KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
-
detroit-mercy
#2 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Jos jedan panagerik trenutno najvecem apsolutisti na Balkanu od dupelisca i novopecenog tajkuna koji od istog tog apsolutiste ogrebao za par milioncica namijnjenih "podrsci medija".
Bem ti, ko se sve danas smatra i naziva intelektualcem
Bem ti, ko se sve danas smatra i naziva intelektualcem
- atmel
#3 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Sad će Dodo kao, da omekša, treba u koaliciju sa SDP.
-
Utokkha
#4 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Hillary, Hillary... Što ih ranije nisi naružila...
-
vonSchtigliz
#5 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Ja izvora informacija tzv nezavisna gofna
, zar ima jos iko da cita te smrdljive fasiste
.
-
matrox
#6 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
ovaj Mile je ocigledno svetac. sad se sramim kakvo lose misljenje sam imao o njemu i to bez iakakvog razloga.
puuu koje smece od novina tccc.
puuu koje smece od novina tccc.
Last edited by matrox on 19/10/2010 22:03, edited 1 time in total.
- Hemel
#7 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Kopanja me davno razocarao a ovo nam dodje kao i oni nekoga kritikuju. Mora da mu dodo napis'o saopstenje.
- Magarece_godine
#8 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Kad ce ljudi skontati da problem nije Dodik, problem je kriticna masa koja mu daje podrsku ....
-
fixer
#9 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Ma daj. Ovo je komedija 
- poznanik
#10 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
atmel wrote:Sad će Dodo kao, da omekša, treba u koaliciju sa SDP.
Upravo se radi o ovom - ulasku u razgovore i koaliciju s SDP, a ovo pismo je samo uvod i priprema srpskog naroda, ali i ostalih, na ulazak u čin protiv kojeg se Dodik zaklinjao.
Želi li opstati na političkoj sceni BiH, Dodik će slijediti ovo "političko" pismo, naći u njemu opravdanje i spremnost za djelovanje u interesu srpskog naroda u BiH.
Nije samo Hiilary "kriva", i čelnici EU su...
- Diogen_iz_Sinope
#11 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Ma sprema Dodik teren za "mirotvornu" koaliciju sa SDPom. Klasicna prica, kao sto rekoh negdje tamo. Dodik ulazi u koaliciju sa SDPom i prodaje sebe kao mirotvorac u BiH i ekonomski spasilac RS. To sto je treba spasavati od samog sebe iz prosle 4 godine, to nema veze. To je bilo prije.zoom66 wrote:zeljko kopanja ili lagani put propadanja od boshnjachkog dupelisca do miletovog qrtzonosca
mirotvorni napad visokog centra"Spremni smo za sljedeću utakmicu u kojoj ćeš predvoditi u mirotvornom napadu, a ne u defanzivi. S obzirom na tvoje kvalitete mislim da možeš biti naš visoki centar!"dodo, hajd' na trening
![]()
![]()
-
drinjanin
#12 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Moguce da je ovo Miletova najava o promjeni kursa...Zasto to kazem...Prije godinu-dvije kad su bili nekakvi pregovori(prud, Butmir il vec sta) u jednom restoranu u Banja Luci sasvim slucajno do mog stola je sjedio Kopanja. Nakon 10min stize brtanski ambasador i ne svojom krivicom
cuo sam dio razgovora. Kopanja je pregovarao u direktno u Dodikovo ime u vezi sa tim... Pa ako su konstelacije ostale iste onda je on Dodikov glas...Mada je Mile otisao predaleko-bice se tesko curiknuti bez posljedica...
-
trundzija
#13 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Valjda je skontao, odakle mine dolaze? Vjerovao sam u Zeljka , dok nije onako slatko uzeo lovu i poceo pisati u kontra fazonu.Bio je bas simpa. Bas me interesuje, koliko ce balon letjeti iznad ocevidne!
- Hemel
#14 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
a ko oblikuje masu...Magarece_godine wrote:Kad ce ljudi skontati da problem nije Dodik, problem je kriticna masa koja mu daje podrsku ....
ovakvi kao dodik i kopanja
-
chupacabra
#15 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Ja sve kontam to neka nova satiricna kolumna od Borisa Dezulovica, kad ono Zeljko. Ili je zafalilo love iz budzeta za nesto, ili se priprema koalicija sa omrzenim Zlatkom i crvendacima na drzavnom nivou. Treceg nema.
