KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

sandoz11

#1 KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by sandoz11 »

detroit-mercy

#2 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by detroit-mercy »

Jos jedan panagerik trenutno najvecem apsolutisti na Balkanu od dupelisca i novopecenog tajkuna koji od istog tog apsolutiste ogrebao za par milioncica namijnjenih "podrsci medija".
Bem ti, ko se sve danas smatra i naziva intelektualcem :mrgreen:
atmel

#3 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by atmel »

Sad će Dodo kao, da omekša, treba u koaliciju sa SDP.
Utokkha

#4 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by Utokkha »

Hillary, Hillary... Što ih ranije nisi naružila...
vonSchtigliz

#5 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by vonSchtigliz »

Ja izvora informacija tzv nezavisna gofna :lol: , zar ima jos iko da cita te smrdljive fasiste :-) .
matrox

#6 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by matrox »

ovaj Mile je ocigledno svetac. sad se sramim kakvo lose misljenje sam imao o njemu i to bez iakakvog razloga.

puuu koje smece od novina tccc.
Last edited by matrox on 19/10/2010 22:03, edited 1 time in total.
Hemel

#7 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by Hemel »

Kopanja me davno razocarao a ovo nam dodje kao i oni nekoga kritikuju. Mora da mu dodo napis'o saopstenje.
Magarece_godine

#8 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by Magarece_godine »

Kad ce ljudi skontati da problem nije Dodik, problem je kriticna masa koja mu daje podrsku ....
fixer

#9 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by fixer »

Ma daj. Ovo je komedija :D
poznanik

#10 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by poznanik »

atmel wrote:Sad će Dodo kao, da omekša, treba u koaliciju sa SDP.

Upravo se radi o ovom - ulasku u razgovore i koaliciju s SDP, a ovo pismo je samo uvod i priprema srpskog naroda, ali i ostalih, na ulazak u čin protiv kojeg se Dodik zaklinjao.

Želi li opstati na političkoj sceni BiH, Dodik će slijediti ovo "političko" pismo, naći u njemu opravdanje i spremnost za djelovanje u interesu srpskog naroda u BiH.

Nije samo Hiilary "kriva", i čelnici EU su... :D
Diogen_iz_Sinope

#11 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by Diogen_iz_Sinope »

zoom66 wrote:zeljko kopanja ili lagani put propadanja od boshnjachkog dupelisca do miletovog qrtzonosca :D
"Spremni smo za sljedeću utakmicu u kojoj ćeš predvoditi u mirotvornom napadu, a ne u defanzivi. S obzirom na tvoje kvalitete mislim da možeš biti naš visoki centar!"
mirotvorni napad visokog centra :D dodo, hajd' na trening :D :D :D
Ma sprema Dodik teren za "mirotvornu" koaliciju sa SDPom. Klasicna prica, kao sto rekoh negdje tamo. Dodik ulazi u koaliciju sa SDPom i prodaje sebe kao mirotvorac u BiH i ekonomski spasilac RS. To sto je treba spasavati od samog sebe iz prosle 4 godine, to nema veze. To je bilo prije.
drinjanin

#12 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by drinjanin »

Moguce da je ovo Miletova najava o promjeni kursa...Zasto to kazem...Prije godinu-dvije kad su bili nekakvi pregovori(prud, Butmir il vec sta) u jednom restoranu u Banja Luci sasvim slucajno do mog stola je sjedio Kopanja. Nakon 10min stize brtanski ambasador i ne svojom krivicom :) cuo sam dio razgovora. Kopanja je pregovarao u direktno u Dodikovo ime u vezi sa tim... Pa ako su konstelacije ostale iste onda je on Dodikov glas...Mada je Mile otisao predaleko-bice se tesko curiknuti bez posljedica...
trundzija

#13 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by trundzija »

Valjda je skontao, odakle mine dolaze? Vjerovao sam u Zeljka , dok nije onako slatko uzeo lovu i poceo pisati u kontra fazonu.Bio je bas simpa. Bas me interesuje, koliko ce balon letjeti iznad ocevidne!
Hemel

#14 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by Hemel »

