Izlaznost na izborima
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#1 Izlaznost na izborima
Bila sam posmatrac na dva biracka mjesta od 7 ujutro do 4 poslijepodne. Od 1200 registrovanih biraca, izaslo je, do 4 sata poslijepodne, 220, a od toga njih 200 sa preko 60 godina starosti.
Postovani "mladi" od sad, na dalje, i ubuduce, zalite se nailovoj materi da vam je lose jer ste PO KO ZNA KOJI PUT propustili jedino aktivno ucestvovanje u politickom zivotu....
Postovani "mladi" od sad, na dalje, i ubuduce, zalite se nailovoj materi da vam je lose jer ste PO KO ZNA KOJI PUT propustili jedino aktivno ucestvovanje u politickom zivotu....
-
klif
#4 Re: Izlaznost na izborima
To se naziva "zrela demokratija".mIRCerka wrote: Od 1200 registrovanih biraca, izaslo je, do 4 sata poslijepodne, 220, a od toga njih 200 sa preko 60 godina starosti.
- Bosanac_21
Nas narod je naviko kukati i kad dodje vrijeme za neku promjenu nigdje nikoga na glasackim mjestima.
Politicke teme su pune nas sviju krenuvsi od samog sebe za neku promjenu. Kad imamo opciju za promjenu nigdje nikoga. Istina je izreka: "sam pao, sam se ubio".
SRAMOTA
p.s. mi madji kritikujemo politicare a gori smo od njih
Vidi se koliko je ova tema aktuelna (koja je za neku promjenu) a takodjer se vidi koliko su jos aktuelnije teme "SARAJEVSKA POLICIJA", ...... gdje je samo rekla kazala
Politicke teme su pune nas sviju krenuvsi od samog sebe za neku promjenu. Kad imamo opciju za promjenu nigdje nikoga. Istina je izreka: "sam pao, sam se ubio".
SRAMOTA
p.s. mi madji kritikujemo politicare a gori smo od njih
Vidi se koliko je ova tema aktuelna (koja je za neku promjenu) a takodjer se vidi koliko su jos aktuelnije teme "SARAJEVSKA POLICIJA", ...... gdje je samo rekla kazala
-
Dezze
#10 Re: Izlaznost na izborima
Malo je Onih koji se zale a da ovamo (na forum) svrate. Nego, kad ce rezultati?mIRCerka wrote:Bila sam posmatrac na dva biracka mjesta od 7 ujutro do 4 poslijepodne. Od 1200 registrovanih biraca, izaslo je, do 4 sata poslijepodne, 220, a od toga njih 200 sa preko 60 godina starosti.
- BSn
Ljudi jeste smijesni!
Sami kazete da, da bi se nesto promjenilo, treba da izadje puno raje na izbore!
A vecina na ovom forumu zeli da SDP-ov kandidat pobjedi!
Dakle, da se nista ne mijenja, tj. da opet SDP osvoji tu poziciju!
Pozdrav!
Sami kazete da, da bi se nesto promjenilo, treba da izadje puno raje na izbore!
A vecina na ovom forumu zeli da SDP-ov kandidat pobjedi!
Dakle, da se nista ne mijenja, tj. da opet SDP osvoji tu poziciju!
Pozdrav!
-
mIRCerka
#13 Re: Izlaznost na izborima
obzirom na odziv, preliminarne ocekujem u 9, a zvanicne sutra u jutarnjem programu..Dezze wrote:Malo je Onih koji se zale a da ovamo (na forum) svrate. Nego, kad ce rezultati?mIRCerka wrote:Bila sam posmatrac na dva biracka mjesta od 7 ujutro do 4 poslijepodne. Od 1200 registrovanih biraca, izaslo je, do 4 sata poslijepodne, 220, a od toga njih 200 sa preko 60 godina starosti.
sram i stid da ih bude...
Izvinite, nek je mimo pravila ali moram reci:
Novo Sarajevo, STOKO JEDNA!
-
mIRCerka
ovo je tema gdje treba ruziti samo stanovnike novog sarajeva...prleitihi wrote:Sve je to u 5 deka.
Narode, stoko jedna! To je već OK!
u kalesiji do 5 izaslo 53% covjece...
i onda ce Bilo koji od knadidata pobijediti zahvaljujuci 10.000 glasova, a Novo Sarajevo ima preko 50.000 stanovnika...
tuga....
Majke mi, tuci cu ljude koji se budu zalili a ispostavi se da nisu glasali!
-
Jastreb35
Kolega, ako vec zelis da glumis progresivne elemente drustva, rijesi se generalizacija. Srbi su ustavotvorni narod u BiH.Prpa.ba wrote:Ko' Srbi. A isti su majkemi, iste metode, isto sve. SDA=SDS. Samo druckiji vodja, poklic i koreografija. Ideje iste.Prince wrote:mada to ne mora ništa značiti, jer svaki put slave pobjedu, čak i kad ne pobijede.
I drugo, SDA se ne moze porediti sa SDS-om. SDS je pokusala razbiti drzavu, SDA je drzavu (eventualno) lose branila. Izjednacavanje odgovornosti jedne i druge nije posteno.
- Prpa.ba
Srbi slave kosovsku bitku koju su izgubili. Jel' to generalizovanje?Jastreb35 wrote: Kolega, ako vec zelis da glumis progresivne elemente drustva, rijesi se generalizacija. Srbi su ustavotvorni narod u BiH.
Jastreb35 wrote: I drugo, SDA se ne moze porediti sa SDS-om. SDS je pokusala razbiti drzavu, SDA je drzavu (eventualno) lose branila. Izjednacavanje odgovornosti jedne i druge nije posteno.
Ono sto SDS nije, SDA je unistila/pokrala poslije rata. Naravno, u ratu nemaju iste "zasluge"- no poslijeratna "djelatnost" im je savrseno jednaka.
-
sabanss
Jah... Ko eto SDP bi rjesio sve probleme samo da izadju mladi i da glasaju. Ako ih narod ne podrzava ne znam zasto se imaju ljutiti. Izaslo je koliko je izaslo i glasace za onog za kog misle da treba. Bude li SDP osvojio mjesto nacelnika bice to zato sto je zasluzio, ne bude li bice opet zato sto je zasluzio.
- Prpa.ba
Ne bih rekao da je nepoznat, SDA-ovci sviraju bogami....Dezze wrote:I tako mi od jos nepoznatog nacelnika Novog Sarajeva dodjosmo do Kosovske bitke.............A sada reklamni blok......
A ja mislio da je nasa opcina jedna od rijetkih koja ce odoljeti navali balija...ocito sam pogrijesio
-
branimir_s
cccc sramotaPrpa.ba wrote:Ne bih rekao da je nepoznat, SDA-ovci sviraju bogami....Dezze wrote:I tako mi od jos nepoznatog nacelnika Novog Sarajeva dodjosmo do Kosovske bitke.............A sada reklamni blok......
![]()
A ja mislio da je nasa opcina jedna od rijetkih koja ce odoljeti navali balija...ocito sam pogrijesio