- Ridjobrki
#16 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Ma providan spin ili nagovještaj spina... Sa našim narodom je to milina, ne moraš se ni truditi da mu prodaš priču nego se sam leti primiti na svaki šupljak. Bravo mi. 
Još se nije ohladilo ono ''jes vidijo kako njemu Lagunđija'' a već imamo na drugoj spremno ''ma dobro njemu kaže Kopanja a on mu je stari drug'' kao uvod u ''ma Mile je super ko zna ufino sa njim''.
Još se nije ohladilo ono ''jes vidijo kako njemu Lagunđija'' a već imamo na drugoj spremno ''ma dobro njemu kaže Kopanja a on mu je stari drug'' kao uvod u ''ma Mile je super ko zna ufino sa njim''.
-
zavrzlama
#17 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Kopanja je izgubio noge pisajuci protiv velikosrba...sad podrzava dodika da bar glavusu sacuva..prelivoda i bezkicmenjak bio, takav i danas ,takav ce i umrijeti....
ovo sto pise Kopanja(naruceno iz staba) je ustvari pokusaj da se disciplinuje dodik,jer kocijas je zaboravio da nema vise Hareta,pa ako dodik nastavi istom pricom ,ispast ce previse providna antibosanska histerija i sad pomocu Kopanje treba dodika presaltat da djeluje kao Tadic(salosko cetnikovanje) jer ovaj dosadasnji dodikov seljakluk i krkanluk je previse i za velikosrpske usi i ukuse...medjutim dodik nezna drugacije ...stab ce morati razmisliti o zamjeni doticnog,jer se prelazi na salonsko cetnikovanje i u Banja Luci...
ovo sto pise Kopanja(naruceno iz staba) je ustvari pokusaj da se disciplinuje dodik,jer kocijas je zaboravio da nema vise Hareta,pa ako dodik nastavi istom pricom ,ispast ce previse providna antibosanska histerija i sad pomocu Kopanje treba dodika presaltat da djeluje kao Tadic(salosko cetnikovanje) jer ovaj dosadasnji dodikov seljakluk i krkanluk je previse i za velikosrpske usi i ukuse...medjutim dodik nezna drugacije ...stab ce morati razmisliti o zamjeni doticnog,jer se prelazi na salonsko cetnikovanje i u Banja Luci...
-
luckypot
#18 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Jel ovo covic ispusio u svim kombinacijama, posto izgleda da i dodik prelazi na lafinu tipa "kompromis putem neupitnosti pca, evropski put blabalblabla, samo ekonomija, blablab" tj. kopira sulju tihica?
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#19 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
"Ukopase" Dodika..
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#21 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
A toliko je želio u visine, da su ga doslovno ispalili, pa im sad piše hvalospjeve...zavrzlama wrote:Kopanja je izgubio noge pisajuci protiv velikosrba...sad podrzava dodika da bar glavusu sacuva..prelivoda i bezkicmenjak bio, takav i danas ,takav ce i umrijeti....
- Real Khan
#22 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Jooj klasičnog spina... Ovaj tekst kao da je Mile sam sebi pisao.
Ima tu nekoliko stvari koje fakat bodu oči. Jedna je da se očigledno Kopanja šalta još bliže vatri (jer ga izgleda neki tajkuni i "donosioci dobrih vijesti" lagano guraju u hladovinu), a druga je činjenica da će se uskoro vidjeti da je car gologuz i bez para. Kopanja se sa razlogom pita šta će velikosrbi kada se pređe ona nevidljiva crta i kada se počnu tikve lupati o glavu...
Ali daleko najsmješnije su bile ove kontradikcije i spinovanje:
Kopanja prvo ispali ovo: “Javni red, poštovanje zakona i ekonomska situacija bolji su nego bilo gdje u Bosni i Hercegovini.” (Mislim da je Fata Orlović pustila suzu olakšanja čitajući ovu rečenicu)
A onda Kopanja kaže ovo:
„Moraš se za dobro svih nas riješiti profesionalnih donosilaca samo dobrih vijesti koji su te okružili i od kojih ne možeš da realno sagledaš stanje u kojem se trenutno nalaze Republika Srpska i Bosna i Hercegovina.”