Magarece_godine wrote:Kad ce ljudi skontati da problem nije Dodik, problem je kriticna masa koja mu daje podrsku ....
a ko oblikuje masu... :? :oops:

ovakvi kao dodik i kopanja
chupacabra

#15 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by chupacabra »

Ja sve kontam to neka nova satiricna kolumna od Borisa Dezulovica, kad ono Zeljko. Ili je zafalilo love iz budzeta za nesto, ili se priprema koalicija sa omrzenim Zlatkom i crvendacima na drzavnom nivou. Treceg nema.
Ridjobrki

#16 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by Ridjobrki »

Ma providan spin ili nagovještaj spina... Sa našim narodom je to milina, ne moraš se ni truditi da mu prodaš priču nego se sam leti primiti na svaki šupljak. Bravo mi. :thumbup:

Još se nije ohladilo ono ''jes vidijo kako njemu Lagunđija'' a već imamo na drugoj spremno ''ma dobro njemu kaže Kopanja a on mu je stari drug'' kao uvod u ''ma Mile je super ko zna ufino sa njim''.
zavrzlama

#17 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by zavrzlama »

Kopanja je izgubio noge pisajuci protiv velikosrba...sad podrzava dodika da bar glavusu sacuva..prelivoda i bezkicmenjak bio, takav i danas ,takav ce i umrijeti....

ovo sto pise Kopanja(naruceno iz staba) je ustvari pokusaj da se disciplinuje dodik,jer kocijas je zaboravio da nema vise Hareta,pa ako dodik nastavi istom pricom ,ispast ce previse providna antibosanska histerija i sad pomocu Kopanje treba dodika presaltat da djeluje kao Tadic(salosko cetnikovanje) jer ovaj dosadasnji dodikov seljakluk i krkanluk je previse i za velikosrpske usi i ukuse...medjutim dodik nezna drugacije ...stab ce morati razmisliti o zamjeni doticnog,jer se prelazi na salonsko cetnikovanje i u Banja Luci...
luckypot

#18 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by luckypot »

Jel ovo covic ispusio u svim kombinacijama, posto izgleda da i dodik prelazi na lafinu tipa "kompromis putem neupitnosti pca, evropski put blabalblabla, samo ekonomija, blablab" tj. kopira sulju tihica?
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#19 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by Toto »

"Ukopase" Dodika..
za_sada_bez_dobrog_nicka

#21 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by za_sada_bez_dobrog_nicka »

zavrzlama wrote:Kopanja je izgubio noge pisajuci protiv velikosrba...sad podrzava dodika da bar glavusu sacuva..prelivoda i bezkicmenjak bio, takav i danas ,takav ce i umrijeti....
A toliko je želio u visine, da su ga doslovno ispalili, pa im sad piše hvalospjeve...
Real Khan

#22 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by Real Khan »

Jooj klasičnog spina... Ovaj tekst kao da je Mile sam sebi pisao. :D

Ima tu nekoliko stvari koje fakat bodu oči. Jedna je da se očigledno Kopanja šalta još bliže vatri (jer ga izgleda neki tajkuni i "donosioci dobrih vijesti" lagano guraju u hladovinu), a druga je činjenica da će se uskoro vidjeti da je car gologuz i bez para. Kopanja se sa razlogom pita šta će velikosrbi kada se pređe ona nevidljiva crta i kada se počnu tikve lupati o glavu...

Ali daleko najsmješnije su bile ove kontradikcije i spinovanje:

Kopanja prvo ispali ovo: “Javni red, poštovanje zakona i ekonomska situacija bolji su nego bilo gdje u Bosni i Hercegovini.” (Mislim da je Fata Orlović pustila suzu olakšanja čitajući ovu rečenicu)

A onda Kopanja kaže ovo:

„Moraš se za dobro svih nas riješiti profesionalnih donosilaca samo dobrih vijesti koji su te okružili i od kojih ne možeš da realno sagledaš stanje u kojem se trenutno nalaze Republika Srpska i Bosna i Hercegovina.”

A ovo je dno dna u režiji Kopanje:

“Prilikom nedavne posjete hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, visoka delegacija funkcionera Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, te predstavnici svih vjerskih zajednica, obišla je mjesta stradanja u posljednjem ratu, gdje su žrtve bili ljudi sva tri naroda i vjeroispovijesti.”
Nisam znao da RS i BiH imaju zasebne državne subjektivitete :shock: Pitam se šta kaže sveti Dejton na ovo?

