Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Locked

Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

1. Naravno da jesam!
88
52%
2. Ne, jos nije vrijeme.
18
11%
3. Ne dolazi u obzir, ni sada ni nikada!
63
37%

Total votes: 169

prizemnia

#626 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by prizemnia »

shadowblade wrote:
Jesi ti ikad čuo za pojam Hercegovina? Kakve veze ima Bosna sa Neumom? Pa bliži je Zagreb moru nego Bosna redikulu.
Kakva neobrazovanost i nepismenost, vidi se da si se "obrazovao" po bogomoljama, a da si škole preskočio.
Čovječe, ja sam se registrirao čisto da malo popričamo o ovoj temi, no kad vidim kakvih neobrazovanih paćenika ima, čisto ne znam dali da se smijem ili plačem :D

I onda kažu "Živite u miru i toleranciji" :lol:
jiji

#627 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by jiji »

Ova tema se rasplamsala bez razloga,zna se koji se uvjeti moraju ostvariti da bi se džamija gradila. Ako gradska vlast vidi u tome isplativost,potrebu ili slično možda ju uvrsti u prostorni plan. Nitko nema pravo odlučivanja o gradnji na prostoru Neuma osim gradske vlasti,oni odlučuju ,izdaju dozvole.... Za 20 godina ovisno o sastavu stanovništva možda gradska vlast odluči da će se graditi,opet o tome nećemo odlučivati ni ja,ni netko u Sarajevu,ni Banja Luci,ni Islamskoj zajednici.Svatko može pokrenuti inicijativu ,al sve se svodi na to da gradska vlast donosi odluku i izdaje dozvole. Mislim da će se graditi prije nego luka u Neumu koja se sigurno nikad neće graditi.
Djuro11

#628 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by Djuro11 »

To sve si skopcao u 24 sata na ovom forumu.Jer i sam znas da ce Bosnjaci lagano uzeti Neum.Kao sto su uzeli skoro sve Hrvatsko po Konjicu.

Ako smo to rijesili kako treba u Konjicu.Vase zaledje je sve manje i tanje.A ako ti je ceif da me ispravljas pravopisno.Onda stvarno rasprava je suvisna.

Sad imas onaj forum hercegsumske gdje pises sigurno.Pa dijeli impresije tamo

Ok

Redikul je termin Dalmatinskih tovara i niko ga ne koristi od strane Bosnjaka

Jel to nemate nijednu zanimljivu temu na hercegsrpskoj .Pa ovdje dolazite trolati
Djuro11

#629 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by Djuro11 »

I onda kažu "Živite u miru i tolerancij

Tacno tako.Mir i tolerancija

U Bosnjackom Nehumu
shadowblade

#630 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by shadowblade »

Djuro11 wrote:
Ok
Jel to nemate nijednu zanimljivu temu na hercegsrpskoj .Pa ovdje dolazite trolati
Ajde ti prvo nauči, pardon, skopčaj što je Bosna, a što je Hercegovina, nemoj da te ja moram učit o navodno tvojoj vlastitoj domovini.
Nimalo stida ni srama nemaš, uostalom vjerojatno si neki nadrkani vehabija, vidim da vam je uvelo zabranu odlaska u Siriju pošto se puno terorista vratilo u sanducima.
Nemoj da te ta zabrana toliko ražalosti.
prizemnia

#631 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by prizemnia »

Djuro11 wrote:To sve si skopcao u 24 sata na ovom forumu.Jer i sam znas da ce Bosnjaci lagano uzeti Neum.Kao sto su uzeli skoro sve Hrvatsko po Konjicu.

Ako smo to rijesili kako treba u Konjicu.Vase zaledje je sve manje i tanje.A ako ti je ceif da me ispravljas pravopisno.Onda stvarno rasprava je suvisna.

