K A R A Đ O R Đ E V O

Post Reply
mO k3

#226 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by mO k3 »

exliberal wrote:
Ženski Dr.Med wrote:Ko to kaze da radmanovic predtsavlja 95% Srba???
Koliko ja znam da on po zadnjim izborima predstavlja nekih 50 % srba...
Predstavlja RS gdje zivi 95% srba.....
nidze veze.....
exliberal

#227 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by exliberal »

Ženski Dr.Med wrote:
exliberal wrote:
Ženski Dr.Med wrote:Ko to kaze da radmanovic predtsavlja 95% Srba???
Koliko ja znam da on po zadnjim izborima predstavlja nekih 50 % srba...
Predstavlja RS gdje zivi 95% srba.....
nidze veze.....
de me onda prosvjetli te mi objasni koga predstavlja radmanovic....kog predstavlja mali princ....a koga komsic
kad to zavrsis onda mi objasni ko su onda probosanske snage na ovom sastanku....ako pogledamo sta kaze zavrzlama samo je to bio komsic
mO k3

#228 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by mO k3 »

za mene je radmanovic predstavnik 95% srba ,ali on ne predstavlja 95% srba u tome je poenta .
On je na zadnjim izborima dobijo 50 % glasova ;)

A to probosanske snage ne moram da ti objasnim jer nisam za tu temu zapeo...
exliberal

#229 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by exliberal »

Ženski Dr.Med wrote:za mene je radmanovic predstavnik 95% srba ,ali on ne predstavlja 95% srba u tome je poenta .

a sta je sa ostalima....
mO k3

#230 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by mO k3 »

exliberal wrote:
Ženski Dr.Med wrote:za mene je radmanovic predstavnik 95% srba ,ali on ne predstavlja 95% srba u tome je poenta .

a sta je sa ostalima....
a kojim to ostalima??
zavrzlama

#231 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by zavrzlama »

exliberal wrote:
zavrzlama wrote:
bosnovizija wrote: E moj "zavrzlama", izbaci, odmah, Nebojšu Radmanovića iz probosanskih snaga! :oops:
ni na njega ni na juniora nisam mislio..nego na Komsica....valjda znas moje stavove..
Jebiga izbaci juniora koji predstavlja jedan dobar dio bosnjacke populacije, izbaci Radmanovica izbacio si 95% srba.....hrvati u ogromnoj vecini nezele i neprihvataju da im je Komsic predstavnik....koga onda on predstavlja?....."probosanske snage" ili SDP ? :-) ....ja bih rekao SDP
Komsic je dobio 2x vise glasova bosnjaka od bakira....ne zato da se sukne hrvatima ,nego sto vecina bosnjaka bi sutra da dodik pokusa da nastavi gdje je radovan stao,volilo da Komsic ih predvodi u oslobadjajnju BIH nego junior....kuzis..

bosnjaci glasaju za juniora jer neko mora biti od bosnjaka izabran,jer dejton tako nalaze..sutra da se glasa samo za jednog predsjednika BIH,Komsic bi potukao svakog bosnjaka za 5x od strane tih istih bosnjaka kao naroda..zadovoljan.. :wink:
exliberal

#232 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by exliberal »

zavrzlama wrote: Komsic je dobio 2x vise glasova bosnjaka od bakira....ne zato da se sukne hrvatima ,nego sto vecina bosnjaka bi sutra da dodik pokusa da nastavi gdje je radovan stao,volilo da Komsic ih predvodi u oslobadjajnju BIH nego junior....kuzis..

bosnjaci glasaju za juniora jer neko mora biti od bosnjaka izabran,jer dejton tako nalaze..sutra da se glasa samo za jednog predsjednika BIH,Komsic bi potukao svakog bosnjaka za 5x od strane tih istih bosnjaka kao naroda..zadovoljan.. :wink:
De ba zavrzlama koga zajebavas vise...kakvo oslobadjanje i k..c....rat je na balkanu proslo vrijeme
Ja sam samo pitao ako Radmanovic predstavlja srbe, Izetbegovic bosnjake....koga predstavlja Komsic....i odgovorio si mi u ovom postu..bosnjake.....i to ne sve jer je veliki dio bosnjaka glasao za Izetbegovica i Radoncica....
Ali da se vratimo na sastanak.....nek su se sastali i razgovarali...mnogo bolje je da se ovako sastaju nego da se prepucavaju preko novina....ko Josipovic i Lagumdjija sad.
zavrzlama

#233 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by zavrzlama »

exliberal wrote:
zavrzlama wrote: Komsic je dobio 2x vise glasova bosnjaka od bakira....ne zato da se sukne hrvatima ,nego sto vecina bosnjaka bi sutra da dodik pokusa da nastavi gdje je radovan stao,volilo da Komsic ih predvodi u oslobadjajnju BIH nego junior....kuzis..

