Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Najveci neprijatelj drzave (od ovdje svih nabrojanih neprijatelja) je:

1. SNSD
79
48%
2. HDZ
13
8%
3. SBB
14
8%
4. Zlaya
30
18%
5. nesto drugo
30
18%

Total votes: 166

IHAVEDREAM

#26 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by IHAVEDREAM »

P. S.......
Malo sam sad zbunjena...... :-) :-) nisam ni skontala u prvom tenutku..... :(

"VECI NEPRIJATELJ"......Od KOGA.......Kada kompariras , moras da znas SUBJEKAT
Stvarno :oops: :oops: :oops:
Last edited by IHAVEDREAM on 26/03/2011 00:44, edited 1 time in total.
ima´l_zime_Marinko

#27 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by ima´l_zime_Marinko »

Izbaci to Nesto drugo i slobodno tu dodaj npr ( :D ) SBIH , SDA itd ,slobodno kad ti kazem ,pa cu se i ja izjasniti :D ! il da mozda neke zle ˝koalicije˝ jos tu stavis, znas kako se koaliralo i prije i kako ce ubuduce ! Boze dragi pa mi se sami sa sobom sprdamo :D :bih:
Londono

#28 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by Londono »

ja ipak mislim da su to; srpskoCrogorski Cetnici,, sa domacim izdajnicima, pravoslavna crkava i SANU na celu sa Dobrocom Cosicem. :D
1gorstak

#29 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by 1gorstak »

Najveci neprijatelj su izdajnici. Omjer snaga na terenu nije povoljan po separatiste i u slucaju pobune, oni bi bili porazeni u roku od dva mjeseca. Ali ako dodje do pobune i sarajevski politicari ne dignu vojsku i policiju nego odluce mrljaviti, pozivati na postivanje zakona i slicno, drzava ce se raspasti. Zbog tog Radoncic predstavlja veliku opasnost po ovu zemlju.
JBT

#30 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by JBT »

Radoncica interesuju samo oni dijelovi gdje se prodaje Avaz.
Ostalo je za njega samo nepotrebno opterecenje i cakstavise prepreka da bude alfa i omega, beg, sultan na nekoj teritoriji.
Za njega vrijedi: bolje lav na 25% teritorije BiH nego mish na 100% BiH.
:roll:
Stator91

#31 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by Stator91 »

Država podjeljena, podjeljeni narodi, etnički.
Podjeljena Federacija po Kantonima. Ne podnosimo se i nismo dobro došli jedni drugima iz grada u grad!
Izgubio se duh Bosanski, podjeljeni smo unutar gradova, po ulicama i mahalama i unutar familija. Nije nam drag nićiji uspjeh, Posvađani smo po uredima - kancelarijama, ne podnosi niko nikog, bukvalno!!!!

Na suprot tomu, u svim etničkim grupama se enormno bogati po nekoliko familija, Bošnjaka, Hrvata i Srba!!!
Podjele, Mito, Korupcija, Nemoral, Lopovluk, Varanje, cvjeta u državi u kojoj živimo!!!
Zavadila nas manja skupina i pod parolom ''ZAVADI PA VLADAJ'' jebu ovaj napačeni narod! A kažu - Svoj...

Sve više gladi i neimaštine, a da se pri tom brat na brata ne osvrče. Imamo djecu bez budučnosti, živimo u državi koja nema strategiju da nas zaštiti, a i mi sami izgubili smisao samozaštite....opravdano jer smo iz rata izašli, aha...

Uništeno je sve što se uništiti da, ostale su ove Etničke grupe i njih još uništiti treba.

