Ako mislis na Zeljka i Denisa, gdje sam to ja njih blatio ?Lesli Eldridž wrote:To je SDA ovska podvala. Komšić je rijetka svijetla tačka u BiH. I Denis nije loš, a pitanje je šta može i Zlatko uraditi kad je ovakav narod. Puno je insajdera u SDP-u. Zato trebaju biti odlučni da se pročiste. Samo bijim se da bi sve spalo na nekoliko slova. Neka se probaju malo pročistiti, pa ću onda za njih glasati, ali ti si SDA koji blati poštene ljude.edinbug wrote:Ti si dao jedan od odgovora na to cesto postavljano pitanje, da li bi SDP odlaskom Zlatka postao jaci. Ne bi, odgovor jednostavan, sada su vam Zlatkovi poltroni Zeljko Komsic i Denis Becirevic, sutra ce biti neko drugi ...bihmak wrote:Narod je jednostavno zasicen Lagumdzije i njegove price - eno i Denis Becirovic isti-kopija. Jedva cekaju da setorka se posvadja (a njoj to hvala Bogu nije tesko) pa da oni onda kukaju i galame.
U opozicij i narocito SDP-u se trebaju presabrat i dati narodu pravu alternativu. A SDP-u itekako treba vise demokratije- nemoze Lagumdzija dovijeka biti gazda, narod hoce PROMIJENE a oni ignorisu. Zato nek se necude kada gube izbore...
Da Lagumdzija nije jedini problen u BIH to se zna- ali ako hoce da dobiju na izborima onda se moraju okrenuti prema narodu..koji kazu da im je dosta Lagumdzije...
Jedino ako bi postali nacionalisticka stranka, onda bi u tom slucaju Reis dosapnuo na hutbi da se glasa za SDP, Fahro i Avaz bi ponovo hvalili SDP kao su oni pokretaci promjena i sl. A narod ko ovcice, posao bi za svojim stadom.
Cuj ja SDA, sto me nasmija