Kavlobag - Kavlovac - Vivovitica

Post Reply
The Nightwatchman

#1 Kavlobag - Kavlovac - Vivovitica

Post by The Nightwatchman »

http://youtube.com/watch?v=PEc-YazxvmE

:D :D :D

znam, nije smijesno- zalosno je

:( :( :(

ustvari- ma ko ga *ebe smijesno je

:D :D :D

samo me zanima dijagnoza?
Prozor

Post by Prozor »

Pa bre fin zivot u ovoj velikoj srbiji, jos otkako se vratismo pradjedovskoj veri bre nema nam kraja, i jos neko govorio seselj papan...
obuca

Post by obuca »

kako on kaze sudijama: popusite mi kuVac :lol:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Sta reci?
Šešeljeve knjige

Svaka od 92 knjige prava je Šešeljeva anamneza. Tako su danje svjetlo ugledali i radovi poput “U čeljustima Kurve del Ponte”, “Genocidni šegrt zločinački rimski papa Jovan Pavle Drugi”, “Vašingtonski seksualni manijak Bil Klinton”, “Haško bajramsko prase”, “Engleski pederski isprdak Toni Bler”, “Krvave ručerde Madlen Olbrajt”, “Vatikan glavno Satansko gnezdo”, “Rimska kurija večno žedna srpske krvi” te “Podmukli malteški pacov Karmel Agujs”.
http://www.jutarnji.hr/nedjeljni_jutarn ... a,75065.jl

To nema poznatu dijagnozu, mozda svjetski psihijatri uspostave novu bolest, Seseljizam...
obuca

Post by obuca »

jok mirci bit ce to kuVceva bolest :lol:
Prozor

Post by Prozor »

mIRCerka wrote:Sta reci?
Šešeljeve knjige

Svaka od 92 knjige prava je Šešeljeva anamneza. Tako su danje svjetlo ugledali i radovi poput “U čeljustima Kurve del Ponte”, “Genocidni šegrt zločinački rimski papa Jovan Pavle Drugi”, “Vašingtonski seksualni manijak Bil Klinton”, “Haško bajramsko prase”, “Engleski pederski isprdak Toni Bler”, “Krvave ručerde Madlen Olbrajt”, “Vatikan glavno Satansko gnezdo”, “Rimska kurija večno žedna srpske krvi” te “Podmukli malteški pacov Karmel Agujs”.

To nema poznatu dijagnozu, mozda svjetski psihijatri uspostave novu bolest, Seseljizam...
sta bre to je sve dr. karadzic vec utvrdio i istrazio nema se tu sta vise trazit...
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Sve je to jasno - Seselj je davno pokazao da je teski tip degenerika.

Ono sto je zabrinjavajuce je ogroman broj onih koji ga vole velicaju i tapsu smatrajuci da je ono sto radi - ispravno.

Iskren da budem, protiv srpskog naroda nemam nista, ruzno je globalizirati, ali broj ljudi koji su i koji jos uvijek vole te i slicne ideologije nije mali.

Mene jeza prodje, ne zbog straha jerbo se jednom umire, vec me prodju sjecanja i misli na 8000 ljudi pobijenih samo u par dana.

To bi bilo pacenje odradit i sa supermocnim oruzjem, a kamo li pojedinacnom likvidacijom i strijeljanjem. Obzirom da je u "srpskoj vojsci" bilo na hiljade sljedbenika i "dobrovoljaca" V.S.-a dobro se zamislim i postavim sam sebi mozda vrlo cesto i nepravedno pitanje, kada vidim unutar okupirane teritorije BIH a manje-vise i Srbije, sredovjecne muskarce i postavljajuci sebi pitanje nehoticno - je li on......... ?

To je mnogo veca patologija. Ona sistematska.
The Nightwatchman

Post by The Nightwatchman »

Citizen-X wrote:Sve je to jasno - Seselj je davno pokazao da je teski tip degenerika.