Čutimo i trpimo. Dobro nam je kakvi smo! ''TEŠKO BOGU S NAMA, OVAKVIM, KAKVI JESMO''
A, samo nam je još on ostao, jer se na druga, brata, sestru, komšiju - oslonut ne možemo!!!, a na vlast i ljude koji je u ovom trenutku oponašaju, oslonca nema... SVI SU KRIVI, NEKO VIŠE NEKO MANJE, A NAMA JE SVE GORE I GORE!
cyprus

#32 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by cyprus »

Stator91 wrote:Država podjeljena, podjeljeni narodi, etnički.
Podjeljena Federacija po Kantonima. Ne podnosimo se i nismo dobro došli jedni drugima iz grada u grad!
Izgubio se duh Bosanski, podjeljeni smo unutar gradova, po ulicama i mahalama i unutar familija. Nije nam drag nićiji uspjeh, Posvađani smo po uredima - kancelarijama, ne podnosi niko nikog, bukvalno!!!!

Na suprot tomu, u svim etničkim grupama se enormno bogati po nekoliko familija, Bošnjaka, Hrvata i Srba!!!
Podjele, Mito, Korupcija, Nemoral, Lopovluk, Varanje, cvjeta u državi u kojoj živimo!!!
Zavadila nas manja skupina i pod parolom ''ZAVADI PA VLADAJ'' jebu ovaj napačeni narod! A kažu - Svoj...

Sve više gladi i neimaštine, a da se pri tom brat na brata ne osvrče. Imamo djecu bez budučnosti, živimo u državi koja nema strategiju da nas zaštiti, a i mi sami izgubili smisao samozaštite....opravdano jer smo iz rata izašli, aha...

Uništeno je sve što se uništiti da, ostale su ove Etničke grupe i njih još uništiti treba.

Čutimo i trpimo. Dobro nam je kakvi smo! ''TEŠKO BOGU S NAMA, OVAKVIM, KAKVI JESMO''
A, samo nam je još on ostao, jer se na druga, brata, sestru, komšiju - oslonut ne možemo!!!, a na vlast i ljude koji je u ovom trenutku oponašaju, oslonca nema... SVI SU KRIVI, NEKO VIŠE NEKO MANJE, A NAMA JE SVE GORE I GORE!
:thumbup: Tako nekako...
Bosnolog

#33 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by Bosnolog »

Najveci nepriejtelj BiH je sirok front zdruzenih neprijatelja na celu sa SNSD- i strankama z genocidne Sumske kao i njihovih krade ze(HDZ) saveznika a najopasniji neprijatelj po BiH je Scepo i oni koje je naivno uvukao u svoju proivatnu stranku,.....Najopasniji neprijatelji su izdajnici tipa Fikret Abdic i oni koji bi pristali da razvale BiH iznutra to jest na planove iz Karadordeva,njihove zelje i planove etnicke podjele i etnofederalizacije BiH koji traze saveznike medu bosnjackim strankama i pojedincima,..... :roll:
sarajevsko pivo II

#34 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by sarajevsko pivo II »

Bosnolog wrote:Najveci nepriejtelj BiH je sirok front zdruzenih neprijatelja na celu sa SNSD- i strankama z genocidne Sumske kao i njihovih krade ze(HDZ) saveznika a najopasniji neprijatelj po BiH je Scepo i oni koje je naivno uvukao u svoju proivatnu stranku,.....Najopasniji neprijatelji su izdajnici tipa Fikret Abdic i oni koji bi pristali da razvale BiH iznutra to jest na planove iz Karadordeva,njihove zelje i planove etnicke podjele i etnofederalizacije BiH koji traze saveznike medu bosnjackim strankama i pojedincima,..... :roll:
Najveći neprijatelji BiH su oni koji šire paniku i lažne informacije.
Bosnolog

#35 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by Bosnolog »

sarajevsko pivo II wrote:
Bosnolog wrote:Najveci nepriejtelj BiH je sirok front zdruzenih neprijatelja na celu sa SNSD- i strankama z genocidne Sumske kao i njihovih krade ze(HDZ) saveznika a najopasniji neprijatelj po BiH je Scepo i oni koje je naivno uvukao u svoju proivatnu stranku,.....Najopasniji neprijatelji su izdajnici tipa Fikret Abdic i oni koji bi pristali da razvale BiH iznutra to jest na planove iz Karadordeva,njihove zelje i planove etnicke podjele i etnofederalizacije BiH koji traze saveznike medu bosnjackim strankama i pojedincima,..... :roll:
Hoces reci ne vjerujte svojim ocima i usima sto vidite,cujete i znate na osnovu dokaza i pokazatelja vec tvojim izjavama,..... :D
oridjidji

