Idi pa vladiki govori pssst. tebi je znaci multikultira da te "turci" moljakaju da bi se ti odobrovoljio i zivio sa njima.Po tome se najbolje vidi sta je svrha i cilj republike smrdske: stvoriti ekskluzivno srpski prostor gdje ce "ostali" morati nositi zute trake oko ruke i strepiti je li srbin to jutro ustao dobro raspolozen.dalinton wrote:Ne trebate, samo onda psssst. Zaboravite multikulti fazone i trebalo bi ovako trebalo bi onako dok na djelu ne pokažete kako to treba. Znaš i sam što se tiče Srba i Hrvata da se BiH može odmah raspasti, vi ste ti koji žele novu Yu i zajedništvo. Mi samo poštujemo vašu želju jer Ustav tako nalaže a vi pokažite kako ste to zamislili zajedništvo na terenu. Ako su problem samo teritorije, recite a nemojte glumiti žal za multikulti BiH.seln wrote:Drugo, zasto uvijek "mi" moramo ljubiti svaku susu u dupe da bi se odobrovoljio
Znam ja da, sto se tice ustasa i cetnika, bosna se moze raspasti, ali bih te podsjetio da to niste uspjeli ni uz pomoc matica i naoruzani do zuba.I ne postujes ti nikakvu zelju, vec se bojis guzici. Ako imas volje dokazivati suprotno, bujrum, odvoji se. Ja sam spreman za ono sto slijedi.

sada se i silni i posilni Hićov ljubimac poceo citirat......ma