Kerry vs. Bush - Novi izbori 2004.
-
sport billy
e ova je vrijedila tvog osmjeha

mislio sam na zensko
mislio sam na zensko
-
Sarajevska Princeza
Kerry 7
Bush 2
Prosle godine u grupi od 30 Amerikanaca, mozda 2 je podrzavalo Busha jos prije invazije. Ove godine mislim da ce od ona 2 onaj 1 mozda ostati a ovaj drugi ce se nakon invazije predomisliti. Bush gubi glasace definitivno.
Mislim da Bush ima slabe sanse ove godine.
Kerry je nepoznat poprilicno vecini Amerikanaca.
Bush 2
Prosle godine u grupi od 30 Amerikanaca, mozda 2 je podrzavalo Busha jos prije invazije. Ove godine mislim da ce od ona 2 onaj 1 mozda ostati a ovaj drugi ce se nakon invazije predomisliti. Bush gubi glasace definitivno.
Mislim da Bush ima slabe sanse ove godine.
Kerry je nepoznat poprilicno vecini Amerikanaca.
-
sport billy
@pitt
vakat takav doso jebi ga, moderna vremena, valja razgranicit neke stvari
vakat takav doso jebi ga, moderna vremena, valja razgranicit neke stvari
Last edited by sport billy on 06/08/2004 20:27, edited 1 time in total.
- manijak1
I spojiti
ugodno sa korisnim 
-
sport billy
Protivim se da pri akciji izvodjenja preskakanja izgovorim odlucno i prije svega ubjedljivo: HOP
nema hop
nema tebe
poruka upucena @zensko
ok

nema hop
nema tebe
poruka upucena @zensko
ok
- manijak1
- manijak1
Vidi ti republikanskog elementa
što pegla Billy Sporta 
-
sport billy
trcim ja kad mi put preprijeci neko poznat i sapnu: ja sam inace fin tip, znas ono, fin sa svakim i te seme i fazoni

-
sport billy
nama je vakat da zaratimopitt wrote:Moram malo. Nek vidi EU da sa nama nema sale
- manijak1
Meni nikad dosta mira
mada me fakat ta EU tangira i iritira licemjerjem
pa kontam da zakuham s njima i da se ispalim
napokon. 
- manijak1
odoše Buš i Kerry do McDonaldsa
-
margareta
#47 novi predsjednik SAD
sjaši Murta, uzjaši Kurta..........
- wels
Sarajevska Princeza wrote:Ima li iko ko moze da objasni taj fenomen? Sta treba neko da uradi da nekom valja? Samo moje misljenje.... bez agresije ako moze.
Kada bi se u demokratskim zemljama izglasao zakon u kojem bi se predvidjale stroge kazne za neispunjena predizborna obecanja.
Vjerovatno bi se i kolicina lazi koje politicari koriste u kampanjama znatno smanjila ili cak nestala.
Biraci bi imali realnu sliku o sposobnostima i namjerama kandidovanih masinerija.
-
Sarajevska Princeza
Kerry
83% [ 10 ]
Bush
16% [ 2 ]
Total Votes : 12
Bas me zanima da li ce prognoze biti tacne jer koliko sam ja upoznata vrlo malo raje u Usa ima argumenat kojim opravdava glas za Busha. Ali nisu nesto odusevljeni ni Kerrijem jer njega niko ne zna. Kerry se izjasnio da kad je u pitanju drzavna bezbjednost ulozio bi VECU sumu novca - cini mi se oko 6 biliona $, dok Bush skoro pola mislim oko 4 biliona $ s tim da postoji razlika u taktici. Kerry cini mi se zastupa unutrasnje obezbjedjenje, povlacenje US trupa iz svih dijelova Svijeta i ne aktivnost na tom planu u drugim drzava totalno - nije se izjasnio ako je recimo 'genocid' ili 'vojne intervencije' kao sto su bile u Bosni i na Kosovu- tu se nije cini mi se izjasnio. Tako da mu je fokus na unutrasnju bezbjednost i PASIVNU ulogu za druge drzave, ali jacanje vojne tehnologije, smanjenje upotrebe vojne ljudke snage i VECI fokus na vojnu tehnologiju.
Kerry sluzio u Vijtenamu, protivi se nepotrebnim ratovima, vazna mu je uloga u Svijetu, ujedinjuje Amerikance pod jednu zastavu - jedan imidz. Bush nezainteresovan za Africke Amerikance, ne podrzava legalizaciju braka izmedju homoseksualaca i lezbejki, fokus na dominantnu drzavu, Kerry na Svjetsku ali diplomatsku drzavu u kojoj su mu vazne internacionalne relacije.
Obojica multi - milioneri..... obojica vlasnici velikih Korporacija.....
pa sad..... eto vidjecemo.....
83% [ 10 ]
Bush
16% [ 2 ]
Total Votes : 12
Bas me zanima da li ce prognoze biti tacne jer koliko sam ja upoznata vrlo malo raje u Usa ima argumenat kojim opravdava glas za Busha. Ali nisu nesto odusevljeni ni Kerrijem jer njega niko ne zna. Kerry se izjasnio da kad je u pitanju drzavna bezbjednost ulozio bi VECU sumu novca - cini mi se oko 6 biliona $, dok Bush skoro pola mislim oko 4 biliona $ s tim da postoji razlika u taktici. Kerry cini mi se zastupa unutrasnje obezbjedjenje, povlacenje US trupa iz svih dijelova Svijeta i ne aktivnost na tom planu u drugim drzava totalno - nije se izjasnio ako je recimo 'genocid' ili 'vojne intervencije' kao sto su bile u Bosni i na Kosovu- tu se nije cini mi se izjasnio. Tako da mu je fokus na unutrasnju bezbjednost i PASIVNU ulogu za druge drzave, ali jacanje vojne tehnologije, smanjenje upotrebe vojne ljudke snage i VECI fokus na vojnu tehnologiju.
Kerry sluzio u Vijtenamu, protivi se nepotrebnim ratovima, vazna mu je uloga u Svijetu, ujedinjuje Amerikance pod jednu zastavu - jedan imidz. Bush nezainteresovan za Africke Amerikance, ne podrzava legalizaciju braka izmedju homoseksualaca i lezbejki, fokus na dominantnu drzavu, Kerry na Svjetsku ali diplomatsku drzavu u kojoj su mu vazne internacionalne relacije.
Obojica multi - milioneri..... obojica vlasnici velikih Korporacija.....
pa sad..... eto vidjecemo.....
-
Sarajevska Princeza
Slazem se. Ovo zadnje posebno o biracima.wels wrote:Sarajevska Princeza wrote:Ima li iko ko moze da objasni taj fenomen? Sta treba neko da uradi da nekom valja? Samo moje misljenje.... bez agresije ako moze.
Kada bi se u demokratskim zemljama izglasao zakon u kojem bi se predvidjale stroge kazne za neispunjena predizborna obecanja.
Vjerovatno bi se i kolicina lazi koje politicari koriste u kampanjama znatno smanjila ili cak nestala.
Biraci bi imali realnu sliku o sposobnostima i namjerama kandidovanih masinerija.