znam, nije smijesno- zalosno je
ustvari- ma ko ga *ebe smijesno je
samo me zanima dijagnoza?
http://www.jutarnji.hr/nedjeljni_jutarn ... a,75065.jlŠešeljeve knjige
Svaka od 92 knjige prava je Šešeljeva anamneza. Tako su danje svjetlo ugledali i radovi poput “U čeljustima Kurve del Ponte”, “Genocidni šegrt zločinački rimski papa Jovan Pavle Drugi”, “Vašingtonski seksualni manijak Bil Klinton”, “Haško bajramsko prase”, “Engleski pederski isprdak Toni Bler”, “Krvave ručerde Madlen Olbrajt”, “Vatikan glavno Satansko gnezdo”, “Rimska kurija večno žedna srpske krvi” te “Podmukli malteški pacov Karmel Agujs”.
sta bre to je sve dr. karadzic vec utvrdio i istrazio nema se tu sta vise trazit...mIRCerka wrote:Sta reci?http://www.jutarnji.hr/nedjeljni_jutarn ... a,75065.jlŠešeljeve knjige
Svaka od 92 knjige prava je Šešeljeva anamneza. Tako su danje svjetlo ugledali i radovi poput U čeljustima Kurve del Ponte, Genocidni šegrt zločinački rimski papa Jovan Pavle Drugi, Vašingtonski seksualni manijak Bil Klinton, Haško bajramsko prase, Engleski pederski isprdak Toni Bler, Krvave ručerde Madlen Olbrajt, Vatikan glavno Satansko gnezdo, Rimska kurija večno žedna srpske krvi te Podmukli malteški pacov Karmel Agujs.
To nema poznatu dijagnozu, mozda svjetski psihijatri uspostave novu bolest, Seseljizam...
pitanje je je li sistematska patologija uzrokuje individualnu ili je obratno. ja mislim da je obratno, jer uzevši u obzir specifičnosti naroda i narodnosti juznih slavena koji su kao mokra glina- jedva čekaju neku ruku da ih oblikuje, seselj i slicni bolesnici u roku od 24 sata u stanju su promijeniti kolektivnu svijest i nahuškati narod kao pse. indoktrinacija je najlakša nad grmaljima kakvi su u posljednjem ratu cinili zlocine a kojih u nas ima na pasja preskakala...Citizen-X wrote:Sve je to jasno - Seselj je davno pokazao da je teski tip degenerika.
Ono sto je zabrinjavajuce je ogroman broj onih koji ga vole velicaju i tapsu smatrajuci da je ono sto radi - ispravno.
Iskren da budem, protiv srpskog naroda nemam nista, ruzno je globalizirati, ali broj ljudi koji su i koji jos uvijek vole te i slicne ideologije nije mali.
Mene jeza prodje, ne zbog straha jerbo se jednom umire, vec me prodju sjecanja i misli na 8000 ljudi pobijenih samo u par dana.
To bi bilo pacenje odradit i sa supermocnim oruzjem, a kamo li pojedinacnom likvidacijom i strijeljanjem. Obzirom da je u "srpskoj vojsci" bilo na hiljade sljedbenika i "dobrovoljaca" V.S.-a dobro se zamislim i postavim sam sebi mozda vrlo cesto i nepravedno pitanje, kada vidim unutar okupirane teritorije BIH a manje-vise i Srbije, sredovjecne muskarce i postavljajuci sebi pitanje nehoticno - je li on......... ?
To je mnogo veca patologija. Ona sistematska.
Citizen-X wrote:Sve je to jasno - Seselj je davno pokazao da je teski tip degenerika.
Ono sto je zabrinjavajuce je ogroman broj onih koji ga vole velicaju i tapsu smatrajuci da je ono sto radi - ispravno.
Iskren da budem, protiv srpskog naroda nemam nista, ruzno je globalizirati, ali broj ljudi koji su i koji jos uvijek vole te i slicne ideologije nije mali.
Mene jeza prodje, ne zbog straha jerbo se jednom umire, vec me prodju sjecanja i misli na 8000 ljudi pobijenih samo u par dana.
To bi bilo pacenje odradit i sa supermocnim oruzjem, a kamo li pojedinacnom likvidacijom i strijeljanjem. Obzirom da je u "srpskoj vojsci" bilo na hiljade sljedbenika i "dobrovoljaca" V.S.-a dobro se zamislim i postavim sam sebi mozda vrlo cesto i nepravedno pitanje, kada vidim unutar okupirane teritorije BIH a manje-vise i Srbije, sredovjecne muskarce i postavljajuci sebi pitanje nehoticno - je li on......... ?
To je mnogo veca patologija. Ona sistematska.
Apsolutno bi bili u pVavu kada bi to Vekli i utVdilimIRCerka wrote:Sta reci?http://www.jutarnji.hr/nedjeljni_jutarn ... a,75065.jlŠešeljeve knjige
Svaka od 92 knjige prava je Šešeljeva anamneza. Tako su danje svjetlo ugledali i radovi poput “U čeljustima Kurve del Ponte”, “Genocidni šegrt zločinački rimski papa Jovan Pavle Drugi”, “Vašingtonski seksualni manijak Bil Klinton”, “Haško bajramsko prase”, “Engleski pederski isprdak Toni Bler”, “Krvave ručerde Madlen Olbrajt”, “Vatikan glavno Satansko gnezdo”, “Rimska kurija večno žedna srpske krvi” te “Podmukli malteški pacov Karmel Agujs”.
To nema poznatu dijagnozu, mozda svjetski psihijatri uspostave novu bolest, Seseljizam...
Ma sta tebi bi jaro da iskopas nebulozu nakon skoro godinu danaTullius Iustinius wrote: Apsolutno bi bili u pVavu kada bi to Vekli i utVdili
Pa eto cisto malo da nasmejem ljude pored ovolikih ozbiljnih tema...Citizen-X wrote:Ma sta tebi bi jaro da iskopas nebulozu nakon skoro godinu danaTullius Iustinius wrote: Apsolutno bi bili u pVavu kada bi to Vekli i utVdili![]()