Kopneni kontinuitet Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum?

Locked
Ukosheni

#1 Kopneni kontinuitet Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum?

Post by Ukosheni »

Sta je vaznije - veza sa Bihacem Cazinom i Kladusom ili strip zemlje od istocnog Mostara do Neuma ili Ploca?
Last edited by Ukosheni on 13/11/2010 22:34, edited 1 time in total.
osa

#2 Re: Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum

Post by osa »

kome?
Ukosheni

#3 Re: Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum

Post by Ukosheni »

osa wrote:kome?
Onom kome treba, meni npr. ne.
Da li tebi treba? Da idemo sistemom eliminacije
spokojan

#4 Re: Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum

Post by spokojan »

Vaznije je od Banjaluke do Sarajeva ...
BSn

#5 Re: Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum

Post by BSn »

...
Last edited by BSn on 13/11/2010 23:07, edited 1 time in total.
Ukosheni

#6 Re: Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum

Post by Ukosheni »

spokojan wrote:Vaznije je od Banjaluke do Sarajeva ...
Ima tu neke vaznosti, otvori temu, ali tema je ovde druga: od Sarajeva do Ploca/Neuma ili od Sarajeva do Kladuse?

KOPNENA VEZA, VEZA PUTEM.
Bosnolog

#7 Re: Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum

Post by Bosnolog »

Ukosheni wrote:Sta je vaznije - veza sa Bihacem Cazinom i Kladusom ili strip zemlje od istocnog Mostara do Neuma ili Ploca?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Opet ti kevces o vlaznim velikosrpskim snovima,........Sta te libo racku za nas ????Sve je vec rijeseno u BiH od Une do Drine i Save do Mora http://www.youtube.com/watch?v=KEb9UXjvi2Q,.....Cuvaj ti svoju Serviju eto vam Albanosa do Nisa,........

Nego isporucite Mladica iz Servije prije nego se raspadne,.......
jutarnji

#8 Re: Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum

Post by jutarnji »

Ukosheni wrote:Ima tu neke vaznosti, otvori temu, ali tema je ovde druga: od Sarajeva do Ploca/Neuma ili od Sarajeva do Kladuse?

Pa zar to vec ne postoji u oba pravca? Ne kontam? :cry:
Ukosheni

#9 Re: Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum

Post by Ukosheni »

Bosnolog wrote:
Ukosheni wrote:Sta je vaznije - veza sa Bihacem Cazinom i Kladusom ili strip zemlje od istocnog Mostara do Neuma ili Ploca?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Opet ti kevces o vlaznim velikosrpskim snovima,........Sta te libo racku za nas ????Sve je vec rijeseno u BiH od Une do Drine i Save do Mora http://www.youtube.com/watch?v=KEb9UXjvi2Q,.....Cuvaj ti svoju Serviju eto vam Albanosa do Nisa,........

Nego isporucite Mladica iz Servije prije nego se raspadne,.......
Kakva nekultura.
Kod tebe je svaka tema potpuno ista. Uopste nema veze o cemu se prica nakitis isto :)
Hemel

#10 Re: Kopneni kontinuitet Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum?

Post by Hemel »

V. Kladusa - Sarajevo - Gorazde

Orasje (Bosanski Samac) - Sarajevo - Neum
Ukosheni

#11 Re: Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum

Post by Ukosheni »

jutarnji wrote:
Ukosheni wrote:Ima tu neke vaznosti, otvori temu, ali tema je ovde druga: od Sarajeva do Ploca/Neuma ili od Sarajeva do Kladuse?

Pokazi nam te veze na karti. Da vidimo kako to izgeda.
osa

#12 Re: Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum

Post by osa »

jutarnji wrote:

točno.
jutarnji

#13 Re: Kopneni kontinuitet Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum?

Post by jutarnji »

Ukosheni wrote:Pokazi nam te veze na karti. Da vidimo kako to izgeda.
Ja tebe stvarno ne razumijem? Hoces reci da Sarajevo nije povezano sa Bihacem i Neumom cestovnom vezom?
Ja ne znam cime vas kljukaju tamo u Srbiji pa postavljas takva nebulozna pitanja, al` momak mi stvarno ne
jasemo magarad po planinama da dodjemo od grada do grada.
osa

#14 Re: Kopneni kontinuitet Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum?

Post by osa »

jutarnji wrote:
Ja tebe stvarno ne razumijem? Hoces reci da Sarajevo nije povezano sa Bihacem i Neumom cestovnom vezom?
Ja ne znam cime vas kljukaju tamo u Srbiji pa postavljas takva nebulozna pitanja, al` momak mi stvarno ne
a tko pothranjuje te stereotipe, rekoh već nešto o tome na drugoj temi...
jutarnji

#15 Re: Kopneni kontinuitet Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum?

Post by jutarnji »

osa wrote:a tko pothranjuje te stereotipe, rekoh već nešto o tome na drugoj temi...
Ne znam o kakvim stereotipima pricas? I za sta je stereotip bitan? Da se to pika ispalo bi da je svakog
Slovenca i Hrvata napravio neki Mujo.
Ukosheni

#16 Re: Kopneni kontinuitet Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum?

Post by Ukosheni »

jutarnji wrote:
Zanima mekako izgleda taj put na karti, da vidimo kuda prolazi. Toliko koplikovano?
jutarnji

#17 Re: Kopneni kontinuitet Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum?

