kako državna administracija UŽIVA

Locked
ja progovorila

#276 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by ja progovorila »

baraba-bandit wrote:
kockica_kockica wrote:

u doba socijalizma moji starci su lijepo zivjeli, dobili stan, oboje imali posao, svake godine se islo na more, kupila se nekretnina dole i napravila vikendica pa se onda islo svaki drugi vikend...
upravo zbog takvog VJEŠTAČKOG standarda TADA sada je ovako kako navodiš dole, a i to je samo nekom, mnogima nikad bolje nije bilo, ne znam samo ko voza audije a6 i kupuje nove stanove kad je ovako loša situacija po tebi
i nemoj mi samo počet opet kenjat o tome kako je socijalizam bio dobar, nema boljeg primjera od istočne i zapadne njemačke, JEDAN NAROD bio sa istim radnim navikama i istom razvijenošću i gdje završiše jedni a gdje drugi
sljedeći primjer je Južne i Sjeverne Koreje...PAMETNOM dovoljno.....

kako ti zivis ili onaj tvoj prijatelj sto je radio za 450 KM i sad dobio otkaz???? sta imas u zivotu osim 5 maraka za kafu i golfa II na rezervi... to je taj tvoj kapitalizam... stan samo babo moze ostaviti i to ako imas srece.... u protivnom ga trebas kupiti, ali ako si donja fukara onda ti treba kredit... na 50 godina otplate... pa se molis Bogu svaki dan da pozivis dovoljno dugo da ga otplatis... na more ides svake prestupne ili barem onda kada ti dopuste dici neki kredit pored onog 50-godisnjeg.... a tvoj prijatelj sa platom od 450 KM ni kad digne kredit ne moze na more, ako uopce moze dici kredit... ah da ... to je u privredi trebam ih zaliti... one u administraciji trebam pljuvati, *ebes ga oni imaju posao .. pa nek i njima crkne krava kad je i moja...
kockica_kockica wrote: hadzo moj dobri ... evo ti jedan dobar savjet... pocni cistiti ispred svog praga.. kad budu izbori pokusaj misliti gornjom glavom ... izborima promijeni vlast a ona ce vec naci nacina da promijeni sistem...
naravno promjena vlasti je osnova, ali neću glasati za SDP kako ti priželjkuješ koji nas može približiti jedino Kubi
nego za Stranku za boljitak....čovjek je iz ekonomije i brzo će da uvede zapadni sistem gdje EKONOMIJA upravlja politikom, (Angela Merker se bori za Opel) a ne kao u doba socijalizma i sada da je politika sama sebi svrhom
:lol: kako bi se ti volio uvaliti na pipu adminitracije i izmaci stolicu nekom SDP-cu. :-) za boljitak -to tebi i prilici :-)
ja progovorila

#277 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by ja progovorila »

baraba-bandit wrote:
Alfons Kauders wrote: .

a gle cuda... kad starcima vise pukne kurac, uvale te lenjivce na budzetsku sisu... i jos se bune...

znam masu raje koja je studirala desetak godina, i naravno... nigdje se nisu mogli zaposliti osim preko stele u opstinama, sudovima, skolama itd... nerijetko i bez zavrsenog fakulteta...

UPRAVO JE TO TO !!! to su debilski paraziti
:arrow: AMEN :!:
ja progovorila

#278 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by ja progovorila »

baraba-bandit wrote:
Super Hik wrote:

cura te šutnula?
drugi ti opalio curu pa si sada frustriran?
rekla ti da ti je mali?
nemaš sa kime da se družiš, društvo te izbjegava?
saznao si da je kralj mrtav?
skontao si da osmogodisnje obrazovanje bas i ne pruza mnogo prilika u zivotu?
ruznjikav si?
cura ti je malosisna?
punica te zlostavlja?
previše igraš igrica na nitendu?
izgubio si kanticu i lopaticu za igranje u pijesku?
........................

