Kosovo

Post Reply

Da li podrzavate nezavisno Kosovo, odnosno drugu nezavisnu domovinu Albanaca?

Podrzavam
4
31%
Ne podrzavam
5
38%
Samo ukoliko Bosnjaci Kosova dobiju tad lokalnu samoupravu.
2
15%
Samo ukoliko Srbi Kosova dobiju lokalnu samoupravu tada.
0
No votes
Samo ako sve manjine dobiju lokalnu samoupravu.
2
15%
Ako bude centralizovano.
0
No votes
Ako bude decentralizovano.
0
No votes
Treba ga nazad Srbiji.
0
No votes
Treba ga u Albaniju.
0
No votes

Total votes: 13

mr__bosnjak

#1 Kosovo

Post by mr__bosnjak »

Ovo pitanje vec godinama kruzi. I ovdje je bilo tema o tome ali hajde da jednom zauvijek misljenje Sarajevo-x(a) se izrazi.
hananah

Post by hananah »

Ja zivim na Kosevu i posto imamo teniske terene, stadion, staze za trcanje, par granapa, pijacu a boga mi i groblje nije lose da proglasimo nezavisnost :D ali pod uvjetom da nam se pripoje Ciglane, plaho lijepih kafica tamo ima :)
Dakle, glasam za :)
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

hananah wrote:Ja zivim na Kosevu i posto imamo teniske terene, stadion, staze za trcanje, par granapa, pijacu a boga mi i groblje nije lose da proglasimo nezavisnost :D ali pod uvjetom da nam se pripoje Ciglane, plaho lijepih kafica tamo ima :)
Dakle, glasam za :)
Zamjeni e sa o.
hananah

Post by hananah »

Pa ne mogu, moj dio grada se zove Kosevo :) cak je i pusenje pjevalo o Kosevu, pa onda Davorin Popovic, pa onda se tekme igraju na Kosevu, kako da zamjenim e sa o :( nego da ti zamjenis o sa e :) mislim da te se vise tice ovo sa e nego ono sa o :)
sellama
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Izgleda da je uska Srbija osudjena na nezavisno Kosovo. Uslovno. Period kušnje još nije precizno definisan i trajaće sve do opšteg priključenja Balkana Evropskoj Uniji. Jednog četvrtka. (Četvrtak je moja opcija koje nema u anketi.)
Post Reply