Izjava Bakira Izetbegovica

Post Reply
politicar

#1 Izjava Bakira Izetbegovica

Post by politicar »

Za danasnje izdanje "Dnevnog avaza" Bakir Izetbegovic je izjavio da Bosnjaci moraju doci pameti i prestati se sukobljavati.Nesloga Bosnjaka je dovela do pada Srebrenice,a moze dovesti i do nestanka Bosnjaka sa tog prostora.Bosnjaci Srebrenice se moraju ujediniti oko jednog kandidata za nacelnika a to je osoba koju predlozi SDA.Bosnjaci Srebrenice moraju prestati sa podjelama i trebaju se ujediniti.
Sta mislite koji su uzroci nesloge medju Bosnjacima?Koji su po vama nacini da se ta nesloga prevazidje?Dajte komentar na ovu izjavu Bakira Izetbegovica?
osa

#2 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by osa »

način da se nesloga prevaziđe je upravo ono što je i rekao gosp. izetbegović, svi bošnjaci trebaju glasati za jednog kandidata ako misle biti politički subjekt u srebrenici, šta je tu nejasno.
ranger

#3 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by ranger »

Bosnjaci Srebrenice se moraju ujediniti oko jednog kandidata za nacelnika a to je osoba koju predlozi SDA.
u tom grmu lezi zec! eto odgovora, predizborna kampanja.... :dance:
osa

#4 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by osa »

ranger wrote:
Bosnjaci Srebrenice se moraju ujediniti oko jednog kandidata za nacelnika a to je osoba koju predlozi SDA.
u tom grmu lezi zec! eto odgovora, predizborna kampanja.... :dance:
naravno da je predizborna kampanja, ali to što je rekao je istina.
Vedoni

#5 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by Vedoni »

Bakiru je vec poodavno mjesto u zatvoru, a ne na politickoj govornici.
Better Man

#6 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by Better Man »

politicar wrote:Za danasnje izdanje "Dnevnog avaza" Bakir Izetbegovic je izjavio da Bosnjaci moraju doci pameti i prestati se sukobljavati.Nesloga Bosnjaka je dovela do pada Srebrenice,a moze dovesti i do nestanka Bosnjaka sa tog prostora.Bosnjaci Srebrenice se moraju ujediniti oko jednog kandidata za nacelnika a to je osoba koju predlozi SDA.Bosnjaci Srebrenice moraju prestati sa podjelama i trebaju se ujediniti.
Sta mislite koji su uzroci nesloge medju Bosnjacima?Koji su po vama nacini da se ta nesloga prevazidje?Dajte komentar na ovu izjavu Bakira Izetbegovica?
Ma kakva nesloga. Srebrenica je prodana, odnosno razmjenjena za Vogošću. A jedan od glavnih aktera prodaje Srebrenice je bio Bakir Izetbegović zajedno sa svojim ocem, Harisom Silajdžićem i drugim. kao što neko reče ovdje Bakiru Izetbegoviću je mjesto u zatvoru i to ne na par godina, nego minimum 20 godina.
Liberalism

#7 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by Liberalism »

politicar wrote:Za danasnje izdanje "Dnevnog avaza" Bakir Izetbegovic je izjavio da Bosnjaci moraju doci pameti i prestati se sukobljavati.Nesloga Bosnjaka je dovela do pada Srebrenice,a moze dovesti i do nestanka Bosnjaka sa tog prostora.Bosnjaci Srebrenice se moraju ujediniti oko jednog kandidata za nacelnika a to je osoba koju predlozi SDA.Bosnjaci Srebrenice moraju prestati sa podjelama i trebaju se ujediniti.
Opa, kao da su se bosnjaci slozili bilo bi? S kim se to Alija nije mogao sloziti u cilju sprjecavanja genocida?
Edin H.

