijalista wrote:
Brko sto bi za Muju brate kada znam da nema nikakve sanse da prodje? Za Silajdzica necu, ostaje samo KOmsic :D :bih:
Pa sad, možda bi čovjek i prošao kad bi ljudi pogledali ko su mu protukandidati, sabrali dva i dva i glasali za njega bez opravdanja i izgovora. Ne znam jesi li primijetio ali ima tu još kandidata nije to samo two horse race.

Pazi, ja tebe shvatam - ti si SDP-ovac i imaš razlog da glasaš za Komšića. Ja nisam a i da jesam od svoje stranke bih tražio nešto više od perfidne zlouporabe izbornog sustava u cilju kakvog-takvog izbornog uspjeha koji bi sakrio sve silne nedostatke koji su kod SDP-a očiti svima koji gledaju svojim očima.

Ja sam glasao za Komšića prošli put i nisam danas nešto ponosan na to i nemam osjećaj da je on nešto zastupao moje interese u onom Predsjedništvu. Budimo realni, Komšić bio predstavnik SDP-a u tročlanom Predsjedništvu i ništa više od toga.
ajdin.kahrovic

#12 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by ajdin.kahrovic »

Izbori nisu kladjenje na kandidata sa najvise sanse, nego glasanje za onoga ciji program i dosadasnja karijera ti se najvise svidjaju. Tako da to "nema sanse, zasto bih glasao za njega?" apsolutno ne stoji.
ReD aka Socijalista

#13 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

ajdin.kahrovic wrote:
Izbori nisu kladjenje na kandidata sa najvise sanse, nego glasanje za onoga ciji program i dosadasnja karijera ti se najvise svidjaju. Tako da to "nema sanse, zasto bih glasao za njega?" apsolutno ne stoji.
Ma glasajte za koga zelite, svaki normalan covjek zna da je Komsic ono sto narod zeli. Predsjednik ove drzave (moram malo olahko ovo :D ). Covjek misli isto kao narod i zbog toga ga cijenim, normalan, borac za drzavu stace mi vise. Posebno mi je drago sto ne da prnti Tadicu i Kostunici. Zato dobija moj glas :bih:
Tiberije

#14 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by Tiberije »

Jedan je Hamdija (Pozderac) bio :bih:
Been

#15 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by Been »

Tiberije wrote:Jedan je Hamdija (Pozderac) bio :bih:
:thumbup: :bih:
TaleBiH

#16 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by TaleBiH »

prof.dr.Mujo Demirovic ima u sebi Pozderca i Mesica,,,, covjek je spoj onoga sto treba Bosna i Hercegovina , a ne samo Krajina. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: Mujo ukini tročlano Predsjednistvo i krecemo ka Republici BiH :bih: :bih: :bih: :bih:
ReD aka Socijalista

#17 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Ovi su se dobro necega nadrobili :D
Ridjobrki

#18 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by Ridjobrki »

TaleBiH wrote:Mujo ukini tročlano Predsjednistvo i krecemo ka Republici BiH :bih: :bih: :bih: :bih:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Al' se prethodno dobro naspavaj i najedi, nemoj gladan i drimovan - čudo je tu posla... 8-)
freebih

#19 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by freebih »

Je li mozda mislite na ovoga Ibrahima Djedovica?
http://img71.imageshack.us/f/ibrahimdxq9.jpg/

Seferova stranka je isto glasala za amandmane i usvajanje Dejtona u martu 2010 ali mozda je ovaj kandidat drugaciji. Ostaje da se vidi. U svakom slucaju ne treba glasati za provjerene izdajnike. 20 godina provjerene ...
ha-ha

#20 Re: Krajino i Krajisnici pokazite ponos

Post by ha-ha »

"Dok su bili Hamdija i Branko, po tri obroka imao je svako" :bih:
http://img837.imageshack.us/img837/1453 ... rsrbih.png
Post Reply