Naravno, ovaj članak služi samo kao uvertira u stvaranje prividne "prirodne koalicije" SNSD-SDP na državnom nivou, koja se diktira iz tzv. "međunarodne zajednice". Ovakav tekst je potreban velikosrpskom javnom mnijenju da se lakše poliže ono što je Dodick ranije posrao... :zzzz:
hercegovac_pravi

#23 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by hercegovac_pravi »

Real Khan wrote:Jooj klasičnog spina... Ovaj tekst kao da je Mile sam sebi pisao. :D

Ima tu nekoliko stvari koje fakat bodu oči. Jedna je da se očigledno Kopanja šalta još bliže vatri (jer ga izgleda neki tajkuni i "donosioci dobrih vijesti" lagano guraju u hladovinu), a druga je činjenica da će se uskoro vidjeti da je car gologuz i bez para. Kopanja se sa razlogom pita šta će velikosrbi kada se pređe ona nevidljiva crta i kada se počnu tikve lupati o glavu...

Kopanja prvo ispali ovo: “Javni red, poštovanje zakona i ekonomska situacija bolji su nego bilo gdje u Bosni i Hercegovini.” (Mislim da je Fata Orlović pustila suzu olakšanja čitajući ovu rečenicu)

A onda Kopanja kaže ovo:

„Moraš se za dobro svih nas riješiti profesionalnih donosilaca samo dobrih vijesti koji su te okružili i od kojih ne možeš da realno sagledaš stanje u kojem se trenutno nalaze Republika Srpska i Bosna i Hercegovina.”

“Prilikom nedavne posjete hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, visoka delegacija funkcionera Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, te predstavnici svih vjerskih zajednica, obišla je mjesta stradanja u posljednjem ratu, gdje su žrtve bili ljudi sva tri naroda i vjeroispovijesti.”
Nisam znao da RS i BiH imaju zasebne državne subjektivitete :shock: Pitam se šta kaže sveti Dejton na ovo?

Naravno, ovaj članak služi samo kao uvertira u stvaranje prividne "prirodne koalicije" SNSD-SDP na državnom nivou, koja se diktira iz tzv. "međunarodne zajednice". Ovakav tekst je potreban velikosrpskom javnom mnijenju da se lakše poliže ono što je Dodick ranije posrao... :zzzz:
ovo boldano nema šanse....razgulit će ga četnici ko "nepodvezan opanak." Ali šta mu možeš..sam je sebe postavio u takvu poziciju..zagalvio se u blatu..ni naprijed ni nazad..za naprijed se nema hrabrosti a za nazad se nema snage...tipično i ništa novo
Real Khan

#24 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by Real Khan »

hercegovac_pravi wrote:
Real Khan wrote:Jooj klasičnog spina... Ovaj tekst kao da je Mile sam sebi pisao. :D

A onda Kopanja kaže ovo:

ovo boldano nema šanse....razgulit će ga četnici ko "nepodvezan opanak." Ali šta mu možeš..sam je sebe postavio u takvu poziciju..zagalvio se u blatu..ni naprijed ni nazad..za naprijed se nema hrabrosti a za nazad se nema snage...tipično i ništa novo
Pa, pisac teksta je nanijetio tako. :D Ovaj tekst je kao "dobra namjera"...a nešto se sjetih da je inače i "put u pakao popločan dobrim namjerama" :evil: :D
bosanski

#25 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....

Post by bosanski »

hercegovac_pravi wrote: ovo boldano nema šanse....razgulit će ga četnici ko "nepodvezan opanak." Ali šta mu možeš..sam je sebe postavio u takvu poziciju..zagalvio se u blatu..ni naprijed ni nazad..za naprijed se nema hrabrosti a za nazad se nema snage...tipično i ništa novo
ma šta će četnici.... ko' da se oni nešto pitaju.. eventualno se pitaju za spisak navijača koji će besplatno putovati u Genovu i Genove.. al u narednom periodu bar što se tiče BiH takve ekskurzije su otkazane :bih:
Post Reply