Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
-
channel10
#176 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Hafis se kandidovao za predsjednistvo i osvojio najvise glasova. Izadje HDZ i kaze mi smo majorizirani, Hafis nije clan HDZ i nije legitiman predstavnik Hrvata u ovoj drzavi. I sta cemo onda Hafise, brigo moja?
- BHCluster
#177 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Za razliku od Covica, Komsic nepravi kucu od nekoliko milona KM-ova...Hafis wrote: Eh, dokazati. Nisu ni Čoviću nikada ništa dokazali, pa ga opet smatraju lopovom i postavljaju itekakve komentare.
- animals
#178 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Odkada je Zeljko Komsic Hrvat....
- kingofsnake
#179 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Obredi su valjda za katolike, a ne Hrvate. Hrvati su malo širi pojam, bar se meni činiHafis wrote:Odlična ideja. Meditacija i pokajanjesinuhe wrote:Da se izvini i povuce u samostan.![]()
Nadam se da je davno obavio sve obrede kako priliči pravom Hrvatu.
Inače će ga kum na ceremoniji krštenja, umjesto u naručju k'o i druge krštenike, morati na viljuškari držati
- BHCluster
#180 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Ono ilegalno krsteve po kojekakvim brdima praviti i slicno.Hafis wrote:Odlična ideja. Meditacija i pokajanjesinuhe wrote:Da se izvini i povuce u samostan.![]()
Inače će ga kum na ceremoniji krštenja, umjesto u naručju k'o i druge krštenike, morati na viljuškari držati
- BHCluster
#181 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
kingofsnake wrote:Obredi su valjda za katolike, a ne Hrvate. Hrvati su malo širi pojam, bar se meni činiHafis wrote:Odlična ideja. Meditacija i pokajanjesinuhe wrote:Da se izvini i povuce u samostan.![]()
-
HM 2011
#182 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Od momenta kada je na prijavi CIK-u za kandidata za člana predsjedništva BiH upisao HRVAT.animals wrote:Odkada je Zeljko Komsic Hrvat....
Čović Dragan je pisao Jugosloven u prijavi na fakultet - pa šta ?
Jakob Finci isto tako može napisati u prijavi CIK-u da je Bošnjak i koliko glasova toliko muzike.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Da bi ova tema uopšte zavrijedila da se o njoj raspravlja -
prvo što treba dokazati je da je Željko Komšić uzurpirao to mjesto nekome kome isto zakonski pripada (tj. da nema prava da bude na tom mjestu).
Prvo to dokazati pa tek onda bilo kakav komentar postavljati.
-
ob433
#183 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
pa sta radis ovdje konzervativac, sto ne ides u Siriju , cekaju te tamo i one tvoje bradonje i 40 djevicaJackTheStripper wrote:
Odustali od nasih u genociditetu? Kockoglavi, jel ti poznata organizacija prvi mart? Ja i mnogi samnom se brinemo o Bosnjacima u genociditetu, no sikiriki.
I da, nisam glasao za Lagumdziju. Nikada mi se nije svidjala crvena boja. Ja sam Bosnjak konzervativnih stajalista.
- BHCluster
#184 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Sta bi sa referendumom o braku, reko da se nibi i ti njemu pridruzio u siriji .ob433 wrote: pa sta radis ovdje konzervativac, sto ne ides u Siriju , cekaju te tamo i one tvoje bradonje i 40 djevica![]()
- kingofsnake
#185 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Mah znaš da ovde postoje "pravi" Hrvati, i njih je trebao pitati za dozvolu da bude Hrvat. Svi ti pravi su u HDZ, ako nisi u HDZ nisi pravi. I nemoj tako o Čoviću, on jadnik fin ali darače ga ovi sumanuti.HM 2011 wrote:Od momenta kada je na prijavi CIK-u za kandidata za člana predsjedništva BiH upisao HRVAT.animals wrote:Odkada je Zeljko Komsic Hrvat....
Jakob Finci isto tako može napisati u prijavi CIK-u da je Bošnjak i koliko glasova toliko muzike.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
prvo što treba dokazati je da je Željko Komšić uzurpirao to mjesto nekome kome isto zakonski pripada (tj. da nema prava da bude na tom mjestu).
Sjoooj tačno bi volio da se desi ista situacija, pa da se kandiduje za hrvatskog člana neko tipa Barbareza, pa da ga opet izaberemo
- animals
#186 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Da ima morala ne bi predstavlljao onaj narod koji ga ne zeli...nek predstavlja one koji su ga izabrali...
Last edited by animals on 20/01/2014 17:28, edited 3 times in total.
- kingofsnake
#187 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
A šta ti radiš ovde? Ugrožen si, majoriziran, biraju ti predsjednika, nemaš kanala, što ne zapališ negdje u iseljeništvo? Ili u Hrvatsku? A pardon, u Hrvatskoj te ne žele...ob433 wrote:pa sta radis ovdje konzervativac, sto ne ides u Siriju , cekaju te tamo i one tvoje bradonje i 40 djevicaJackTheStripper wrote:
Odustali od nasih u genociditetu? Kockoglavi, jel ti poznata organizacija prvi mart? Ja i mnogi samnom se brinemo o Bosnjacima u genociditetu, no sikiriki.
I da, nisam glasao za Lagumdziju. Nikada mi se nije svidjala crvena boja. Ja sam Bosnjak konzervativnih stajalista.![]()
- It_is_a_Leclerc
#188 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Puno se svaštarija i budalaština pisalo po ovom forumu, ali ako ovo ne ide u top 3, onda nema pravde na ovom svijetu.Hafis wrote:Odlična ideja. Meditacija i pokajanjesinuhe wrote:Da se izvini i povuce u samostan.![]()
P.S. Pojedinci zvuče k'o Čović na lsd-u. Aj probajte čitati naglas, možda konačno shvatite :
- Član Predsjedništva treba biti iz reda jednog od tri konstitutivna naroda. Ne mora ga nužno izabrati taj narod.
