Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post Reply

U slucaju da Komsic odluci da se izvine Hrvatima zbog svog ucesca u ovom nepotrebnom eksperimentu:

ne bi mi bilo drago, ali bih ga shvatio i ostajem uz njega i DF
4
12%
ako to ucini prestajem biti DF-ovac
5
15%
tek kad to ucini privuci ce me u DF
4
12%
svejedno mi je, ZK me ne interesuje
20
61%

Total votes: 33

channel10

#176 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by channel10 »

Hafis se kandidovao za predsjednistvo i osvojio najvise glasova. Izadje HDZ i kaze mi smo majorizirani, Hafis nije clan HDZ i nije legitiman predstavnik Hrvata u ovoj drzavi. I sta cemo onda Hafise, brigo moja?
BHCluster

#177 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by BHCluster »

Hafis wrote: Eh, dokazati. Nisu ni Čoviću nikada ništa dokazali, pa ga opet smatraju lopovom i postavljaju itekakve komentare.
Za razliku od Covica, Komsic nepravi kucu od nekoliko milona KM-ova...
animals

#178 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by animals »

Odkada je Zeljko Komsic Hrvat....
kingofsnake

#179 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by kingofsnake »

Hafis wrote:
sinuhe wrote:Da se izvini i povuce u samostan.
Odlična ideja. Meditacija i pokajanje :thumbup:
Nadam se da je davno obavio sve obrede kako priliči pravom Hrvatu.
Inače će ga kum na ceremoniji krštenja, umjesto u naručju k'o i druge krštenike, morati na viljuškari držati :lol:
Obredi su valjda za katolike, a ne Hrvate. Hrvati su malo širi pojam, bar se meni čini ;)
BHCluster

#180 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by BHCluster »

Hafis wrote:
Inače će ga kum na ceremoniji krštenja, umjesto u naručju k'o i druge krštenike, morati na viljuškari držati :lol:
Ono ilegalno krsteve po kojekakvim brdima praviti i slicno.
BHCluster

#181 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by BHCluster »

kingofsnake wrote:
Hafis wrote:
Obredi su valjda za katolike, a ne Hrvate. Hrvati su malo širi pojam, bar se meni čini ;)
:thumbup:
HM 2011

#182 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by HM 2011 »

animals wrote:Odkada je Zeljko Komsic Hrvat....
Od momenta kada je na prijavi CIK-u za kandidata za člana predsjedništva BiH upisao HRVAT.

Čović Dragan je pisao Jugosloven u prijavi na fakultet - pa šta ?

Jakob Finci isto tako može napisati u prijavi CIK-u da je Bošnjak i koliko glasova toliko muzike.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Da bi ova tema uopšte zavrijedila da se o njoj raspravlja -

prvo što treba dokazati je da je Željko Komšić uzurpirao to mjesto nekome kome isto zakonski pripada (tj. da nema prava da bude na tom mjestu).

Prvo to dokazati pa tek onda bilo kakav komentar postavljati.
ob433

#183 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by ob433 »

JackTheStripper wrote:
Odustali od nasih u genociditetu? Kockoglavi, jel ti poznata organizacija prvi mart? Ja i mnogi samnom se brinemo o Bosnjacima u genociditetu, no sikiriki.

I da, nisam glasao za Lagumdziju. Nikada mi se nije svidjala crvena boja. Ja sam Bosnjak konzervativnih stajalista.
pa sta radis ovdje konzervativac, sto ne ides u Siriju , cekaju te tamo i one tvoje bradonje i 40 djevica :D :D
BHCluster

#184 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by BHCluster »

ob433 wrote: pa sta radis ovdje konzervativac, sto ne ides u Siriju , cekaju te tamo i one tvoje bradonje i 40 djevica :D :D
Sta bi sa referendumom o braku, reko da se nibi i ti njemu pridruzio u siriji .
kingofsnake

#185 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by kingofsnake »

HM 2011 wrote:
Od momenta kada je na prijavi CIK-u za kandidata za člana predsjedništva BiH upisao HRVAT.

