baraba-bandit wrote:respo wrote:@baraba bandit
sam sebe pobijas normalno da je svedski socijalizam daleko od komunizma
ko je spomenuo da je komunizam u svedskoj?
mjesas termine socijalizam i komunizam
to su 2 skroz razlicita sistema 2 razlicite ideologije
vidim pominjes marxa ajd fino ponovo manifesto pa malo bolje to prouci
de ti prouči svoj post još jednom pa mi reci šta si htio da kažeš ???
NIJE NI SOCIJALIZAM u Švedskoj a kamoli komunizam
tamo je KAPITALIZAM-MODERNI sa socijalnom državom !!!!
u Brazilu, Turskoj..i ostalim nižerazvijenim zemljama kao što je i Bosan koje inače u svemu zaostaju je PRVOBITNA AKUMULACIJA KAPITALA, dakle početne faze kapitalizma kroz koji je Švedska prošla prije 100 godina i gdje su generacije pišale krv i znoj da bi imali danas taj standard
ti želiš sa tvojim komunjarama da preskočiš tu fazu i iz feudalizma sa Titom i komunjarama iz opanaka uđete u Švedski MODERNI KAPITALIZAM
kontaš li ti uopšte išta ???
kako državna administracija UŽIVA
-
ja progovorila
#301 Re: kako državna administracija UŽIVA
-
Ne pada mi na pamet
#302 Re: kako državna administracija UŽIVA
Jesu li ovo ljudi koji rade kod nas u drzavnoj administraciji?
- kockica_kockica
#303 Re: kako državna administracija UŽIVA
Ne pada mi na pamet wrote:Jesu li ovo ljudi koji rade kod nas u drzavnoj administraciji?
Koji ljudi ????
@bandit ne radi u administraciji, ima samo veliku zelju da radi u administraciji i da se kresne s nekim
@don vito ne radi u administraciji, i kao i bandit silno se trudi da pocne tamo raditi ( mozda i ovo drugo ali nisam sigurna)
@alfons kauders ne radi u administraciji... on placa samo dio poreza i doprinosa i za to je kriva administracija
@ja progovorila ne radi u administraciji, ona samo zeza bandita jer mu je tema postala smor
@super hik ne bih rekla da radi u administraciji, voli savjetovati bandita kako da lakse prezivi to sto se ne krese
@pustopoljina govori tiho i nosi psa sa sobom
@ Patron of Formello - zao mu bandita pa pokusava skupit od raje jadnicku pare za kompjuter
ja ne radim u administraciji... ali me zivciraju oni koji rade mimo administracije, gledaju kako da sto vise utaje poreza a pljuju po administraciji... i zezam bandita naravno
- Super Hik
#304 Re: kako državna administracija UŽIVA
ne mogu ne primjetiti, bandita odavno nema, možda je od silnog trljanja oštetio svoj spolni organ pa sad ima pametnijeg posla. 
- Alfons Kauders
#305 Re: kako državna administracija UŽIVA
ispravka... placam sve poreze i doprinose...kockica_kockica wrote: @alfons kauders ne radi u administraciji... on placa samo dio poreza i doprinosa i za to je kriva administracija
-
ja progovorila
#306 Re: kako državna administracija UŽIVA
Super Hik wrote:ne mogu ne primjetiti, bandita odavno nema, možda je od silnog trljanja oštetio svoj spolni organ pa sad ima pametnijeg posla.
-
O ye
#307 Re: kako državna administracija UŽIVA
Ne mogu oni nas j...... koliko mi mozemo izdrzadžat'. Izgleda da mi pod tom maksimom zivimo i dok god se budemo tako ponasali tako ce nam i biti.
- kockica_kockica
#308 Re: kako državna administracija UŽIVA
Alfons Kauders wrote:
ja uplacujem poreze i doprinose, redovno... samo sam prijavljen na prosjecni iznos, a ne na 3000...
ne bih da budem sitnicava ali ovo je klasicni nacin utaje poreza ..
