Ko slavi 1.mart?

Styling

#51 Re: Ko slavi 1.mart?

Post by Styling »

DoZeN wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:

Prvi mart je dan kada oni koji vole ovu zemlju obilježavaju godišnjicu jednog demokratskog čina, kada je svim narodima ponuđeno da kažu šta misle, preko olovke i papira. Pojedincima je, pak, bilo draže bježati u šume Romanijske oblasti i otud sakatiti i ubijati djecu, ali to nije problem onih koji su na referendumu glasali ZA. Upravo oni imaju pravo da ovaj praznik slave i obilježavaju.
To ti samo tako mislis,u praksi je drugacije, da imate svoju drzavu,priznali bi Kosovo za 2 sata :)
I da smo svi jednoglasni, ne znam sta imamo od toga da priznamo Kosovo. Vala, sto se mene tice, ne moramo ih nikada priznati.
Chisum

#52 Re: Ko slavi 1.mart?

Post by Chisum »

Sa ili bez naseg priznanja, Kosovo je srce Srbije :lol: :lol:
Jazzy.ba

#53 Re: Ko slavi 1.mart?

Post by Jazzy.ba »

LoL
dert

#54 Re: Ko slavi 1.mart?

Post by dert »

....Svi normalni gradjani Bosne i Hercegovine :bih: :thumbup: :bih: :thumbup: :bih: :thumbup:
DoZeN

#55 Re: Ko slavi 1.mart?

Post by DoZeN »

It_is_a_Leclerc wrote: Pazi momčino, Bošnjaci imaju svoju državu. Međutim, mi nismo sebični, i svoju nacionalnu državu nudimo i drugima koji je vole. Ko hoće - hoće, ko neće - šuma romanijske oblasti nikad nestati.
Znam, jebi ga, uradili ste sve da Bošnjaka, a kamoli njihove države nema,. Te ubili, te poklali, te silovali, popalili, pokopali, ali Bošnjaka nikad nestati.
Patetika ne pomaze, BIH ne moze bez Srba iz RS, i nece nikada ni moci u buducnosti
It_is_a_Leclerc

#56 Re: Ko slavi 1.mart?

Post by It_is_a_Leclerc »

DoZeN wrote:
It_is_a_Leclerc wrote: Pazi momčino, Bošnjaci imaju svoju državu. Međutim, mi nismo sebični, i svoju nacionalnu državu nudimo i drugima koji je vole. Ko hoće - hoće, ko neće - šuma romanijske oblasti nikad nestati.
Znam, jebi ga, uradili ste sve da Bošnjaka, a kamoli njihove države nema,. Te ubili, te poklali, te silovali, popalili, pokopali, ali Bošnjaka nikad nestati.
Patetika ne pomaze, BIH ne moze bez Srba iz RS, i nece nikada ni moci u buducnosti
Vidiš. To što je za tebe patetika, za mene su najdublje rane koje nosi moj narod. Ako si već toliko nepristojan da dolaziš ovdje svjesno provocirajući vrijeđajući nacionalne svetinje Bošnjaka i BiH, možeš makar biti malo čovjek i ne vrijeđati žrtve.

Nije ni Srbija mogla bez Jugoslavije, pa se snašla. Ni bez Crne Gore. Ni bez Kosova.

Samo polako.
DoZeN

#57 Re: Ko slavi 1.mart?

Post by DoZeN »

It_is_a_Leclerc wrote:

Vidiš. To što je za tebe patetika, za mene su najdublje rane koje nosi moj narod. Ako si već toliko nepristojan da dolaziš ovdje svjesno provocirajući vrijeđajući nacionalne svetinje Bošnjaka i BiH, možeš makar biti malo čovjek i ne vrijeđati žrtve.

Nije ni Srbija mogla bez Jugoslavije, pa se snašla. Ni bez Crne Gore. Ni bez Kosova.

Samo polako.
imam i ja svoj narod, i "tvoji" vredjaju "moj" narod
Svako treba da bude covjek, prvo pocistiti u svom dvoristu,da svoje zlocince ne stiti.
Vjeruj mi ja ne dolazim ovde da bilo koga provociram, ja samo kazem sta je zapravo 1 mart u istoriji BIH
ali u pravu si,samo polako
Last edited by DoZeN on 01/03/2014 22:17, edited 1 time in total.
SmokingMan

#58 Re: Ko slavi 1.mart?

