Ko je pobio preko 8.500 ljudi u Srebrenici?

cyprus

#26 Re: Ko je pobio preko 8.500 ljudi u Srebrenici?

Post by cyprus »

Sargan wrote:Da se razumijemo: Da Srbija nije usestvovala u ratu u BiH ne bi Milosevic potpisivao Deyton. To je svakome jasno i samo nasi nesposobni advokati to ne mogu dokazati pored 190.000 snimaka koje i ja sam na nettu mogu naci.

Nego ja sam vise kontao okrenuti diskusiju na malo drugu stranu: Zasto su porodice nastradalih (i svi oni kojima jestalo do istine) pristale da nigdje ne pise da su cetnici (vojska rs-a, Srbije, Crne Gore.....meni su to sve cetnici) pobili taj narod?
Tebi su sve to četnici? A to što su tebi ili nekom drugom sve to četnici, da li je to razlog da se prihvati uopte da su sve ti četnici i stavi taj natpis na tako bitno mjesto?
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#27 Re: Ko je pobio preko 8.500 ljudi u Srebrenici?

Post by mIRCerka »

cyprus wrote:
Sargan wrote:Da se razumijemo: Da Srbija nije usestvovala u ratu u BiH ne bi Milosevic potpisivao Deyton. To je svakome jasno i samo nasi nesposobni advokati to ne mogu dokazati pored 190.000 snimaka koje i ja sam na nettu mogu naci.

Nego ja sam vise kontao okrenuti diskusiju na malo drugu stranu: Zasto su porodice nastradalih (i svi oni kojima jestalo do istine) pristale da nigdje ne pise da su cetnici (vojska rs-a, Srbije, Crne Gore.....meni su to sve cetnici) pobili taj narod?
Tebi su sve to četnici? A to što su tebi ili nekom drugom sve to četnici, da li je to razlog da se prihvati uopte da su sve ti četnici?
Sargane, da si htio postaviti temu sa bodiranim kao fokusom, postavio bi je tako.
Ovako lici na predizbornu propagandu i posto ste se citirali u nedogled, ovdje se Tito rahmetli ne moze snaci.
Stoga, ili otvori temu sa naslovom koji je boldiran u tvom postu, ili prestanite sa licemjernim "uz svo duzno postovanje prema familijama " pa oplesti po istim.
Nauite pokazati to postovanje kojim se busate u prsa redovno.
Ja cu temu zakljucati dok ne dodje glavni i odgovorni urednik ovog podforuma.
Locked