Ko će sa čuvene šeme biti prvi osuđen za:
(1) korupciju
(2) kriminal

Za muderisa Halilovića svi znaju da je pošten čovjek. Neki dan je naišao autom pored mene. Vozi nekog starog Sharana mislim da je 1999 godište, sav se raspada tako da se ne bi ogriješili o čovjeka odmah ga možete izbrisati sa ovog spiska, a što se tiče Zukorlića lično sam u Srebrenici vidio njegov vozni BMW park od milion KM.Rima_amiR wrote:
(1) korupciju
(2) kriminal
Veliš,trinaest ispita za jedan dan?JoseMujica wrote:dugoročno gledano narod eć biti samo još gluplji....nove elite drže sve kapital, državu, univerzitete, svoju djecu školuju u inostranstvu dok su državni univerziteti rezervisani za sirotinju, te služe da smanje broj nezaposlenih na birou i utiskivanje poželjnog mišljenja. Za ove što su se malo oparili i hoće samo papir tu su Ganić, Bimbo i Aperion
Treba malo pročačkati , možda ima još genijalaca.JoseMujica wrote:![]()
![]()
![]()
jok 10 ispita za 13 dana
nego dal da ja ili ćeš ti zvati ove iz Ginsove knjige rekorda? Da se i Bošnjaci upišu![]()
![]()
Vi Srbi udarajte krimose Srbe, Hrvati Hrvate, a Bosnjaci Bosnjake. Zato molim lijepo, svako na svoj teren.Rima_amiR wrote: Ko će sa čuvene šeme biti prvi osuđen za:
(1) korupciju
(2) kriminal
Meni jeste bitno kad neko koristi ideju za borbu protiv korupcije, kako bi nastetio Bosnjacima i generalno i svakako, a srpske je nacionalnosti.micki125 wrote:
meni nije bitno ko će ukloniti vampire, samo nek ih makne.
Ovo su vuci u našem toru.Rock Flock wrote:a di su ti srpcici i hrvatici , Bosna je jedna drzava plus ratni zlocinci trebace ti 80 stranica samo da temu postavisRima_amiR wrote:
(1) korupciju
(2) kriminal
Pa ne bi se bas reklo. Samo su s te strane uslikane Skode, a sa druge su Mecke i njemacka ekipa.sumirprimus wrote:ovo spc-u škoda generalni sponzor...
ŠTA VOZE SRPSKE VLADIKE: Irinej, Vasilije Kačavenda i Lavrentije 'audi A6', Pahomije 'džip kompas sport', Sremski Vasilije 'mercedes 200' E klase...