#8 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by Edin H. »

Na zalost ne mogu se sjetiti imena izvodjaca ali tu sjajnu pjesmu ne mogu zaboraviti:

"SDA parlamentarna demokracija" :D
fantom slobode

#9 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by fantom slobode »

Opet malo propagande paljanske druzine i to one zadnje. Hajde neka, ponavljanje je majka znanja. Zaboravilo se samo dodati da tamo u Srebrenici nije niko ni ubijen, i to je dio price, to valjda kasnije, dok se usvoji ovaj prvi dio.
Chemist

#10 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by Chemist »

Hahahahahaha, covjek fino rece trebamo se slozit, a mi ko rogovi u vreci, jedan ovako jedan onako, pa i nije cudo sto nam je ovako...iskreno boli me peti ugao trougla za politikom i politicarima ali ono sto znam i vidim je da dalje ovako nemoze...sta cim neko nesto izjavi odmah se pojavi kriticara koji opet imaju svoje kriticare i na kraju opet se nista ne dogovori...ako nemamo nikakav pametan prijedlog...ali ne prijedlog samo da se nesto kaze vec da se nesto i uradi onda je bolje sutiti jer od price nema nista, samo se istupi jezik i izlisase dugmici na tastaruri :bih: :sax: :run:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#11 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by pici »

e a jeko taj Bakir....jel to Alijin mali :shock: :?
suncokret13

#12 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by suncokret13 »

Veritas wrote:Naravno da trebamo biti jedinstveni. Samo je problem sto Izetbegovici i Siljadzici pod time misle da budemo jedinstveni iza njih, da nas lakse vode u izdaju, a ja mislim da trebamo biti jedinstveni iza Republike BiH, pa makar likvidirali Silajdzice, Izetbegovice i slicne.

Zasto Izetebgovic i Silajdzic nisu bili jedinstveni iza Armije BiH i pustili je da oslobodi Vitez. Armija je imala ogromne gubitke dok nije dosla u poziciju da oslobodi tu stratesku tacku, Vitez, i pobjedonosno zavrsi rat sa HVO-om. Medjutim, umjesto oslobodjenja, Alija kaze, nemojte moglo bi poginuti nekoliko civila, jer ga je Tudjman nazvao, a Haris pripremi Washingtonski sporazum Tudjmanu. Tudjman kaze smjeni Generala Halilovica, i Alija ga smjeni, a mi jedinstveni iza Alije. Bolje bi bilo da nismo bili jedinstveni i da smo strijeljali izdajnika za veleizdaju. To nam se poslije osvetilo i na Srebrenici, jer je Alija i Sebrenicu prodao. Procitao sam knjigu Ibrana Mustafica. Samo budala ne vidi da je Alija iskorstio Nasera, kojem je postala vaznija njegova vlast u Srebrenici od Bosne. Zato je Naser i ostali organizatori odbrane izvuceni, i odbrana je ostala obezglavljena, a Naser nije imao porblema da poslusa Aliju, jer je poslusnost bila garancija njegovog licnog uspjeha.

I osim toga, ko treba biti jedinstven i za koju ideju. Da li muslimani iza Izetbegovica ili svi gradjani BiH kojima je stalo do Republike BiH. A Alija istjera Srbe i Hrvate koji su zeljeli BiH. Istjera Kljujica, dovode Lasica u prejsjednistvo. Istjera Vikica, Sibera, Divjaka iz armije. Istjera sve Srbe i Hrvate iz Armije uvodeci muslimanske pozdrave.

I da se razumijemo, nije to Alija uradio jer je musliman. Da je musliman ne bi dao svoj rodni Samac Srbima. Koji bi musliman potpisao da su Banja Luka, Visegrad, Foca, Zvornik, SREBRENICA, Prijedor, Bijeljina "srpski" gadovi. On je to uradio jer je cetnicki agent, da cetnicima da pola Bosne.

Kako Izetbegovica nije stid uzeti rijec "jedinstvo" u usta, a njegov otac, on, Silajdzic, Ganic i slicni podjelise drzavu koja nikad nije bila podijeljena po etnickim (oni kazu nacionalnim) teritorijama.

sve gore navedeno je tacno !

gosp. dipl.ing.arh. bilo bi ti mnogo bolje da se bavis nekim apstraktnim poslovima, nego politikom
....
Polynesian

#13 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by Polynesian »

Veritas wrote:Naravno da trebamo biti jedinstveni. Samo je problem sto Izetbegovici i Siljadzici pod time misle da budemo jedinstveni iza njih, da nas lakse vode u izdaju, a ja mislim da trebamo biti jedinstveni iza Republike BiH, pa makar likvidirali Silajdzice, Izetbegovice i slicne.

