Ne vjerujem, ali neka ih od 40 hiljada, koliko stranica broji članova, 20 bude spremno je već problem.
Dogovarat ćemo se ali će biti onako kako ja kažem. To može samo naš PreCjednik.
Konačno neko s mozgom i samopoštovanjem. Ovi se naši uzdaju u vlašku opoziciju koja zastupa apsolutno iste stavove, ne odstupaju od njih već samo hoce da zamijene stolice. A Bosni, nama i Hrvatima ne misle ništa dobro. Ovaj Bakir je nesposoban za obranu '' svog '' naroda pred bilo kakvim institucijama, u duši je veća picka i od Alije, i uz to je samo jedan obični hohštapler i nasljednik bogatstva dinastije i podanika koje mu je ćaća ustoličio.red evil wrote:Koliko god bio kukavica on će učiniti sve da ostane na vlasti. Pa 70-80% ljudi u RS misli kao i Dodik, i opozicija isto misli, ali samo se razlikuju u tajmingu a u suštini se potpuno slažu sa ovim. Na ovo ne treba šutit, nikakve kompromise pravit, jednom se mora postaviti granica do koje može ići. Kao kod malog djeteta, ako nema granice ono će sve više i više zijana pravit.
Ovo je klasični udar na državu, i situacija nije jednostavna, ima dovoljno onih koji će zapucat samo da Dodika odbrane, pogledati stranicu na fb. Republika Srpska.
red evil wrote:Koliko god bio kukavica on će učiniti sve da ostane na vlasti. Pa 70-80% ljudi u RS misli kao i Dodik, i opozicija isto misli, ali samo se razlikuju u tajmingu a u suštini se potpuno slažu sa ovim. Na ovo ne treba šutit, nikakve kompromise pravit, jednom se mora postaviti granica do koje može ići. Kao kod malog djeteta, ako nema granice ono će sve više i više zijana pravit.
Ovo je klasični udar na državu, i situacija nije jednostavna, ima dovoljno onih koji će zapucat samo da Dodika odbrane, pogledati stranicu na fb. Republika Srpska.
archi_a wrote:Čuj, pomoć rusije?!?
Pa treba pogledati malo kartu i uvidjeti kuda se sve NATO prostire. E, ako uzmemo da se zbog 6 sec. leta nad Turskom ruši ruski avion kao glineni golub, sve je jasno.Šta je uradila rusija nakon rušenja tog aviona??? Šta ? Malo prijetnji i mahanje prstićem onog ruskog patuljka pinokija i to je to. Mnogi su očekivali ruski oganj koji će zapaliti Tursku, al ka.na.
Na kraju samo SILENT.
Rusi genocidašima mogu samo u znak podrške poslati par kozaka u vidu kulturno-umjetničkog društva. Probali su im pomoći na Kosovu i šta su dobili? Kosovo republjik. Pozdrav i prijatno.
Ko kaže da njima treba pomoć ili podrška Rusije ili bilo koje druge jake države? Dovoljno im je da oni misle ili znaju da mi nemamo jaku državu kao podršku pa da opletu. To što neko misli da će automatski nas sve države smatrati dobrim momcima i pomoći nam jer se pridržavamo pravila i poštujemo Dayton to je ista ona naivnost i 1992. što smo mislili da će nas čitav svijet podržati samo zato što branimo priznatu državu od agresora.dezurni_ucenik wrote:red evil wrote:Koliko god bio kukavica on će učiniti sve da ostane na vlasti. Pa 70-80% ljudi u RS misli kao i Dodik, i opozicija isto misli, ali samo se razlikuju u tajmingu a u suštini se potpuno slažu sa ovim. Na ovo ne treba šutit, nikakve kompromise pravit, jednom se mora postaviti granica do koje može ići. Kao kod malog djeteta, ako nema granice ono će sve više i više zijana pravit.
Tehnicki gledano, nemaju oni sredstava za bilo kakav napad. Prosla je 92.godina, nisu vise vojna sila. I nemaju na sta da udare. Problem bi bio ako bi imali pomoc Rusije, ali za to su sanse nikakve. To sto pisu po fejsbuku djeca koja su rodjena 1998.godine, to je za rubrike "zabava" ili mozda "nauka" jer bi bilo zanimljivo proucavati takve degenerike, raditi psihoanalize licnosti.
