Javni poziv za promjenu stanja u BiH

zateznistub

#26 Re: POZIV BOSANSKOHERCEGOVAČKOJ JAVNOSTI I MEĐ. INSTITUCIJAMA

Post by zateznistub »

Tvrtko II Kotromanić wrote:A stanje je kao bilo bolje dok je vecina ovih potpisnika bila na vlasti?
Ma bilo med i mlijeko :-)
ibizza

#27 Re: POZIV BOSANSKOHERCEGOVAČKOJ JAVNOSTI I MEĐ. INSTITUCIJAMA

Post by ibizza »

Tvrtko II Kotromanić wrote:A stanje je kao bilo bolje dok je vecina ovih potpisnika bila na vlasti?
A stanje je kao sad bolje,nego sdto je bilo za vrijeme pojedinih koji su se potpisali ?! :-)
786

#28 Re: POZIV BOSANSKOHERCEGOVAČKOJ JAVNOSTI I MEĐ. INSTITUCIJAMA

Post by 786 »

AlienBiH wrote:Mislio sam da se vise niko ne bori za jednu nam jedinu Bosnu i Hercegovinu!
Imate moju podrsku!!!

:bih: :bih: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih:
:thumbup: :bih:
786

#29 Re: POZIV BOSANSKOHERCEGOVAČKOJ JAVNOSTI I MEĐ. INSTITUCIJAMA

Post by 786 »

ibizza wrote:
A stanje je kao sad bolje,nego sdto je bilo za vrijeme pojedinih koji su se potpisali ?! :-)
:thumbup:
786

#30 Re: POZIV BOSANSKOHERCEGOVAČKOJ JAVNOSTI I MEĐ. INSTITUCIJAMA

Post by 786 »

Ljudi...ne valja sistem...on se mora promijeniti da bi se stanje u državi promijenilo...a da se promijeni sistem moraju se promijeniti oni koji ga mijenjaju...u svakom slučaju, dok je ovaj i ovakav sistem u funkciji uvijek će poštena manjina morati surađivati sa kvarnom većinom...mi glasamo npr za XXX kako bi došlo do promjena a ono XXX uvijek mora u koaliciju sa YYY jer nema govora da budu potpuno u vlasti kao program ili ideja...a s druge strane se vrši pritisak od AAA i BBB stranaka...tako da po meni ovdje cirkuliše vlast u začaranom krugu bez naznake boljitka...možda griješim...MIJENJATI SISTEM JEDINA OPCIJA...ili će nam svi uvijek biti dio vlati tako da nikada ne možemo optužiti nikoga za ne rad ili pljaču jedine nam domovine :bih: ...
AlienBiH

#31 Re: Javni poziv za promjenu stanja u BiH

Post by AlienBiH »

Kad budemo imali jednog predsjedinka, bez entiteta, disktrikta i kantona, tad mozemo ocekivati poboljsanje.
Do tat...

A iskreno, mene zaboli kako ce se taj predsjednik zvat (Milutin, Muharem, Martin ili pak neko deseti) dokle god je covjek za drzavu Bosnu i Hercegovinu.

Sve ostalo su suplje price... samo mlate praznu slamu.

:bih:
Post Reply