Izborna godina i trollovi

Post Reply
Qler

#1 Izborna godina i trollovi

Post by Qler »

Nešto ste ranije počeli ove godine... svi bi da ratuju, da izbacuju ćirilicu, šalju u džihad.... idite u štab da vas kod nekog psihijatra pošalju da se malo preslušate...

Usput, ovim što idu u džihad, izdržite do posljednjeg, kad nemate šta pametnije u životu da radite!
escobar__

#2 Re: Izborna godina i trollovi

Post by escobar__ »

Nisu nikad ni prestajali. Možda na forumu popuste ali na portalu ne.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3 Re: Izborna godina i trollovi

Post by KatarinaKosaca »

Joj, ne mora značit. Registrirah se neke godine, valjda izborne na forum, naiđoh na forum, odmah me zaskočiše da sam iz centrale, trol, plaćenik, stranački.. dogurah ja tako i do ambasadora, 2013 i dalje forumama tako bezazleno :lol: :lol:
shandrprcSA

#4 Re: Izborna godina i trollovi

Post by shandrprcSA »

reci im Qleru :D :D
Qler

#5 Re: Izborna godina i trollovi

Post by Qler »

Ma nerviraju vala drug, ne mogu da citam da se nerviram, a kad jednom udjem na ovaj podforum sam sebi sve na kamaru ko me tjrao da gledam sa kakvom stokom zivim...
Danguba

#6 Re: Izborna godina i trollovi

Post by Danguba »

ko ce to izdurat, jebo ih centrala :roll:

pa jos kad sa budzetskih kompova pisu... :evil:
It_is_a_Leclerc

#7 Re: Izborna godina i trollovi

Post by It_is_a_Leclerc »

Qler wrote:Ma nerviraju vala drug, ne mogu da citam da se nerviram, a kad jednom udjem na ovaj podforum sam sebi sve na kamaru ko me tjrao da gledam sa kakvom stokom zivim...
Dave. Pogotovo ova gospoda iz Maoče. Jbte, kako ih nije sram na židovskim procesorima pisati protiv židova :lol:
A tek ovi sa 30 postova što otkriju da je Komšić ubleha :lol:
newlevel

#8 Re: AW: Izborna godina i trollovi

Post by newlevel »

Samo ti tako govori, kad neki šeik pokrene proizvodnju procesora u Dubaiu, neces moci ostat :-D:-D.

Sent from my Nokia 3310
weredsf

#9 Re: Izborna godina i trollovi

Post by weredsf »

KatarinaKosaca wrote:Joj, ne mora značit. Registrirah se neke godine, valjda izborne na forum, naiđoh na forum, odmah me zaskočiše da sam iz centrale, trol, plaćenik, stranački.. dogurah ja tako i do ambasadora, 2013 i dalje forumama tako bezazleno :lol: :lol:
Ti si bez sumnje najvise poslova promjenila ove godine :D :D
Alfons Kauders

#10 Re: Izborna godina i trollovi

Post by Alfons Kauders »

It_is_a_Leclerc wrote:
Qler wrote:Ma nerviraju vala drug, ne mogu da citam da se nerviram, a kad jednom udjem na ovaj podforum sam sebi sve na kamaru ko me tjrao da gledam sa kakvom stokom zivim...
Dave. Pogotovo ova gospoda iz Maoče. Jbte, kako ih nije sram na židovskim procesorima pisati protiv židova :lol:
A tek ovi sa 30 postova što otkriju da je Komšić ubleha :lol:
nisu zidovski... maoca kupuje samo AMD procesore, a tu braca iz mubadale imaju veliki udjel... :D sad onda imas i ove mobilne, ARM... britanci vlasnici licence... al najveci proizvodjac qualcomm - zidov osnivac :D

jest da ne znaju da je svaki drugi patent u njima zidovski... :D al jebaji ga... :D jos mi je jace kad sire dzihad po facebooku, koji je takodjer napravio zidov...

a njihov vrhunski domet je napravit bombu :lol: i onda se cude sto im se izrael vazda najebe majke :-)
Innovation

#11 Re: Izborna godina i trollovi

Post by Innovation »

Qler wrote: svi bi da ratuju, da izbacuju ćirilicu, šalju u džihad.... idite u štab da vas kod nekog psihijatra pošalju da se malo preslušate...
:thumbup:
JohnnyS

