Challenger__ wrote:U kantonu Sa DF broj 1, a po CIK-u Čović vodi neznatno u odnosu na Raguža, na relativno malom uzorku.
Sta ima u Siriji?
Challenger__ wrote:U kantonu Sa DF broj 1, a po CIK-u Čović vodi neznatno u odnosu na Raguža, na relativno malom uzorku.
odgledo nazalostmO k3 wrote:Još sam ja skratio sta je rekla , zamisli koji bukvalno moraš biti idiot,debil , glupača nazvati i ovako nesto izjaviti i još uz to se buniti .....zateznistub wrote:Da sam ikako mogao da joj samar zveknem onako preko tv-a da se vas upisa u gace.mO k3 wrote:Nas narod tojest pojedini su stvarno glupi . Neka gospođa se javila na halo centralni kako je ogorčena i da je izašla na izbore i učinila svoj listić nevažećim stigme sto je glasala na listiću za samu sebe ..tojest napisala svoje ime
Ma dobro sad, nije govno vec se pas posrao, zvanicno nezvanicno, vijest je iz CIK-a. Konacno nesto konkretno, nestranacki.Zar nije bilo nezvanicno iz CIK-a?
Kako je neznatno 24.000 glasova (skoro pola Raguževih)?Challenger__ wrote:U kantonu Sa DF broj 1, a po CIK-u Čović vodi neznatno u odnosu na Raguža, na relativno malom uzorku.
onda reci da smo za vrijeme sda dobili i mobitele i internet jbtAcaLukas wrote:sta sam slago.mali_balon wrote:Jesi li ovo ti sarkastican, ne kontamAcaLukas wrote:U vrijeme vladavine SDA smo dobili zajednicki valutu, vosjsku, pasose, tablice, autoput je projektovan, osvnovana reprezentacija itd itd.
Stagnacija je pocela 2006-2014 kad je nas narod pocao da daje glas Silajdzicu i komunistima poput Lagumdzije i Komsica. Drago mi je da je narod opametio da sada mozemo praviti promjene.
Nisi nista samo si nepismen ili neinformisan, nisi ti kriv sto ti nisu rekli sta da mislis.AcaLukas wrote:sta sam slago.mali_balon wrote:Jesi li ovo ti sarkastican, ne kontamAcaLukas wrote:U vrijeme vladavine SDA smo dobili zajednicki valutu, vosjsku, pasose, tablice, autoput je projektovan, osvnovana reprezentacija itd itd.
Stagnacija je pocela 2006-2014 kad je nas narod pocao da daje glas Silajdzicu i komunistima poput Lagumdzije i Komsica. Drago mi je da je narod opametio da sada mozemo praviti promjene.
Jebo papka, samo se smijem ovim zlajinim sjevernokoreancima koji svakoga zivog, ko organski ne podnosi tu mafijasku organizaciju zvanu SDP, hoce na silu da gurnu medju ove splacine iz SDAiPod wrote:Vjeruj da nije, toliko je nakrao dok je bio načelnik, plus ovo dok je bio ministar, niti jedan tender nije mogao proći dok ga on lično nije obarao 2-3 puta, valjda štimao cijenu.emigrazione wrote:Damire Hadzicu jel' ti tesko veceras mamicu ti lopovsku...
To je džon obraz koji je sa lipovačom, lagumdžijom, grabovicom, karićem i onim iz revikona upravo uništio SDP.
Ipak dobra stvar je da nam se @ridjobrki neće morati seliti van BiH
Mustafe i Sefera ni na vidikuTheWatcher wrote:kako Mustafica stoji
godila mi je promjena, neki znak da narod u bosni ima mozak veci od mozga kanarinca, pa da se sjeca ko ih je jebavao i krao i lagao, da imaju dovoljan nivo inteligencije da skontaju da zele da se nesto promjeni, da zele da pokazu da kaznjavaju nerad, kriminal, korupciju...imena su nebitnamadridist wrote:a ko ti je godio pa da ostanes s namaSSemir wrote:onako, uveliko radim na planu odlaska iz ove vukojebine koju neki zovu i drzava. i danas nisam ni glasao, dokazujuci samom sebi da me boli neka stvar za buducnost ove drzave. i sad ovako otvoreno da se zahvalim svim seljacima, maloumnicima, glupanima, mazohistima, kretenima, mamlazima..na glasu za bakira izetbegovica, jer sad vise nemam apsolutno nikakve dvojbe, ja ne zelim sa vama zivjeti u istoj drzavi!! Adio
Ne znam šta si gledao, ovo što sam ja čuo 70+ k Čović, 60+ k Raguž.webby-x wrote:Kako je neznatno 24.000 glasova (skoro pola Raguževih)?Challenger__ wrote:U kantonu Sa DF broj 1, a po CIK-u Čović vodi neznatno u odnosu na Raguža, na relativno malom uzorku.
Covic 79000, Raguz 55000webby-x wrote:Kako je neznatno 24.000 glasova (skoro pola Raguževih)?Challenger__ wrote:U kantonu Sa DF broj 1, a po CIK-u Čović vodi neznatno u odnosu na Raguža, na relativno malom uzorku.
Ako se on bude interesovao za situaciju u BiH, popusili smo ga do balcakaGLASAJ ili TRPI wrote:Challenger__ wrote:U kantonu Sa DF broj 1, a po CIK-u Čović vodi neznatno u odnosu na Raguža, na relativno malom uzorku.
Sta ima u Siriji?
Sta je fino, sunce ti tvoje?madner wrote:Fino fino.
Gdjes krenuoRidjobrki wrote:@iPod: Hvala, odoh se raspakivati
I ovo nije prvi puta da se ovakve stvari čuju i Hadžić je slično govorio (doduše nezvanično). I zato ih ne mogu smisliti, a isto je govorio i onaj kandidat za načelnika opštine NG iz SBB-a.Bakir Hadžiomerović za Klix.ba: Nije dobro, ali kakav narod takva vlast
Piše: E.S.H.
"Prema prvim informacijama o rezultatima, vidim da nije dobro, ali narod je izabrao i to treba tako shvatiti. Ja poštujem volju naroda. Ima ona stara 'Kakav narod takva vlast' i to treba tako shvatiti", kazao je za Klix.ba Bakir Hadžiomerović, kandidat SDP-a za bošnjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.