De ba zavrzlama koga zajebavas vise...kakvo oslobadjanje i k..c....rat je na balkanu proslo vrijeme
Ja sam samo pitao ako Radmanovic predstavlja srbe, Izetbegovic bosnjake....koga predstavlja Komsic....i odgovorio si mi u ovom postu..bosnjake.....i to ne sve jer je veliki dio bosnjaka glasao za Izetbegovica i Radoncica....
Ali da se vratimo na sastanak.....nek su se sastali i razgovarali...mnogo bolje je da se ovako sastaju nego da se prepucavaju preko novina....ko Josipovic i Lagumdjija sad.
brojke govore...Komsic dobio 2x vise glasova bosnjaka nego bakir....to je argument ne oboriv..a ti na taj argument"zavrzlama nemoj zajebavat"...

drugo..radmanovic ne predstacvlja srbe....on prestavlja srbijan sku politiku i on je beogradski potrcko kao i sef mu dodik...

trece..rs i normalna BIH ne idu zajedno to zna svako...pitanje je da li ce se srbi privoliti mirnim putem da se odreknu rs-a kao eskluziviteta samo srba i pravoslavlja kao zastitnog znaka i prihvate BIH,ILI ce izabrati nastavak radovanove i miloseviceve politike i izazvati rat i doziviti sudbinu srba iz hrvatske ...nema treceg....

cetvrto...sastanak u karadjordjevu je simbiolicno ukazivanje" da je zrtva (BIH) prezivjela karadjordjevo 1991,hrvati odustali od podjele BIH,tadic(srbija) preko gutanja krastave zabe, deklerativno i javno moraju podrzavat cjelovitost BIH (priznati vojni,moralni i strateski poraz i novi element "Tursku" kao BIH saveznika kao pandan dodikovom savezniku srbiji"

the end.
hercegovac_pravi

#234 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by hercegovac_pravi »

exliberal wrote:

I boga ti dragog evo ih opet....
Radmanović ne predstavlja Srbe, "junior" ne predstavlja bošnjake........Ustav u ruke.
Sva trojica predstavljaju državu BiH. Zašto je ovo toliko teško shvatiti :-)
exliberal

#235 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by exliberal »

zavrzlama wrote: brojke govore...Komsic dobio 2x vise glasova bosnjaka nego bakir....to je argument ne oboriv..a ti na taj argument"zavrzlama nemoj zajebavat"...
komentar zavrzlama nemoj zajebavat se odnosio na "oslobadjanje", tema biranja Komsica od strane bosnjaka je prezvakana dosad mali milion puta pa se necu vracat na to

drugo..radmanovic ne predstacvlja srbe....on prestavlja srbijan sku politiku i on je beogradski potrcko kao i sef mu dodik...
Radmanovic je izabran ispred RS od gradjana koji su isto ko i ti gradjani BiH a ne gradjana Srbije....znaci on predstavlja politiku tih gradjana

trece..rs i normalna BIH ne idu zajedno to zna svako...pitanje je da li ce se srbi privoliti mirnim putem da se odreknu rs-a kao eskluziviteta samo srba i pravoslavlja kao zastitnog znaka i prihvate BIH,ILI ce izabrati nastavak radovanove i miloseviceve politike i izazvati rat i doziviti sudbinu srba iz hrvatske ...nema treceg....
ajde komentar da se srbi odreknu RS mogu i svarit ali komentar da se moraju odrec i pravoslavlja....mislim ko si ti ili bilo ko drugi da odredjuje nekom koju ce vjeru ili crkvu da slijedi.....sa druge strane prijetnje protjerivanju iz drzave su isto antidejtonske ko i pozivi na referendum .....ja sad da kazem da sve bosnjake koji neprihvataju srpsko/hrvatsku koaliciju i njhove odluke treba protjerat bio bih proglasen zlocincem i nogiran sa foruma