Post by SmokingMan »

Ja dosadna lika.... :oops:
Aspekt

#59 Re: Ko slavi 1.mart?

Post by Aspekt »

DoZeN wrote:1 mart tesko ce ikada biti prihvacen u RS i medju Srbima u BIH
pa sta onda . meni je bas drago da je tako . Ne mogu ni zamisliti dodika ili nekog drugog kako cestita 1 mart ili da stoji pored bih zastave . I kada bi htio , kasno je , ne bi mu Bosanci dali .
Aspekt

#60 Re: Ko slavi 1.mart?

Post by Aspekt »

DoZeN wrote:
desni wrote:Građani države Bosne i Hercegovine bez obzira na vjersku,etničku,seksualnu orijentaciju.Države koja ima svoje mjesto u UN,svoju valutu,vojsku,pasoš,reprezantacije u većini sportova.Slave dan kad su na referendumu izglasali nezavisnost :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
da je sve tako, vi bi imali zastavu sa ljiljanima,Dzeko,Ibiscevic,Spahic bi igrali barem jednom u BL ili Mostaru itd, ne bi imali himnu bez rijeci
:lol: Ne igra ni Srbija u Novom Pazaru i Sjenici . BiH ima i zastavu i himnu , pa makar i nametnutu . Nije sve idealno . U svakom slucaju ima muhor u UN i proznata je od cijelog svijeta ukljucujuci i Srbiju . Zar treba nesto vise jednoj drzavi . Oni sa druge strane koji se ne uklapaju u to su bili i ostali terorirsti , zlocinci , siledzije , ubice , snajpersti ,fasiti , agresori , okupatori i uvijek su na oku MZ i bosanskih patriota . Znam da ti je tesko i jedes svoju dzigaru ali ...Zivjela moja BiH !
ps Ko ti je ovaj na avataru , neki rodjak 8-) 8) ima neke crte lica koje bacaju voju maksimovica i voju seselja :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: volim te Bosno !!!!!!!!! smrt cetnicima , ljoticevcima , nedicevcima i svim drugim ubicama koji su lizali musolinija i hitlera . Smrt arkanovcima , skorpionima , bokanovcima , karadjicevcima , mladicevcima i svim drugim genocidasima koji su ubijali i klali nevine ljude .

Jos jednom sretan ti praznik BOSNO !!!!!!! A dusmani krepajte
Aspekt

#61 Re: Ko slavi 1.mart?

Post by Aspekt »

DoZeN wrote:
Patetika ne pomaze,
BIH ne moze bez Srba iz RS
, i nece nikada ni moci u buducnosti
:lol: a sto ne bi mogla .kada njih ne bi bilo ne bi znali koristiti zvalje da jedemo . ne bi znali zasto nam sluzi jezik a zasto nam sluze ruke . Bez Srba iz rs bi sjedili kod kuce cijeli dan jer ne bi znali zasto nam sluze noge .
ps Eno u Hrvatskoj 99 posto hrvata zivi pod vodom i dise na skrge . Otkako su otisli Srbi iz tzv RSK Hrvati momentalno zaboravili da imaju pluca napunili kade vodom i tamo zive kao brancini , sampijeri , oslici i orade .Prijeti im totalni nestanak jer su bez Srba zaboravili vodu da posole jer to su ipak morske ribe .
Styling

#62 Re: Ko slavi 1.mart?

Post by Styling »

desni wrote:
DoZeN wrote:
desni wrote:Građani države Bosne i Hercegovine bez obzira na vjersku,etničku,seksualnu orijentaciju.Države koja ima svoje mjesto u UN,svoju valutu,vojsku,pasoš,reprezantacije u većini sportova.Slave dan kad su na referendumu izglasali nezavisnost :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
da je sve tako, vi bi imali zastavu sa ljiljanima,Dzeko,Ibiscevic,Spahic bi igrali barem jednom u BL ili Mostaru itd, ne bi imali himnu bez rijeci
Džeko i većina repke igrali u Diviču kod Zvornika.A šta imaju oni koji su bili protiv nezavisnosti,koji su sanjali da će živjeti u nekim drugim državama.
Ni Spanija nema tekst himne, pa šta joj fali.
Post Reply