Zbunjen i izgubljen.nosara wrote:Dobar sveto sinoc...![]()
On ima ozbiljnih problema sa koncentracijom, a i nacinom... "STA!, STA!"...
Svjestan da mora lagati, ali i laganje je vještina ...
Zbunjen i izgubljen.nosara wrote:Dobar sveto sinoc...![]()
On ima ozbiljnih problema sa koncentracijom, a i nacinom... "STA!, STA!"...
Banksy wrote:Naprotiv. Upravo njima se nikad ne postavlja pitanje o imovini. Toliko su zabrljali visoku politiku, toliko kombinacija, afera, pravnog nasilja, budalaština, da imovina nije ni stigla na red.dječak sa šibicama wrote:
Lagao nelagao, njima se bar postavlja pitanje o imovini.
Kada je neko Princa Bakira pitao o imovini? zasto se njima ne postavljaju ta pitanja, to mene zanima.
Ni Bakiru, ni Haretu, ni Tihicu, nikome iz te klike.
Zanimljiv fenomen, jer najgrlatiji po tom pitanju su upravo njihovi glasaci.
A SDA imovinu smo pretresli u ovih 20 godina i uzduž i poprijeko.
Sad bi bio red da i ove malo obiđemo ...
Uzduz i poprijeko kazes... pa kako onda da su najgrlatiji upravo njihovi glasaci? nemaju srama?Banksy wrote: Naprotiv. Upravo njima se nikad ne postavlja pitanje o imovini. Toliko su zabrljali visoku politiku, toliko kombinacija, afera, pravnog nasilja, budalaština, da imovina nije ni stigla na red.
A SDA imovinu smo pretresli u ovih 20 godina i uzduž i poprijeko.
Sad bi bio red da i ove malo obiđemo ...
Znaš šta je meni smiješno? Kad je Lagumdžija (preko NGO-a) rušio Brankovića pričajući o njegovoj ''kućerini'', a njegova 2 metra dalje, triput veća, na triput više zemljedječak sa šibicama wrote: Meni je to smijesno, ne znam za tebe.
Nermine začepi!!!!!Damir_5 wrote:Dok Sveto izgovori jednu recenicu, prodje pet minuta. A sta kaze, "babovina"? Jebote, punac mu "posudio" pare, kao i Ivi Sanaderu, pa onda mu "babo "ostavio" imovinu, kao i Dodiku, sta je sljedece, milionski kredit malom da se ne drogira po Bluci, ovaj Sarajevu?
Nego ona Jurisicka bas ga zna ukenjati, organizovala emisiju o socijal-demokratiji, pa onda pustala prilog i temu koja nema veze s tim. Sto nije otisla na Poljine i u Laktase snimiti "babovine" k'o fol "socijalnih demokrata"?