Rusi to sa Turskom pokusavaju oprati na drugi nacin, blokiraju turske investicije u Rusiji, uvoz, prekidaju zapocete investicije u Turskoj (kao ona nuklearna centrala u koju su vec ukrhali milijarduarchi_a wrote:Čuj, pomoć rusije?!?
Pa treba pogledati malo kartu i uvidjeti kuda se sve NATO prostire. E, ako uzmemo da se zbog 6 sec. leta nad Turskom ruši ruski avion kao glineni golub, sve je jasno.Šta je uradila rusija nakon rušenja tog aviona??? Šta ? Malo prijetnji i mahanje prstićem onog ruskog patuljka pinokija i to je to. Mnogi su očekivali ruski oganj koji će zapaliti Tursku, al ka.na.
Na kraju samo SILENT.
Rusi genocidašima mogu samo u znak podrške poslati par kozaka u vidu kulturno-umjetničkog društva. Probali su im pomoći na Kosovu i šta su dobili? Kosovo republjik. Pozdrav i prijatno.
Koji veliki?red evil wrote:@VCorp slažem se u potpunosti. Gdje god otišli,, ovaj mir nećemo imati. Gdje god da si nisi svoj na svom. Ja da mogu ni sekunde ne bih razmišljao da li bih branio državu i ovako ne razmišljam jer znam da ne mogu.
Niko neće rat, bar, ne mi obični ljudi ali ko nas pita? Nisu vas ni pitali '92 pa neće ni nas danas. Šta odluće veliki tako će biti a mi ćemo najviše platit.
Tako samo produzava svoju agoniju..............inace sad se on kaje sto nije ranije otisao iz vlasti kad je vec prilicno nakrao.......a sad mu nema spasa .......sad mu je dosla guzica do duvara i mislim da ce on svoje guzove drzati uza zid u nekom od zatvora pa i posle toga da srbe uvede u konflikt.....ipak ce jednom doci kraj ili da sam sebi presudi......ali kakva je picka sumnjam da za to ima hrabrosti kao ni general seronjared evil wrote:@VCorp slažem se u potpunosti. Gdje god otišli,, ovaj mir nećemo imati. Gdje god da si nisi svoj na svom. Ja da mogu ni sekunde ne bih razmišljao da li bih branio državu i ovako ne razmišljam jer znam da ne mogu.
Niko neće rat, bar, ne mi obični ljudi ali ko nas pita? Nisu vas ni pitali '92 pa neće ni nas danas. Šta odluće veliki tako će biti a mi ćemo najviše platit.
@dezurni_ucenik tehnički moguće i vjerovatno si upravu. Ali kao da je to briga Dodika, što duže bude na vlasti njemu bolje.
moze ...............a ti samo ti sanjaj_drunken_santa_ wrote:zasto bi rusija pomagala nezavisnost rs-a? pa to moze i njemacka, francuska, amerika, britanija...
Ruse sam naveo jer, koliko god mi mislili da smo nebitni nekome, grijesimo, danas je vazan svaki pedalj planete. Crna Gora je nedavno imala problema sa onim "revolucionarima", znamo u cijoj reziji. Rusima nije stalo da balkanske zemlje postanu clanice Nato-a, i zato rade raznorazne opstrukcije da sjebu svakoga ko zeli biti saveznik zapada. Crna Gora nema jednog Dodika da ih opstruira. E sad mi dolazimo na red, nemoj misliti da oni zajedno sa Srbijom nece pokusavati da nas sjebu. Tu imamo trenutno 2 problema, indolentnost "nasih" politicara i medjunarodnu zajednicu cija jedina reakcija je da objavljuje po medijima izjave kako RS nema pravo da rusi drzavne institucije. Dakle, Crnogorci su se izvukli, mi smo sljedeci na redu. Rat sumnjam, ovo ce biti ciste diplomatske jebade. Dodik je jedan od najgorih problema, ali naravno ne treba zaboraviti ni ove "nase" koji samo gledaju gdje ce sta zavrnuti, koji milion u dzep staviti. Boli njih briga za narod, smugnuce to sutra u Tursku ako se desi ono najgore. Zato po meni, medjunarodna zajednica se treba malo aktivnije ukljuciti.red evil wrote:@VCorp slažem se u potpunosti. Gdje god otišli,, ovaj mir nećemo imati. Gdje god da si nisi svoj na svom. Ja da mogu ni sekunde ne bih razmišljao da li bih branio državu i ovako ne razmišljam jer znam da ne mogu.
