Dzabojedu, je li utanjio topli obrok?Super Hik wrote:papčino, al si zajeban, u zatvoru takvi dobro prolaze.don vito wrote:Ti ces me zatvoriti, dzabojedu?Super Hik wrote:e da, dobo si ga podsjetio, tip vrši podstrekavanje na utaju poreza što jeste krivično djelo. mogo bi i zatvora zaglavit.![]()
![]()
kako državna administracija UŽIVA
- don vito
#351 Re: kako državna administracija UŽIVA
- Super Hik
#352 Re: kako državna administracija UŽIVA
papče, koliki trebaš biti kloc da ne skontaš da nam ova tema služi za šprdnju.don vito wrote:
Dzabojedu, je li utanjio topli obrok?Sta bi sa regresom? Kad stupas u strajk zbog 10 posto manje plate?
a ti se izgleda pravo napalio na ovu temu, pa i baraba je, možda bi se vas dvojica mogla i usrećiti ovdje.
Last edited by Super Hik on 11/09/2009 14:23, edited 1 time in total.
- Patron of Formello
#353 Re: kako državna administracija UŽIVA
I vazelin naravno.Super Hik wrote:vrijeme ti je da nađeš nekoga ko će ti donositi cigare u zatvor.don vito wrote:Vidi kako dzabojedi skoce ko opareni cim se javi neka inicijativa koja bi mogla ugroziti njihove privilegije. Odmah se pozivaju na zakone, brinu za "sirotinju" i slicno.E, pa dzabojedi, postoje institucionalna i vaninstitucionalna borba poput blokada saobracajnica, razbijanja stakala na zgradama institucija. Ja ne zagovaram nasilje vec da se smanji nivo vode u bunaru iz kojeg uzimate koliko vas volja. Na koji nacin, to je moja briga. Samo treba imati volje, biti principijelan
![]()
Jos jednom apel svim radnim ljudima i gradjanima: Dajte svoj doprinos da sto prije krahira nakaradni sistem kako bi se drzava mogla graditi na zdravim temeljima. To je patriotska duznost svakog gradjanina. Da se nasmijemo, zajedno sa dzabojedima, kad bude rebalans budzeta.
![]()
- don vito
#354 Re: kako državna administracija UŽIVA
Papak ti je tata, kretencino.Super Hik wrote:papče, koliki trebaš biti kloc da ne skontaš da nam ova tema služi za šprdnju.don vito wrote:
Dzabojedu, je li utanjio topli obrok?Sta bi sa regresom? Kad stupas u strajk zbog 10 posto manje plate?
a ti se izgleda pravo napalio na ovu temu, pa i baraba je, možda bi se vas dvojica mogla i usrećiti ovdje.
- Super Hik
#355 Re: kako državna administracija UŽIVA
don vito wrote:Papak ti je tata, kretencino.Super Hik wrote:papče, koliki trebaš biti kloc da ne skontaš da nam ova tema služi za šprdnju.don vito wrote:
- Patron of Formello
#356 Re: kako državna administracija UŽIVA
Neko ih ocito prevario za posao u administraciji pa sad lijece komplekse.Super Hik wrote:papče, koliki trebaš biti kloc da ne skontaš da nam ova tema služi za šprdnju.don vito wrote:
- don vito
#357 Re: kako državna administracija UŽIVA
hajde, dzabojedu, reci nesto smijesno da se svi nasmijemo od srca...Patron of Formello wrote: I vazelin naravno.Vole oni ovakve trebe sto se bune oko svega.
![]()
![]()
kad ti je vazelin tako prirastao srcu, nadam se da ces ga sebi moci priustiti od umanjenog TO.
- kockica_kockica
#358 Re: kako državna administracija UŽIVA
don vito wrote:hajde, dzabojedu, reci nesto smijesno da se svi nasmijemo od srca...Patron of Formello wrote: I vazelin naravno.Vole oni ovakve trebe sto se bune oko svega.