Zasto Izetebgovic i Silajdzic nisu bili jedinstveni iza Armije BiH i pustili je da oslobodi Vitez. Armija je imala ogromne gubitke dok nije dosla u poziciju da oslobodi tu stratesku tacku, Vitez, i pobjedonosno zavrsi rat sa HVO-om. Medjutim, umjesto oslobodjenja, Alija kaze, nemojte moglo bi poginuti nekoliko civila, jer ga je Tudjman nazvao, a Haris pripremi Washingtonski sporazum Tudjmanu. Tudjman kaze smjeni Generala Halilovica, i Alija ga smjeni, a mi jedinstveni iza Alije. Bolje bi bilo da nismo bili jedinstveni i da smo strijeljali izdajnika za veleizdaju. To nam se poslije osvetilo i na Srebrenici, jer je Alija i Sebrenicu prodao. Procitao sam knjigu Ibrana Mustafica. Samo budala ne vidi da je Alija iskorstio Nasera, kojem je postala vaznija njegova vlast u Srebrenici od Bosne. Zato je Naser i ostali organizatori odbrane izvuceni, i odbrana je ostala obezglavljena, a Naser nije imao porblema da poslusa Aliju, jer je poslusnost bila garancija njegovog licnog uspjeha.

I osim toga, ko treba biti jedinstven i za koju ideju. Da li muslimani iza Izetbegovica ili svi gradjani BiH kojima je stalo do Republike BiH. A Alija istjera Srbe i Hrvate koji su zeljeli BiH. Istjera Kljujica, dovode Lasica u prejsjednistvo. Istjera Vikica, Sibera, Divjaka iz armije. Istjera sve Srbe i Hrvate iz Armije uvodeci muslimanske pozdrave.

I da se razumijemo, nije to Alija uradio jer je musliman. Da je musliman ne bi dao svoj rodni Samac Srbima. Koji bi musliman potpisao da su Banja Luka, Visegrad, Foca, Zvornik, SREBRENICA, Prijedor, Bijeljina "srpski" gadovi. On je to uradio jer je cetnicki agent, da cetnicima da pola Bosne.

Kako Izetbegovica nije stid uzeti rijec "jedinstvo" u usta, a njegov otac, on, Silajdzic, Ganic i slicni podjelise drzavu koja nikad nije bila podijeljena po etnickim (oni kazu nacionalnim) teritorijama.
Sad je najlakše glumiti neku pamet, a kad je trebalo, nigdje nikog.

Kad veliš kritičarima lika i djela rahmetli Alije, hajde sad riješite-rješavajte te tobože " velike njegove promašaje ", ukinite manji entitet i sl. slijedi ona kukavička, hinjska " pa ne može on ga je potpisao ". Ti koji tako razmišljaju, su za mene likovi, koji zaista mogu držati drugima lekcije tj. pametovati do sabaha, ali nisu sposobni ništa konkretno napraviti jer kad se nađu u pravom iskušenju, ne žele na sebe preuzeti odgovornost. Alija je preuzeo odgovornost, i nikom nije branio da, da svoj doprinos u odbrani nam naše domovine.

@veritas, ti bi bio pravi izbor za zaštitu Bošnjaka od Srpskog hegemonizma, u manjem entitet. Pravac manji entitet, i pomozi " braći ". Ispravi greške Bošnjačkih političara jer ti si jedan od rijetkih koji može uzeti riječ " jedinstvo "... ii ću pomisliti da je sve to što piskaraš tipični autizam.
zlatiborka

#14 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by zlatiborka »

Svaku rijec ti potpisujem!!

:thumbup: :bih: :thumbup: :bih:
Real Khan

#15 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by Real Khan »

Polynesian wrote:

Sad je najlakše glumiti neku pamet, a kad je trebalo, nigdje nikog.

Kad veliš kritičarima lika i djela rahmetli Alije, hajde sad riješite-rješavajte te tobože " velike njegove promašaje ", ukinite manji entitet i sl. slijedi ona kukavička, hinjska " pa ne može on ga je potpisao ". Ti koji tako razmišljaju, su za mene likovi, koji zaista mogu držati drugima lekcije tj. pametovati do sabaha, ali nisu sposobni ništa konkretno napraviti jer kad se nađu u pravom iskušenju, ne žele na sebe preuzeti odgovornost. Alija je preuzeo odgovornost, i nikom nije branio da, da svoj doprinos u odbrani nam naše domovine.

