Kada RS-a ne bude

Post Reply
danas

Post by danas »

borisdj wrote:...
E pa ima da moze.
Da vidim kako cete nas spreciti.
...
niko nema sto srbin imade... :D :D :-)
borisdj

Post by borisdj »

Jastreb35 wrote:
Tako da je to gotova stvar i trebamo uzeti danasnje realno stanje i krenuti u buducnost ne optereceni prosloscu.
U svjetlu cinjenice da se politicki lider separatista i njihov vojni vodja uspjesno skrivaju od ruke zakona, tacno je da do zadovoljenja pravde nece doci. Medjutim, ako se vec masovne likvidacije i protjerivanja mora prihvatiti za tuznu realnost koju se ne moze potpuno sankcionisati zakonom, potrebno je insistirati na ukidanju rezultata te kampanje, odnosno na ukidanju jednonacionalnog karaktera administrativnih jedinica.

Ako tebi vec smetaju ubistva i protjerivanja, dokazi to podrskom multietnickom drustvu. Ne mozes malo biti protiv ubijanja, a malo insistirati na onom sto je postignuto ubijanjem. Na primjer, predlozi kako bi trebao izgledati grb manjeg entiteta. Tu se vidi koliko ti je uistinu stalo do buducnosti, a koliko na ocuvanju onog sto je postignuto ubijanjem.
Rješenje grba je jednostavno.
Kao prvo da znate da je ustavni sud donio odluku o neustavnosi grba jer ne predstavlja ostale narode a ne kao sto neki kazu da vrijedja.
To znači da on može ostati ako mu se dodaju simboli druga dva naroda.
Tako grb podijelimo na 3 trećine,u jedan dio sadašnji grb RS koji bi predstavljao Srbe au druga dva simbole Bošnjaka i Hrvata po vašem izboru, recimo sadašnje vaše grbove.I u svaki dio po jedan ljiljan. U tri boje crveni,plavi i zeleni.

Jeste zadovoljni.
Bolje ne može.Čak je i ovo previše al eto velikodušni smo.

Evo i rješenja himne koje ne vrijeđa lojalne građane Republike Srpske bez obzira na vjeru ili naciju. Modifikaciuja postojeće

Bože Pravde

Bože Pravde, Ti što spase
Od propasti do sad nas,
Čuj i od sad naše glase
I od sad nam budi spas!

Moćnom rukom vodi, brani
Budućnosti Srpske brod,
Bože spasi, Bože hrani
našu Srpsku i njen cijeli rod!

Složi našu braću dragu,
Na svak' dičan slavan rad:
Sloga biće poraz vragu,
A najjači Srpskoj grad!

Nek na našoj blista grani
Bratske sloge, zlatan plod,
Bože spasi, Bože hrani

Nek na Srpske vedro čelo
Tvog ne padne gneva grom,
Blagoslovi Srpskoj selo,
Polje, njivu, grad i dom!

Kad nastupe borbe dani,
K' pobedi joj vodi hod,
Bože spasi, Bože hrani

Republiku Srpsku brani
Viš'godišnje borbe plod,
Našu Srpsku Bože hrani,
Moli ti se njen cijeli rod.

Mislim da bi ovo bilo prihvatljivo za sve i svi bi se osećali kao pobjednici tj. svi bi opet nešto dobili.
Znam da su neki od vas alergični na riječ Srpska al shvatite da je ovo ipak himna Republike Srpske.

Ako vam ništa od ovog nije prihvatljivo onda stvarno na znam kako ćemo se mi išta dogovoriti.
Mi smo ponudili kompromis i za ustav i za policiju a evo i i za grb i himnu.

Ja ne kontam ove političare.Ja kad vidim neki problem riješim ga za nekoliko minuta i to kompromisom a ovi naši političari uz tolike plate godinama ništa ne rade.
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

borisdj wrote: Ti jos ne znas da ste vec izgubili tuzbu a Srbiju ste mogli tuziti, ilegalnom tuzbom al nema veze.
.
Tuzba je legalna, fino je rekao vas premijer da je prihvata. Sud nije odbacio tuzbu vec je presudio u korist Srbije. Dakle tuzba nije ilegalna. Kao sto ti rece Jastreb, prihvatate samo one stvari koje vam odgovaraju i kad vam odgovaraju.
repeater

Post by repeater »

odakle vam ova himna, majke it. iz ferala ?? :D
borisdj

Post by borisdj »

