Jadno da jadnije nemoze biti i od stranke a i od "sportiste".
Čuj rodjen u dijaspori.
Jel moguće da je cijeli konstitutivni narod jedne države u stvari rodjen u dijaspori, hebo li ga i Ivo i Miro iz dijaspore:x
jadno je našto su spali, evo feral piše Sanader gori od TuđmanaMahalac wrote:O očaju Hrvatskog HDZA-a pred izbore najbolje govore posljednji spotovi sportista i njihovoj podrsci HDZ-u, medjutim mene vise nerviraju izjave poput one Nike Kovača, ja sam rodjen i živim u dijaspori i sada bi neki njemu osporili glas, zato Ivo Sanader i HDZ.
Čuj rodjen u dijaspori.![]()
![]()
Jel moguće da je cijeli konstitutivni narod jedne države u stvari rodjen u dijaspori, hebo li ga i Ivo i Miro iz dijaspore:x
A tko iz Njemačke Niki osporava pravo da glasa ? Nisam nigdje našao nikakav tekst, možda ti imaš informaciju više ?basta sljezove boje wrote:pocistite prvo svoje dvoriste pa onda gledajte u tudje. Niko je rodjen u Berlinu, oboje roditelja Hrvati. Da su izbori u BiH i da se Niko zove Miralem i da je rodjen u Berlinu, da li bi itko na ovom forumu osporavao njegovo biracko pravo?
ja ovdje vidim osporavanje, ne znam sta je Berlin nego dijasporaMahalac wrote:O očaju Hrvatskog HDZA-a pred izbore najbolje govore posljednji spotovi sportista i njihovoj podrsci HDZ-u, medjutim mene vise nerviraju izjave poput one Nike Kovača, ja sam rodjen i živim u dijaspori i sada bi neki njemu osporili glas, zato Ivo Sanader i HDZ.
Čuj rodjen u dijaspori.![]()
![]()
samo da mi je znati odakle dolazi 10% bosanskog GDP-a? Uplate od Marsovaca?horns&drums wrote:Kakva crna bosanska dijaspora. Ni skola nasih, ni jezika naseg, neki stidljivo pohadjaju casove lafo bosanskog ( ti kad cujes od djese sta im predaju stomak ti se okrene )... Niti lobija bosanskog, sve bi jedan drugom noz u ledja zabili samo da zarade...
Dobro je Tunjo rekao, kakva crna dijaspora, svi ste vi emigracija
U pravu si i ja sam skoro vidio kaka nam je dijaspora.Ona nam moze samo jos vise ocrniti ime u svijetu.Skoro sam cuo kako se nasi dijasporci zalazu da djeca ne idu petkom u skoluhorns&drums wrote:Kakva crna bosanska dijaspora. Ni skola nasih, ni jezika naseg, neki stidljivo pohadjaju casove lafo bosanskog ( ti kad cujes od djese sta im predaju stomak ti se okrene )... Niti lobija bosanskog, sve bi jedan drugom noz u ledja zabili samo da zarade...
Dobro je Tunjo rekao, kakva crna dijaspora, svi ste vi emigracija
site bez ikakvih argumenata. Po zvanicnoj statistici 2005 okruglo 10% brutto domaceg proizvoda otpada na uplate iz inostranstva, str. 9
Sigurno ne razumijes sta govorie svedima, posto si tek dosaohorns&drums wrote:Jeste basto sljezove boje, jeste. No vidis li ti da se ista promijenilo?
Je l´ Bosna bogatija zemlja? Jesu li bosanci povezani u svijetu? Promicemo li kulturno nasljedje, reklamiramo li se ili se brinemo hocemo li ubosti kakav posao na crno nedjeljom? O tome ti ja govorim, o tome...
Bolan samo kad cujem kako odgovaraju ljude da ne idu na odmor u Bosnu, strance. Hiljadu mana nadju i kojih ima i nema.
Ja necu taman krepao od gladi ovdje...
p.s. mozda ne znas ali zivim u Svedskoj vec godinu dana i...ma gade mi se, eto...
Joj ZlajazlajaBHF wrote:
Sigurno ne razumijes sta govorie svedima, posto si tek dosao
Rado bi ti nesto sredio, ali sam u danskojhorns&drums wrote:Joj ZlajazlajaBHF wrote:
Sigurno ne razumijes sta govorie svedima, posto si tek dosaoimam SFI-ja 4 mjeseca u nogama, ko je ko ja
![]()
![]()
![]()
Nego buraz, ( osjecam da si u Svedskoj) hajd´ mi disre neki posao, evo ubih se trazeci i karina, nista... Stockholm län
wels wrote:Nemoj majke ti da ti ja odavde sredjujem poso u Svedskoj.
Najebati hoce ali ne tvoja vec tvoj sehorns&drums wrote:wels wrote:Nemoj majke ti da ti ja odavde sredjujem poso u Svedskoj.
Necu posao muske kurve i blagajnika u skatu:D:D
U oba slucaja, guzica ce najebati:D:D:D