Volio bih da nije ali mnogi kažu da je to vlasnik avaza.

pa volio bi da sam ja.malamaca wrote:A sto bi volio da to nije on?
Magazin "Bosna" je jednom izdao članak o 10 najbogatijih ljudi u BiH. Ako nekog zanima neka nađe taj link, ja ga fakt ne znam.alen_zenica wrote:Ima ih podosta koliko mi se čini ali baš me živo interesuje čije je bogatstvo najveće.
Volio bih da nije ali mnogi kažu da je to vlasnik avaza.
sffovac wrote:ja mislim da je dekan saobracajnog fakulteta
after all - on je fahri mentor i siva eminencija, drzi i brankovica i ex. direktora grasa, mijenja svoj rodni list, mijenja ime fakulteta, pravi je vlasnik pola objekata u sarajevu
a zanimljivo, niko o njemu ne prica, lafac veliki![]()
![]()
Crno?Maxwell2008 wrote:Ja mislim da je u BiH najbogatija BOSANSKA RAJA :
" IMA DUSHU VELIKU KO MORE"
Nije Fahro kriminalac,sve su ono naruceni tekstovi protiv njeganikad_izvini wrote:Nema veze sa temom, al me se dojmila "misao" sa jedne druge teme:D
ma nije ni narod glup...vidi narod sve to
![]()
very good, very goodkosmos wrote:Samo u bosni zive ljudi koji vrte milijarde,ne milione eura, i koji su doslovno gospodari zivota i smrti. Ova teme nije za potcijenit nego govori o vaninstitucionalnom odlucivanju. Nastali novac nije produkt zloupotrebe novca u jednom trenutku, nego zloupotrebe prava a to daje mogucnost visestruke zloupotrebe novca. Ne istice se cesto na medijima da je nesto po zakonu, dakle moze se visestruko.
Gavrilo Bobar je sa mojom tetkom isao na popravne u srednjoj. Kolika mu je nova vila u Bijeljinikaranana wrote:Gavrilo Bobar, dobar biznismen, mora da je negdje pri vrhu, ne znam jeli broj jedan ali...
postoji izraz koji se zove pranje para, pa vidi sta znaci. nije pitanje gdje novac ide nego kako je novac dosao do njega. vidjela bi ti gdje moj novac ide da mi ga neko dadne da ga potrosim.SanYava wrote:Jedno znam.
Bio - ne bio najbogatiji u Bosni, Fahrudin Radončić mi je drag.
Za njegov novac barem vidim gdje ide.
Barem jedan dio.
(ATT, ABC, AQT...)
To je najveci neprijatelj Sarajeva i BiH.Em sto Avazom zaglupljuje i onepismenjuje vec glupi i nepismeni narod,em sto radi urbicid nad Sarajevom svojim kicastim gradevinama.SanYava wrote:Jedno znam.
Bio - ne bio najbogatiji u Bosni, Fahrudin Radončić mi je drag.
Za njegov novac barem vidim gdje ide.
Barem jedan dio.
(ATT, ABC, AQT...)