:lol: :lol: :lol: :lol:

he, he...kako ti znaš napamet šta te sve pitao psihijatar kad si bio na seansama/terapijama
jesi li se izliječio bar
mislim da nisi, da si još uvjek TOTALNO SJEBAN, ali libo te racku, takivh vas je većina, savršeno se uklapaš u sredinu, naročito među džabojede :lol:
:D :D :D :D Super Hik svaka cast sto pijes, samo reci, a najvise mi se svida "rekla ti je da ti je mali" :lol:
ja progovorila

#279 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by ja progovorila »

baraba-bandit wrote:
Alfons Kauders wrote:
. a sta kad se i te pare potrose? a ne ulozi se marka u privredu i razvoj? onda cemo dizati poreze, dogodine, poslije izbora bezbeli...

a to će se desiti
tad će doći finale ovog cirkusa, jedva čekam, više nego finale lige šampiona :lol:
Ne necemo to raditi Alfons Kauders, treba pitati barabu-bandita sto bi nam bilo najpametnije, pa zasto ga imamo na forumu nego da misli-smislov, vidis da se on paste na sve possible teme :-) i za to se treba roditi.... :dance:
ja progovorila

#280 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by ja progovorila »

baraba-bandit wrote:
kockica_kockica wrote:

prvo prestani vrijedjati ljude na forumu :x ograniceno ti ono medju nogama :dance: :lol: :lol:

dalje kako rekoh ne primam platu sa budzeta niti imam ikakvu namjeru za tim.. BACK OFF :x

i na kraju ... poseksaj se, kupi si macku ako vec ne zelis psa, otidji na planinu, uzmi neki metalni predmet i sacekaj da te prodje..... to sta god te uhvatilo...

meni je zao svakog ko izgubi posao ma gdje bio zaposlen za razliku od tebe koji se nasladjujes tudjoj muci i nevolji i prizeljkujes da mu se to desi... srami se :oops:
1.koji si kurac da meni kažeš šta ću ja i kako pisati, ako ti se ne sviđa. voz sa ove teme
2.poseksao sam i seksam više nego što si ti puta izdrkao, dakle pusti se tih priča, izgleda da TEBE to frustrira dok non-stop to poentiraš i fala bogu ništa mi nije ograničeno među nogama...možda kod tebe
3.malo se TI presaberi !!!!!! nije muka smanjenje plate sa 1300 na 1200 KM ...srami se ti što uopšte tako razmišljaš i štitiš nehljeboviće
nisi ranije spomenuo da žališ 50000 radnika u privredi koji su ostali bez posla, nego si uzeo plakat što će nekom GLODARU da smanji plati, pazi samo da smanji, a kamoli da ostane bez posla

i ne kenjaj više gluposti
Baraba.bandit- samo sam te htjela pitati svrsavas li ti nad svakim svojim komentarom koji napises ili je nesto drugo u pitanju. Onako cisto informacije radi, vidim ti se zadao pravo, pa da znamo i mi ostali na forumu sto nam je ciniti :?
baraba-bandit

#281 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by baraba-bandit »

ja progovorila wrote:
baraba-bandit wrote:"

tebe niko izgleda nije kresnuo odavno ili NIKAD pa si nešto FRUSTRIRANA :lol: a još si jedan od ovih budžetskih parazita :P
sto je majmune jedan,pa kuzis li ti da si promasio temu i da nije ovdje rijec o kresenju seronjo glupi, nego o necemu o cemu ti ako vec i ne znas trebas sutjeti, jer nikad neces ni saznati, jer ti tamo i nije u administraciji mjesto, pogledaj svoj prapovis papak jedan, a i vokabular ti je ogranicen u prijevodu patetican. Ko o cemu ti o kresanju, ma sto ti o tome znas, saberi se jadnice, a ja stvarno s tobom o kresanju ne bih, jer neke stvari sebi stvarno ne mogu dozvoliti, a pogotovo o tome raspravljati sa napacenikom kao sto si ti,to ima svoju temu, znas. Zove se sex i ljubav, ako nisi znao. Nego trazi sto sebi da ti kresanje nije stalno u glavi. Majmune, i ne zaboravi da u Sarajevu ima jos ljudi koji se smiju komentarima, kao sto je tvoj, a i znaju prepoznati napacenike. I skreno sa svojim sexom sam izuzetno zadovoljna, pa mi vise smeta tvoj pravopis nego li jesam li nikad ili ikad. Eto zoom, mozete me sad banovati, jer radi ovakvih vrijedi izaci sa foruma.
:lol: :lol: he, he sad sam 100 % siguran da tebe NIKAD niko nije kresnuo
da si jadnica sjebana koju neće niko ni štapom, pa svoje frustracije liječiš po forumu

ajd, možda s enkei papak/majmun sažali i na tebe pa te kresne, bit ćeš veselija :lol:
baraba-bandit

