stakasa wrote:Joj tebe cuj nema nazad. A bilo nazad nakon Srebrenice i Keratermakamen spoticanja wrote:Murija pretresala bosnjacku djecu u skoli u teslicu...![]()
Milorade, milorade...pa ti znas da nakon ovoga vise nejma nazad...milorade, milorade
Ko to tamo hapsi?
- insomnia78
#551 Re: Ko to tamo hapsi?
- Mister Yes
#552 Re: Ko to tamo hapsi?
Vjerovatno ko ona vjest za vrtić u Srebrenici. Policija provjerila da nema kakve bombe u vrtiću a mediji objavili "pretresali djecu u vrtiću"kamen spoticanja wrote:Murija pretresala bosnjacku djecu u skoli u teslicu...![]()
Milorade, milorade...pa ti znas da nakon ovoga vise nejma nazad...milorade, milorade
Sad će neko reći "otkud bomba u vrtiću/školi" ali taj koji to kaže očigledno nije pratio šta radikalni islamisti rade u Afganistanu i slično. A takvi su uzori i ovim našima.
Last edited by Mister Yes on 08/05/2015 14:08, edited 1 time in total.
- stakasa
#553 Re: Ko to tamo hapsi?
Samo se kaze, a? Sta ce oni pametovat otamo daleko, nek' dodu ovde pa neka pametuju. E bas me interesuje koliko ce federalnih Bosnjaka otici na lice mjesta u Podrinje, Teslic i gdje vec bude trebalo po Republici Srpskoj. Lako je iz Sarajeva, nista teze nego iz DizeldorfaMister Yes wrote:Dominantni negativci na temi/forumu:
1. Fahrini ljudi, SBB horde
Provjereni izdajnik i srpski igrač Fahrudin Radončić. Ovdje Fahro ima barem 10 ako ne i 20 ljudi koji aktivno učestvuju na forumu i truju atmosferu. SBB-ovci po zadatku rodila ih majka to jest babo Fahro. Šire defetizam, priče kako ništa u državi ne funcioniše, itd. Prozivaju Bakira da je pička što ne reaguje a njihov lider na RTRS-u liže šupak SrbimaDovoljno je pročitati današnji Avaz. 90% postova koje ovdje čitamo isto kao da su prepisani iz Avaza. Strahota
![]()
2. Semirovi ljudi, BPS horde
Semir Halilović. Propalica i kompleksaš. Ko zna njegovu priču zna o kakvom se propalitetu radi. Slučajno imam prijatelja čije dijete je išlo sa njim u školu. Semira nikad nije bilo na časovima. Provlačio se kao generalov otac. Sada "ekstremni vjernik" i lažov. Knjigu sam mu pročitao i gotovo na svakoj stranici neka laž. Kompleksi su čudo. Istina je da je njegov otac smjenjen jer je bio ekstremista koji nije mogao prihvatiti podjelu zemlje na entitete i kantone (što je bio jedini način da se zaustavi rat a i normalno je za multietničku zemlju da oni kojih je manje imaju određeni vid autonomije to jest svoje administrativne jedinice). Sve drugo je laž. Sve vehabije koje ja znam (a znam ih puno) su na prošlim izborima glasali za BPS stranku. Stranku puno kriminalaca ali sa imidžom radikalnih patriota. Fuj, fuj, fuj. I ovdje na temi imamo fanove Halilovića koji vjeruju u njihove ublege. Bože ti sačuvaj. Gora grupa od gore pomenutih fahrinih mada manja.
3. Komunjare i militantni ateisti (često i fašisti u smislu da im je država iznad svega pa i interesa ljudi koji u njoj žive)
Ovi su tradicionalno protiv Izetbegovića i bili bi protiv sve da Bakir sere zlato.
4. Dijaspora
O ovima je dovoljno rečeno
5. Bošnjaci iz RS-a koji nikada nisu oprostili Izetbegovićima što je njihov dom ostao u RS-u
6. Ubačeni Srbi i Hrvati koji na forumu tradicionalno šire defetizam i priču kako Bošnjaci nemaju lidera, kako Bošnjaci propadaju itd. Provjereno znam bar dvojicu kojima je ovo gotovo pa životna misija. Da sam Srbin/Hrvat koji mrzi BiH i ja bih pričao takve priče i vodio takav propagandni rat. Nema boljeg oružja od toga da protivnika natjeraš na defetizam i da sumnja u svoje lidere.
