K A R A Đ O R Đ E V O

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#101 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by Chmoljo »

:lol: :lol: :lol:
muha_sa

#102 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by muha_sa »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hareeeeeeeeeeee---ako bruh od smjeha dobije nosit ces me na savjesti :lol: :lol: :lol: :lol:
popajic

#103 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by popajic »

prljavi Hare wrote:

Bakirove uspomene iz ratne jedinice!!!!
Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Ih i ti vala...me'scini da se princ izvinuo i za opuhani sef...ili nije ? Ne mogu vise da upratim njegova merhametli izvinjenja :D
A pasce i jos koje u Crnomdjordjevu. Garant ! 8)
dijaliza

#104 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by dijaliza »

Završen sastanak Tadića, Gula i predstavnika BiH

U Karađorđevu je upravo završen trilateralni sastanak predsednika Srbije i Turske, Borisa Tadića i Abdulaha Gula, i tročlanog Predsedništva BiH - Nebojše Radnmanovića, Željka Komšića i Bakira Izetbegovića. Predstavnici tri zemlje u ovom trenutku drže pres konferenciju, a nakon toga će prošeteti Karađorđevim i ručati.

Tadić i predstavnici BiH doleteli su u dva zasebna helikoptera u Karađorđevo, a oko sat vremena nakon njih automoblilom iz Beograda stigao je i Gul u pratnji ambasadora Turske u Srbiji i vojnog atašea.

Bosanski predstavnici su doleteli helikopterom MI-8 ruske proizvodnje, a Tadić američkim helikopterom DELA.

Pre trilaterale održan je bilaterlani sastanak Tadića sa tročlanim Predsedništvom Bosne i Hercegovine.

Riba na meniju

Glavno jelo:

- Marinirani file losos na povrću
- Krem od cvekle
- Palenta sa pečurkama
- Dresing od grožđa
- Popieti od smuđa na grilovanom povrću
- Ajzberg salata
- Čeri paradajz

Dezert:
- Sveže jagode

Vina:
- Belo vinio šardone, berba 2010, Vinarija Kovačević
- Crno vino aurelijus, berba 2009, Vinarija Kovačević
[/i

]Na trilaterlanom sastanku koji je u toku , kako su prethodno izjavili Komšić i Izetbegović, biće otvorena mnoga nezgodna pitanja.
Prethodno je iz kabineta Borisa Tadića najavljeno da će se razgovarati o saradnji tri zemlje i potencijalima za razvoj ekonomske saradnje.
Oko 17.00 sati planiran je i bilaterlani sastanak predstavnika Predsedništva BiH i prvog čoveka Turske Abdulaha Gula.
U Karađorđevu se okupilo više od 100 novinara i snimatelja. Interesovanje je veliko, brojni su novinari stranih medija i aganecija, kao i predstavnika sedme sile iz BiH.

Rusija podržava trilaterlau

Ruski ambasador u BiH Aleksandar Bocan-Harčenko pozdravio je današnji sastanak predsednika Srbije, Turske i članova Predsedništva BiH u Karađorđevu, navodeći da takvi sastanci doprinose razvoju bilateralnih odnosa i razvoju saradnje na celom Balkanu i u regionu.

"Mi podržavamo taj pravac saradnje između BiH i Srbije i nastavak saradnje i dijaloga na najvišem nivou. Ovakvi razgovori i dijalozi doprinose dobrom razvoju bilateralnih odnosa i razvoju saradnje na čitavom Balkanu i regionu", kazao je Bocan-Harčenko.
H4v4t4R

#105 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by H4v4t4R »

MuaDib wrote:Koliko god neko mislio drugačije, sutrašnji sastanak u Karađorđevu je sahrana, dogovora od prije 20 godina.
U Karađorđevo dolazi državna delegacija Bosne i Hercegovine kao suverene i nezavisne države.