Jakob Finci isto tako može napisati u prijavi CIK-u da je Bošnjak i koliko glasova toliko muzike.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

prvo što treba dokazati je da je Željko Komšić uzurpirao to mjesto nekome kome isto zakonski pripada (tj. da nema prava da bude na tom mjestu).

Mah znaš da ovde postoje "pravi" Hrvati, i njih je trebao pitati za dozvolu da bude Hrvat. Svi ti pravi su u HDZ, ako nisi u HDZ nisi pravi. I nemoj tako o Čoviću, on jadnik fin ali darače ga ovi sumanuti.

Sjoooj tačno bi volio da se desi ista situacija, pa da se kandiduje za hrvatskog člana neko tipa Barbareza, pa da ga opet izaberemo :)
animals

#186 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by animals »

Da ima morala ne bi predstavlljao onaj narod koji ga ne zeli...nek predstavlja one koji su ga izabrali...
Last edited by animals on 20/01/2014 17:28, edited 3 times in total.
kingofsnake

#187 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by kingofsnake »

ob433 wrote:
JackTheStripper wrote:
Odustali od nasih u genociditetu? Kockoglavi, jel ti poznata organizacija prvi mart? Ja i mnogi samnom se brinemo o Bosnjacima u genociditetu, no sikiriki.

I da, nisam glasao za Lagumdziju. Nikada mi se nije svidjala crvena boja. Ja sam Bosnjak konzervativnih stajalista.
pa sta radis ovdje konzervativac, sto ne ides u Siriju , cekaju te tamo i one tvoje bradonje i 40 djevica :D :D
A šta ti radiš ovde? Ugrožen si, majoriziran, biraju ti predsjednika, nemaš kanala, što ne zapališ negdje u iseljeništvo? Ili u Hrvatsku? A pardon, u Hrvatskoj te ne žele...
It_is_a_Leclerc

#188 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by It_is_a_Leclerc »

Hafis wrote:
Puno se svaštarija i budalaština pisalo po ovom forumu, ali ako ovo ne ide u top 3, onda nema pravde na ovom svijetu.

P.S. Pojedinci zvuče k'o Čović na lsd-u. Aj probajte čitati naglas, možda konačno shvatite :

- Član Predsjedništva treba biti iz reda jednog od tri konstitutivna naroda. Ne mora ga nužno izabrati taj narod.
- Član Predsjedništva nije missica da predstavlja bilo koga.

Jel bolje ?
kingofsnake

#189 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by kingofsnake »

animals wrote:Da ima morala ne bi predstavlljao onaj narod koji ga ne zeli...nek predstavlja one koji su ga izabrali...
Pa dovoljno je da je jedan Hrvat glasao za njega i on predstavlja narod koji ga želi ;) a glasalo ih je malo više ;) to što vi "pravi" mislite da imate pravo na izdavanje licence za hrvatstvo, jebi ga al malo ste se prešli.
ob433

#190 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by ob433 »

kingofsnake wrote: A šta ti radiš ovde? Ugrožen si, majoriziran, biraju ti predsjednika, nemaš kanala, što ne zapališ negdje u iseljeništvo? Ili u Hrvatsku? A pardon, u Hrvatskoj te ne žele...
uzivam da gledam kako se vi rahat patite na svoja bjedna 24 % ....
kingofsnake

#191 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by kingofsnake »

It_is_a_Leclerc wrote:
Hafis wrote:
Puno se svaštarija i budalaština pisalo po ovom forumu, ali ako ovo ne ide u top 3, onda nema pravde na ovom svijetu.

P.S. Pojedinci zvuče k'o Čović na lsd-u. Aj probajte čitati naglas, možda konačno shvatite :

- Član Predsjedništva treba biti iz reda jednog od tri konstitutivna naroda. Ne mora ga nužno izabrati taj narod.
- Član Predsjedništva nije missica da predstavlja bilo koga.