Ok

Naaah, davno sam ja to skontao, no osobe kao ti su mi jako zanimljive.Neobrazovani, vjerski zatucani paćenici koji snivaju i snivaju.Školuj se, radi nešto...Prolazi život a ti sanjaš o velikoj islamskoj Bosni negdje u nekoj Bosanskoj vrleti.

Vidim posjećuješ HB.org? Ne, nisam registriran, no definitvno, ima se što zanimljivo i pametno pročitati.

Nađi život čovječe fino ti kažem :sad:
exliberal-ex

#632 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by exliberal-ex »

Dajte popustite vise sa ovim glupim prepucavanjima sa Djurom...ocito je da mu je jednin cilj da provocira ovdje

ps
Djuro samo za tvoj info, nisu ovdje bosnjaci vladali 500 godina nego osmansko carstvo, gdje ste vi bili iste sluge ko I svi drugi :wink:
salvatore paradise

#633 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by salvatore paradise »

Djuri treba picke.
prizemnia

#634 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by prizemnia »

salvatore paradise wrote:Djuri treba picke.
Tko je vidio guzit kad možeš iz dijaspore Googlati sela Neumskog zaleđa...Mislim, izbor je očit :izet:
shadowblade

#635 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by shadowblade »

salvatore paradise wrote:Djuri treba picke.
Jebiga, ne ide ga izgleda, vehabije nisu mnogo privlačne ženama.
Možda bi našao koju u Siriji, ali kafiri prokleti zabranili odlazak mladih terorista iz regiona u Siriju. Propade mu zadnja šansa.
Last edited by shadowblade on 26/06/2014 14:48, edited 1 time in total.
BHCluster

#636 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by BHCluster »

Sta je ovo opet hrvatska dijaspora protiv bosanske dijaspore i obrnuto. :lol:
salvatore paradise

#637 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Ako je to problem, rijesicemo i to... Evo ja castim, nacemo mu neku hanumu da mu pokaze par stvari. Poslije toga mu dzamija u NeHumu nece pasti na pamet :bih:
Djuro11

#638 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by Djuro11 »

Ovo nije forum seks.Ljudi dolaze prije dan-dva i trolaju temu

Nebitno je sta ti mislis.Dodik je zamislio da nema Hrvatskog uha u Banja Luci i Bosanskoj Posavini.Danas sve to je Srpsko
Danas je sve Bosnjacko u Sarajevu i Konjicu

Sutra moze i u Neumu
Djuro11

#639 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by Djuro11 »

BHCluster wrote:Sta je ovo opet hrvatska dijaspora protiv bosanske dijaspore i obrnuto. :lol:
Zapadnohercegovacki seljacici tipa forum.hr,--- NO LINKS ---.Zriki i onaj forum hercegsrpska dolaze ovdje da podjebavaju Tesko im pada jer nestaju i sad zele da sprijece Bosnjake sem mozda napadom na povratnike ili paljenjem dzamija da bude dzamija u Neumu

Pa im krivo

Imam curu,ali dzaba pricati ljudima.Vidis da im je cilj trolanje ovog foruma

To i corava kokos vidi
jiji

#640 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by jiji »

Djuro11 wrote:Ovo nije forum seks.Ljudi dolaze prije dan-dva i trolaju temu

Nebitno je sta ti mislis.Dodik je zamislio da nema Hrvatskog uha u Banja Luci i Bosanskoj Posavini.Danas sve to je Srpsko

Sutra moze i u Neumu
Eto vidis ,ako Srbi nasele Neum gradit će se pravoslavna crkva,a ne džamija. Možda dođu kinezi nasele Neum,dobiju izbore i izgrade hram sa zmajevima i tigrovima. Tko smo ja i ti da kažemo što će se graditi,a što neće .
salvatore paradise

#641 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Djuro11 wrote:Ovo nije forum seks.Ljudi dolaze prije dan-dva i trolaju temu