Mada mjesto sastanka evocira na strašne dogovore iz prošlosti, to ne mora u startu značiti štetu po Bosnu i Hercegovinu.
A što neki to koriste da se samozadovoljavaju nacionalističkim orgijanjem ili za jeftine političke poene neću komentarisati.
u portpunsti slažem. o tom simbiličkom sahranjivanju sastanka u karađorđevu je, kako sam ja shvatio, mislio i Tihić i u svojim izjavama. i tu su 100% u pravu.
H4v4t4R

#106 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by H4v4t4R »

prljavi Hare wrote:
Chmoljo wrote:
exliberal wrote: Ajmo biti realni moze Komsic postavljat pitanja ali ajde realno pogledajmo kakav je njegov uticaj van sarajevske kotline..... :run:
onoliko koliko i ostalih predsjednika. sve u skladu sa njihovim ovlastima. ali, ne daj Bože belaja, sigurno bih iza leđa više volio imati Komšića, nego recimo, Izetbegovića.
Moj Chmoljo,da imas Baketa za ledjima.........to znaci jos cetiri do osam posluzilaca koji ga nose u sefu(kao
sto znamo najvece se dragocjenosti cuvaju u sefovima pa tako i u Bosnjaka),ako je imalo na babu a ovako
laicki gledano.....dobro je na babu!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I ne znam kakvo je uopste poredjenje koga bi covjek u slucaju belaja volio imati iza ledja? :shock:
Zlatnog Ljiljana zasluzenog u poderanim patikama ili svojinu centralne banke(a u njoj Bake zakljucan)? :lol: :lol: :lol:

Image
stvarno imas krajnje zlonamjeran komentar. zna se ko je šta radio u ratu, i zna se šta su čije zasluge. :(
Baracka

#107 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by Baracka »

Bosnolog wrote:
Tihić: Dobro je da Predsjedništvo BiH ide u Karađorđevo

Srna - 25.04.2011 14:33

SARAJEVO - Predsjednik SDA Sulejman Tihić rekao je danas u Sarajevu da je dobro da Predsjedništvo BiH, nakon četiri godine izostanka bilo kakve zvanične saradnje, ide u Karađorđevo i razgovara sa predsjednicima Srbije Borisom Tadićem i Turske Abdulahom Gulom.

"Mjesto održavanja susreta nije baš sretno odabrano jer nas to asocira na prošla vremena, na dogovor iz Karađorđeva. Nažalost, asocira i na današnja vremena, jer su u BiH još jake politike koje slijede dogovor iz Karađorđeva", izjavio je Tihić novinarima.

On je rekao da mu je drago što "u Hrvatskoj te politike više nisu na sceni", navodeći da "jednim dijelom u Srbiji, nažalost, još uvijek takve politike postoje".

Odgovarajući na pitanje šta očekuje u vezi sa formiranjem vlasti u BiH, Tihić je rekao da su "poslali predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku i strankama iz RS poziv i na njima je da oni odluče da li žele i sa kime praviti vlast".

Tihić je naglasio da su "to pitanje postavili alternativno - da li da se ide u formiranje vlasti na nivou BiH sa parlamentarnim većinama u RS i FBiH ili kada je riječ o FBiH, sa strankama platforme i dva HDZ-a".

Predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija rekao je da nije nikoga kontaktirao u posljednje vrijeme u vezi sa formiranjem vlasti na nivou BiH.

"Čekam da prođu praznici", rekao je on.

Članovi Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović, Bakir Izetbegović i Željko Komšić učestvovaće sutra na trilateralnom sastanku šefova država BiH, Srbije i Turske u Karađorđevu.
Suljo nije svijestan da li je posao ili dosao,to se vidi iz kontraveznih izjava oko odlaska u Karadordevo.....Taj mega vizionar je na celu SDA (Stranke Dugorocne Agonije) vec treci cetverogodisnji mandat a koja dvije decenija nije makla dalje od bavljenja same sebom,.....Izjave ove dvojice vizionara najbolje odslikavaju sav jad strnake koju vode,.....
Izetbegović: Srbi, Hrvati i Bošnjaci su oslonjeni jedni na druge

Fena - 25.04.2011 15:16

SARAJEVO- Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović trilateralni sastanak predsjednika Turske, Srbije i BiH koji će biti održan 26. aprila u Karađorđevu vidi kao nastavak razgovora započetih u aprilu 2010. u Istanbulu.