Jel bolje ?
Vjeruj mi, ja sam na LSD-u zvučao suvislije :)
kingofsnake

#192 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by kingofsnake »

ob433 wrote:
kingofsnake wrote: A šta ti radiš ovde? Ugrožen si, majoriziran, biraju ti predsjednika, nemaš kanala, što ne zapališ negdje u iseljeništvo? Ili u Hrvatsku? A pardon, u Hrvatskoj te ne žele...
uzivam da gledam kako se vi rahat patite na svoja bjedna 24 % ....
Onda se poklopi i uživaj :) A predsjednike ćemo birati mi sa svoja 24% ;) i sve po Ustavu i Zakonu, što znači da ne možete ništa, ali ništa, protiv toga.
animals

#193 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by animals »

Isto tako su Srbi birali Kosovarima predstavnika..Vlasi-Konsic..ima slicnosti..i svi znamo kako to zavrsi..
kingofsnake

#194 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by kingofsnake »

animals wrote:Isto tako su Srbi birali Kosovarima predstavnika..Vlasi-Konsic..ima slicnosti..i svi znamo kako to zavrsi..
Nema nikakve sličnosti, žao mi je. Uputi se malo u istoriju Kosova.
I još jednom da se podsjetimo, i brojni Hrvati su glasali za Zlatnog ljiljana, to što nisu po HDZ aršinima ne znači ništa.
Hafis

#195 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by Hafis »

kingofsnake wrote: I još jednom da se podsjetimo, i brojni Hrvati su glasali za Zlatnog ljiljana, to što nisu po HDZ aršinima ne znači ništa.
I ovaj je talentiran :meza1:
Sam pita i sam donosi zaključke.
Šta kažeš: ''I još jednom da se podsjetimo''... :lol:
HM 2011

#196 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by HM 2011 »

kingofsnake

#197 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by kingofsnake »

Hafis wrote:
kingofsnake wrote: I još jednom da se podsjetimo, i brojni Hrvati su glasali za Zlatnog ljiljana, to što nisu po HDZ aršinima ne znači ništa.
Šta kažeš: I još jednom da se podsjetimo :lol:
Gdje vidiš pitanje? Razumiješ li koncept pitanja?

A kako inače da donesem zaključak nego sam? Da možda ti zaključiš za mene? A ne, za mene neće niko ništa birat ;)
HM 2011

#198 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by HM 2011 »

kingofsnake wrote:
HM 2011 wrote:

Mah znaš da ovde postoje "pravi" Hrvati, i njih je trebao pitati za dozvolu da bude Hrvat. Svi ti pravi su u HDZ, ako nisi u HDZ nisi pravi. I nemoj tako o Čoviću, on jadnik fin ali darače ga ovi sumanuti.

Sjoooj tačno bi volio da se desi ista situacija, pa da se kandiduje za hrvatskog člana neko tipa Barbareza, pa da ga opet izaberemo :)
I usput ovo za Barbareza

Zar ima toliko hrvata koji su protiv HDZ-a ? Kao ono u inat HDZ-u da glasaju za Barbareza ?
Hafis

#199 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by Hafis »

HM 2011 wrote: I usput ovo za Barbareza
Zar ima toliko hrvata koji su protiv HDZ-a ? Kao ono u inat HDZ-u da glasaju za Barbareza ?
Otkud Barbareza u Hrvatima?
Koliko znam imao je dvojicu susjeda Hrvata na istom katu u zgradi, ali u svojoj obitelji nije. Jedino ako se štogod nije izdešavalo u nekoliko zadnjih godina.
Hafis

#200 Re: Komsic se izvinjava Hrvatima (pretpostavka)

Post by Hafis »

kingofsnake wrote:
Hafis wrote:
Šta kažeš: I još jednom da se podsjetimo :lol:
Gdje vidiš pitanje? Razumiješ li koncept pitanja?

A kako inače da donesem zaključak nego sam? Da možda ti zaključiš za mene? A ne, za mene neće niko ništa birat ;)
:thumbup:
Post Reply