- Alfons Kauders
#309 Re: kako državna administracija UŽIVA
vec sam to objasnio...kockica_kockica wrote:Alfons Kauders wrote:
ja uplacujem poreze i doprinose, redovno... samo sam prijavljen na prosjecni iznos, a ne na 3000...
bilo bi fino kad bi se potrudila pratiti temu i citati tudje postove prije nego sto ih komentarises...
uostalom, moje pare, moja stvar... ti mozes slobodno uplacivati drzavi vise nego sto se od tebe trazi, meni nece smetati...
- Super Hik
#310 Re: kako državna administracija UŽIVA
bojim se da je kockica ipak u pravu. kod tebe je u pitanju klasična utaja poreza pa ti to zovi kako hoćeš. informacije radi, čak i na ugovore o djelu se plaća porez.Alfons Kauders wrote:vec sam to objasnio...kockica_kockica wrote:Alfons Kauders wrote:
bilo bi fino kad bi se potrudila pratiti temu i citati tudje postove prije nego sto ih komentarises...
uostalom, moje pare, moja stvar... ti mozes slobodno uplacivati drzavi vise nego sto se od tebe trazi, meni nece smetati...
- Alfons Kauders
#311 Re: kako državna administracija UŽIVA
ocito ni ti ne znas citati...Super Hik wrote:
bojim se da je kockica ipak u pravu. kod tebe je u pitanju klasična utaja poreza pa ti to zovi kako hoćeš. informacije radi, čak i na ugovore o djelu se plaća porez.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#312 Re: kako državna administracija UŽIVA
nemojte alfonsa zezati sredit će mi poso u firmi

- Super Hik
#313 Re: kako državna administracija UŽIVA
a sada vadiona, ha?Alfons Kauders wrote:ocito ni ti ne znas citati...Super Hik wrote:
bojim se da je kockica ipak u pravu. kod tebe je u pitanju klasična utaja poreza pa ti to zovi kako hoćeš. informacije radi, čak i na ugovore o djelu se plaća porez.
- Super Hik
#314 Re: kako državna administracija UŽIVA
pazi da ne doživiš sličan scenarij:komi wrote:nemojte alfonsa zezati sredit će mi poso u firmi![]()
![]()
![]()
ide mujo ulicom kad ispred njega iskoči čovjek u bijelom.
vilenjak: mujo, ja sam tvoj vilenjak i ispunit ću ti tri želje.
mujo: želim dobru ženu
vilenjak: čekat će te kod kuće
mujo: želim kofer para
vilenjak: kad dođeš kući čekat će te
mujo: želim dobru kuću
vilenjak: završeno. ali moraš i ti učiniti nešto za mene....da mi popušiš
mujo: (konta mujo što i nebi, strpit će se pet minuta) i popuši mu
vilenjak: mujo, koliko je tebi godina?
mujo: 35
vilenjak: pa zar još vjeruješ u vilenjake
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#315 Re: kako državna administracija UŽIVA
vjerujem u ženske vilenjake 
- Super Hik
#316 Re: kako državna administracija UŽIVA
hoćeš da kažeš da alfonso nije plus, već minuskomi wrote:vjerujem u ženske vilenjake
- Alfons Kauders
#317 Re: kako državna administracija UŽIVA
kakva vadiona, i da ne placam porez rekao bih to bez imalo stida, zaboli me kurac i za porezom i za tobom...Super Hik wrote:a sada vadiona, ha?Alfons Kauders wrote:ocito ni ti ne znas citati...Super Hik wrote:
ali placam ga, sto sam u par navrata objasnio na ovoj temi...
to sto je tebi draze trollat i srat ljudima nego citati ono sto su ljudi pisali je tvoj problem...
- Alfons Kauders
#318 Re: kako državna administracija UŽIVA
ako si clan stranke, mogu pogledat...komi wrote:nemojte alfonsa zezati sredit će mi poso u firmi![]()
![]()
![]()
- Super Hik
#319 Re: kako državna administracija UŽIVA
da nemaš stida i obraza odavno znam, a ovim postom si samo potvrdio. vezano za bolove, ne sekiraj se, otpast će on sam.Alfons Kauders wrote:
kakva vadiona, i da ne placam porez rekao bih to bez imalo stida, zaboli me kurac i za porezom i za tobom...
to sto je tebi draze trollat i srat ljudima nego citati ono sto su ljudi pisali je tvoj problem...