Izetbegović je istakao da je ovo još jedna prilika da se razgovara o oporavku odnosa u regionu i o tome kako krenuti prema evropskim integracijama.

"Potrebno nam je bolje međusobno razumijevanje. Srbi, Bošnjaci i Hrvati oslonjeni su jedni na druge i najpreči su jedni drugima", izjavio je u Izetbegović u Sarajevu.

Loše asocijacije koje izaziva Karađorđevo Izetbegović razumije, ali ističe da je, za njega lično, odlazak tamo određena satisfakcija.

"Onih koji su planirali podjelu BiH u Karađorđevu više nema, kao ni njihovog projekta koji je zastario. BiH je ostala, ostali smo mi i idemo pričati o boljem životu", rekao je Izetbegović.
Iz ovakvih biser izjava se moze zakljuciti da je njegov koeficijent intelegencije jednak ili manji od broja cipela na nogama ,......Mislio sam da je Tihic dno dana ali je ovaj babin izgleda ispod tog dna,.......

Nema veceg jada od ovog nemoralnog,podanickog uhljupa koji ovakve nemoralne izjave daje i cini odlaskom u Karadordevo podcjenjivajuci i gazeci po zrtvama koje pobise bolesni fasisti nakon sto o tome medusobno dogovorise na mjestu gdje ide posjetiti nakon dvije decenije uz kako kaze odredenu(posebnu)satisfakciju,......Dok ta ista Srbija krije najveceg krvnika Mladica i masu slicnih bolesnika,na celu sa SANU ucenikom Tadicem,hapsi heroje popud Jurisica ili ih proganja po Svijetu poput Ganica i Divjaka.....

Samo da hoce zauvijek ostati tamo u toj istoj Srbiji ili da srecom nisu nikada doselili u Bosnu kamo srece,......Abdic je bio otvoreni neprijetelj BiH a ovaj nesretnik izgleda nije ni svjestan da ga je prevazisao u miru,....
Jesi ti nakav olog i to dodao sebi prefix Bosno...jadno... nidje veze sta pricas :(
Baracka

#108 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by Baracka »

muha_sa wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hareeeeeeeeeeee---ako bruh od smjeha dobije nosit ces me na savjesti :lol: :lol: :lol: :lol:
Grohotom se smijem...nidje veze sa temom ni sa Bakirom, A ni sa Karadjordjevom ..... nalet vas bilo idite cackajte noseve, tek malo da se zabavite :| :run:
popajic

#109 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by popajic »

H4v4t4R wrote:
prljavi Hare wrote: ....
Image
stvarno imas krajnje zlonamjeran komentar. zna se ko je šta radio u ratu, i zna se šta su čije zasluge. :(
Pa, posto se zna sta je ko radio u ratu komentar mu upravo nije zlonamjeran ! Jos je i preblag ! 8)
Bosnolog

#110 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by Bosnolog »

Baracka wrote: Jesi ti nakav olog i to dodao sebi prefix Bosno...jadno... nidje veze sta pricas :(
Rodi SDA svoje intersdzijsko poslusne klimoglave minder pionire,.... :mrgreen:

Drzi se ti teme o autima tu si mnogo jaci,ocito ti je politika plitka strana bas kao babinom princu koji je zalutao u nju a kojoj nikada nece dorasti,....... :-D
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#111 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by prljavi Hare »

popajic wrote:
H4v4t4R wrote:
prljavi Hare wrote: ....
Image
Pa, posto se zna sta je ko radio u ratu komentar mu upravo nije zlonamjeran ! Jos je i preblag ! 8)