@veritas, ti bi bio pravi izbor za zaštitu Bošnjaka od Srpskog hegemonizma, u manjem entitet. Pravac manji entitet, i pomozi " braći ". Ispravi greške Bošnjačkih političara jer ti si jedan od rijetkih koji može uzeti riječ " jedinstvo "... ii ću pomisliti da je sve to što piskaraš tipični autizam.
Veritas je u pravu. Bošnjaci moraju biti jedinstveni, ali je problem što su se SDA i SBiH uvalili kao ekskluzivni predstavnici Bošnjaka. Naravno, ja se ne slažem sa SDA i SBiH "politikama", ali mislim da je sada kasno da se oni istisnu i da se daje glas nekoj drugoj opciji u Srebrenici. O ovome se trebalo ranije razmišljati a ne 5 do 12. Činjenica je da su te dvije stranke postigle nedavno sporazum po kojem će SDA predložiti jedinog kandidata za načelnika Srebrenice, a SBiH će predložiti jedinog kandidata za Prijedor. Šta je - tu je. Ova izjava Sina je ništa drugo nego javni vapaj i apel na SBiH da poštuje sporazum. Sa druge strane, kandidat kojeg je SDA predložila u Srebrenici (Duraković) ima podršku SDA, ali razno-razna udruženja i nevladine organizacije koje djeluju po Srebrenici ne gotive baš tog kandidata nego ih je izlobirao Malkić (koji je izgorio u SDA). U tom grmu leži zec. Kako sad privoliti te "udruge" da skontaju da bez njihove podrške Durakoviću, Bošnjaci trajno gube Srebrenicu jer je izborna matematika protiv Bošnjaka tamo. Stvar je jako ozbiljna, ali je sad pomalo kasno da se sad nešto drastičnije mijenja.
Na kraju, tek sada vidimo koliko su izbori bitni i koliko znači činjenica da 50% (najviše omladine) ne izlazi na izbore jer "nemaju za koga glasati". Ja stalno podsjećam na jednostavnu činjenicu koja kaže da onaj ko ne izađe na izbore automatski daje legitimitet onome ko dobije najviše glasova od onih koji su izašli na izbore. Valjda je ovo jednostavno... ili možda nije.
Real Khan

#16 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by Real Khan »

komi wrote:Izmetbegovići kad zinu zagade okolinu

ajde OK Srebrenica... nek se dogovore... ali zašto mora biti iz reda SDA
nek se ujedinje S za BiH SDA i nek bude neka manja bošnjačka stranka kao treći dio koalicije dala kandidata... dakle nek nije ni SDA niti ZABIH eh tada bi se moglo reći da nije serator taj Bahir
Da su bošnjački političari malo pametniji i pošteniji, da su im stvarni interesi da se radi u korist onih koje predstavljaju, i da su bošnjački birači pismeniji, čak i u sadašnjim okolnostima Bošnjaci bi imali mnogo značajniju ulogu u mnogim općinama RS. Pogotovo mislim na istočnu Bosnu...
koop

#17 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by koop »

Pa sto onda ne nadju bar kandidata koji je sposoban. Mislim, zar medju SDA kadrom nema neko voljan, pametan, i sposoban da se kandiduje za ovu funkciju, a ne recikliranje nekih polovnjaca (da se razumijemo, smatram da ni Malkic koji se nudi kao alternativa nije za ovo)

clanak iz Oslobodjenja:
********************************************************************************
Duraković nije znao voditi šatorsko naselje, pa neće ni Opštinu

Izaslanik visokog predstavnika za Srebrenicu Kliford Bond jučer je u Srebrenici demobilisanim borcima Armije RBiH kazao da kandidat SDA za načelnika Opštine Srebrenica Ćamil Duraković nije znao voditi šatorsko naselje prošlog ljeta u Sarajevu, pa neće znati voditi ni Opštinu ako bude izabran za načelnika.