#282 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by baraba-bandit »

ja progovorila wrote: Baraba.bandit- samo sam te htjela pitati svrsavas li ti nad svakim svojim komentarom koji napises ili je nesto drugo u pitanju. Onako cisto informacije radi, vidim ti se zadao pravo, pa da znamo i mi ostali na forumu sto nam je ciniti :?

šta takva SJEBAKUŠA poput tebe zna o bilo čemu :lol:
nego ti izgleda pravo VOKRI što tebe budžetskog džabojeda/glodara/parazita/štetočinu eto neko proziva i "budi" iz socijalističkog mirnog sna :lol:
Super Hik

#283 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by Super Hik »

baraba-bandit wrote:
ja progovorila wrote:

tebe niko izgleda nije kresnuo odavno ili NIKAD pa si nešto FRUSTRIRANA :lol: a još si jedan od ovih budžetskih parazita :P
sto je majmune jedan,pa kuzis li ti da si promasio temu i da nije ovdje rijec o kresenju seronjo glupi, nego o necemu o cemu ti ako vec i ne znas trebas sutjeti, jer nikad neces ni saznati, jer ti tamo i nije u administraciji mjesto, pogledaj svoj prapovis papak jedan, a i vokabular ti je ogranicen u prijevodu patetican. Ko o cemu ti o kresanju, ma sto ti o tome znas, saberi se jadnice, a ja stvarno s tobom o kresanju ne bih, jer neke stvari sebi stvarno ne mogu dozvoliti, a pogotovo o tome raspravljati sa napacenikom kao sto si ti,to ima svoju temu, znas. Zove se sex i ljubav, ako nisi znao. Nego trazi sto sebi da ti kresanje nije stalno u glavi. Majmune, i ne zaboravi da u Sarajevu ima jos ljudi koji se smiju komentarima, kao sto je tvoj, a i znaju prepoznati napacenike. I skreno sa svojim sexom sam izuzetno zadovoljna, pa mi vise smeta tvoj pravopis nego li jesam li nikad ili ikad. Eto zoom, mozete me sad banovati, jer radi ovakvih vrijedi izaci sa foruma.
da si jadnica sjebana koju neće niko ni štapom, pa svoje frustracije liječiš po forumu

ajd, možda s enkei papak/majmun sažali i na tebe pa te kresne, bit ćeš veselija :lol:

Niko na ovoj temi nije nadrkan ko ti što si. no ne sekiraj se i za tebe ima lijeka:

http://www.livno-online.com/zanimljivos ... im-penisom

nadam se da ćeš biti zadovoljniji te da će i forum manje trpiti.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Patron of Formello

#284 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by Patron of Formello »

baraba-bandit wrote:
ja progovorila wrote:

Nesto bas pratim tvoje postove sine.Posto vidim da nemas vlastiti komp pa pises sa komsijinog kompa de posalji mailove drzavnim firmama da ti kupe komp.Ramazan je pa ce ti iz sevapa kupiti.A na forum stavi svoj broj svog ziroracuna ako ga imas naravno :D da ti prikupimo para da i ti sta povalis. :wink:
ja progovorila

#285 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by ja progovorila »

baraba-bandit wrote:
ja progovorila wrote: Baraba.bandit- samo sam te htjela pitati svrsavas li ti nad svakim svojim komentarom koji napises ili je nesto drugo u pitanju. Onako cisto informacije radi, vidim ti se zadao pravo, pa da znamo i mi ostali na forumu sto nam je ciniti :?

nego ti izgleda pravo VOKRI što tebe budžetskog džabojeda/glodara/parazita/štetočinu eto neko proziva i "budi" iz socijalističkog mirnog sna :lol:
:D opet samokres svrsavas nad svojim izfrustriranim postovima, pa sto ti radis tek out of this forum kad si ovdje takav sroljo, u biti meni je tebe zao. dobro ti je napisao Super Hik, bas ti je mali, pa te svi zbjegavaju, a ti ne znas kud sasobom. Popusti nas vise dosadio si nam na forumu krelac jedan, kresni se sam jednom i skini nam se s vrata..... :-)
kockica_kockica