#12 Re: Izborna godina i trollovi

Post by JohnnyS »

da se bar samo u izbornoj godini pojavljuju... :D
Alfons Kauders

#13 Re: Izborna godina i trollovi

Post by Alfons Kauders »

JohnnyS wrote:da se bar samo u izbornoj godini pojavljuju... :D
da...

al jbg to se dobije kada skoro pola naroda zavisi direktno od budzeta... kao i masa drugih koji su povezani na neki drugi nacin, od poslovnih ljudi i novinara do kojekakvih aktivista i nvo parazita kojima placanje kirije i grijanja zavisi od podrske za neku politicku opciju...

ti drugi su mi jos gori od politicara i budzetlija, jer guraju svoju agendu "ispod zita" i pokusavaju stvoriti privod nezavisnosti... mada su vise ovisni o politici od budzetlija, koji su barem zasticeni kolektivnim ugovorima, zakonom o radu i sl... ovi drugi nisu
video

#14 Re: Izborna godina i trollovi

Post by video »

Ma najopasniji su ovo sto osnivaju stranke na forumu :D pa na istom vrBaVaju :D sljedbenike. Kad bi Him dali kormilo u sake, bili bi ko podmornica U kategorije u vrijeme WWII, pravili bi dar-mar politickom scenom u nasKe :D
Gojeni H

#15 Re: Izborna godina i trollovi

Post by Gojeni H »

video wrote:Ma najopasniji su ovo sto osnivaju stranke na forumu :D pa na istom vrBaVaju :D sljedbenike. Kad bi Him dali kormilo u sake, bili bi ko podmornica U kategorije u vrijeme WWII, pravili bi dar-mar politickom scenom u nasKe :D
Glasajte za mene. 8-)
madner

#16 Re: Izborna godina i trollovi

Post by madner »

video wrote:Ma najopasniji su ovo sto osnivaju stranke na forumu :D pa na istom vrBaVaju :D sljedbenike. Kad bi Him dali kormilo u sake, bili bi ko podmornica U kategorije u vrijeme WWII, pravili bi dar-mar politickom scenom u nasKe :D
:D
Havatar

#17 Re: Izborna godina i trollovi

Post by Havatar »

Alfons Kauders wrote:
JohnnyS wrote:da se bar samo u izbornoj godini pojavljuju... :D
da...

al jbg to se dobije kada skoro pola naroda zavisi direktno od budzeta... kao i masa drugih koji su povezani na neki drugi nacin, od poslovnih ljudi i novinara do kojekakvih aktivista i nvo parazita kojima placanje kirije i grijanja zavisi od podrske za neku politicku opciju...

ti drugi su mi jos gori od politicara i budzetlija, jer guraju svoju agendu "ispod zita" i pokusavaju stvoriti privod nezavisnosti... mada su vise ovisni o politici od budzetlija, koji su barem zasticeni kolektivnim ugovorima, zakonom o radu i sl... ovi drugi nisu
:thumbup:
Prpa.ba

#18 Re: Izborna godina i trollovi

Post by Prpa.ba »

Od rebrandinga forum je postao interesantniji trolovima jako niske kvalitete i to iz svih dijelova jedne i jedine. :mrgreen: Prije je bilo bolje. :mrgreen: Zeljno iscekujem obracune na temama DF i SDP, a nece manjkati ni pokusaja vaskrsenja Hareta Ublehe. :mrgreen:
madner

#19 Re: Izborna godina i trollovi

Post by madner »

Generalno treba uvesti IQ test prilikom registracije.

Pa u zavisnosti od rezultata da budu vidljivi podforumi. :D
Qler

#20 Re: Izborna godina i trollovi

Post by Qler »

Eno i Komsic posebnu temu dobio, SDP salje agente na vise frontova...
daddy-kool

#21 Re: Izborna godina i trollovi

Post by daddy-kool »

madner wrote:Generalno treba uvesti IQ test prilikom registracije.

Pa u zavisnosti od rezultata da budu vidljivi podforumi. :D
I, kako bi ti povukao granice? :D
madner

#22 Re: Izborna godina i trollovi

Post by madner »

Odlucno :D
Post Reply