Komsic umjesto Lagumdzije !
-
nedim01
#201 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
uhvati se ti edinburg dzevada mlace i zlatka lagumdzija pa ce "daleko" dogurati! kakva si ti sramota za bosnjake pa to je strasno, uzasno, porazavajuce. a da ti kazem i ovo, nece sdp daleko dobaciti sa takvim kao sto si ti. sad vidim preko tebe ko glasa za njih i sad je jasno zasto padaju sve vfise i vise. a Avaz neka podrzava SEfera hvala Bogu da je tako, pa ces vidjeti kako ce BPS narasti za tren. nije ti smetalo kad ti je lagumdzija bio lixnost godine i kad ti je alija behmen oprostio avaz 2 miliona km!!! toga se komunjare ne sjecate naravrno, a sada vam je krivo kada vidite da SEfer raste i da ostajete sami. hvatate s esilajdzica ko zadnji bijednici.
-
carla del ponte
#202 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Koliko se ja sjećam iz biologije, čovjek raste negdje do 25-te. Dakle. što je Sefer rastao, rastao je 
-
nedim01
#203 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
a imao(la) si keca ko da gledam, i nije biologija, vec antropologija moja tuziteljice.
-
carla del ponte
#204 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Ja sam to učila iz biologije u osnovnoj, i gle čuda imala sam 5. 
- Vodenjak
#205 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Mi bi ovdje pocrkali od dosade bez tebe doktore...nedim01 wrote:uhvati se ti edinburg dzevada mlace i zlatka lagumdzija pa ce "daleko" dogurati! kakva si ti sramota za bosnjake pa to je strasno, uzasno, porazavajuce. a da ti kazem i ovo, nece sdp daleko dobaciti sa takvim kao sto si ti. sad vidim preko tebe ko glasa za njih i sad je jasno zasto padaju sve vfise i vise. a Avaz neka podrzava SEfera hvala Bogu da je tako, pa ces vidjeti kako ce BPS narasti za tren. nije ti smetalo kad ti je lagumdzija bio lixnost godine i kad ti je alija behmen oprostio avaz 2 miliona km!!! toga se komunjare ne sjecate naravrno, a sada vam je krivo kada vidite da SEfer raste i da ostajete sami. hvatate s esilajdzica ko zadnji bijednici.
-
edinbug
#206 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
E ti si vala, pismen u PM, a jos si tolerantan masala. Sefer je nacionalno opredjeljen od '92, jer da je od ranije nebi sigurno sluzio u JNA kao oficir, ali eto covjek dosao tobe. Ponavljam Sefer kao komandant je jedno, a kao politicar sasvim drugo.nedim01 wrote:edinbug wrote:Sa ovakvim glasnogovrnicima Sefer I BPS nemaju nikakvu buducnost. Niko im ne daje ni 2 do 2,5 % glasova, a jos ih i Avaz uzeo pod svoje, vjerovatno rodna gruda zove.
Necu govoriti o Seferu kao generalu, istorija je rekla svoje i reci ce. Sefer kao politicar, jedno veliko nula. Jebo stranku koja se svodi na polupismenog politicara kao sto je on, a o saradnicima da ne govorimo. Posto su lokalni izbori blizu, iz iskustva imamo da su na proslim izborima najveci prebjezi bili upravo Seferovi clanovi i to tamo gdje je bilo bara-bara da vlast uzmu nacionalisti ili gradanske opcije. U biti BPS je takode nacionalisticka stranka, jer kada njen osnivac kaze da su svi Hrvati ustase, a svi Srbi cetnici- KRAJ.
Volio neko SDP i Zlatka, ili ne volio, SDP je jedina opcija koja moze donijeti nadu ovoj zemlji, ponavljam SDP sa Zlatkom ili bez njega.
ti si edinbug nepismen covjek i vrlo vrlo bezobrazan. Sefer jeste nacionalno opredjeljen covjek, nije kao lagumdzija poluvlah. i u BPS je i Kerim Lucarevic i Almir Gredic i PElam iz gorazda i mnogi dobri ljudi. I da te podsjetim imao je BPS 5% a sada ce ako Bog da jos vise skociti!!!