Sutra moze i u Neumu
Ja ocu da ti pomognem a ti tako... Kad se prvi put konektujes na zensko ili musko u zavisnosti od afiniteta (ako se to kad desi) neces ti ni pomisliti sta je bosnjacko a sta hrvatsko. :izet:
salvatore paradise

#642 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Djuro11 wrote:
BHCluster wrote:Sta je ovo opet hrvatska dijaspora protiv bosanske dijaspore i obrnuto. :lol:
Zapadnohercegovacki seljacici tipa forum.hr,--- NO LINKS ---.Zriki i onaj forum hercegsrpska dolaze ovdje da podjebavaju Tesko im pada jer nestaju i sad zele da sprijece Bosnjake sem mozda napadom na povratnike ili paljenjem dzamija da bude dzamija u Neumu

Pa im krivo

To i corava kokos vidi
Zna li ona za to? :roll:
prizemnia

#643 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by prizemnia »

Djuro11 wrote:

Pa im krivo

To i corava kokos vidi
Djuro, smiri se, frustracije su preočite.Vjerovatno si još jedan neprilagođeni dijasporac koji se ne uklapa u normalno društvo pa si našao mjesto da prosipaš svoje frustracije.Lako je voljeti svoju zemlju negdje iz dijaspore živeći na socijali.

Dzamije nema, kaput.
Ugodan dan paćeniće!
prizemnia

#644 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by prizemnia »

salvatore paradise wrote: Zna li ona za to? :roll:
jiji wrote: Eto vidis ,ako Srbi nasele Neum gradit će se pravoslavna crkva,a ne džamija. Možda dođu kinezi nasele Neum,dobiju izbore i izgrade hram sa zmajevima i tigrovima. Tko smo ja i ti da kažemo što će se graditi,a što neće .
Haha, nakon ovog paćenika, ovo me baš dotuklo :lol: :lol:
shadowblade

#645 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by shadowblade »

Djuro11 wrote:

Pa im krivo

To i corava kokos vidi
Najjače su mi te tvoje mantre da Hrvati nestaju, a Hrvati stoje odlično kad se usporede sa ostalim narodima u BiH, sve ovo što ti pišeš je očajnička autosugestija ili "wishful thinking", sam sebe uvjeravaš u nešto u što poprilično sumnjaš.
Zbog toga stalno spominješ postotke i brojeve, za tvoju informaciju Hrvata u BiH ima preko 550 tisuća, daleko više nego si ti i tebi slični prognozirali prije popisa, Bošnjaka 1,8 milijuna ili samo tri puta više, ti bi želio da je 5 puta više, zato lažeš da je Bošnjaka 50, a Hrvata 10%. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jebiga, stvarnost te demantira mladi vehabijo. :izet:
Stjui

#646 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by Stjui »

prizemnia wrote:
Dzamije nema, kaput.
Ugodan dan paćeniće!
nema ni precednika,niti će ikad više bit :D
BHCluster

#647 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by BHCluster »

jiji wrote: Eto vidis ,ako Srbi nasele Neum gradit će se pravoslavna crkva,a ne džamija. Možda dođu kinezi nasele Neum,dobiju izbore i izgrade hram sa zmajevima i tigrovima. Tko smo ja i ti da kažemo što će se graditi,a što neće .
Znaci politika gradi bogomolje a ne vjerske zajednice?
salvatore paradise

#648 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

BHCluster wrote:
Naravno. Dok god se novac poreznih obveznika bude koristio za izgradnju vjerskih objekata, to je ocekivano.
BHCluster

#649 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by BHCluster »

salvatore paradise wrote:
BHCluster wrote:
Naravno. Dok god se novac poreznih obveznika bude koristio za izgradnju vjerskih objekata, to je ocekivano.
A ne donacijama?
Hafis

#650 Re: Izgradnja džamije u Neumu, da li ste za ?

Post by Hafis »

Djuro11
Imam curu
salvatore paradise
Zna li ona za to? :roll:
Oplakah :lol:
Locked