Popajic druze,ne sekiraj se,vidis da ni ja ne odgovaram na provokacije.Nije Bakir tu bio sam,rijec je bila
o pristapskoj diverzantsko-udarno-probojnoj SPECIJALNOJ JEDINICI "TREZOR",pa se naslo tu jos prozvanih
pripadnika iste.Nicim izazvanih! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EKI,BAKIR IMO' ZASLUGE!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A KLEMPO NA TROCJEVCU!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
prljavi Hare

#112 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by prljavi Hare »

Baracka wrote:
muha_sa wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Grohotom se smijem...nidje veze sa temom ni sa Bakirom, A ni sa Karadjordjevom ..... nalet vas bilo idite cackajte noseve, tek malo da se zabavite :| :run:

Moj prijatelju,svako cacka ono sto voli,ti auspuh a ja svoju cijev!!!Da nije bilo moje i drugih cijevi ti sad ne bih
cacko' nista.Isto vazi i za drugog covjeka kome si se obratio!RESPECT MUHA!!! :thumbup:
Nego cujem izaso' neki novi BMW pa poleti na temu,kazu da je mrak! :D
H4v4t4R

#113 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by H4v4t4R »

prljavi Hare wrote: Moj prijatelju,svako cacka ono sto voli,ti auspuh a ja svoju cijev!!!Da nije bilo moje i drugih cijevi ti sad ne bih
cacko' nista.
vidiš, da rezimiramo, da bi imao šta da ispaljuješ iz cijevi neko je morao da sjedi u logistici, a to je kako znamo "uredski posao" :D
prema tome svako ko je BIO ovdje imaneke svoje zasluge, zar ne? :lol:
prljavi Hare

#114 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by prljavi Hare »

H4v4t4R wrote:
prljavi Hare wrote: Moj prijatelju,svako cacka ono sto voli,ti auspuh a ja svoju cijev!!!Da nije bilo moje i drugih cijevi ti sad ne bih
cacko' nista.
vidiš, da rezimiramo, da bi imao šta da ispaljuješ iz cijevi neko je morao da sjedi u logistici, a to je kako znamo "uredski posao" :D
Moze se i tako gledati na stvari!Ti ne zamjeri sto ja o tome imam neko svoje misljenje! 8-)
mO k3

#115 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by mO k3 »

dijaliza wrote:Završen sastanak Tadića, Gula i predstavnika BiH

U Karađorđevu je upravo završen trilateralni sastanak predsednika Srbije i Turske, Borisa Tadića i Abdulaha Gula, i tročlanog Predsedništva BiH - Nebojše Radnmanovića, Željka Komšića i Bakira Izetbegovića. Predstavnici tri zemlje u ovom trenutku drže pres konferenciju, a nakon toga će prošeteti Karađorđevim i ručati.

Tadić i predstavnici BiH doleteli su u dva zasebna helikoptera u Karađorđevo, a oko sat vremena nakon njih automoblilom iz Beograda stigao je i Gul u pratnji ambasadora Turske u Srbiji i vojnog atašea.

Bosanski predstavnici su doleteli helikopterom MI-8 ruske proizvodnje, a Tadić američkim helikopterom DELA.

Pre trilaterale održan je bilaterlani sastanak Tadića sa tročlanim Predsedništvom Bosne i Hercegovine.

Riba na meniju

Glavno jelo:

- Marinirani file losos na povrću
- Krem od cvekle
- Palenta sa pečurkama
- Dresing od grožđa
- Popieti od smuđa na grilovanom povrću
- Ajzberg salata
- Čeri paradajz

Dezert:
- Sveže jagode

Vina:
- Belo vinio šardone, berba 2010, Vinarija Kovačević
- Crno vino aurelijus, berba 2009, Vinarija Kovačević
[/i

]Na trilaterlanom sastanku koji je u toku , kako su prethodno izjavili Komšić i Izetbegović, biće otvorena mnoga nezgodna pitanja.
Prethodno je iz kabineta Borisa Tadića najavljeno da će se razgovarati o saradnji tri zemlje i potencijalima za razvoj ekonomske saradnje.
Oko 17.00 sati planiran je i bilaterlani sastanak predstavnika Predsedništva BiH i prvog čoveka Turske Abdulaha Gula.
U Karađorđevu se okupilo više od 100 novinara i snimatelja. Interesovanje je veliko, brojni su novinari stranih medija i aganecija, kao i predstavnika sedme sile iz BiH.

