Izborna godina i trollovi
- Qler
#1 Izborna godina i trollovi
Nešto ste ranije počeli ove godine... svi bi da ratuju, da izbacuju ćirilicu, šalju u džihad.... idite u štab da vas kod nekog psihijatra pošalju da se malo preslušate...
Usput, ovim što idu u džihad, izdržite do posljednjeg, kad nemate šta pametnije u životu da radite!
Usput, ovim što idu u džihad, izdržite do posljednjeg, kad nemate šta pametnije u životu da radite!
- escobar__
#2 Re: Izborna godina i trollovi
Nisu nikad ni prestajali. Možda na forumu popuste ali na portalu ne.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#3 Re: Izborna godina i trollovi
Joj, ne mora značit. Registrirah se neke godine, valjda izborne na forum, naiđoh na forum, odmah me zaskočiše da sam iz centrale, trol, plaćenik, stranački.. dogurah ja tako i do ambasadora, 2013 i dalje forumama tako bezazleno

-
shandrprcSA
#4 Re: Izborna godina i trollovi
reci im Qleru

- Qler
#5 Re: Izborna godina i trollovi
Ma nerviraju vala drug, ne mogu da citam da se nerviram, a kad jednom udjem na ovaj podforum sam sebi sve na kamaru ko me tjrao da gledam sa kakvom stokom zivim...
- Danguba
#6 Re: Izborna godina i trollovi
ko ce to izdurat, jebo ih centrala
pa jos kad sa budzetskih kompova pisu...
pa jos kad sa budzetskih kompova pisu...
- It_is_a_Leclerc
#7 Re: Izborna godina i trollovi
Dave. Pogotovo ova gospoda iz Maoče. Jbte, kako ih nije sram na židovskim procesorima pisati protiv židovaQler wrote:Ma nerviraju vala drug, ne mogu da citam da se nerviram, a kad jednom udjem na ovaj podforum sam sebi sve na kamaru ko me tjrao da gledam sa kakvom stokom zivim...
A tek ovi sa 30 postova što otkriju da je Komšić ubleha
- newlevel
#8 Re: AW: Izborna godina i trollovi
Samo ti tako govori, kad neki šeik pokrene proizvodnju procesora u Dubaiu, neces moci ostat
:-D.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
-
weredsf
#9 Re: Izborna godina i trollovi
Ti si bez sumnje najvise poslova promjenila ove godineKatarinaKosaca wrote:Joj, ne mora značit. Registrirah se neke godine, valjda izborne na forum, naiđoh na forum, odmah me zaskočiše da sam iz centrale, trol, plaćenik, stranački.. dogurah ja tako i do ambasadora, 2013 i dalje forumama tako bezazleno![]()
- Alfons Kauders
#10 Re: Izborna godina i trollovi
nisu zidovski... maoca kupuje samo AMD procesore, a tu braca iz mubadale imaju veliki udjel...It_is_a_Leclerc wrote:Dave. Pogotovo ova gospoda iz Maoče. Jbte, kako ih nije sram na židovskim procesorima pisati protiv židovaQler wrote:Ma nerviraju vala drug, ne mogu da citam da se nerviram, a kad jednom udjem na ovaj podforum sam sebi sve na kamaru ko me tjrao da gledam sa kakvom stokom zivim...![]()
A tek ovi sa 30 postova što otkriju da je Komšić ubleha
jest da ne znaju da je svaki drugi patent u njima zidovski...
a njihov vrhunski domet je napravit bombu
-
Innovation
#11 Re: Izborna godina i trollovi
Qler wrote: svi bi da ratuju, da izbacuju ćirilicu, šalju u džihad.... idite u štab da vas kod nekog psihijatra pošalju da se malo preslušate...
- JohnnyS
#12 Re: Izborna godina i trollovi
da se bar samo u izbornoj godini pojavljuju... 
- Alfons Kauders
#13 Re: Izborna godina i trollovi
da...JohnnyS wrote:da se bar samo u izbornoj godini pojavljuju...
al jbg to se dobije kada skoro pola naroda zavisi direktno od budzeta... kao i masa drugih koji su povezani na neki drugi nacin, od poslovnih ljudi i novinara do kojekakvih aktivista i nvo parazita kojima placanje kirije i grijanja zavisi od podrske za neku politicku opciju...
ti drugi su mi jos gori od politicara i budzetlija, jer guraju svoju agendu "ispod zita" i pokusavaju stvoriti privod nezavisnosti... mada su vise ovisni o politici od budzetlija, koji su barem zasticeni kolektivnim ugovorima, zakonom o radu i sl... ovi drugi nisu
- video
#14 Re: Izborna godina i trollovi
Ma najopasniji su ovo sto osnivaju stranke na forumu
pa na istom vrBaVaju
sljedbenike. Kad bi Him dali kormilo u sake, bili bi ko podmornica U kategorije u vrijeme WWII, pravili bi dar-mar politickom scenom u nasKe 
- Gojeni H
#15 Re: Izborna godina i trollovi
Glasajte za mene.video wrote:Ma najopasniji su ovo sto osnivaju stranke na forumupa na istom vrBaVaju
sljedbenike. Kad bi Him dali kormilo u sake, bili bi ko podmornica U kategorije u vrijeme WWII, pravili bi dar-mar politickom scenom u nasKe
- madner
#16 Re: Izborna godina i trollovi
video wrote:Ma najopasniji su ovo sto osnivaju stranke na forumupa na istom vrBaVaju
- Havatar
#17 Re: Izborna godina i trollovi
Alfons Kauders wrote:da...JohnnyS wrote:da se bar samo u izbornoj godini pojavljuju...
al jbg to se dobije kada skoro pola naroda zavisi direktno od budzeta... kao i masa drugih koji su povezani na neki drugi nacin, od poslovnih ljudi i novinara do kojekakvih aktivista i nvo parazita kojima placanje kirije i grijanja zavisi od podrske za neku politicku opciju...
ti drugi su mi jos gori od politicara i budzetlija, jer guraju svoju agendu "ispod zita" i pokusavaju stvoriti privod nezavisnosti... mada su vise ovisni o politici od budzetlija, koji su barem zasticeni kolektivnim ugovorima, zakonom o radu i sl... ovi drugi nisu
- Prpa.ba
#18 Re: Izborna godina i trollovi
Od rebrandinga forum je postao interesantniji trolovima jako niske kvalitete i to iz svih dijelova jedne i jedine.
Prije je bilo bolje.
Zeljno iscekujem obracune na temama DF i SDP, a nece manjkati ni pokusaja vaskrsenja Hareta Ublehe. 
- madner
#19 Re: Izborna godina i trollovi
Generalno treba uvesti IQ test prilikom registracije.
Pa u zavisnosti od rezultata da budu vidljivi podforumi.
- Qler
#20 Re: Izborna godina i trollovi
Eno i Komsic posebnu temu dobio, SDP salje agente na vise frontova...
-
daddy-kool
#21 Re: Izborna godina i trollovi
I, kako bi ti povukao granice?madner wrote:Generalno treba uvesti IQ test prilikom registracije.