Ovu izjavu je, nakon sastanka sa Bondom, za Oslobođenje potvrdio Zulfo Salihović, predsjednik Organizacije demobilisanih boraca ARBiH Srebrenica.

Raskol u Odboru

Bond se prije ovog sastanka u Memorijalnom centru Potočari sastao i sa predstavnicama udruženja srebreničkih majki, kazavši im da je zabrinut zbog Durakovićeve kandidature, ali da neće uticati na odluku Predsjedništva SDA, već će razgovarati sa liderom ove bošnjačke političke partije. No, toliko je s njima i razgovarao o Durakoviću.

„Mislile smo da će Bond s nama razgovarati o kandidatu za načelnika, ali on je skrenuo temu i onda nam je savjetnik načelnika Opštine Nermin Zukić pričao o Banji Guber i razvoju Srebrenice. Ipak, podsjećam da je stav osam srebreničkih udruženja da kandidat za načelnika bude niko drugi do Abdurahman Malkić. To je i stav svih povratnika Srebrenice“, kazala je za naš list Hatidža Mehmedović, predsjednica Udruženja «Žene Srebrenice».

Podsjetimo, Predsjedništvo SDABiH je prošle sedmice razmatralo prijedlog Izvršnog odbora srebreničkog SDA o kandidatu za načelnika ovog grada.

Durakovićev protukandidat bio je Hamdija Fejzić, vlasnik jedne tuzlanske firme. Iako je Fejzić na Izvršnom odboru SDA Srebrenica dobio sedam, a Duraković šest glasova, stranačko Predsjedništvo jednoglasno se izjasnilo za Durakovića.

Sad je do Tihića

Međutim, ni Duraković ni Fejzić ne odgovaraju većini srebreničkih bošnjačkih glasača. Stoga su peticijom na kandidaturu reagovala srebrenička udruženja tražeći da se Malkić ponovo kandiduje za načelnika. Oslobođenje saznaje da je nakon kandidovanja Durakovića za načelnika u nedjelju na sjednici IO SDA Srebrenica došlo do raskola. Podijelile su se struje Fejzića i Malkića.

Demobilisani srebrenički borci i udruženja majki smatraju da za nastalu situaciju krivicu snose Sadik Ahmetović, predsjednik OO SDA Srebrenica i poslanik u Parlamentu BiH, te potpredsjednik Narodne skupštine RS-a Šefket Hafizović.

Ahmetović je jučer demantovao te tvrdnje, kazavši da je izbor za načelnika išao u redovnu proceduru, te da su kandidaturu Durakovića potvrdili regionalni odbor SDA Zvornik i Predsjedništvo stranke. Na pitanje da li će Predsjedništvo promijeniti odluku, Ahmetović je kazao da je to do predsjednika Sulejmana Tihića, koji stoji iza odluke. Da li će je braniti ili poništiti, to zavisi od njega.
zicer

#18 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by zicer »

ma kakav Bakir i njima slični...kako da me predstavlja neko kome su džepovi puni oraha i svoju djecu šalje po bijelom svijetu a mi ovdje kuburimo...neka i dalje za njih glasaju oni koji su navikli i kojima su nešto dobro uradili...nega treba dati glasove ovoj raji što se okupila u našu stranku, pa ako nas i oni zavale, onda brate kolektivno iseljavanje i to ako je moguće u Australiju da se ne možeš vratiti kad te opali crnjak...a ovo skupljanje glasova na račun Srebrenice, to je nešto najžalosnije što sam ikada vidio...mislim da je ovo presedan u svijetu...reći žalosno ja malo za tako nešto...sjete se tih ljudi 11.07. i kad je vrijeme izbora...suvišno je više i pričati o tome
Polynesian

#19 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by Polynesian »

Kakvo god mišljenje imali o Bakiru I., upravu je sa izrečenim da " Bosnjaci moraju doci pameti i prestati se sukobljavati ".