#286 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by kockica_kockica »

naslov teme:

lijepo

dodje na temu da gleda kako

baraba-samokres pokusava bezuspjesno ejakulirati na ovoj temi :lol: :lol: :oops: :lol: :lol:
Alfons Kauders

#287 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by Alfons Kauders »

ne kontam, zasto covjeka nazivate pistoljem?
ja progovorila

#288 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by ja progovorila »

ja progovorila wrote:
baraba-bandit wrote:

:D opet samokres svrsavas nad svojim izfrustriranim postovima, pa sto ti radis tek out of this forum kad si ovdje takav sroljo, u biti meni je tebe zao.Dobro ti je napisao Super Hik, bas ti je mali, pa te svi zbjegavaju, a ti ne znas kud sa sobom. Popusti nas vise dosadio si nam na forumu krelac jedan, kresni se sam jednom i skini nam se s vrata..... :-)
hamdija

#289 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by hamdija »

samokres jooooooooooooooooooooj hahahahahahahahahah :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Alfons Kauders

#290 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by Alfons Kauders »

jel to fakat niko od vas pismenih i prosvijetljenih obrazovnih radnika ne zna sta zapravo znaci samokres, ili sam ja fulao neki dio te zajebancije... mahmuran sam...
ja progovorila

#291 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by ja progovorila »

Alfons Kauders wrote:ne kontam, zasto covjeka nazivate pistoljem?
mozda se ovdje i guze neki....
ja progovorila

#292 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by ja progovorila »

Alfons Kauders wrote:jel to fakat niko od vas pismenih i prosvijetljenih obrazovnih radnika ne zna sta zapravo znaci samokres, ili sam ja fulao neki dio te zajebancije... mahmuran sam...
Alfonso pa samokres stalno prica o nekom kresanju, pa mu ga to dode kao neka izvedenica, jer izgleda to on mora jadnik sam raditi i nas zabavljati :D
ja progovorila

#293 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by ja progovorila »

hamdija wrote:samokres jooooooooooooooooooooj hahahahahahahahahah :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Nisam znala originalnije od toga zaista, ali ne kuze da samokres i nije pistolj , nego upaljac, nema veze za engleze...hehe
Alfons Kauders

#294 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by Alfons Kauders »

samokres je pistolj na hrvatskom... a a na bosanskom drkadzija... ok, skonto... valovi se talasaju...
pustopoljina

#295 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by pustopoljina »

a sto ovdje nije metla radila? niko nije otkrio funkciju uzvicnika u trokuticu?
Super Hik

#296 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by Super Hik »

pustopoljina wrote:a sto ovdje nije metla radila? niko nije otkrio funkciju uzvicnika u trokuticu?
recimo da ne cinkarimo. više se volimo sami obračunati sa barabom. :D
ja progovorila

#297 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by ja progovorila »

kockica_kockica wrote:naslov teme:

lijepo

baraba-samokres pokusava bezuspjesno ejakulirati na ovoj temi :lol: :lol: :oops: :lol: :lol:

Najvaznije si kockice zaboravila, pa sto drugo nego zabavljati drzavnu administraciju i nas na forumu :lol:

:D :D :D :D :D :-) :-) :-) :-) :-) :P :P :P :P :P
Last edited by ja progovorila on 10/09/2009 11:24, edited 1 time in total.
pustopoljina

#298 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by pustopoljina »

ma samo: "govori tiho i nosi psa sa sobom" :D
Super Hik

#299 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by Super Hik »

lijepo

a možda i nije bezuspješno, vidiš da ga pozadugo nema između postova, ........dok očisti tastaruru i monitor. :lol: :lol: :lol:
kockica_kockica

#300 Re: kako državna administracija UŽIVA

Post by kockica_kockica »

Super Hik wrote:

lijepo

a možda i nije bezuspješno, vidiš da ga pozadugo nema između postova, ........dok očisti tastaruru i monitor. :lol: :lol: :lol:

to mu je od prijatelja tastatura i monitor .... buahahahahahahaha :lol: :lol: :lol:
Locked