cetvrto...sastanak u karadjordjevu je simbiolicno ukazivanje" da je zrtva (BIH) prezivjela karadjordjevo 1991,hrvati odustali od podjele BIH,tadic(srbija) preko gutanja krastave zabe, deklerativno i javno moraju podrzavat cjelovitost BIH (priznati vojni,moralni i strateski poraz i novi element "Tursku" kao BIH saveznika kao pandan dodikovom savezniku srbiji"

sta se raspravljalo u karadjordjevu 91 neznam nisam vidio dokumente o sastanku ...sto se tice dali su hrvati odustali od podjele i prihvatili bosnu vidimo svakodnevno od naziva ( hrvatske poste, sume ,elektroprivreda.....vazduh :) ) do prijateljskih doceka navijaca po zapadnoj hercegovini i omalovazavanja Komsica i onih koji "saradjuju sa bosnjacima"....deklarativno priznanje ....bila je i bivsa Jugoslavija priznata ko jedna drzava ...sto se tice Turske...pazite da vam se to saveznistvo neodbije od glavu jer Turska vidi mnogo jaceg i boljeg saveznika u Srbij nego u bosnjacima

the end.
mO k3

#236 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by mO k3 »

exliberal wrote:
zavrzlama wrote: brojke govore...Komsic dobio 2x vise glasova bosnjaka nego bakir....to je argument ne oboriv..a ti na taj argument"zavrzlama nemoj zajebavat"...
komentar zavrzlama nemoj zajebavat se odnosio na "oslobadjanje", tema biranja Komsica od strane bosnjaka je prezvakana dosad mali milion puta pa se necu vracat na to

Radmanovic je izabran ispred RS od gradjana koji su isto ko i ti gradjani BiH a ne gradjana Srbije....znaci on predstavlja politiku tih gradjana

ajde komentar da se srbi odreknu RS mogu i svarit ali komentar da se moraju odrec i pravoslavlja....mislim ko si ti ili bilo ko drugi da odredjuje nekom koju ce vjeru ili crkvu da slijedi.....sa druge strane prijetnje protjerivanju iz drzave su isto antidejtonske ko i pozivi na referendum .....ja sad da kazem da sve bosnjake koji neprihvataju srpsko/hrvatsku koaliciju i njhove odluke treba protjerat bio bih proglasen zlocincem i nogiran sa foruma

sta se raspravljalo u karadjordjevu 91 neznam nisam vidio dokumente o sastanku ...sto se tice dali su hrvati odustali od podjele i prihvatili bosnu vidimo svakodnevno od naziva ( hrvatske poste, sume ,elektroprivreda.....vazduh :) ) do prijateljskih doceka navijaca po zapadnoj hercegovini i omalovazavanja Komsica i onih koji "saradjuju sa bosnjacima"....deklarativno priznanje ....bila je i bivsa Jugoslavija priznata ko jedna drzava ...sto se tice Turske...pazite da vam se to saveznistvo neodbije od glavu jer Turska vidi mnogo jaceg i boljeg saveznika u Srbij nego u bosnjacima

the end.
jeli ti ne razumijes sta ti pisemo ili se pravis budala???
imam osjecaj da samo zelis da isporovociras
exliberal

#237 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by exliberal »

vanila....greska nije vanila nego doktorice
Pocinje mi ici na zivce ovo omalovazavanje svakoga i svacega....nevaljaju srbi, nevaljaju hrvati,nevalja Tadic, nevalja Josipovic,nevalja Radmanovic, nevalja Izetbegovic, nevalja Dodok, nevalja Tihic, nevalja EU, nevalja Amerika, nevalja....ama bas niko osim "nas par patriota i Komsica".....de ba odrastite vise....dobro je Filipovic rekao jednom....Sarajevo ce da sjedi i da s ruga svakom i svacemu.....a ono ce se davit u svom svopstvenom dimu .....
Last edited by exliberal on 29/04/2011 20:06, edited 1 time in total.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#238 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by pici »

nije tHoČno....prdCenik je jedini vitez treĆeg reda :thumbup: s referendumom do kraja..... :thumbup:
Otto von Bismarck

#239 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by Otto von Bismarck »

Jedino Komšić valja, a čovjek ne zna osnovne diplomatske norme.
muha_sa

#240 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by muha_sa »

Otto von Bismarck wrote:Jedino Komšić valja, a čovjek ne zna osnovne diplomatske norme.
registrovo se samo to na napises il ima jos :?:
mO k3