#36 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by oridjidji »

SNSD i HDZ trenutno...
popajic

#37 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by popajic »

Veci neprijatelj BIH od koga :?
Lakse bi se doslo do odgovora - ko je prijatelj ( za ) BIH .
muha_sa

#38 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by muha_sa »

popajic wrote:Veci neprijatelj BIH od koga :?
tako je prijatelju.najbolje mi koji smo prezivjeli i na svojoj kozi osjetili to sto smo osjetili znamo detektovat "prijatelje"---bjelosvjetske hostaplere koji su nas tariguz rezolucijama branili.
koji su nam embrago uveli i cekali da izdahnemo--zajebase se,nisu kontali da cemo je branit do zadnje kapi.
-hostapleri koji nam bjelosvjetske lopove uvalise ne bil izjednacili strane :-) uvalise nam ih kad nije ni komarac mimo njih mogo proci. :-) nama nije ljudstvo trebalo vec oruzje za odbranu.sve to znamo mi koji smo svjedoci zlocina sto nam komsije uradise uz aminovanje bjelosvjetskih hostaplera. hostaplera koji nam na kraju ludjacku kosulju navukose pa ce generacije i generacije zivjet u jadu i bjedi ne bil im se ogadila BiH a hostapleri u miru zavrsili zapoceti posao.
Eto -to su nasi najveci neprijatelji---da hostapleri hoce--- a morali su jer su im ruke do ramena krvave---mogu za 24.sata sredit stanje i ovu domacu bandu poslat na zassluzeni odmor u neku od kalionica zenicke murije.
Murisno1

#39 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by Murisno1 »

Najveći neprijatelj je onaj što tvrdi da je brani, a to radi nakaradno. A svi smo mi tu negdje :P
popajic

#40 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by popajic »

muha_sa wrote:
popajic wrote:Veci neprijatelj BIH od koga :?
tako je prijatelju.najbolje mi koji smo prezivjeli i na svojoj kozi osjetili to sto smo osjetili znamo detektovat "prijatelje"---bjelosvjetske hostaplere koji su nas tariguz rezolucijama branili.
koji su nam embrago uveli i cekali da izdahnemo--zajebase se,nisu kontali da cemo je branit do zadnje kapi.
-hostapleri koji nam bjelosvjetske lopove uvalise ne bil izjednacili strane :-) uvalise nam ih kad nije ni komarac mimo njih mogo proci. :-) nama nije ljudstvo trebalo vec oruzje za odbranu.sve to znamo mi koji smo svjedoci zlocina sto nam komsije uradise uz aminovanje bjelosvjetskih hostaplera. hostaplera koji nam na kraju ludjacku kosulju navukose pa ce generacije i generacije zivjet u jadu i bjedi ne bil im se ogadila BiH a hostapleri u miru zavrsili zapoceti posao.
Eto -to su nasi najveci neprijatelji---da hostapleri hoce--- a morali su jer su im ruke do ramena krvave---mogu za 24.sata sredit stanje i ovu domacu bandu poslat na zassluzeni odmor u neku od kalionica zenicke murije.
Eh, moj muha...lista neprijatelja u startu bila povelika , a godinama se samo dostiklava.
Mene brine sto je lista prijatelja ove nam BIH nekakva jadna i zalosna. Kracupatna !
Pri tom ne mislim samo na bjelosvjetske lopuze nego i na ove domace zivotinje. Svih krvnih zrnaca.
Zao mi ove sludjene mladjarije kojima nataklacise etnicke znacke.Ni luk jeli ni luk mirisali , a valja im se borhati sa rahatlukom sto im "prijatelji " BIH montirase.
#eben vakat....
Gat'Gor

#41 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by Gat'Gor »

1. "Muslimani" i "etnicki Bosanci" koji negiraju Bosnjake, i nemaju pojma o historiji drzave i naroda. Generalna nesloga naroda.