7. Propaliteti i nesposobnjakovići koji za sve svoje probleme uvijek krive vlast bez obzira ko je na vlasti.
Naravno, ima i Bošnjaka koji ne spadaju ni u jednu od gore spomenutih kategorija ali su jednostavno glupi i skloni manipulacijama pa ih ovi gore spomenuti sa uspjehom lože. Sve u svemu mrka kapa i jedina je sreća da ipak veći dio naroda nije na forumima da ovo čita.
- area51
#554 Re: Ko to tamo hapsi?
Kakv mozak moraš biti da bi povjerovao u ovo...kamen spoticanja wrote:Murija pretresala bosnjacku djecu u skoli u teslicu...![]()
-
Shiba
#555 Re: Ko to tamo hapsi?
Pa dobro kako je moguce da nema nigdje neka slika ili video tih pretresa i premetacine po skolama i obdanistima? Kako je moguce da se niko nije sjetio snimiti helikoptere iznad dzamija?
Meni to stvarno ne ide u glavu nikako. Nigdje ocevidaca, nigdje nikakvog digitalnog traga, vijesti se serviraju i prihvataju eto tako, "na lijepe oci" sto bi rekli, u godini 2015-toj, u zemlji koja ima 3.491.188 korisnika mobilne telefonije (RAK, decembar 2014).
Meni to stvarno ne ide u glavu nikako. Nigdje ocevidaca, nigdje nikakvog digitalnog traga, vijesti se serviraju i prihvataju eto tako, "na lijepe oci" sto bi rekli, u godini 2015-toj, u zemlji koja ima 3.491.188 korisnika mobilne telefonije (RAK, decembar 2014).
- GeeTnT
#557 Re: Ko to tamo hapsi?
Kakav mozak moraš biti da zaboraviš Boška i njegov pronadjen arsenal u BL dvorani u kojoj se održavao SNSD skup, a da se cijeli fokus svede na par zahrdjalih cijevi (i to ako nisu podmetnute)....area51 wrote:Kakv mozak moraš biti da bi povjerovao u ovu vijestkamen spoticanja wrote:Murija pretresala bosnjacku djecu u skoli u teslicu...![]()
Bitno je da mozak bar malo zaboravi na glad, platu, penziju, invalidninu pa sve do....Bobar banke..
-
johnlock071
#558 Re: Ko to tamo hapsi?
Zar nije preče da nam ti prenosiš na čemu je jednoglasan četnički korpus jer otamo šljegaš, što si se ti spopao bošnjaka?Mister Yes wrote: Bošnjački korpus nije jednoglasan po pitanju vehabija i jedan dobar dio Bošnjaka će baš u šutnji videti zaštitu interesa BiH i Bošnjaka. Ja prvi jer vrijeme je da se vehabijama stane u kraj. Jer bez obzira šta pojedini mediji izvještavali, ova akcija policije RS-a je ipak usmjerena protiv vehabija i sumnjivih lica a ne protiv svih Bošnjaka. SAFF i slični mediji će naravno napad na vehabije predstaviti kao napad na Bošnjake a onda će oni koji ćitaju takve medije dalje preko facebooka i društvenih mreža prenjeti paniku i dezinformacije koje će onda prenositi i normalni mediji. Naravno, biće uhapšeni i neki potpuno nevini ljudi ali takvi će brzo biti i pušteni. I mene nekad zaustavi policija ni krivog ni dužnog. Pregleda isprave, pita jesam li šta pio i pusti da gonim dalje. To je normalna stvar. Nisam primjetio da je bilo nekog batinjanja ili bilo kakvog drugog fizičkog nasilja prema uhapšenima. Ne treba od muhe praviti slona. Neka policija radi svoj posao. Ko god smatra da ima osnovu može da ih tuži i ćao. Sve u okviru sistema.
- kritichar
#559 Re: Ko to tamo hapsi?
U prenapuhanoj akciji uhapse 31 osobu
pa zadrže 11
pa onda predlože pritvor za 8 osoba
....
...
..
.
znači 3/4 su sigurno čisti ko suza, da su imali diabola u džepu bili bi zatvoreni
a vidjet ćemo šta će biti od ove 1/4
Cirkusijada tzv. Republike Srpske
pa zadrže 11
....
...
..
.
znači 3/4 su sigurno čisti ko suza, da su imali diabola u džepu bili bi zatvoreni
Cirkusijada tzv. Republike Srpske
- area51
#560 Re: Ko to tamo hapsi?