BPS raste, sdp padaaaaaa ko letva. sta treba da pustimo vlasima da nam vode drzavu. NIKAD! bravo Sefere majstore, za Bosnjake!!!![]()
![]()
E jesi nabrojao mnogo imena, ejvala. Kada bi ja nabrajao SDP-eovce i to samo one koji su imali casnu ulogu u ratu trebalo bi mi mnogo prostora, a jos medu ima mnogo Vlaha(ili cetnika i ustasa) kako ti i doktor kazete.Vi mozete samo sanjati o broju glasaca koje ima SDP, bez obzira da li SDP rastao ili padao, samo zapamti dok je svijeta i vijeka vi cete za SDP biti minijatura.
Sto se tice Mlace, Sefer je sa njim glogonje mlatio, Zlatko nikada. Prvi ljudi BPS u Bugojnu su Mlacina raja, koji su otisli onda kada je i Mlaco smijenjen. Jedini vijecnik u OV Bugojno je prodao svoje BPS -ovo uvjerenje onog momenta kada ga je SDA kupila tako sto su njegovu zenu zaposlili u JP Cistoca, naravno direktorica. Cuj cistoca a oko njihove porodicne kuce krmetnjak, Bugojno se sprda sa njima.
- winabike
#207 Re: Re:
nikad_izvini wrote:Nisam treba ići dalje od predzadnje straniceOvi navodi nisu problematični,zato što su napisani,kao takvi,svako ima pravo na svoje mišljenje naravno,nego zato što su napisani od ljudi koji su malo evoluirali,dočepali se računara,imaju pristup informacijama,mogu da saznaju određene činjenice,navodno ne žive u zabludi a srednji vijek im galopira mozgom.A oni su EVOLUIRALI,navodno.Šta se dešava na nižim stadijumima evolucije od navedenih,objašnjava složenost i težinu situacije u kojoj se nalazimo.I nema nam izlaza.
Ako su argumenti protiv SDP-a,Lagumdžije i Komšića:donje rublje Victorije S ,mali potrčko,učamele komunjare koje NISU U STANJU 15 GODINA NA NAPRAVE AMA BAŠ NIŠTA(o pismenosti ne govorim),izigravanje mučenika,bezveze,pokvaren
![]()
Da se naježiš.Šta ja imam njima pisati,pričati,objašnjavati.Ti ne razumiju,niti će razumjeti izgrađene aerodrome,bivše policajce,piljare,KP Rad pravnike u penziji,mlinare,bijedu i vukojebine u kojima su im idoli prije živjeli,krađu,pljačku,nestanak 7-11 MILIJARDI,profitere,interese,zavode za izgradnju grada,vikendice na poljinama,nove elite..........umorih se.
Da se naježiš,odježiš,sjedneš,plačeš,buniš se i pitaš se,kome se ja bunim,čemu se bunim i zašto se bunim?!
Odavno nesto ovako dobro, i bolno tacno ne procitah...
- winabike
#208 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Evo ti, moj Nedime, tvojih "Vlaha". Citaj i stidi se... fuj!nedim01 wrote:BPS raste, sdp padaaaaaa ko letva. sta treba da pustimo vlasima da nam vode drzavu. NIKAD! bravo Sefere majstore, za Bosnjake!!!![]()
![]()
Procitaj ovo ako imalo obraza imas:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=853
-
nedim01
#209 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
uopste nisam rekao za SVE iz sdp-a. sucur je okey. bio je borac. ali lagumdzija, behmeni, oni klinci placi magazinovici i masici koji su tamo neki klinci i fore, karle filipovici itd itd. manite se sdp-a kao neke snage. sto se tice BPS-a naravno da ce skociti do sdp-a vrlo vrlo brzo po broju glasaca. nije to neka cifra 100.000, BPS vec ima pola.. nema frke stici ce to BPS brze ruke...