#241 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by mO k3 »

muha_sa wrote:
Otto von Bismarck wrote:Jedino Komšić valja, a čovjek ne zna osnovne diplomatske norme.
:thumbup: sta je ovo bre najezda.. :shock:
hercegovac_pravi

#242 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by hercegovac_pravi »

Ženski Dr.Med wrote:
muha_sa wrote:
:thumbup: sta je ovo bre najezda.. :shock:
Ma došli da nas ubjede u neminovnosti "mirnog razdruženja" i blagostanja koje takav čin donosi......Nekad su to radili sa JHA i Miloševićem i Tuđmanom...sad im je ostalo nekoliko portalskih foruma da nas ubjeđuju..napredak nemjerljiv
kamen spoticanja

#243 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by kamen spoticanja »

kamen spoticanja wrote:turci zavrsise posao...a sve uz pricu o europskoj buducnosti :wink:
a kad nikolic zavrsi tadica na sljedecim izborima,mile dodik nece moci ni na dedinje...
sad me zanima kako ce na ovo reagovati bildt i lajcak i europska hostaplerija :)
ocekujem ih ovih dana jal u sarajevu jal u banjaluci
da nam kazu da su nam ukinuli vize i da slobodno mozemo u europu :D
sta uradi seherzada majko moja :)
kako je ova diplomatija postala lahko citljiva
Bosnolog

#244 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by Bosnolog »

Bosnohercegovac wrote:Prvo pročitati Memorandum broj 1, pa će onda neke stvari a i ovaj novi biti još jasniji.

Svasta je moguce u buducnosti pa i Historija da se ponovi, zagovarnici SANU projekta i realizaciji ideje iz Karadordeva 1991 o podjeli i nestanku Bosne su sanjali Srboslaviju do Kosmosa ali se bojim da im se ne povrati upravo ono sto su im Tarabici prorekli,to jest ono sto je njihovo bilo u originalu iz vremena kada im se drzava zvala Servia ili nama poznatija kao Beogradski pasaluk, u kojem su zivjeli Servi a kakva je bila do prije 100 godina,
http://www.probertencyclopaedia.com/pho ... 201911.htm

Potom postadose nesto drugo programom Nacertanija i Berlinskim Kongresom dobise Sandzak te se prosirise balkanskim ratovima(otese Kosovo)
Potom nakon WWI koji su zapoceli sarajevskim atentatom otese (dobise Vojvodinu)

Dobrica Cosic je samo nastavio sa tradicijonalnim lazima i mitovima te velikosrpskom ideologijom krvi i teritorija nastavili da sire velikosrpski projekat koji traje od programa Nacertanija a MEMORANDUMi SANU-1 i SANU-2 su samo segmenti velikoservskog serijala,.....

Medutim zapitaj se sto se krije servska istina,kao i mnoge druge historijske istine i cinjenice...... ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=F8_Usmqsp-k
zavrzlama

#245 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by zavrzlama »

exliberal wrote:
sta ima lose osloboditi drzavu od drzavnih neprijatelja..dodika i ekipe..drugo..radmanovic ne predstacvlja srbe....on prestavlja srbijan sku politiku i on je beogradski potrcko kao i sef mu dodik...
radmanovic je vec sto puta dokazao da prdstavlja politiku srbije,a ne BIH i BIH srba..trece..rs i normalna BIH ne idu zajedno to zna svako...pitanje je da li ce se srbi privoliti mirnim putem da se odreknu rs-a kao eskluziviteta samo srba i pravoslavlja kao zastitnog znaka i prihvate BIH,ILI ce izabrati nastavak radovanove i miloseviceve politike i izazvati rat i doziviti sudbinu srba iz hrvatske ...nema treceg....
odricanje srba od pravoslavlja se odnosilo na institucijalno nametanje pravoslavnih slava za praznike institucija u kojim sjede i nesrbi....malo licemjerno od tebe kao ne shvatanje poente sta pisem :wink: cetvrto...sastanak u karadjordjevu je simbiolicno ukazivanje" da je zrtva (BIH) prezivjela karadjordjevo 1991,hrvati odustali od podjele BIH,tadic(srbija) preko gutanja krastave zabe, deklerativno i javno moraju podrzavat cjelovitost BIH (priznati vojni,moralni i strateski poraz i novi element "Tursku" kao BIH saveznika kao pandan dodikovom savezniku srbiji"

neka turske nije na odmet... :wink: ..the end.
Post Reply