Ja sam ŠUŠA... do kad više...????

Post Reply
luciferino

#126 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by luciferino »

Ahmed Nurudin wrote:U OVOJ DRŽAVI POSTOJE TRI RAVNOPRAVNA KONSTITUTIVNA NARODA I GOTOVA PRIČA
A ti si inače Turčin čistih korjena?
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 25/03/2015 08:38, edited 1 time in total.
JKG

#128 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by JKG »

Ahmed Nurudin wrote:U OVOJ DRŽAVI POSTOJE TRI RAVNOPRAVNA KONSTITUTIVNA NARODA I GOTOVA PRIČA
Ko je reko- Ahmed reko'...
mamatajo1965

#129 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by mamatajo1965 »

Ahmed Nurudin wrote:[quote="Ahmed Nurudin"]U OVOJ DRŽAVI POSTOJE TRI RAVNOPRAVNA KONSTITUTIVNA NARODA I GOTOVA PRIČA
[/size][/quote]
Onda smo ostali,sta nam mozes,a u dusi Bosanci i sta nam mozes.......
nikad_izvini

#130 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by nikad_izvini »

Ahmed Nurudin wrote:PROČITAJTE USTAV !!
Obaviještenje.Građani se mole na oprez.Pobjegao luđak iz Jagomira sa lapotopom i Ustavom BiH.Zadnji put je viđen u ulici Put mladih muslimana bb kako pokušava da zamijeni laptop za kantu zelene boje.Nakon što nije uspio,nestao je bez traga.Mole se svi građani da se ne svađaju s njim i da mu povlađuju do dolaska bolničara.Nije opasan,samo se malo gubi :D
Last edited by nikad_izvini on 26/03/2008 14:59, edited 1 time in total.
samo gost

#131 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by samo gost »

@uvijek dobar gost: Haj'mo mi nazad na temu, može? Ima li kakvih kreativnih ideja za bedževe, trake, što bi oni koji hoće mogli i sami naručiti negdje (gdje?)? Možemo li pitati organizatora protesta gdje su oni štampali bedževe za proteste i vidjeti ko je njima bio 'umjetnički direktor'?
Ahmed Nurudin

#132 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by Ahmed Nurudin »

luciferino wrote:
A ti si inače Turčin čistih korjena?
Rekao sam da sam musliman turskih korjena, islam nisu donijeli vanzemaljci
Ahmed Nurudin

#133 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by Ahmed Nurudin »

mamatajo1965 wrote:
Ahmed Nurudin wrote:[quote="Ahmed Nurudin"]U OVOJ DRŽAVI POSTOJE TRI RAVNOPRAVNA KONSTITUTIVNA NARODA I GOTOVA PRIČA
[/size]
Onda smo ostali,sta nam mozes,a u dusi Bosanci i sta nam mozes.......[/quote]

Tako je . OSTALI STE, priznaj već jednom mješanče
mamatajo1965

#134 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by mamatajo1965 »

nikad_izvini wrote:
Obaviještenje.Građani se mole na opez.Pobjegao luđak iz Jagomira sa lapotopom i Ustavom BiH.Zadnji put je viđen u ulici Put mladih muslimana bb kako pokušava da zamijeni laptop za kantu zelene boje.Nakon što nije uspio,nestao je bez traga.Mole se svi građani da se ne svađaju s njimi da mu povlađuju do dolaska bolničara.Nije opasan,samo se malo gubi :D
:D :D :D :D :D :D :D
zavrzlama.bl

#135 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by zavrzlama.bl »

uvjek dobar gost wrote:
zavrzlama.bl wrote:vi "bosanci" ste poludjeli :-) pa ja kazem da se ja ne osjecam bosanac i kraj. nema veze sto se ovo zove bosna. isto mi je kao da zivim u njemackoj, sve i da imam njemacko drzavljanstvo ne bi sebe mogao nazivati njemac. nije mi jasno kako to ne mozete skontati. ja vam kazem sta 95% Srba misli. ja se odmah slozio sa Ahmedom a sa vama nikako. ne mozete to sebi priznati i niste realni. jeste cudno da bosanci su postali manjina u BiH ali tako je i to je realnost. to su stvari koje se desavaju. pa da se kosovo nije odvojilo za 70-80 ili vise godina srbi bi postali manjina u srbiji u odnosu na albance. ovako smo dobro prosli

Tebe ja kontam, ali ne kontam Nurudina... i nemoj mi molim te govoriti u ime 95% populacije.. ja sam lično dosta vremena proveo u Rudom, foči i Višegradu unazad dvije godine... ljudi tamo ne misle kao ti...pusti se Kosova nije to tema...

