Kakav ton demokrate Svetozara Pudarića

Banksy

#76 Re: Kakav ton demokrate Svetozara Pudarića

Post by Banksy »

nosara wrote:Dobar sveto sinoc... :-)

On ima ozbiljnih problema sa koncentracijom, a i nacinom... "STA!, STA!"... :lol:
Zbunjen i izgubljen.
Svjestan da mora lagati, ali i laganje je vještina ...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#77 Re: Kakav ton demokrate Svetozara Pudarića

Post by JoseMujica »

Banksy wrote:
dječak sa šibicama wrote:
Lagao nelagao, njima se bar postavlja pitanje o imovini.

Kada je neko Princa Bakira pitao o imovini? zasto se njima ne postavljaju ta pitanja, to mene zanima.
Ni Bakiru, ni Haretu, ni Tihicu, nikome iz te klike.
Zanimljiv fenomen, jer najgrlatiji po tom pitanju su upravo njihovi glasaci.
Naprotiv. Upravo njima se nikad ne postavlja pitanje o imovini. Toliko su zabrljali visoku politiku, toliko kombinacija, afera, pravnog nasilja, budalaština, da imovina nije ni stigla na red.

A SDA imovinu smo pretresli u ovih 20 godina i uzduž i poprijeko.
Sad bi bio red da i ove malo obiđemo ...
:roll:
dječak sa šibicama

#78 Re: Kakav ton demokrate Svetozara Pudarića

Post by dječak sa šibicama »

Banksy wrote: Naprotiv. Upravo njima se nikad ne postavlja pitanje o imovini. Toliko su zabrljali visoku politiku, toliko kombinacija, afera, pravnog nasilja, budalaština, da imovina nije ni stigla na red.

A SDA imovinu smo pretresli u ovih 20 godina i uzduž i poprijeko.
Sad bi bio red da i ove malo obiđemo ...
Uzduz i poprijeko kazes... pa kako onda da su najgrlatiji upravo njihovi glasaci? nemaju srama?

Vidis, o imovini femili Lagumdzija se zna sve, ali o imovini Princa Bakira ja ne znam nista. Niti ti znas, naravno. To je sve skriveno, kao zmija noge. Tihic, sta znamo o njemu, gdje on zivi, gdje je njegova vila? o tome niko nista. Bice da Tihi zivi u skromnom dvosobnom stanu :-)

Ja ne branim ove, lazne socijaldemokrate, naprotiv. Ali cekaj malo, opet se vracam na najgrlatije, nije li tragikomicno sto su najgrlatiji pobornici "istrage imovine" ljudi koji na vlast konstantno dovode najvece lopove i kriminalce u politickom zivotu BiH.
Meni je to smijesno, ne znam za tebe.
Banksy

#79 Re: Kakav ton demokrate Svetozara Pudarića

Post by Banksy »

dječak sa šibicama wrote: Meni je to smijesno, ne znam za tebe.
Znaš šta je meni smiješno? Kad je Lagumdžija (preko NGO-a) rušio Brankovića pričajući o njegovoj ''kućerini'', a njegova 2 metra dalje, triput veća, na triput više zemlje :mrgreen:

I ovo nije tema o bilo čijoj imovini.
Ovdje se priča o SP-u, o tome kako čovjek može jeftino prodati obraz, kako se moralno srozati, a sve da bi udovoljio svom šefu i sačuvao svoju poziciju.
Meni je bilo pretužno gledati ga sinoć ...
Damir_5

#80 Re: Kakav ton demokrate Svetozara Pudarića

Post by Damir_5 »

Dok Sveto izgovori jednu recenicu, prodje pet minuta. A sta kaze, "babovina"? Jebote, punac mu "posudio" pare, kao i Ivi Sanaderu, pa onda mu "babo "ostavio" imovinu, kao i Dodiku, sta je sljedece, milionski kredit malom da se ne drogira po Bluci, ovaj Sarajevu?

Nego ona Jurisicka bas ga zna ukenjati, organizovala emisiju o socijal-demokratiji, pa onda pustala prilog i temu koja nema veze s tim. Sto nije otisla na Poljine i u Laktase snimiti "babovine" k'o fol "socijalnih demokrata"?
zulfo

#81 Re: Kakav ton demokrate Svetozara Pudarića

Post by zulfo »

Damir_5 wrote:Dok Sveto izgovori jednu recenicu, prodje pet minuta. A sta kaze, "babovina"? Jebote, punac mu "posudio" pare, kao i Ivi Sanaderu, pa onda mu "babo "ostavio" imovinu, kao i Dodiku, sta je sljedece, milionski kredit malom da se ne drogira po Bluci, ovaj Sarajevu?

Nego ona Jurisicka bas ga zna ukenjati, organizovala emisiju o socijal-demokratiji, pa onda pustala prilog i temu koja nema veze s tim. Sto nije otisla na Poljine i u Laktase snimiti "babovine" k'o fol "socijalnih demokrata"?
Nermine začepi!!!!! :D
Post Reply