M.D. wrote:borise, ne kaki. vrati ukradeno pa onda na ekonomiju. ne mozes ti ekonomisati sa necim sto si ukrao od mene. plus uhvatite ratne zlocince vec jednom.
Ja ništa nisam ukrao.
A što se tiče Haških bjegunaca mi ne znamo gdje su a koliko znamo nisu u RS pa kako da ih uhvatimo, zato ne pričaj gluposti.
Pošto ja Mladić navodno u Srbiji bilo bi bolje da ga izruče ako je stvarno tamo tj. ako znaju gdje je sad da bi mogli u EU.
A Rašu koliko čujem ne smiju ni uhvatiti pa nije do nas.
borisdj

Post by borisdj »

danas wrote:
borisdj wrote:...
E pa ima da moze.
Da vidim kako cete nas spreciti.
...
niko nema sto srbin imade... :D :D :-)
Mrtvog predsednika vlade.
klixober

Post by klixober »

borisdj wrote:Samo da zakljucim temu.
Nebino je ko zeli ili ne zeli ukidanje(nezavisnost) znate vec cega i da li smatra to potrebnim.
Takodje nije poenta ni kako je RS nastala.
Poenta je da Republika Srpska nikad nece biti ukinuta a razlozi su ranije navedeni.

Samo da spomenem da je istina da je RS danas relativno etnicki ociscena (20% nisu Srbi ali to nije blizu prijeratnom stanju) kao i Federacija koja je jos i vise narocito za Srbe ali i za Bosnjake i Hrvate po kantonima.
Isto tako oni koji su se do sad vratili ostace tu, a oni koji nisu nece se nikad ni vratiti (povratili su imovinu pa je prodali).
Ljudi su se ili snasli vani ili u drugom djelu BIH i ako se nisu vratili nakon 12 od kraja rata nece ni sad a ni ubuduce.
Tako da je to gotova stvar i trebamo uzeti danasnje realno stanje i krenuti u buducnost ne optereceni prosloscu.

Ljudi mislite na ekonomiju a ne na 'lovacke' ratne price.
Poenta je care,upravo je to poenta.
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

borisdj wrote:
Jastreb35 wrote:
U svjetlu cinjenice da se politicki lider separatista i njihov vojni vodja uspjesno skrivaju od ruke zakona, tacno je da do zadovoljenja pravde nece doci. Medjutim, ako se vec masovne likvidacije i protjerivanja mora prihvatiti za tuznu realnost koju se ne moze potpuno sankcionisati zakonom, potrebno je insistirati na ukidanju rezultata te kampanje, odnosno na ukidanju jednonacionalnog karaktera administrativnih jedinica.

Ako tebi vec smetaju ubistva i protjerivanja, dokazi to podrskom multietnickom drustvu. Ne mozes malo biti protiv ubijanja, a malo insistirati na onom sto je postignuto ubijanjem. Na primjer, predlozi kako bi trebao izgledati grb manjeg entiteta. Tu se vidi koliko ti je uistinu stalo do buducnosti, a koliko na ocuvanju onog sto je postignuto ubijanjem.
Kao prvo da znate da je ustavni sud donio odluku o neustavnosi grba jer ne predstavlja ostale narode a ne kao sto neki kazu da vrijedja.
Tako grb podijelimo na 3 trećine,u jedan dio sadašnji grb RS koji bi predstavljao Srbe au druga dva simbole Bošnjaka i Hrvata po vašem izboru, recimo sadašnje vaše grbove.I u svaki dio po jedan ljiljan. U tri boje crveni,plavi i zeleni.

Jeste zadovoljni.

Evo i rješenja himne koje ne vrijeđa lojalne građane Republike Srpske bez obzira na vjeru ili naciju. Modifikaciuja postojeće

Bože Pravde

Od propasti do sad nas,
Čuj i od sad naše glase
I od sad nam budi spas!

Moćnom rukom vodi, brani
Budućnosti Srpske brod,
Bože spasi, Bože hrani

Složi našu braću dragu,
Sloga biće poraz vragu,
A najjači Srpskoj grad!

Bože spasi, Bože hrani

Nek na Srpske vedro čelo
Blagoslovi Srpskoj selo,

Kad nastupe borbe dani,
K' pobedi joj vodi hod,
Bože spasi, Bože hrani

Republiku Srpsku brani
Viš'godišnje borbe plod,
Našu Srpsku Bože hrani,

Mislim da bi ovo bilo prihvatljivo za sve i svi bi se osećali kao pobjednici tj. svi bi opet nešto dobili.
Znam da su neki od vas alergični na riječ Srpska al shvatite da je ovo ipak himna Republike Srpske.