Evo i ovaj topic i postanje je primjer onoga o čemu on govori.
seln

#20 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by seln »

Polynesian wrote:Kakvo god mišljenje imali o Bakiru I., upravu je sa izrečenim da " Bosnjaci moraju doci pameti i prestati se sukobljavati ".
Neka oni, dzanum, prestanu nas lagati, krasti, trositi budzetske pare, prodavati firme budzasto jaranima i ahbabima, praviti banana-drzavu od Bosne...pa cemo se prestati sukobljavati.
amko_sa

#21 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by amko_sa »

Dodik opljacka sve sto stigne ali ga svijet posmatra kao jednog nekakvog politicara u BiH.Cak ga i srbi u rs-u koji nemaju sta jesti opet podrzavaju.Zasto? Bio je u cetnickoj armiji, podrzava zlocine, gradi institucije u popaljenom, opljackanom, etnicki skoro cistom dijelu BiH da ojaca rs .Mi se i nevidimo vise jer nemamo vodju, razjedinjeni smo, lupamo gluposti.Nebitno ko je vodja, nebitno ko je stranka ja cu ga podrzati onaj period dok je na vlasti ako ga narod izabere.Cinjenica je da nemamo neki izbor ali nek bar brani interese ove drzave jer dok nebudemo imali bilo kakve temelje da se pokrenemo sa mrtve tacke samo ce lopovluk i cvjetati.
Polynesian

#22 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by Polynesian »

seln wrote: Neka oni, dzanum, prestanu nas lagati, krasti, trositi budzetske pare, prodavati firme budzasto jaranima i ahbabima, praviti banana-drzavu od Bosne...pa cemo se prestati sukobljavati.
Malo tražiš :-)

U svakom slučaju izbori će, mjenjajte ih, pa već jednom, ili će te se predomislit u zadnji čas, ko u zadnjih 18 godina.
Polynesian

#23 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by Polynesian »

amko_sa wrote:Dodik opljacka sve sto stigne ali ga svijet posmatra kao jednog nekakvog politicara u BiH.Cak ga i srbi u rs-u koji nemaju sta jesti opet podrzavaju.Zasto? Bio je u cetnickoj armiji, podrzava zlocine, gradi institucije u popaljenom, opljackanom, etnicki skoro cistom dijelu BiH da ojaca rs .Mi se i nevidimo vise jer nemamo vodju, razjedinjeni smo, lupamo gluposti.Nebitno ko je vodja, nebitno ko je stranka ja cu ga podrzati onaj period dok je na vlasti ako ga narod izabere.Cinjenica je da nemamo neki izbor ali nek bar brani interese ove drzave jer dok nebudemo imali bilo kakve temelje da se pokrenemo sa mrtve tacke samo ce lopovluk i cvjetati.
Vidi, vidi i ti bi vođu, i ti bi iluziju pušio, volio bi je ti, više od stvarnosti u kojoj se sad nalaziš,
ali ne, ne iluzija ne pomaže :sad:
mire - ložač

#24 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by mire - ložač »

E moj Bože !!!! :shock:

U kakav jad ponovo ulazi šačica žena i staraca..... :(

Ja nisam iz Srebrenice, nemam pravo da trpam tim nesretnicima u glavu ništa, sramota je i jednom Bakiru ( da je milion puta Izetbegović) da on priča šta je dobro, odnosno ko je dobar, a sjedi u kabinetu u centru Sarajeva gdje i živi.

Imam :idea: pustite L E Š I N A R I bjelosvjetski taj narod na miru, sramota je uopšte da bilo ko svoje masne prste stavlja bilo gdje oko njih.
Teško je da čovjek ostane nijem i slijep, uvale im nakog Malkića ( ima frajer kućurinu u Sarajevu zaboli njega za sve ), pa im sad još jednog predlažu ( čitaj trpanje do neba).

Ne mogu se oduzeti dojmu ni činjenici da masa ovih koji k'o fol pametuju po forumu pojma nemaju ni gdje se Srebrenica nalazi a kamoli da su sve vidjeli.

Zato je moj komentar: "Prste sebi gosp. Izetbegoviću, ako hoćeš da pomogneš napravi koju kuću i ne se**, dosta vas je ko pandemije :bih: "
exliberal

#25 Re: Izjava Bakira Izetbegovica

Post by exliberal »

Bilo bi dobro kad bi doticni objasnio ko se to nije mogao slozit i oko cega je nastao raskol.
Malo je cinicno govorit tako uposteno a tamo je zivotom platilo par hiljada ljudi.
Al to nije vazno...vazno je da prodje kandidat SDA a mrtvi.....oni se vratit nece
Post Reply