.
nego ovo: a na kojoj je to funkciji sucur u sdp-u? nigdje ga nema!!!! magazinovic bio u begoradu za vrijeme rata, lagumdzijino dijete u ratu bilo u beogradu i nekog braka. znas sta, da su Seferova djeca bila tmao na raznju bi ih okrenuli. te komunjare su sve izdajnici, cast rijetkiiiiim izuzetcima!
nego ovo: a na kojoj je to funkciji sucur u sdp-u? nigdje ga nema!!!! magazinovic bio u begoradu za vrijeme rata, lagumdzijino dijete u ratu bilo u beogradu i nekog braka. znas sta, da su Seferova djeca bila tmao na raznju bi ih okrenuli. te komunjare su sve izdajnici, cast rijetkiiiiim izuzetcima!
-
zrikavac48
#210 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Samo s SDP-om Bosna i Hercegovina ima buducnost. Ima dobar i obrazovan kadar, a biti ce ih i jos vise.
-
xyz2007
#211 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Samo sa "Strankom Bosanaca" - Bosna i Hercegovina ima svoju buducnost!
Ima dobar i obrazovan kadar, a biti ce ih i jos vise.
Bosna je bosanskohercegovacka drzava i samo Bosanci mogu o njoj i odlucivati.
Ko god tvrdi da Bosna nije njihova drzava i ne smatraju je svojom domovinom treba im se pravo odlucivanja oduzeti.
Sto se tice ostalih oni mogu u Bosni zivjeti i raditi ali nemaju prava odlucivati o Bosni politicki dok se ne opredjele cija je to njihova drzava, za cije interese se oni bore... i cije Nacije su oni pripadnici?
Bosanci nemaju druge drzave osim Bosne i Hercegovine i sasvim je razumljivo da ce kad tad traziti svoju domovinu nazad.
Mozda je kucnuo taj cas.
Bosna je bosanskohercegovacka drzava i samo Bosanci mogu o njoj i odlucivati.
Ko god tvrdi da Bosna nije njihova drzava i ne smatraju je svojom domovinom treba im se pravo odlucivanja oduzeti.
Sto se tice ostalih oni mogu u Bosni zivjeti i raditi ali nemaju prava odlucivati o Bosni politicki dok se ne opredjele cija je to njihova drzava, za cije interese se oni bore... i cije Nacije su oni pripadnici?
Bosanci nemaju druge drzave osim Bosne i Hercegovine i sasvim je razumljivo da ce kad tad traziti svoju domovinu nazad.
Mozda je kucnuo taj cas.
-
nedim01
#212 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
komsic je budaletina, a zlatko kvarnjak, ako su oni buducnost ja odoh dalje, hvala dovidjenja i prijatno!
ali nisu nikakva buducnost, vec davna proslot koju komunisti ne mogu da prebole!
ali nisu nikakva buducnost, vec davna proslot koju komunisti ne mogu da prebole!
- JBT
#213 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Volio bih procitati koji argument.
-
nedim01
#214 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
po cemu je komsic kvalitetan??? daj mi molim te samo jedan, JEDAN argument?!
da nije mozda sto je dao onolike lokacije za robot komerc lagumdzijinom "biznismenu" selveru orucu??
i da, jos nesto, reci mi jednu stvar koju je uradio?? samo prazna prica, preuzeta od lagumdzijine prazne komunisticke retorike pune frustracija
da nije mozda sto je dao onolike lokacije za robot komerc lagumdzijinom "biznismenu" selveru orucu??
i da, jos nesto, reci mi jednu stvar koju je uradio?? samo prazna prica, preuzeta od lagumdzijine prazne komunisticke retorike pune frustracija
- JBT
#215 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Komšić Željko
Rođen je u Sarajevu 20.01.1964. godine.
Završio je Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu i School of Foreign Service na Univerzitetu Georgetown u Washingtonu-SAD.