Ako vam ništa od ovog nije prihvatljivo onda stvarno na znam kako ćemo se mi išta dogovoriti.

Ja ne kontam ove političare.Ja kad vidim neki problem riješim ga za nekoliko minuta i to kompromisom a ovi naši političari uz tolike plate godinama ništa ne rade.
Problem sa nazivom Republike Srpske je u dijelu 'Srpska', zato sto se istovremeno moze koristiti i kao pridjev. Pa su stoga nazivi 'srpske sume', 'srpski gradovi' itd dvosmisleni. A problem je i u ovom 'Republika', jer ona to nije - jer BiH nije federalno uredjena. Trece, ako su narodi u njoj konstitutivni, ona se ne bi smjela nazivati samo po jednom narodu.
Mada, ni jedno ni drugo ni trece nije bitno koliko cinjenica da ovaj entitet nije zasnovan na demokratskim principima, niti u njemu postoji zelja da se ti principi sprovedu.
borisdj

Post by borisdj »

jeza u ledja wrote:
borisdj wrote: Ti jos ne znas da ste vec izgubili tuzbu a Srbiju ste mogli tuziti, ilegalnom tuzbom al nema veze.
.
Tuzba je legalna, fino je rekao vas premijer da je prihvata. Sud nije odbacio tuzbu vec je presudio u korist Srbije. Dakle tuzba nije ilegalna. Kao sto ti rece Jastreb, prihvatate samo one stvari koje vam odgovaraju i kad vam odgovaraju.
Tužba je bila oduvijek nelagalna i biće al pošto je sud rekao da se to njega ne tiče mi smo prihvatili presudu kakva god da je.
ex_yu

Post by ex_yu »

Tvrtko_I wrote:Srbi su na silu izvuceni iz maticne drzave.

Koje maticne drzave?? Jugoslavije? Jel to Jugolsavija maticna drzava Srba. Ili Srbije? Kada se prostor sa lijeve (zapadne) strane zvao Srbija? Godinu i ime vladara ako ti nije tesko.

Vi Muslimani niste zeleli da budete manjinskI narod u skracenoj Jugoslaviji, jer ste se bojali majorizacije.

Papane jedan NIKO osim Srba nije htio da bude dio "skracene" Jugoslavije. Cak je i Crnogorce Milosevic licno morao natjerati da povuku potpis o raspadu Jugoslavije.

rbi, kao demokratski narad prihvataju princip "jedan gradjanin -- jedan glas, ali samo u okviru entiteta. .

Aha. Jel to u ovom manjem entitetu koji ste na demokratski nacin ocistili od svih ostalih?

A sto se tice pogleda u proslost. Gledaj 1000 godina u nazad. I opet ti nece odgovarati.

Stoko cetnicka. (ne srpska da se razumijemo)
Maticna drzava.
Posle prvog svetskog rata, Srbi su zajedno sa Hrvatima i Slovencima osnovali Kraljevinu SHS. Pri tom su Srbi, kao saveznici sa najmocnijim drzavama na svetu, i sopstvenim uticajem medju njima, spasili pomenuta dva naroda od asimilacije u susedne zemlje, i to prihvatanjem ratnih neprijatelja u zajednicku drzavu!!! Stvarno smo bili glupi. Nismo se ni svetili pripadnicima Austrougarske vojske, koji su na perfektnom srpskom jeziku KLALI zene i decu i pocinili nebrojene zlocine u osvajackom ratu. Neki tvrde, da smo trebali prihvatiti granice koje su nam ponudili saveznici, i ostaviti svoju "bracu" Hrvate i Slovence njihovim halapljivim susedima. Bila bi to Srbija sa premocnom srpskom vecinom, solidnom teritorijom i sirokim izlaskom na more! E, dal bi onda bilo dezele i NDH? Ima tu vise teorija, ZASTO smo napravili Kr.SHS, ali verovatno je najvaznija zajednicko juznoslovensko poreklo. Neki kazu da je kralj Petar (odnosno sin Aleksandar) zaleo da ima sto vecu drzavu, ali on je zapravo hteo da spasi sto vise Juznih Slovena od nestajanja. Srbi su , kao sto je poznato, na velikom delu te teritorije (osim Slovenije) bili ili autohtona vecina ili velika manjina, pa se zbog toga moze reci da je Kraljevina SHS, a kasnije i SFRJ, njihova MATICNA drzava.
A ti Tvrdko, moram reci da si nekulturan, vredjas, i nisi uopste ni nalik onim finim Bosnjacima iz RS, verovatno si iz FBiH pa ti se oprasta.
Pozdrav svim dobronamernim ljudima.
borisdj