2. cetnicka ideologija, ustaska ideologija, RS, srbija itd..

3. Nesposobni Bosnjacki politicari

EDIT: ustvari prije ovih 3 mogu dodati jos "NISKA INTELIGENCIJA I NEZNANJE svih ovdje, pogotovo u regiji Bosni (nemoj te se uvrijediti ali prosjecni hercegovac je genije za prosjecnog bosanca). Zaostali, a previse glupi da skontaju koliko su zaostali.
pemanapemani

#42 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by pemanapemani »

Ljudi koji stalno pametuju, a ako se tvoje mišljenje ne podudara sa njihovim proglase te neprijateljem i izdajicom.
tbv

#43 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by tbv »

Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?
srbi, hrvati, bosnjaci, ratni profiteri i njihovi proleteri...

cetnici, ustase, fundametalisti, vjerske sluge i ljudi bez obraza i kulture...

izdajice, balisti, titomani, islamofobovi, kriscanske sluge i njihove skulpture...

ja, ti, mi, vi i oni, nasa prepucavanja i sranja kroz gusta granja...
sarajevsko pivo II

#44 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by sarajevsko pivo II »

Bosnolog wrote:
sarajevsko pivo II wrote:
Hoces reci ne vjerujte svojim ocima i usima sto vidite,cujete i znate na osnovu dokaza i pokazatelja vec tvojim izjavama,..... :D
Opet ti širiš defetizam i paniku.Pusti ljude da sami zaključe tko je neprijatelj drage nam i jedine BiH.Svi oni koji imaju drugačije mišljenje od tvoje unitarističko-muslimanske politike su označeni kao neprijatelji a spisak je svakim danom sve duži,Sidran,Kusturica,Tunjo,tri Senada,Radončić,Fikret Abdić.....kako bolest napreduje tako je i neprijatelja sve više.Uskoro će i bijeli miševi biti označeni kao neprijatelji.
Bosnolog

#45 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by Bosnolog »

sarajevsko pivo II wrote:[
Opet ti širiš defetizam i paniku.Pusti ljude da sami zaključe tko je neprijatelj drage nam i jedine BiH.Svi oni koji imaju drugačije mišljenje od tvoje unitarističko-muslimanske politike su označeni kao neprijatelji a spisak je svakim danom sve duži,Sidran,Kusturica,Tunjo,tri Senada,Radončić,Fikret Abdić.....kako bolest napreduje tako je i neprijatelja sve više.Uskoro će i bijeli miševi biti označeni kao neprijatelji.
Ove sto si nabrojao nisu to nikakvi izdajnici,oni su ti se samo nasli na pogresnoj ideolosko politicko profesionalnoj zayeb strani ili u narodu poznatijoj koa provaljotsko luzersko pupuslickoj strani,Stoga je dobro da se zna ko sta zbori,radi i s kakvom namjerom a kojima ce da vrijeme sudi na osnovu njihovih djela/rabota..... ;-)

Siroka smo mi srca uvijek bili,njima ce se ruka pomiranja pruziti,do duse s koznom rukavicom bez obzira koliko je puta ugrizli i sve teko dok ne postanu i ostanu potpuni politicko profesionalni krezavci,......