Poređenje ,niĐe veze...GeeTnT wrote:Kakav mozak moraš biti da zaboraviš Boška i njegov pronadjen arsenal u BL dvorani u kojoj se održavao SNSD skup, a da se cijeli fokus svede na par zahrdjalih cijevi (i to ako nisu podmetnute)....area51 wrote:Kakv mozak moraš biti da bi povjerovao u ovu vijestkamen spoticanja wrote:Murija pretresala bosnjacku djecu u skoli u teslicu...![]()
Bitno je da mozak bar malo zaboravi na glad, platu, penziju, invalidninu pa sve do....Bobar banke..
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#561 Re: Ko to tamo hapsi?
Sprovođenje uhapšenih lica (FOTO)
Pogledajte kako je izgledalo sprovođenje uhapšenih lica u akciji “Ruben”.
Svih 16 lica za koja postoji osnovana sumnja da su počinili krivična djela terorizam i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materijala, koja su privedena u Specijalno tužilaštvo Republike Srpske, ispitana su, a za njih osam je predložen pritvor.
Ostali su pušteni da se brane sa slobode.
"Pritvor je predložen za Latifa Hukića, Samira Redžića, Muharema Borovca, Omera Topovčića, Mehmeda Husakovića, Abdulaha Pašića, Alije Plehančića i Ibrahima Turgušića" rekla je danas u Banjaluci portparolka Specijalnog tužilaštva Republike Srpske Dragica Tojagić.
Ona je dodala da je određivanje pritvora predloženo zbog bojazni da će osumnjičeni uništiti, sakriti i izmijeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove važne za krivični postupak, zbog bojazni da će ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, saučesnike ili prikrivače, kao i zbog same težine krivičnog djela.
Pogledajte fotografije BUKE sa sprovođenja uhapšenih lica...
- kritichar
#562 Re: Ko to tamo hapsi?
ovo bi sipi bilo zanimljivo da je neku Abu napisaojohnlock071 wrote:
- Mister Yes
#563 Re: Ko to tamo hapsi?
Zamislimo ovakvu situaciju:
Stojiš u hodniku i u ruci držiš bombu koja samo što nije eksplodirala. Sa tvoje lijeve strane je soba u kojoj se nalazi Srbin Milan inače iz Banja Luke. Milan ima 25 godina i za vrijeme rata je bio dijete. Poštuje sve zakone BiH, normalan porodični čovjek. Sa tvoje desne strane je soba u kojoj se nalazi vehabija Mustafa povratnik iz Sirije. Bombe se možeš riješiti samo tako da je baciš u jednu od te dvije sobe. Nemaš je gdje drugo baciti. (Sa tobom u hodniku je mala djevojčica Alma. Ako bombu ne baciš poginućeš i ti i mala Alma)
Pitanje: gdje ćeš je baciti?
Za mene se zna. Ja je bacam Mustafi i to sa osmjehom na licu. Ima li ko da je baca Milanu?
Stojiš u hodniku i u ruci držiš bombu koja samo što nije eksplodirala. Sa tvoje lijeve strane je soba u kojoj se nalazi Srbin Milan inače iz Banja Luke. Milan ima 25 godina i za vrijeme rata je bio dijete. Poštuje sve zakone BiH, normalan porodični čovjek. Sa tvoje desne strane je soba u kojoj se nalazi vehabija Mustafa povratnik iz Sirije. Bombe se možeš riješiti samo tako da je baciš u jednu od te dvije sobe. Nemaš je gdje drugo baciti. (Sa tobom u hodniku je mala djevojčica Alma. Ako bombu ne baciš poginućeš i ti i mala Alma)
Pitanje: gdje ćeš je baciti?
Za mene se zna. Ja je bacam Mustafi i to sa osmjehom na licu. Ima li ko da je baca Milanu?
- stakasa
#564 Re: Ko to tamo hapsi?
Pa mogu se i ja registrovat ko Dzordz dablju Bus pa rec sacu vas sve bombardovat. Cuj Policija Republike Srpske...kritichar wrote:ovo bi sipi bilo zanimljivo da je neku Abu napisaojohnlock071 wrote:
- JThomas
#565 Re: Ko to tamo hapsi?
lijekovi mogu pomoći da više ne zamišljaš takve stvari.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#566 Re: Ko to tamo hapsi?