A razumljivo je da si raja sa Nurudinom Vi ste oduvjek u koaliciji..
covijek proveo dvije godine i sad meni prica a ja zivim 27 godina. pa od 1000 ljudi koje poznajem 950 se ne osjeca kao bosanci to je 95 %. a o rudom mi ne pricaj, pa moj drug zivi tamo u ulici draze mihajlovica. za ne povjerovati. a i da smo u koaliciji ja i nurudin sta tu ima lose. znaci bolje da se svadjamo i mrzimo da bi "bosanci" dokazali kako ne mozemo zajedno
uvjek dobar gost

#136 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by uvjek dobar gost »

uvjek dobar gost wrote:Na sceni je totalno razvlačenje ove lijepe zemlje, njeno podrivanje, krađa svuda i svakuda, sve u ime nekih kvazi nacionalnih interesa, narod sve nepismeniji je, sve je manje visoko-obrazovanih, a sve to u ime zaštite nekih nacionalnih interesa. Čovjek se ne može izjasniti kao Hercegovac il kao Bosanac.. ako nisi pripadnik jednog od tri konstitutivna naroda.. neustavan si, tad si kategorisan kao ostali...
Ova zemlja propada jer je na sceni politika nacionalnih torova, homogenizacija, svaki od tri konstitutivna naroda vuče na svoju stranu... države sve manje je...

Ideja... svi oni koji sebe smatraju još uvijek Bosancima il Hercegovcima... da počnu nositi traku oko ruke.. bilo koje boje, bitno je samo da njoj piše Bosanac il Hercegovac.....

Šta mislite...?????

:skoljka:
Vratimo se na temu...
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 25/03/2015 08:37, edited 1 time in total.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 25/03/2015 08:37, edited 2 times in total.
Ahmed Nurudin

#139 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by Ahmed Nurudin »

Vratimo se temi

[quote="Ahmed Nurudin"]U OVOJ DRŽAVI POSTOJE TRI RAVNOPRAVNA KONSTITUTIVNA NARODA I GOTOVA PRIČA[/quote]
Soul_Sista

#140 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by Soul_Sista »

nikad_izvini wrote:
Obaviještenje.Građani se mole na oprez.Pobjegao luđak iz Jagomira sa lapotopom i Ustavom BiH.Zadnji put je viđen u ulici Put mladih muslimana bb kako pokušava da zamijeni laptop za kantu zelene boje.Nakon što nije uspio,nestao je bez traga.Mole se svi građani da se ne svađaju s njim i da mu povlađuju do dolaska bolničara.Nije opasan,samo se malo gubi :D
:lol: :lol: :lol:

..ja pacijenata ja pacijenata :run: :run: :run: :run:
uvjek dobar gost

#141 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

zavrzlama.bl wrote:
uvjek dobar gost wrote:
zavrzlama.bl wrote:vi "bosanci" ste poludjeli :-) pa ja kazem da se ja ne osjecam bosanac i kraj. nema veze sto se ovo zove bosna. isto mi je kao da zivim u njemackoj, sve i da imam njemacko drzavljanstvo ne bi sebe mogao nazivati njemac. nije mi jasno kako to ne mozete skontati. ja vam kazem sta 95% Srba misli. ja se odmah slozio sa Ahmedom a sa vama nikako. ne mozete to sebi priznati i niste realni. jeste cudno da bosanci su postali manjina u BiH ali tako je i to je realnost. to su stvari koje se desavaju. pa da se kosovo nije odvojilo za 70-80 ili vise godina srbi bi postali manjina u srbiji u odnosu na albance. ovako smo dobro prosli

Tebe ja kontam, ali ne kontam Nurudina... i nemoj mi molim te govoriti u ime 95% populacije.. ja sam lično dosta vremena proveo u Rudom, foči i Višegradu unazad dvije godine... ljudi tamo ne misle kao ti...pusti se Kosova nije to tema...