Rusija podržava trilaterlau

Ruski ambasador u BiH Aleksandar Bocan-Harčenko pozdravio je današnji sastanak predsednika Srbije, Turske i članova Predsedništva BiH u Karađorđevu, navodeći da takvi sastanci doprinose razvoju bilateralnih odnosa i razvoju saradnje na celom Balkanu i u regionu.

"Mi podržavamo taj pravac saradnje između BiH i Srbije i nastavak saradnje i dijaloga na najvišem nivou. Ovakvi razgovori i dijalozi doprinose dobrom razvoju bilateralnih odnosa i razvoju saradnje na čitavom Balkanu i regionu", kazao je Bocan-Harčenko.

hmm..??? dze u ovome menu srpska salata?? sta bi kalabic na ovo reko??? sramotaaaaaaa
H4v4t4R

#116 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by H4v4t4R »

prljavi Hare wrote:Moze se i tako gledati na stvari!Ti ne zamjeri sto ja o tome imam neko svoje misljenje! 8-)
:thumbup: respect!

nadam se isto tako da ćemo se složiti i da se određeni pojedinici ne mogu neargumentovano blatiti :mrgreen:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#117 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by Chmoljo »

H4v4t4R wrote:
cacko' nista.
ruke koje brane i ruke koje hrane, jel?

pa ko ucmeka Hakiju? ko odstrani Berka Zečevića? logističari sve :oops: i bogami, logističari izađoše plaho bogati iz rata... pitam se, odakle... :oops: :oops: :oops: naslijedili?
popajic

#118 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by popajic »

Chmoljo wrote:
H4v4t4R wrote:
cacko' nista.
ruke koje brane i ruke koje hrane, jel?

pa ko ucmeka Hakiju? ko odstrani Berka Zečevića? logističari sve :oops: i bogami, logističari izađoše plaho bogati iz rata... pitam se, odakle... :oops: :oops: :oops: naslijedili?
Majorizirali nam sve fondove i donacije...ono, bas logisticki :roll:
mO k3

#119 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by mO k3 »

sve u svemu upravo gledam Hayat... syebashe dodika... :thumbup:
palermo

#120 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by palermo »

Jesam ja temu promašio ?? Jel se ovdje priča o sastanku u Karađorđevu ili o nečem drugom ??
mO k3

#121 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by mO k3 »

palermo wrote:Jesam ja temu promašio ?? Jel se ovdje priča o sastanku u Karađorđevu ili o nečem drugom ??
a niijesi.... dobro dosao... :)
Sa_u_srcu

#122 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by Sa_u_srcu »

Dodo pa ni Tadic te nije podrzao za referendum...djaba sve moj Dodo izgleda da tebi ne gine...Sud BIH...al u pravom smislu... :lol:
nellington

#123 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by nellington »

Offtopic:

Image

Ontopic: petorica koja šetaju Karađorđevom me podsjetiše na onu šestoricu devedesete...
prljavi Hare

#124 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by prljavi Hare »

nellington wrote:Offtopic:

Image

Ontopic: petorica koja šetaju Karađorđevom me podsjetiše na onu šestoricu devedesete...
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Sjajna ironija,mora se priznati!!! :thumbup:
Ali znas ono staro pitanje:"Ko im je bila ta Njojza u logistici?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S.Sala mala!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
hercegovac_pravi

#125 Re: K A R A Đ O R Đ E V O

Post by hercegovac_pravi »

rezultat.......ŠTRC MILOJKA.....idemo dalje...preCedniče uživaj u čarima Daytona :dance:
Post Reply