Po otpočinjanju rata priključio se Armiji RBiH, gdje je za vojničko držanje i pokazanu hrabrost 1995 godine dobio najveće vojno odlikovanje Armije RBiH - Zlatni ljiljan.
Nakon rata uključio se aktivno u politički život BiH. Od 2000. do 2001. godine obavljao je funkciju načelnika općine Novo Sarajevo u Sarajevu.
Godine 2001. postao je prvi ambasador BiH u Srbiji i Crnoj Gori. Iz principijelnih razloga i zbog neslaganja s aktuelnom politikom 2002 godine je podnio ostavku na ambasadorsku funkciju.
Na lokalnim izborima 2004. godine direktnim glasanjem građana je izabran za još jedan mandat načelnika općine Novo Sarajevo. Na toj funkciji je ostao do oktobarskih izbora 2006. kada je 1. oktobra 2006. izabran za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda kao kandidat Socijaldemokratske partije BiH.
Oženjen je i otac jednog djeteta.
E, sad da ti pisem elaborat sta je u sklopu tih funkcija uradio, nemam vremena. Hajde ti napisi (samo nemoj lagati) sta je trebao da uradi, a nije uradio. To zahtjeva puno manje vremena.
Rođen je u Sarajevu 20.01.1964. godine.
Završio je Pravni fakultet Univerziteta u Sarajevu i School of Foreign Service na Univerzitetu Georgetown u Washingtonu-SAD.
Po otpočinjanju rata priključio se Armiji RBiH, gdje je za vojničko držanje i pokazanu hrabrost 1995 godine dobio najveće vojno odlikovanje Armije RBiH - Zlatni ljiljan.
Nakon rata uključio se aktivno u politički život BiH. Od 2000. do 2001. godine obavljao je funkciju načelnika općine Novo Sarajevo u Sarajevu.
Godine 2001. postao je prvi ambasador BiH u Srbiji i Crnoj Gori. Iz principijelnih razloga i zbog neslaganja s aktuelnom politikom 2002 godine je podnio ostavku na ambasadorsku funkciju.
Na lokalnim izborima 2004. godine direktnim glasanjem građana je izabran za još jedan mandat načelnika općine Novo Sarajevo. Na toj funkciji je ostao do oktobarskih izbora 2006. kada je 1. oktobra 2006. izabran za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda kao kandidat Socijaldemokratske partije BiH.
Oženjen je i otac jednog djeteta.
E, sad da ti pisem elaborat sta je u sklopu tih funkcija uradio, nemam vremena. Hajde ti napisi (samo nemoj lagati) sta je trebao da uradi, a nije uradio. To zahtjeva puno manje vremena.
-
nedim01
#216 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
jao odrona - ovo tebi rezultati politicki! fuj, uzas. ovo je biografija decko. imaju zlikovic fenomenalne biografije ali su zlikovci. ja te pitam sta je URADIO kao nacelnik i kao politicar!????? - NISTA - N I S T A eto reci mi bar nesto...
- Vodenjak
#217 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Jos nisi lijek uzeo?nedim01 wrote:jao odrona - ovo tebi rezultati politicki! fuj, uzas. ovo je biografija decko. imaju zlikovic fenomenalne biografije ali su zlikovci. ja te pitam sta je URADIO kao nacelnik i kao politicar!????? - NISTA - N I S T A eto reci mi bar nesto...
A vidi koja su doba...
-
edinbug
#218 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Ja mislim da ovaj Nedim radi za SDA ili Stranku zagraBiH, samo sto to ne ispoljava,a BPS -om i Seferom se samo kamuflira.Jer po njegovom za sve ovo sto se dogada Bosni i Hercegovini kriv je SDP i Zlatko, koji je vladao samo godinu i po dana i to sa Seferom u Alijansi, a ne oni koji vladaju svih ovih godina, a to su SDA I Stranka zagraBiH sa svojim koalicionim partnerima.
Uostalom u tako nesto mogu samo IDIOTI povjerovati.