Ono sto je zabrinjavajuce je ogroman broj onih koji ga vole velicaju i tapsu smatrajuci da je ono sto radi - ispravno.

Iskren da budem, protiv srpskog naroda nemam nista, ruzno je globalizirati, ali broj ljudi koji su i koji jos uvijek vole te i slicne ideologije nije mali.

Mene jeza prodje, ne zbog straha jerbo se jednom umire, vec me prodju sjecanja i misli na 8000 ljudi pobijenih samo u par dana.

To bi bilo pacenje odradit i sa supermocnim oruzjem, a kamo li pojedinacnom likvidacijom i strijeljanjem. Obzirom da je u "srpskoj vojsci" bilo na hiljade sljedbenika i "dobrovoljaca" V.S.-a dobro se zamislim i postavim sam sebi mozda vrlo cesto i nepravedno pitanje, kada vidim unutar okupirane teritorije BIH a manje-vise i Srbije, sredovjecne muskarce i postavljajuci sebi pitanje nehoticno - je li on......... ?

pitanje je je li sistematska patologija uzrokuje individualnu ili je obratno. ja mislim da je obratno, jer uzevši u obzir specifičnosti naroda i narodnosti juznih slavena koji su kao mokra glina- jedva čekaju neku ruku da ih oblikuje, seselj i slicni bolesnici u roku od 24 sata u stanju su promijeniti kolektivnu svijest i nahuškati narod kao pse. indoktrinacija je najlakša nad grmaljima kakvi su u posljednjem ratu cinili zlocine a kojih u nas ima na pasja preskakala...
kijameta

Post by kijameta »

Citizen-X wrote:Sve je to jasno - Seselj je davno pokazao da je teski tip degenerika.

Strasan osjecaj,boravio sam u Zvorniku 98-99,bas na masovnim sam radio a onda sjedio u uvece sa 'ljudima' iz Zvornika.Pio,pricao,druzio se a u glavi uvijek to isto pitanje.Uzas,nepojmljiv.
MuaDib

Post by MuaDib »

Na stranici srpska politika našao sam mapu kako bi trebala izgledati Velika Srbija:
http://www.srpskapolitika.com

U podnaslovu Ujedinjene srpske države.

Znači izgleda da velika većina Srba nije u stanju doživjeti katarzu i osvijestiti se.
voajer

Post by voajer »

Sta se ba vise zgrazate, cudite i pitate?
Ko pateticne nene, samo jos fali ono antolosko pitanje "kako ih nije stid"?!?!

Tako je kako je, dusevno stanje idiota je njihov licni problem. Nase je da ih drzimo na distanci ili da ih eliminisemo ako se ponovo priblize.

Tacka.
Tullius Iustinius

#12 Re:

Post by Tullius Iustinius »

mIRCerka wrote:Sta reci?
Šešeljeve knjige

Apsolutno bi bili u pVavu kada bi to Vekli i utVdili :lol:
Citizen-X

#13 Re: Re:

Post by Citizen-X »

Tullius Iustinius wrote: Apsolutno bi bili u pVavu kada bi to Vekli i utVdili :lol:
Ma sta tebi bi jaro da iskopas nebulozu nakon skoro godinu dana :D :mrgreen:
Tullius Iustinius

#14 Re: Re:

Post by Tullius Iustinius »

Citizen-X wrote:
Tullius Iustinius wrote: Apsolutno bi bili u pVavu kada bi to Vekli i utVdili :lol:
Ma sta tebi bi jaro da iskopas nebulozu nakon skoro godinu dana :D :mrgreen:
Pa eto cisto malo da nasmejem ljude pored ovolikih ozbiljnih tema... :lol: ;-)
damirm

#15 Re: Kavlobag - Kavlovac - Vivovitica

Post by damirm »

Dok su oni imali vat...mi smo se smijali, pjevali "Boja maslinasto zelena", kleli se u petokraku i govorili kako se to nama ne moze dogoditi...
Post Reply