Sto se tice bijelih miseva oni su ti mirisni behar kakvi su kanalizacioni stakori,...... :razz:
Jedinstvo_Manchester

#46 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by Jedinstvo_Manchester »

Najveći neprijatelji za BiH su forumasi. Čovjek čitajući šta se piše po forumima bilo koje domene, bilo SA-X, Pale live, Poskok uvjek ti dođe da ti se ogadi zemlja u kojoj živiš. Sve je to ista klapa u 5 grama. Jedina je razlika koji portal pratiš. Na primjer na Poskoku bi ova tema bila da je najveći neprijatelj SDP.
I pitanje za Bosnologa.
Da li iko stvarno zna sta se dogovaralo u tom nesretnom Karađorđevu, sve te priče oko mapa na salveti i podjeli Bosne je koliko sam ja mogao da zaključim ono poznato rekla-kazala, niko nije nikad objavio neki stenogram, tonski zapis sa tog sastanka, više mi liči na mit koji je postao istina bez da je iko ikad nasao nesto relevantno sto ce potvrditi tu pricu o salveti?
Znači ko je dao konkretan dokaz o tom mitskom dogovoru?
mO k3

#47 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by mO k3 »

Jedinstvo_Manchester wrote:Najveći neprijatelji za BiH su forumasi. Čovjek čitajući šta se piše po forumima bilo koje domene, bilo SA-X, Pale live, Poskok uvjek ti dođe da ti se ogadi zemlja u kojoj živiš. Sve je to ista klapa u 5 grama. Jedina je razlika koji portal pratiš. Na primjer na Poskoku bi ova tema bila da je najveći neprijatelj SDP.
I pitanje za Bosnologa.
Da li iko stvarno zna sta se dogovaralo u tom nesretnom Karađorđevu, sve te priče oko mapa na salveti i podjeli Bosne je koliko sam ja mogao da zaključim ono poznato rekla-kazala, niko nije nikad objavio neki stenogram, tonski zapis sa tog sastanka, više mi liči na mit koji je postao istina bez da je iko ikad nasao nesto relevantno sto ce potvrditi tu pricu o salveti?
Zna se u grubo sta je dogovoreno i zar su detalji vazni??
Mislim da je je mesic puno toga izjavio ,a sa srbijanske strane neces suti o bilo cemu jer bi to potvrdilo da je se srbija bila agresor u bih
Skoro si registrovan i pratis druge portale ocito si neki kamuflirani .... providan si ko dodo
Jedinstvo_Manchester

#48 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by Jedinstvo_Manchester »

Ženski Dr.Med wrote:
Jedinstvo_Manchester wrote:Najveći neprijatelji za BiH su forumasi. Čovjek čitajući šta se piše po forumima bilo koje domene, bilo SA-X, Pale live, Poskok uvjek ti dođe da ti se ogadi zemlja u kojoj živiš. Sve je to ista klapa u 5 grama. Jedina je razlika koji portal pratiš. Na primjer na Poskoku bi ova tema bila da je najveći neprijatelj SDP.
I pitanje za Bosnologa.
Zna se u grubo sta je dogovoreno i zar su detalji vazni??
Mislim da je je mesic puno toga izjavio ,a sa srbijanske strane neces suti o bilo cemu jer bi to potvrdilo da je se srbija bila agresor u bih
Skoro si registrovan i pratis druge portale ocito si neki kamuflirani .... providan si ko dodo
Dokaz trazim, Mesić isto sto govori je rekla-kazala, ali tim dogovorm je onda i Hrvatska agresor na BiH, a nesto se vlasti u prošlosti nisu trudili da tuže Hrvatsku za agresiju. Mislim da se samo vrtimo u krug i nesto sto se ponavlja 20 godina da je istina to mora i da ostane, a niko nikad nije iznjeo dokaz da se pricalo o podjeli Bosne.
mO k3

#49 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by mO k3 »

Image

Trazis istinu.... potrazi je ,nisam bio u njihovom drustvu kada su se dogovarali a i bolje je ,ali sam ubjedjenj da je islo na veliku stetu bosnjaka... pogledaj sta je srbija radila na kosovu
mO k3

#50 Re: Ko je veci neprijatelj drzave BiH?

Post by mO k3 »

Osim toga... portali kao poskok i pale nesto, nisu relevantni sa svojin nekih 1500 usera od kojeg je pola klonovi
Post Reply