![]()
![]()
![]()
kad ti je vazelin tako prirastao srcu, nadam se da ces ga sebi moci priustiti od umanjenog TO.
popij lexilium ... ne muci se
- don vito
#359 Re: kako državna administracija UŽIVA
Dzabojedu, procitaj jos jednom ovo... podiglo bi covjeka iz groba:kockica_kockica wrote:popij lexilium ... ne muci se
Paaarraaa nemmmaaaa, mozda bidneDirektor Porezne uprave FBiH Midhat Arifović upozorava da bi u Federaciji moglo doći do financijskog kolapsa
- Patron of Formello
#360 Re: kako državna administracija UŽIVA
Slabo je to za njega. :oops:Primjeti se da ima tezi poremecaj psihe.On je prije za artana ili za prozak.kockica_kockica wrote:don vito wrote:hajde, dzabojedu, reci nesto smijesno da se svi nasmijemo od srca...Patron of Formello wrote: I vazelin naravno.Vole oni ovakve trebe sto se bune oko svega.
![]()
![]()
![]()
popij lexilium ... ne muci se
- Super Hik
#361 Re: kako državna administracija UŽIVA
đe ti je baraba, hoćel biti šta između vas dvojice?don vito wrote:Dzabojedu, procitaj jos jednom ovo... podiglo bi covjeka iz groba:kockica_kockica wrote:popij lexilium ... ne muci se![]()
Paaarraaa nemmmaaaa, mozda bidneDirektor Porezne uprave FBiH Midhat Arifović upozorava da bi u Federaciji moglo doći do financijskog kolapsaali prije ce da bidne jos koji rebalans budzeta...
- kockica_kockica
#362 Re: kako državna administracija UŽIVA
mozda se uzmu njih dvojica na kraju...

- Super Hik
#363 Re: kako državna administracija UŽIVA
ili jame, zavisi kako se to kod njih na selu kaže.kockica_kockica wrote:mozda se uzmu njih dvojica na kraju...![]()
![]()
![]()
- kockica_kockica
#364 Re: kako državna administracija UŽIVA
Super Hik wrote:ili jame, zavisi kako se to kod njih na selu kaže.kockica_kockica wrote:mozda se uzmu njih dvojica na kraju...![]()
![]()
![]()
na kraju ce se krehat sigurno
- don vito
#365 Re: kako državna administracija UŽIVA
Tja duhovitih budzetskih korisnika…
Nemojte vise, pomrijecemo od smijeha
I meni smijesno kad se sjetim da su paraziti prije nekoliko mjeseci na ovom forumu otvorili temu "Ako smanje topli obrok sa 15 na 11 KM, nastace haos".
Pa, smanjise… nejma para… ali nejma haosa
mila je drzavna sisa
Pa sa 11 maraka na 8 maraka…
Pa sa 8 maraka na 5,5 maraka… nista od haosa
Hahahaha, stomak me zaboli
Pa, ne damo regres… hahaha
Pa, ne damo plate… hahaha
A jadni dzabojedi u kreditima smrc, smrc…
I meni smijesno kad se sjetim da su paraziti prije nekoliko mjeseci na ovom forumu otvorili temu "Ako smanje topli obrok sa 15 na 11 KM, nastace haos".
Pa, smanjise… nejma para… ali nejma haosa
Hahahaha, stomak me zaboli
Pa, ne damo regres… hahaha
Pa, ne damo plate… hahaha
- kockica_kockica
#366 Re: kako državna administracija UŽIVA
don vito wrote:Tja duhovitih budzetskih korisnika…
Nemojte vise, pomrijecemo od smijeha
![]()
Pa, smanjise… nejma para… ali nejma haosamila je drzavna sisa
Hahahaha, stomak me zaboli![]()
Pa, ne damo regres… hahaha![]()
Pa, ne damo plate… hahaha![]()
jos nisi popio lexic da se smiris...
sisao bi ti drzavnu sisu tako slatko samo kad bi mogao... ali ne mozes...
eh da... ja imam puni iznos za topli obrok, meni nista nije smanjeno cak ocekujem povisicu, regres sam dobila u punom iznosu i potrosila ga s gustom....