-
nedim01
#219 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Vodenjak wrote:Jos nisi lijek uzeo?nedim01 wrote:jao odrona - ovo tebi rezultati politicki! fuj, uzas. ovo je biografija decko. imaju zlikovic fenomenalne biografije ali su zlikovci. ja te pitam sta je URADIO kao nacelnik i kao politicar!????? - NISTA - N I S T A eto reci mi bar nesto...![]()
A vidi koja su doba...
sta je tebi decko?
-
nedim01
#220 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
edinbug wrote:Ja mislim da ovaj Nedim radi za SDA ili Stranku zagraBiH, samo sto to ne ispoljava,a BPS -om i Seferom se samo kamuflira.Jer po njegovom za sve ovo sto se dogada Bosni i Hercegovini kriv je SDP i Zlatko, koji je vladao samo godinu i po dana i to sa Seferom u Alijansi, a ne oni koji vladaju svih ovih godina, a to su SDA I Stranka zagraBiH sa svojim koalicionim partnerima.
ma da, odmah ga optuzi da radi za nekoga. decko, ne radim ja ni za koga. sam svoj. a podrzavam Sefera. a vidim kako ste bili u alijansi, isporucili ste covjeka u haag, izdajnici zadnji. fuj.
- JBT
#221 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Pa sta je trebao da uradi a nije uradio, sta je uradio a nije trebao uraditi? Ti ga kritikujes. Obrazlozi kritiku. Argumentovano. Vjerujem da ima ljudi ovdje iz Novog Sarajeva. Neka ti kazu sta je radio dok je bio nacelnik. Svi znamo kakav posao obavlja kao clan predsjednistva. Za vecinu Bosanaca i Hercegovaca je to do sada najbolji clan predsjednistva od kad isto postoji.
- Vodenjak
#222 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Decko je samo zabrinut za tvoje zdravlje doktore....nedim01 wrote:Vodenjak wrote:Jos nisi lijek uzeo?nedim01 wrote:jao odrona - ovo tebi rezultati politicki! fuj, uzas. ovo je biografija decko. imaju zlikovic fenomenalne biografije ali su zlikovci. ja te pitam sta je URADIO kao nacelnik i kao politicar!????? - NISTA - N I S T A eto reci mi bar nesto...![]()
A vidi koja su doba...
sta je tebi decko?
-
Lesli Eldridž
#223 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Tačno. Pravi Bosanac.JBT wrote:Pa sta je trebao da uradi a nije uradio, sta je uradio a nije trebao uraditi? Ti ga kritikujes. Obrazlozi kritiku. Argumentovano. Vjerujem da ima ljudi ovdje iz Novog Sarajeva. Neka ti kazu sta je radio dok je bio nacelnik. Svi znamo kakav posao obavlja kao clan predsjednistva. Za vecinu Bosanaca i Hercegovaca je to do sada najbolji clan predsjednistva od kad isto postoji.
-
klixober
#224 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
nedim01 wrote:edinbug wrote:Ja mislim da ovaj Nedim radi za SDA ili Stranku zagraBiH, samo sto to ne ispoljava,a BPS -om i Seferom se samo kamuflira.Jer po njegovom za sve ovo sto se dogada Bosni i Hercegovini kriv je SDP i Zlatko, koji je vladao samo godinu i po dana i to sa Seferom u Alijansi, a ne oni koji vladaju svih ovih godina, a to su SDA I Stranka zagraBiH sa svojim koalicionim partnerima.
ma da, odmah ga optuzi da radi za nekoga. decko, ne radim ja ni za koga. sam svoj. a podrzavam Sefera. a vidim kako ste bili u alijansi, isporucili ste covjeka u haag, izdajnici zadnji. fuj.
Koliko si za Sefera govori cinjenica da mislis da ga je neko isporucio.
Dobrovoljno je otisao.
-
popajic
#225 Re: Komsic umjesto Lagumdzije !
Meni simpatican ovaj @nedim !
Sve nas podmladi sa ovim: DECKO !
Sve nas podmladi sa ovim: DECKO !