Ja ovo nisam nasao na ovom profilu.stakasa wrote:Pa mogu se i ja registrovat ko Dzordz dablju Bus pa rec sacu vas sve bombardovat. Cuj Policija Republike Srpske...kritichar wrote:ovo bi sipi bilo zanimljivo da je neku Abu napisaojohnlock071 wrote:
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#567 Re: Ko to tamo hapsi?
JThomas wrote:lijekovi mogu pomoći da više ne zamišljaš takve stvari.
-
johnlock071
#568 Re: Ko to tamo hapsi?
Malo je reći zanimljivo.kritichar wrote:ovo bi sipi bilo zanimljivo da je neku Abu napisaojohnlock071 wrote:
Bilo bi IDIŠ, AL-Kaida, ekstremizam, terorizam, raširivanje nacionalne i vjerske mržnje, kršenje dejtonskog i varšavskog ugovora, specijalna akcije četničke policije sipe - kodni naziv krmak.
- skupljac_zeljeza
#569 Re: Ko to tamo hapsi?
Pa što drže u kući šamije, sufare i priznanice IZ-a i tako stvaraju sumnju?kritichar wrote: znači 3/4 su sigurno čisti ko suza, da su imali diabola u džepu bili bi zatvoreni
Ovaj 'cirkus' u RS-u me podsjeti na ratne godine i navrtio ja neku srpsku stanicu na radiu i priča tip kako su na bihaćkom ratištu svu noć šehidi napadali.
- Mister Yes
#570 Re: Ko to tamo hapsi?
Ako od njih 31 nađu jednog pravog a 30 bude čisto ko suza onda je vrijedilo. Jer taj jedan bi nekoga ubio. Spašeni su ljudski životi a 30 osoba je imalo neugodnost da bude uhapšeno i brzo pušteno? Definitivno vrijedilo.kritichar wrote:U prenapuhanoj akciji uhapse 31 osobu
pa zadrže 11
....
.
- area51
#571 Re: Ko to tamo hapsi?
Moje je mišljenje da ovo MUP RS-a ne bi radio bez prećutne saglasnosti "zapada".
- insomnia78
#572 Re: Ko to tamo hapsi?
Mister Yes wrote:Ako od njih 31 nađu jednog pravog a 30 bude čisto ko suza onda je vrijedilo. Jer taj jedan bi nekoga ubio. Spašeni su ljudski životi a 30 osoba je imalo neugodnost da bude uhapšeno i brzo pušteno? Definitivno vrijedilo.kritichar wrote:U prenapuhanoj akciji uhapse 31 osobu
pa zadrže 11
....
.

- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#573 Re: Ko to tamo hapsi?
Sasvim sigurno nakon onoga u Zvorniku da imaju saglasnost a i neki od ove osmorice bar po profilima na FB-u su se ubili za potencijalne buduce teroriste po uzusima zapada. Medjutim ako su ovi potencijalni teroristi onda je potencijalni terorista i svaki cetnik i ako ide globalna borba protiv terorizma onda ima i srpskih bradonja za hapsane i te kako.area51 wrote:Moje je mišljenje da ovo MUP RS-a ne bi radio bez prećutne saglasnosti "zapada".
-
Mohamad Sissoko
#574 Re: Ko to tamo hapsi?
Hapšenjem više od 50% stanovnika PC-a bi spasilo mnoge živote u budućnosti a mnogi od njih bi bili konačno uhapšeni za ranije zločine. Ukidanje te tvorevine bi donjelo smiraj na ovim prostorima.Mister Yes wrote:Ako od njih 31 nađu jednog pravog a 30 bude čisto ko suza onda je vrijedilo. Jer taj jedan bi nekoga ubio. Spašeni su ljudski životi a 30 osoba je imalo neugodnost da bude uhapšeno i brzo pušteno? Definitivno vrijedilo.kritichar wrote:U prenapuhanoj akciji uhapse 31 osobu
pa zadrže 11
....
.
Predlažem masovna hapšenja
- kritichar
#575 Re: Ko to tamo hapsi?
ti se onda prijavi u sljedećoj akciji da i tebe hapse ako će bar jedan biti krivMister Yes wrote:Ako od njih 31 nađu jednog pravog a 30 bude čisto ko suza onda je vrijedilo. Jer taj jedan bi nekoga ubio. Spašeni su ljudski životi a 30 osoba je imalo neugodnost da bude uhapšeno i brzo pušteno? Definitivno vrijedilo.kritichar wrote:U prenapuhanoj akciji uhapse 31 osobu
pa zadrže 11
....
.