Post by borisdj »

komeba wrote:
borisdj wrote:Samo da zakljucim temu.
Nebino je ko zeli ili ne zeli ukidanje(nezavisnost) znate vec cega i da li smatra to potrebnim.
Takodje nije poenta ni kako je RS nastala.
Poenta je da Republika Srpska nikad nece biti ukinuta a razlozi su ranije navedeni.

Samo da spomenem da je istina da je RS danas relativno etnicki ociscena (20% nisu Srbi ali to nije blizu prijeratnom stanju) kao i Federacija koja je jos i vise narocito za Srbe ali i za Bosnjake i Hrvate po kantonima.
Isto tako oni koji su se do sad vratili ostace tu, a oni koji nisu nece se nikad ni vratiti (povratili su imovinu pa je prodali).
Ljudi su se ili snasli vani ili u drugom djelu BIH i ako se nisu vratili nakon 12 od kraja rata nece ni sad a ni ubuduce.

Ljudi mislite na ekonomiju a ne na 'lovacke' ratne price.
Poenta je care,upravo je to poenta.
I'm afraid not.
Jastreb35

Post by Jastreb35 »

borisdj wrote:
Jastreb35 wrote:

Reforma Ustava nije adresirala diskriminaciju, kompromis u reformi policije nije jos ostvaren, jer se jos nije (bar javno) odustalo od nadleznosti entiteta nad entitetskom policijom, a pretpostavljam da grb i himna koje ti predlazes nisu u suprotnosti s Ustavom (iako ljudskost i obraz ocigledno nisu parametar kojim se pomazes). Hoce li separatisticko vodjstvo prihvatiti tvoje prijedloge ostaje da se vidi....
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

ex_yu wrote:
Tvrtko_I wrote:Srbi su na silu izvuceni iz maticne drzave.

Koje maticne drzave?? Jugoslavije? Jel to Jugolsavija maticna drzava Srba. Ili Srbije? Kada se prostor sa lijeve (zapadne) strane zvao Srbija? Godinu i ime vladara ako ti nije tesko.

Vi Muslimani niste zeleli da budete manjinskI narod u skracenoj Jugoslaviji, jer ste se bojali majorizacije.

Papane jedan NIKO osim Srba nije htio da bude dio "skracene" Jugoslavije. Cak je i Crnogorce Milosevic licno morao natjerati da povuku potpis o raspadu Jugoslavije.

rbi, kao demokratski narad prihvataju princip "jedan gradjanin -- jedan glas, ali samo u okviru entiteta. .

Aha. Jel to u ovom manjem entitetu koji ste na demokratski nacin ocistili od svih ostalih?

A sto se tice pogleda u proslost. Gledaj 1000 godina u nazad. I opet ti nece odgovarati.

Stoko cetnicka. (ne srpska da se razumijemo)
Maticna drzava.
Posle prvog svetskog rata, Srbi su zajedno sa Hrvatima i Slovencima osnovali Kraljevinu SHS. Pri tom su Srbi, kao saveznici sa najmocnijim drzavama na svetu, i sopstvenim uticajem medju njima, spasili pomenuta dva naroda od asimilacije u susedne zemlje, i to prihvatanjem ratnih neprijatelja u zajednicku drzavu!!! Stvarno smo bili glupi. Nismo se ni svetili pripadnicima Austrougarske vojske, koji su na perfektnom srpskom jeziku KLALI zene i decu i pocinili nebrojene zlocine u osvajackom ratu. Neki tvrde, da smo trebali prihvatiti granice koje su nam ponudili saveznici, i ostaviti svoju "bracu" Hrvate i Slovence njihovim halapljivim susedima. Bila bi to Srbija sa premocnom srpskom vecinom, solidnom teritorijom i sirokim izlaskom na more! E, dal bi onda bilo dezele i NDH? Ima tu vise teorija, ZASTO smo napravili Kr.SHS, ali verovatno je najvaznija zajednicko juznoslovensko poreklo. Neki kazu da je kralj Petar (odnosno sin Aleksandar) zaleo da ima sto vecu drzavu, ali on je zapravo hteo da spasi sto vise Juznih Slovena od nestajanja. Srbi su , kao sto je poznato, na velikom delu te teritorije (osim Slovenije) bili ili autohtona vecina ili velika manjina, pa se zbog toga moze reci da je Kraljevina SHS, a kasnije i SFRJ, njihova MATICNA drzava.
A ti Tvrdko, moram reci da si nekulturan, vredjas, i nisi uopste ni nalik onim finim Bosnjacima iz RS, verovatno si iz FBiH pa ti se oprasta.
Pozdrav svim dobronamernim ljudima.
:shock:

Tebe treba banovati jer vrijedjas. Vrijedjas moju inteligenciju svojim glupostima. Ko o cemu, Srbi o kralju i otadzbini.
borisdj

Post by borisdj »

jeza u ledja wrote:
borisdj wrote:
Jastreb35 wrote: U svjetlu cinjenice da se politicki lider separatista i njihov vojni vodja uspjesno skrivaju od ruke zakona, tacno je da do zadovoljenja pravde nece doci. Medjutim, ako se vec masovne likvidacije i protjerivanja mora prihvatiti za tuznu realnost koju se ne moze potpuno sankcionisati zakonom, potrebno je insistirati na ukidanju rezultata te kampanje, odnosno na ukidanju jednonacionalnog karaktera administrativnih jedinica.

Jeste zadovoljni.

Bože Pravde

Od propasti do sad nas,
Čuj i od sad naše glase
I od sad nam budi spas!

Moćnom rukom vodi, brani
Budućnosti Srpske brod,
Bože spasi, Bože hrani

Složi našu braću dragu,
Sloga biće poraz vragu,
A najjači Srpskoj grad!

Bože spasi, Bože hrani

Nek na Srpske vedro čelo
Blagoslovi Srpskoj selo,

Kad nastupe borbe dani,
K' pobedi joj vodi hod,
Bože spasi, Bože hrani

Republiku Srpsku brani
Viš'godišnje borbe plod,
Našu Srpsku Bože hrani,

Problem sa nazivom Republike Srpske je u dijelu 'Srpska', zato sto se istovremeno moze koristiti i kao pridjev. Pa su stoga nazivi 'srpske sume', 'srpski gradovi' itd dvosmisleni. A problem je i u ovom 'Republika', jer ona to nije - jer BiH nije federalno uredjena. Trece, ako su narodi u njoj konstitutivni, ona se ne bi smjela nazivati samo po jednom narodu.
Mada, ni jedno ni drugo ni trece nije bitno koliko cinjenica da ovaj entitet nije zasnovan na demokratskim principima, niti u njemu postoji zelja da se ti principi sprovedu.
Jebi ga, sad vam smeta i naziv Republika Srpska.
Bojim se da se to ne može mijenjati.
danas

Post by danas »

dobar je memo :D :D :lol:
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

borisdj wrote:
jeza u ledja wrote:
.
Tužba je bila oduvijek nelagalna i biće al pošto je sud rekao da se to njega ne tiče mi smo prihvatili presudu kakva god da je.
Ne, sud je utvrdio da je tuzba legalna, da nije ne bi bilo ni presude.

'Vi' ste prihvatili presudu nakon sto je ona izrecena, samo mjesec dana prije toga 'vi' ste rekli da 'necete prihvatiti presudu kakva god da je'.
M.D.

Post by M.D. »

borisdj wrote:
M.D. wrote:borise, ne kaki. vrati ukradeno pa onda na ekonomiju. ne mozes ti ekonomisati sa necim sto si ukrao od mene. plus uhvatite ratne zlocince vec jednom.
Ja ništa nisam ukrao.
A što se tiče Haških bjegunaca mi ne znamo gdje su a koliko znamo nisu u RS pa kako da ih uhvatimo, zato ne pričaj gluposti.
Pošto ja Mladić navodno u Srbiji bilo bi bolje da ga izruče ako je stvarno tamo tj. ako znaju gdje je sad da bi mogli u EU.
A Rašu koliko čujem ne smiju ni uhvatiti pa nije do nas.
Pa koliko ste zlocinaca uhavtili do sada? Jednog? Sumnjam.

Odgovor: ni jednog za 12 godina.