A ovo je dno dna u režiji Kopanje:
“Prilikom nedavne posjete hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, visoka delegacija funkcionera Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, te predstavnici svih vjerskih zajednica, obišla je mjesta stradanja u posljednjem ratu, gdje su žrtve bili ljudi sva tri naroda i vjeroispovijesti.”
Nisam znao da RS i BiH imaju zasebne državne subjektivitete
Pitam se šta kaže sveti Dejton na ovo?
Naravno, ovaj članak služi samo kao uvertira u stvaranje prividne "prirodne koalicije" SNSD-SDP na državnom nivou, koja se diktira iz tzv. "međunarodne zajednice". Ovakav tekst je potreban velikosrpskom javnom mnijenju da se lakše poliže ono što je Dodick ranije posrao...
Ima tu nekoliko stvari koje fakat bodu oči. Jedna je da se očigledno Kopanja šalta još bliže vatri (jer ga izgleda neki tajkuni i "donosioci dobrih vijesti" lagano guraju u hladovinu), a druga je činjenica da će se uskoro vidjeti da je car gologuz i bez para. Kopanja se sa razlogom pita šta će velikosrbi kada se pređe ona nevidljiva crta i kada se počnu tikve lupati o glavu...
Kopanja prvo ispali ovo: “Javni red, poštovanje zakona i ekonomska situacija bolji su nego bilo gdje u Bosni i Hercegovini.” (Mislim da je Fata Orlović pustila suzu olakšanja čitajući ovu rečenicu)
A onda Kopanja kaže ovo:
„Moraš se za dobro svih nas riješiti profesionalnih donosilaca samo dobrih vijesti koji su te okružili i od kojih ne možeš da realno sagledaš stanje u kojem se trenutno nalaze Republika Srpska i Bosna i Hercegovina.”
“Prilikom nedavne posjete hrvatskog predsjednika Ive Josipovića, visoka delegacija funkcionera Republike Srpske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, te predstavnici svih vjerskih zajednica, obišla je mjesta stradanja u posljednjem ratu, gdje su žrtve bili ljudi sva tri naroda i vjeroispovijesti.”
Nisam znao da RS i BiH imaju zasebne državne subjektivitete
Naravno, ovaj članak služi samo kao uvertira u stvaranje prividne "prirodne koalicije" SNSD-SDP na državnom nivou, koja se diktira iz tzv. "međunarodne zajednice". Ovakav tekst je potreban velikosrpskom javnom mnijenju da se lakše poliže ono što je Dodick ranije posrao...
-
hercegovac_pravi
#23 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
ovo boldano nema šanse....razgulit će ga četnici ko "nepodvezan opanak." Ali šta mu možeš..sam je sebe postavio u takvu poziciju..zagalvio se u blatu..ni naprijed ni nazad..za naprijed se nema hrabrosti a za nazad se nema snage...tipično i ništa novoReal Khan wrote:Jooj klasičnog spina... Ovaj tekst kao da je Mile sam sebi pisao.![]()
A onda Kopanja kaže ovo:
Nisam znao da RS i BiH imaju zasebne državne subjektivitetePitam se šta kaže sveti Dejton na ovo?
- Real Khan
#24 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
Pa, pisac teksta je nanijetio tako.hercegovac_pravi wrote:ovo boldano nema šanse....razgulit će ga četnici ko "nepodvezan opanak." Ali šta mu možeš..sam je sebe postavio u takvu poziciju..zagalvio se u blatu..ni naprijed ni nazad..za naprijed se nema hrabrosti a za nazad se nema snage...tipično i ništa novoReal Khan wrote:Jooj klasičnog spina... Ovaj tekst kao da je Mile sam sebi pisao.![]()
A onda Kopanja kaže ovo:
Nisam znao da RS i BiH imaju zasebne državne subjektivitetePitam se šta kaže sveti Dejton na ovo?
- bosanski
#25 Re: KOPANJA DODIKU : Vrijeme je....
ma šta će četnici.... ko' da se oni nešto pitaju.. eventualno se pitaju za spisak navijača koji će besplatno putovati u Genovu i Genove.. al u narednom periodu bar što se tiče BiH takve ekskurzije su otkazanehercegovac_pravi wrote: ovo boldano nema šanse....razgulit će ga četnici ko "nepodvezan opanak." Ali šta mu možeš..sam je sebe postavio u takvu poziciju..zagalvio se u blatu..ni naprijed ni nazad..za naprijed se nema hrabrosti a za nazad se nema snage...tipično i ništa novo