@dezurni_ucenik tehnički moguće i vjerovatno si upravu. Ali kao da je to briga Dodika, što duže bude na vlasti njemu bolje.
pa ona to moze reci za cijelu BiH...tako ce na kraju i biti....samo sto se Baja nesto koprca_drunken_santa_ wrote:nato moze samo reci, ok, kako rs ne bi bila ruska ispostava, bice nasa.
bosnjaci nikako ove mogucnosti ne uzimaju u obzir je mahom vide svijet kroz prizmu vjere pa misle da i ostatak svijeta tako funkcionira.
Pa naravno, dovoljna je samo nezainteresovanost stranaca i eto belaja. Ali opet kazem, nisu oni vise vojna sila. Gdje ce te napasti, opet topove po sarajevskim brdimabeniciodeltoro wrote:Ko kaže da njima treba pomoć ili podrška Rusije ili bilo koje druge jake države? Dovoljno im je da oni misle ili znaju da mi nemamo jaku državu kao podršku pa da opletu. To što neko misli da će automatski nas sve države smatrati dobrim momcima i pomoći nam jer se pridržavamo pravila i poštujemo Dayton to je ista ona naivnost i 1992. što smo mislili da će nas čitav svijet podržati samo zato što branimo priznatu državu od agresora.dezurni_ucenik wrote:red evil wrote:Koliko god bio kukavica on će učiniti sve da ostane na vlasti. Pa 70-80% ljudi u RS misli kao i Dodik, i opozicija isto misli, ali samo se razlikuju u tajmingu a u suštini se potpuno slažu sa ovim. Na ovo ne treba šutit, nikakve kompromise pravit, jednom se mora postaviti granica do koje može ići. Kao kod malog djeteta, ako nema granice ono će sve više i više zijana pravit.
Tehnicki gledano, nemaju oni sredstava za bilo kakav napad. Prosla je 92.godina, nisu vise vojna sila. I nemaju na sta da udare. Problem bi bio ako bi imali pomoc Rusije, ali za to su sanse nikakve. To sto pisu po fejsbuku djeca koja su rodjena 1998.godine, to je za rubrike "zabava" ili mozda "nauka" jer bi bilo zanimljivo proucavati takve degenerike, raditi psihoanalize licnosti.
Kao što je i kod nas, i naših pola misli da će nam SAD i EU pomoći, prava istina je da i jedne i druge boli briga za nama i Ruse za RS. Oni imaju dovoljno i svojih problema, tako da u s'e i u svoje kljuseTomahawk11 wrote:Rusi to sa Turskom pokusavaju oprati na drugi nacin, blokiraju turske investicije u Rusiji, uvoz, prekidaju zapocete investicije u Turskoj (kao ona nuklearna centrala u koju su vec ukrhali milijarduarchi_a wrote:Čuj, pomoć rusije?!?
Na kraju samo SILENT.
Rusi genocidašima mogu samo u znak podrške poslati par kozaka u vidu kulturno-umjetničkog društva. Probali su im pomoći na Kosovu i šta su dobili? Kosovo republjik. Pozdrav i prijatno.)....da ce nesto previse zayebati Tursku i nece. Mozda turizam osjeti, ali mislim da ce i tu steta biti minorna, ne moze tek tako odjednom milioni Rusa koji ljetuju po Turskoj otici negdje drugo.
U principu, to sa ruskim avionom je jasan pokazatelj da Rusi ne bi nista poduzeli po pitanju RS. Samo naivni se drze plota zvanog Rusija i Putin. A nije da ih nema, udjes na bl forum, a ono u potpisu Putinov selfie![]()
nemoze uvijek biti dobro.....i on to dobro sad osjeca....zato se u poslednje vrijeme i koprca......sad mu opozicija puse za vrat sto nikad ranije nije bilo ovakored evil wrote:
@spreca očigledno njemu nije agonija, pare samo kapaju i nema zatvora