Ukrao si ti i ta vlast koju uzdizes jer gradovi poput Srebrenice, Prijedora, Doboja, Visegrada, Foce, Zvornika su imali Bosnjacku vecinu, a posavina hrvatsku.
borisdj

Post by borisdj »

stochar wrote:ne volim ovakve rasprave, ali ovo s himnom mi je pravo smijeshno. ali, evo, recimo kad bih se slozhio sa borisdjom da u onoj himni nema nishta loshe i uvredljivo, i kada bismo se svi slozhili da to bude himna Republike Srpske, zashto onda, (pitanje upuceno nicki borisdj), himna BiH ne bi bila sljedeca:

Zemljo tisućljetna
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une

Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina

Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova

Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina

Haj' mi sad, molim te, uzimajuci u obzir logiku kojom si opravdao korektnost himne 'Boze pravde', daj barem dva razloga zbog kojih ovo ne bi mogla biti himna BiH?
Neću ti dati ni jedan razlog jer što se mene lično tiče ovo bi mogla biti himna BIH, nemam ništa protiv. Čak mi se sviđa.
Al ovi naši političari ne mogu naći rješenje za 2 minute jer bi di se onda morali pozabaviti ekonomijom a to im baš i ne ide od ruke.
freak_with_a_laptop

Post by freak_with_a_laptop »

... ko sto rece Vesovic: A sto se tice Milosevicevih i Karadzicevih Srba, jebe se, vala, meni, babo, i za podobne i za nepodobne! Glavno je da mi "nepodobni" Srbi vise ne ubacuju granate u dzezvu s kahvom. A glede svega ostaloga - eto ih tamo: mogu, po meni, svi redom da okrilate, sto bi i prilicilo nebeskom narodu.

Borise ... odleprsaj :D dok te Zoomke nije pomeo :D
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

freak_with_a_laptop wrote:... ko sto rece Vesovic: A sto se tice Milosevicevih i Karadzicevih Srba, jebe se, vala, meni, babo, i za podobne i za nepodobne! Glavno je da mi "nepodobni" Srbi vise ne ubacuju granate u dzezvu s kahvom. A glede svega ostaloga - eto ih tamo: mogu, po meni, svi redom da okrilate, sto bi i prilicilo nebeskom narodu.

Borise ... odleprsaj :D dok te Zoomke nije pomeo :D
:faraon1: :faraon1: :bih: (Republicka)

.
borisdj

Post by borisdj »

stochar wrote:pa borise, djelujesh mi kao pametno i razumno bice... nemoj ba dopushtati da te uvlache u nacionalizam i da ti prishivaju neshto shto nisi. znam ja da politicharima nije u redu da se pozabave ekonomijom jer ce onda na red dovi pitanje: 'gdje su rezultati?' a rezultata, nema!

znam ja nas, jebo ti nas!
Šta da se radi druže kad nas svi jebu i to u zdrav mozak!!!
Više mi dosta ovog sranja.
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

borisdj wrote:
stochar wrote:pa borise, djelujesh mi kao pametno i razumno bice... nemoj ba dopushtati da te uvlache u nacionalizam i da ti prishivaju neshto shto nisi. znam ja da politicharima nije u redu da se pozabave ekonomijom jer ce onda na red dovi pitanje: 'gdje su rezultati?' a rezultata, nema!

meni je jos 1992 bilo dosta sranja tebi tek sad....kakvo je vrijeme u BL??? :P
borisdj

Post by borisdj »

Salko sto je u vodu skako wrote:
borisdj wrote:

Ja 92 nisam bio ni svjestan da je sranje. Nemam baš toliko godina.
A vrijeme nikakvo, tmurno pa čas kiša čas snijeg.
Kakvo će biti vrijeme kad u proljeće pada snijeg.
To vjerovatno jer je januar bio sunčan.
Trebali bi mi ove klimatke promjene ozbiljno shvatiti.
Mislim na cijelo čovječanstvo.
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

borisdj wrote:
borisdj wrote: Šta da se radi druže kad nas svi jebu i to u zdrav mozak!!!
vrijeme je onda uzas...ma pusti klimatske promjene borise jednom se zivi..udri brigu na veselje... :lol:
borisdj

Post by borisdj »

borisdj wrote:
Salko sto je u vodu skako wrote: meni je jos 1992 bilo dosta sranja tebi tek sad....kakvo je vrijeme u BL??? :P
vrijeme je onda uzas...ma pusti klimatske promjene borise jednom se zivi..udri brigu na veselje... :lol:
Ma udaram ja po veselju.
Baš odoh u grad.
Ima jedna diskoteka novijeg datuma u gradu pa odošmo malo cugati.
Ajd zdravo.
Post Reply