nokia6170"
Pa super onda radi drzavni posao u Mostaru i potrudi se da (posto crpis pare i Bosnjaka kroz svoju platu) da odradis svoj posao profesionalno i na zadovoljstvo svih gradjana Bosne i Hercegovine umjesto sto zapisavas Mostar kao hrvatski stolni grad, koji to nikad nije bio niti ce biti.
Nije fer. Crpim ja pare i od jednih i drugih. S tim da mi ipak sa 75%, ako ne i više punimo županijski proračun HNŽ.
Ali o tome na nekoj drugoj temi.
I nisam ni jednom rekao ništa u vezi Mostara kao stolnog grada.To si izmislio i imputirao mi bez ikakvog povoda. Stereotip, to vam je svaka druga, kada nemate argmenata. Slijedeće je da sam bio zapovjednik straže na Heliodromu ili tako nešto prigodno.
A tebi i dalje ostaje bujrum u Sarajevo da dodjes. Samo ces priznati da su Bosnjaci prilicno manje patriotski nastrojeni, nego Hrvati i Srbi...bilo bi zanimljivo uzeti primjer telekom operatera pa procentualno izbaciti cifru koliko Hrvata iz Hercegovine koristi BH telecom, a koliko Bosnjaka u Sarajevu HT eronet.
Bolan kad sam bio na Eronetu, još 1998. godine, nije ni postojao BH telecom mobilna mreža. Pa se onda pojavila Ultra kartica (ja već bio na pretplati Eroneta godinama i većina poštenih ljudi) i tko ju je koristio (Ultru) morao je ići na samo jedno kupovno mjesto u Pošti da bi kupio bon. Iskreno telecom je prvih godina bio smiješan u usporedbi s Eronetom (sms-ovi, mms-ovi, internet, imenik, marketing i dr.). I tako, godinama je Eronet pokupio više korisnika, i jednih i drugih. A znaš onu: tko prije djevojci....
Ugrozen si vidim na svakom koraku...mozda ipak da prosetas ovim zelenim trotoarom da vidis kako ljepse mirisu od ovih crvenih trotoara kojih ima naravno nadaleko vise po Sarajevu...vjerujem da takvima kao ti vjerovatno bude i milo kada se spusatju na sarajevski aerodrom pa vide one krovove kuce ispred pise ofarbane u crveno-bijelo...pa kazes u sebi sa blazenim osmijehom u cosku svojih usta: vidi sto su fine ove sahovnice
Bolan kakva ugroženost. Odem uz Ivan jednom u dvije godine. Ili na aerodrom (rijetko), a najčešće poslom, kad se ne može izbjeći. A nisam ti vala ni zagledao trotoare nešto. Sva mi je poslovna relacija na Marindvoru, oko zgrade predsjedništva, do nje i preko puta nje. I bjež' kući na jug, u toplije krajeve.
Usput, pozdravi ksenofobicnog islamofoba Lea Plockinica u prodji za mene malo ulicom Mile Budaka, cuvenog hrvatskog mirotvorca.
Ma kakav Leo, mala raja. Služi nam za zamagljivanje pravih namjera.
A ulica Mile Budaka ti je bezze. Nema u njoj ni 50 metara. inače da te uputim: nije do HDZ-a promjena imena te ulice. On nemaju ništa protiv, i znaju da je to glupo urađeno. Njihov je prijedlog da se sve ulice u Mostaru kojima je promijenjen naziv od 1945. godine stave na stol i ponovno imenuju. Ima dosta ljudi, raznih osvajača, iz daleke ali i bliže prošlosti čija imena ne zaslužuju da krase pojedine ulice Mostara. I tu se zapelo. Koalicijska SDA ne misli tako, već bi uzela samo neke određene ulice (među njima i Mile Budaka svakako) kojima bi promijenuli ime.