A razumljivo je da si raja sa Nurudinom Vi ste oduvjek u koaliciji..
covijek proveo dvije godine i sad meni prica a ja zivim 27 godina. pa od 1000 ljudi koje poznajem 950 se ne osjeca kao bosanci to je 95 %. a o rudom mi ne pricaj, pa moj drug zivi tamo u ulici draze mihajlovica. za ne povjerovati. a i da smo u koaliciji ja i nurudin sta tu ima lose. znaci bolje da se svadjamo i mrzimo da bi "bosanci" dokazali kako ne mozemo zajedno
Možemo mi zajedno u tome i jeste poenta.. ti il ja il Nurudin.. gdje god maknemo preko granice... šta smo??? Eskimi sigurno nismo... u svakom gradu u PC-u postoji ulica D. M.. tužno ali istinito... nije loše što ste (ako ste) ti i Nurudin u koaliciji... ružno je što meni recimo de facto branite da budem Bosanac... to je po meni dokaz vaše kontinuirane netolerancije prema ljudima oko sebe..
Mi ne trebamo da se mrzimo već da komuniciramo, diskutujemo.. da razbijemo predrasude.. da uvidimo da smo svi u istom BiH loncu...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#142 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by mIRCerka »

Ahmed Nurudin wrote:
[/size]
[/quote]
Na ovom forumu nema floodanja istim postovima a pisanje velikim slovima se smatra galamom stoga, dovidjenja, prijatno i idi u cevabdyinicu po mijesano meso, ovdje raju vrijedjati neces.
uvjek dobar gost

#143 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

dzemmo wrote:
samo gost wrote:@uvijek dobar gost: Haj'mo mi nazad na temu, može? Ima li kakvih kreativnih ideja za bedževe, trake, što bi oni koji hoće mogli i sami naručiti negdje (gdje?)? Možemo li pitati organizatora protesta gdje su oni štampali bedževe za proteste i vidjeti ko je njima bio 'umjetnički direktor'?
vratimo se temi, a ovog lika na ignore dok zoom ne dodje
Pitati ću ja neku raju... čim spoznam odgovore javim Vam...
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 25/03/2015 08:36, edited 1 time in total.
Ahmed Nurudin

#145 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by Ahmed Nurudin »

mIRCerka wrote: Na ovom forumu nema floodanja istim postovima a pisanje velikim slovima se smatra galamom stoga, dovidjenja, prijatno i idi u cevabdyinicu po mijesano meso, ovdje raju vrijedjati neces.

Vrijeđanje je postavljati stvari na prava mjesta, ok do viđenja

POseban pozdrav srbinu iz Banja Luke
samo gost

#146 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by samo gost »

uvjek dobar gost wrote:
Super. Meni se svidio onaj amblem, šta li je, 'jednostavno Bosanac' sa svim varijacijama (i rodnim i hercegovačkim), ali može biti još dobrih prijedloga.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#147 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by mIRCerka »

Ahmed Nurudin wrote:
mIRCerka wrote: Na ovom forumu nema floodanja istim postovima a pisanje velikim slovima se smatra galamom stoga, dovidjenja, prijatno i idi u cevabdyinicu po mijesano meso, ovdje raju vrijedjati neces.

Idi ti u BL pa pozdravljaj Srbina koliko zelis.
uvjek dobar gost

#148 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

samo gost wrote:
uvjek dobar gost wrote:
Super. Meni se svidio onaj amblem, šta li je, 'jednostavno Bosanac' sa svim varijacijama (i rodnim i hercegovačkim), ali može biti još dobrih prijedloga.
Tu smo za sve ideje i prijedloge.. u okviru ustava :run:
zavrzlama.bl

#149 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by zavrzlama.bl »

Možemo mi zajedno u tome i jeste poenta.. ti il ja il Nurudin.. gdje god maknemo preko granice... šta smo??? Eskimi sigurno nismo... u svakom gradu u PC-u postoji ulica D. M.. tužno ali istinito... nije loše što ste (ako ste) ti i Nurudin u koaliciji... ružno je što meni recimo de facto branite da budem Bosanac... to je po meni dokaz vaše kontinuirane netolerancije prema ljudima oko sebe..
Mi ne trebamo da se mrzimo već da komuniciramo, diskutujemo.. da razbijemo predrasude.. da uvidimo da smo svi u istom BiH loncu...[/quote]

ajd nadji gdje sam ja napisao da branim nekome da bude bosanac. pa ti kazes meni da ja kad predjem granicu nisam vise srbin nego bosanac. valjda ja znam kako se osjecam
i nema u svakome gradu u RS ulica draze mihajlovica.
vjesticanametli

#150 Re: Mi ostali .... nekonstitutivni... neustavni...???

Post by vjesticanametli »

mIRCerka wrote:
Ahmed Nurudin wrote:

Idi ti u BL pa pozdravljaj Srbina koliko zelis.
takvi nemaju *uda da odu tamo prosipat svoju pricu zato ahmete evo ti ga na Image
Post Reply