- Alfons Kauders
#320 Re: kako državna administracija UŽIVA
hahahaha...Super Hik wrote:da nemaš stida i obraza odavno znam, a ovim postom si samo potvrdio. vezano za bolove, ne sekiraj se, otpast će on sam.Alfons Kauders wrote:
kakva vadiona, i da ne placam porez rekao bih to bez imalo stida, zaboli me kurac i za porezom i za tobom...
to sto je tebi draze trollat i srat ljudima nego citati ono sto su ljudi pisali je tvoj problem...![]()
isto ko da s nekom babom razgovaram...
- Super Hik
#321 Re: kako državna administracija UŽIVA
isključivo sa foruma, ja nisam kafanska lola a i tebi bi bilo bolje da manje koristiš kafanski rječnik, bar pokušaj kulturno komunicirati, za promjenu.Alfons Kauders wrote:hahahaha...Super Hik wrote:da nemaš stida i obraza odavno znam, a ovim postom si samo potvrdio. vezano za bolove, ne sekiraj se, otpast će on sam.Alfons Kauders wrote:
to sto je tebi draze trollat i srat ljudima nego citati ono sto su ljudi pisali je tvoj problem...![]()
nemam stida i obraza...
"odavno znam..."
ko si ba ti matere ti? kako se mi znamo?
izvini ako smo se kad upoznali u kafani pa se ne sjecam, volim popit...
isto ko da s nekom babom razgovaram...ono, sram te i stid bilo mali...
tobe jarabi...
- Alfons Kauders
#322 Re: kako državna administracija UŽIVA
ako se znamo "s foruma" to znaci da se ne znamo...Super Hik wrote: isključivo sa foruma, ja nisam kafanska lola a i tebi bi bilo bolje da manje koristiš kafanski rječnik, bar pokušaj kulturno komunicirati, za promjenu.
s kulturnim ljudima komuniciram kulturno...
uostalom, vidi se da nisi od kafane...
-
baraba-bandit
#323 Re: kako državna administracija UŽIVA
Super Hik wrote:
Niko na ovoj temi nije nadrkan ko ti što si. no ne sekiraj se i za tebe ima lijeka:
http://www.livno-online.com/zanimljivos ... im-penisom
nadam se da ćeš biti zadovoljniji te da će i forum manje trpiti.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da da, kako da ne
i TEBI vokri što te kao budžetskog parazita neko proziva
baš mi te žao, ne brini bit ćeš još sjebaniji kad presuši budžet
-
baraba-bandit
#324 Re: kako državna administracija UŽIVA
ja progovorila wrote:
opet samokres svrsavas nad svojim izfrustriranim postovima, pa sto ti radis tek out of this forum kad si ovdje takav sroljo, u biti meni je tebe zao. dobro ti je napisao Super Hik, bas ti je mali, pa te svi zbjegavaju, a ti ne znas kud sasobom. Popusti nas vise dosadio si nam na forumu krelac jedan, kresni se sam jednom i skini nam se s vrata.....
TUKO sjebana ne moraš da se javljaš na ovu temu ako ti nije po volji, jer JA sam je upravo otvorio
ne brini, naći će se neki sjebani debil koji će i tebe "krhnuti" neki krele kome je pao mrak na oči, pa ne bira, svejedno mu šta će bubnuti...kozu, ovcu, tebe takvu nikakvu-sjebanu
-
baraba-bandit
#325 Re: kako državna administracija UŽIVA
hamdija wrote:samokres jooooooooooooooooooooj hahahahahahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kockica_kockica wrote:naslov teme:
kako državna administracija UŽIVA
lijepo
dodje na temu da gleda kako
baraba-samokres pokusava bezuspjesno ejakulirati na ovoj temi![]()
![]()
![]()
![]()
he, he javljaju se SVE SAMI GLODARI
šta vas to 'fata PANIKA...ne brinite ništa bit će još gore, a onda ću vas još VIŠE PODJEBAVAT