- Član Predsjedništva nije missica da predstavlja bilo koga.
Jel bolje ?
- kingofsnake
#189 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Pa dovoljno je da je jedan Hrvat glasao za njega i on predstavlja narod koji ga želianimals wrote:Da ima morala ne bi predstavlljao onaj narod koji ga ne zeli...nek predstavlja one koji su ga izabrali...
-
ob433
#190 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
uzivam da gledam kako se vi rahat patite na svoja bjedna 24 % ....kingofsnake wrote: A šta ti radiš ovde? Ugrožen si, majoriziran, biraju ti predsjednika, nemaš kanala, što ne zapališ negdje u iseljeništvo? Ili u Hrvatsku? A pardon, u Hrvatskoj te ne žele...
- kingofsnake
#191 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Vjeruj mi, ja sam na LSD-u zvučao suvislijeIt_is_a_Leclerc wrote:Puno se svaštarija i budalaština pisalo po ovom forumu, ali ako ovo ne ide u top 3, onda nema pravde na ovom svijetu.Hafis wrote:Odlična ideja. Meditacija i pokajanjesinuhe wrote:Da se izvini i povuce u samostan.![]()
P.S. Pojedinci zvuče k'o Čović na lsd-u. Aj probajte čitati naglas, možda konačno shvatite :
- Član Predsjedništva treba biti iz reda jednog od tri konstitutivna naroda. Ne mora ga nužno izabrati taj narod.
- Član Predsjedništva nije missica da predstavlja bilo koga.
Jel bolje ?
- kingofsnake
#192 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Onda se poklopi i uživajob433 wrote:uzivam da gledam kako se vi rahat patite na svoja bjedna 24 % ....kingofsnake wrote: A šta ti radiš ovde? Ugrožen si, majoriziran, biraju ti predsjednika, nemaš kanala, što ne zapališ negdje u iseljeništvo? Ili u Hrvatsku? A pardon, u Hrvatskoj te ne žele...
- animals
#193 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Isto tako su Srbi birali Kosovarima predstavnika..Vlasi-Konsic..ima slicnosti..i svi znamo kako to zavrsi..
- kingofsnake
#194 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Nema nikakve sličnosti, žao mi je. Uputi se malo u istoriju Kosova.animals wrote:Isto tako su Srbi birali Kosovarima predstavnika..Vlasi-Konsic..ima slicnosti..i svi znamo kako to zavrsi..
I još jednom da se podsjetimo, i brojni Hrvati su glasali za Zlatnog ljiljana, to što nisu po HDZ aršinima ne znači ništa.
-
Hafis
#195 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
I ovaj je talentirankingofsnake wrote: I još jednom da se podsjetimo, i brojni Hrvati su glasali za Zlatnog ljiljana, to što nisu po HDZ aršinima ne znači ništa.
Sam pita i sam donosi zaključke.
Šta kažeš: ''I još jednom da se podsjetimo''...
-
HM 2011
#196 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
- kingofsnake
#197 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Gdje vidiš pitanje? Razumiješ li koncept pitanja?Hafis wrote:I ovaj je talentirankingofsnake wrote: I još jednom da se podsjetimo, i brojni Hrvati su glasali za Zlatnog ljiljana, to što nisu po HDZ aršinima ne znači ništa.![]()
Šta kažeš: I još jednom da se podsjetimo
A kako inače da donesem zaključak nego sam? Da možda ti zaključiš za mene? A ne, za mene neće niko ništa birat
-
HM 2011
#198 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
I usput ovo za Barbarezakingofsnake wrote:Mah znaš da ovde postoje "pravi" Hrvati, i njih je trebao pitati za dozvolu da bude Hrvat. Svi ti pravi su u HDZ, ako nisi u HDZ nisi pravi. I nemoj tako o Čoviću, on jadnik fin ali darače ga ovi sumanuti.HM 2011 wrote:Od momenta kada je na prijavi CIK-u za kandidata za člana predsjedništva BiH upisao HRVAT.animals wrote:Odkada je Zeljko Komsic Hrvat....
Sjoooj tačno bi volio da se desi ista situacija, pa da se kandiduje za hrvatskog člana neko tipa Barbareza, pa da ga opet izaberemo
Zar ima toliko hrvata koji su protiv HDZ-a ? Kao ono u inat HDZ-u da glasaju za Barbareza ?
-
Hafis
#199 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
Otkud Barbareza u Hrvatima?HM 2011 wrote: I usput ovo za Barbareza
Zar ima toliko hrvata koji su protiv HDZ-a ? Kao ono u inat HDZ-u da glasaju za Barbareza ?
Koliko znam imao je dvojicu susjeda Hrvata na istom katu u zgradi, ali u svojoj obitelji nije. Jedino ako se štogod nije izdešavalo u nekoliko zadnjih godina.
-
Hafis
#200 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)
kingofsnake wrote:Gdje vidiš pitanje? Razumiješ li koncept pitanja?Hafis wrote:I ovaj je talentirankingofsnake wrote: I još jednom da se podsjetimo, i brojni Hrvati su glasali za Zlatnog ljiljana, to što nisu po HDZ aršinima ne znači ništa.![]()
Šta kažeš: I još jednom da se podsjetimo
A kako inače da donesem zaključak nego sam? Da možda ti zaključiš za mene? A ne, za mene neće niko ništa birat