I da smo svi jednoglasni, ne znam sta imamo od toga da priznamo Kosovo. Vala, sto se mene tice, ne moramo ih nikada priznati.DoZeN wrote:To ti samo tako mislis,u praksi je drugacije, da imate svoju drzavu,priznali bi Kosovo za 2 sataIt_is_a_Leclerc wrote:
Prvi mart je dan kada oni koji vole ovu zemlju obilježavaju godišnjicu jednog demokratskog čina, kada je svim narodima ponuđeno da kažu šta misle, preko olovke i papira. Pojedincima je, pak, bilo draže bježati u šume Romanijske oblasti i otud sakatiti i ubijati djecu, ali to nije problem onih koji su na referendumu glasali ZA. Upravo oni imaju pravo da ovaj praznik slave i obilježavaju.
Ko slavi 1.mart?
- Styling
#51 Re: Ko slavi 1.mart?
- Chisum
#52 Re: Ko slavi 1.mart?
Sa ili bez naseg priznanja, Kosovo je srce Srbije

-
dert
#54 Re: Ko slavi 1.mart?
....Svi normalni gradjani Bosne i Hercegovine

- DoZeN
#55 Re: Ko slavi 1.mart?
Patetika ne pomaze, BIH ne moze bez Srba iz RS, i nece nikada ni moci u buducnostiIt_is_a_Leclerc wrote: Pazi momčino, Bošnjaci imaju svoju državu. Međutim, mi nismo sebični, i svoju nacionalnu državu nudimo i drugima koji je vole. Ko hoće - hoće, ko neće - šuma romanijske oblasti nikad nestati.
Znam, jebi ga, uradili ste sve da Bošnjaka, a kamoli njihove države nema,. Te ubili, te poklali, te silovali, popalili, pokopali, ali Bošnjaka nikad nestati.
- It_is_a_Leclerc
#56 Re: Ko slavi 1.mart?
Vidiš. To što je za tebe patetika, za mene su najdublje rane koje nosi moj narod. Ako si već toliko nepristojan da dolaziš ovdje svjesno provocirajući vrijeđajući nacionalne svetinje Bošnjaka i BiH, možeš makar biti malo čovjek i ne vrijeđati žrtve.DoZeN wrote:Patetika ne pomaze, BIH ne moze bez Srba iz RS, i nece nikada ni moci u buducnostiIt_is_a_Leclerc wrote: Pazi momčino, Bošnjaci imaju svoju državu. Međutim, mi nismo sebični, i svoju nacionalnu državu nudimo i drugima koji je vole. Ko hoće - hoće, ko neće - šuma romanijske oblasti nikad nestati.
Znam, jebi ga, uradili ste sve da Bošnjaka, a kamoli njihove države nema,. Te ubili, te poklali, te silovali, popalili, pokopali, ali Bošnjaka nikad nestati.
Nije ni Srbija mogla bez Jugoslavije, pa se snašla. Ni bez Crne Gore. Ni bez Kosova.
Samo polako.
- DoZeN
#57 Re: Ko slavi 1.mart?
imam i ja svoj narod, i "tvoji" vredjaju "moj" narodIt_is_a_Leclerc wrote:
Vidiš. To što je za tebe patetika, za mene su najdublje rane koje nosi moj narod. Ako si već toliko nepristojan da dolaziš ovdje svjesno provocirajući vrijeđajući nacionalne svetinje Bošnjaka i BiH, možeš makar biti malo čovjek i ne vrijeđati žrtve.
Nije ni Srbija mogla bez Jugoslavije, pa se snašla. Ni bez Crne Gore. Ni bez Kosova.
Samo polako.
Svako treba da bude covjek, prvo pocistiti u svom dvoristu,da svoje zlocince ne stiti.
Vjeruj mi ja ne dolazim ovde da bilo koga provociram, ja samo kazem sta je zapravo 1 mart u istoriji BIH
ali u pravu si,samo polako
Last edited by DoZeN on 01/03/2014 22:17, edited 1 time in total.
- SmokingMan
#58 Re: Ko slavi 1.mart?
Ja dosadna lika.... 
-
Aspekt
#59 Re: Ko slavi 1.mart?
pa sta onda . meni je bas drago da je tako . Ne mogu ni zamisliti dodika ili nekog drugog kako cestita 1 mart ili da stoji pored bih zastave . I kada bi htio , kasno je , ne bi mu Bosanci dali .DoZeN wrote:1 mart tesko ce ikada biti prihvacen u RS i medju Srbima u BIH
-
Aspekt
#60 Re: Ko slavi 1.mart?
DoZeN wrote:da je sve tako, vi bi imali zastavu sa ljiljanima,Dzeko,Ibiscevic,Spahic bi igrali barem jednom u BL ili Mostaru itd, ne bi imali himnu bez rijecidesni wrote:Građani države Bosne i Hercegovine bez obzira na vjersku,etničku,seksualnu orijentaciju.Države koja ima svoje mjesto u UN,svoju valutu,vojsku,pasoš,reprezantacije u većini sportova.Slave dan kad su na referendumu izglasali nezavisnost![]()
![]()
![]()
![]()
ps Ko ti je ovaj na avataru , neki rodjak
Jos jednom sretan ti praznik BOSNO !!!!!!! A dusmani krepajte
-
Aspekt
#61 Re: Ko slavi 1.mart?
DoZeN wrote:Patetika ne pomaze,It_is_a_Leclerc wrote: Pazi momčino, Bošnjaci imaju svoju državu. Međutim, mi nismo sebični, i svoju nacionalnu državu nudimo i drugima koji je vole. Ko hoće - hoće, ko neće - šuma romanijske oblasti nikad nestati.
, i nece nikada ni moci u buducnostiBIH ne moze bez Srba iz RS
ps Eno u Hrvatskoj 99 posto hrvata zivi pod vodom i dise na skrge . Otkako su otisli Srbi iz tzv RSK Hrvati momentalno zaboravili da imaju pluca napunili kade vodom i tamo zive kao brancini , sampijeri , oslici i orade .Prijeti im totalni nestanak jer su bez Srba zaboravili vodu da posole jer to su ipak morske ribe .
- Styling
#62 Re: Ko slavi 1.mart?
Ni Spanija nema tekst himne, pa šta joj fali.desni wrote:Džeko i većina repke igrali u Diviču kod Zvornika.A šta imaju oni koji su bili protiv nezavisnosti,koji su sanjali da će živjeti u nekim drugim državama.DoZeN wrote:da je sve tako, vi bi imali zastavu sa ljiljanima,Dzeko,Ibiscevic,Spahic bi igrali barem jednom u BL ili Mostaru itd, ne bi imali himnu bez rijecidesni wrote:Građani države Bosne i Hercegovine bez obzira na vjersku,etničku,seksualnu orijentaciju.Države koja ima svoje mjesto u UN,svoju valutu,vojsku,pasoš,reprezantacije u većini sportova.Slave dan kad su na referendumu izglasali nezavisnost![]()
![]()
![]()
![]()