Post by jutarnji »

Ukosheni wrote:Zanima mekako izgleda taj put na karti, da vidimo kuda prolazi. Toliko koplikovano?
Pa imas milion nacina da to provjeris, taman posla da ti ja skidam karte i kacim po forumu. Jbt, koja dileja.
bingov buraz

#18 Re: Kopneni kontinuitet Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum?

Post by bingov buraz »

Ukosheni wrote:
jutarnji wrote:
Zanima mekako izgleda taj put na karti, da vidimo kuda prolazi. Toliko koplikovano?
Nadji kartu BiH na netu pa pogledaj cestovne pravce.
Ukosheni

#19 Re: Kopneni kontinuitet Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum?

Post by Ukosheni »

jutarnji wrote:
Ukosheni wrote:Zanima mekako izgleda taj put na karti, da vidimo kuda prolazi. Toliko koplikovano?
Pa imas milion nacina da to provjeris, taman posla da ti ja skidam karte i kacim po forumu. Jbt, koja dileja.
kakva nepristojnost.
Pa dobro, onda nam reci kroz koju drzavu prolazi?
bingov buraz

#20 Re: Kopneni kontinuitet Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum?

Post by bingov buraz »

Ukosheni wrote:
jutarnji wrote:
kakva nepristojnost.
Pa dobro, onda nam reci kroz koju drzavu prolazi?
Kroz Honduras :-)
jesi ti stvarno panglu ili se samo pravis?
Ukosheni

#21 Re: Kopneni kontinuitet Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum?

Post by Ukosheni »

bingov buraz wrote: Nadji kartu BiH na netu pa pogledaj cestovne pravce.
Kroz koju drzavu prolazi?
osa

#22 Re: Kopneni kontinuitet Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum?

Post by osa »

Ukosheni wrote:
ti to hoćeš navući čovjeka da izjavi da su šipovo i mrkonjić u nekoj drugoj državi, nisu, kako svi znamo...
Bosnolog

#23 Re: Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum

Post by Bosnolog »

Ukosheni wrote: Kakva nekultura.
Kod tebe je svaka tema potpuno ista. Uopste nema veze o cemu se prica nakitis isto :)
Tvoje uvodno otvaranje teme je upravo provokativno politicka poruka koju nastavljas na svakoj temi sto ti je bio i cilj otvaranja iste,......

O kakvoj nekulturi ces nas ti nama pricti,vi koji ste promotori ideologije zla zemlje izvora vijecnih sukoba i nestabilnosti u regiji i rusitelji puteva,mostova i svega sto je gradeno decenijama,....

Da te interesuju stvarno putne komunikacije u BiH i regiji postavio bi ovu temu na temu ekonomije kao temu buduceg privrednog strateskog razvoja BiH i regije, vec si je otvorio na temi Politike da nastavis sa vec videnom anti BH provokativnom mantrom,......

Najmanje cemo vas iz Servije pitati kuda cemo praviti Autoputeve unutar BiH i koji su to nacionalni i drzavni pioriteti,Ja da se pitam prema Serviji bi jedino ostavio most Mehmeda pase Sokolovica i veze sa Sandzakom, ostali nam ne trebaju i postavio bih dalekometnu artiljeriju duz Drine da se pljackarsko zlikovacke horde tuku prije nego pridu bosanskoj granici,.........
Ukosheni

#24 Re: Kopneni kontinuitet Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum?

Post by Ukosheni »

osa wrote:
Ukosheni wrote:
ti to hoćeš navući čovjeka da izjavi da su šipovo i mrkonjić u nekoj drugoj državi, nisu, kako svi znamo...
U odnosu na koju (prvu) drzavu. Sad ni meni nije jasno
Ukosheni

#25 Re: Sarajevo-Bihac ili Sarajevo-Neum

Post by Ukosheni »

Bosnolog wrote:
Ukosheni wrote: Kakva nekultura.
Tvoje uvodno otvaranje teme je upravo provokativno politicka poruka koju nastavljas na svakoj temi sto ti je bio i cilj otvaranja iste,......

O kakvoj nekulturi ces nas ti nama pricti,vi koji ste promotori ideologije zla zemlje izvora vijecnih sukoba i nestabilnosti u regiji i rusitelji puteva,mostova i svega sto je gradeno decenijama,....

Da te interesuju stvarno putne komunikacije u BiH i regiji postavio bi ovu temu na temu ekonomije kao temu buduceg privrednog strateskog razvoja BiH i regije, vec si je otvorio na temi Politike da nastavis sa vec videnom anti BH provokativnom mantrom,......

Najmanje cemo vas iz Servije pitati kuda cemo praviti Autoputeve unutar BiH i koji su to nacionalni i drzavni pioriteti,Ja da se pitam prema Serviji bi jedino ostavio most Mehmeda pase Sokolovica i veze sa Sandzakom, ostali nam ne trebaju i postavio bih dalekometnu artiljeriju duz Drine da se pljackarsko zlikovacke horde tuku prije nego pridu bosanskoj granici,.........
Sto volim ovog Enesa Besica, zvezdu Amerike (i Kanade :) ), pisca abnormalno dugih necitljivih tekstova, punih zabavnih ad hoc prideva i obicno nevezanih za temu... Kralj

Pa covece pitanje je jasno: kako ce ti se narod povezati? Nece preko Amerike valjda?
Usput: autoput Sarajevo - Bihac i Sarajevo-more bi bilo nesto sto bi vise koristi donelo tvom narodu nego sve ostalo zajedno sto danas mozemo videti dase radi
Locked