Po tom pitanju je jedan od uzornihPera Trta wrote:Ah, još jedan od onih što bi sudio "u ime naroda"
Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#426 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#427 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Naravno da se ježe...drugačije mišljenje uvijek je za njih opasno...KatarinaKosaca wrote:Zato što ti je sve crno-bijelo. Ja niti ginem za nekoga, niti mi na um pada da dajem svoju snagu braneći nekoga. Nekoliko sam puta napisala i kada nisam glasala i kada jesam i za koga i neki sam dan napisala post za koga ću glasati iduće izbore. A što se ježiš od mene, baš mi je dragoUvijek sam se jezio od ljudi,koji napadaju nekoga,pljuju po njemu..a nemaju hrabrosti otvoreno stati iza neke politicke opcije,ili barem nekih pojedinaca.. Malo se i dalje ježi...
A ko stoji iza drugačijih mišljenja? Zna se...ZNA SE
- JThomas
#428 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
mogu misliti da jadni čovjek nema sna od stepnje hoće li biti deportovan ako esdepe pobijedi.
eto jel dosta senzibiliteta od mene?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#429 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Eto ga
klasicna demagogija by:Katarina Kosaca
Hajde mi ponovi,molim te..ako ti je neprijatno ovako javno moze i na PM,za koga ce to Katarina glasati na slijedecim izborima.
Da ,da da ne vidis svijt crno bijelo,ali se duboko opsjednuta Zlatkom i od svih tvojih napisanih postova barem 70% je protiv njega
Meni je to nepojmivo,djeluje da dolazi od jedne krajnnje isfrustrirane osobe spram jednog covjeka ,i to na vrlo licnim relacijama
Da nije razlog to sto si dobila nalog za povlacenje iz misije BiH iz Spanije,poslije dolaska na vlast SDP-a(doba vladavine koalicije) ili Zeljke Komsica?
Hajde mi ponovi,molim te..ako ti je neprijatno ovako javno moze i na PM,za koga ce to Katarina glasati na slijedecim izborima.
Da ,da da ne vidis svijt crno bijelo,ali se duboko opsjednuta Zlatkom i od svih tvojih napisanih postova barem 70% je protiv njega
Meni je to nepojmivo,djeluje da dolazi od jedne krajnnje isfrustrirane osobe spram jednog covjeka ,i to na vrlo licnim relacijama
Da nije razlog to sto si dobila nalog za povlacenje iz misije BiH iz Spanije,poslije dolaska na vlast SDP-a(doba vladavine koalicije) ili Zeljke Komsica?
- KatarinaKosaca
#430 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Jeste, hvala. Od koga je i previše je. Vrli pozitivan pomakJThomas wrote:mogu misliti da jadni čovjek nema sna od stepnje hoće li biti deportovan ako esdepe pobijedi.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#431 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
KatarinaKosaca wrote:Po tom pitanju je jedan od uzornihPera Trta wrote:Ah, još jedan od onih što bi sudio "u ime naroda". A kao začin napiše o sebi da je odličan pravnik
Sreća pa nemam vremena ni volje da čitam mnogo tema na ovom forumu. Na svašta bih još naletio
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#432 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Oprosti,a ko ste to Vi ,a ko smo to Mi?Pera Trta wrote:Naravno da se ježe...drugačije mišljenje uvijek je za njih opasno...KatarinaKosaca wrote:Zato što ti je sve crno-bijelo. Ja niti ginem za nekoga, niti mi na um pada da dajem svoju snagu braneći nekoga. Nekoliko sam puta napisala i kada nisam glasala i kada jesam i za koga i neki sam dan napisala post za koga ću glasati iduće izbore. A što se ježiš od mene, baš mi je dragoUvijek sam se jezio od ljudi,koji napadaju nekoga,pljuju po njemu..a nemaju hrabrosti otvoreno stati iza neke politicke opcije,ili barem nekih pojedinaca.. Malo se i dalje ježi...
A ko stoji iza drugačijih mišljenja? Zna se...ZNA SE
Zna se!!!! HDZ slogan na izborima....?
- JThomas
#433 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
imaj razumijevanja, budući da je MOGUĆE da će joj zlaja muža baciti lavovima ako pobijedi na izborima, ili ga pak lično pojesti, ko zna...-LIBERO- wrote:Eto gaklasicna demagogija by:Katarina Kosaca
![]()
Hajde mi ponovi,molim te..ako ti je neprijatno ovako javno moze i na PM,za koga ce to Katarina glasati na slijedecim izborima.![]()
Da ,da da ne vidis svijt crno bijelo,ali se duboko opsjednuta Zlatkom i od svih tvojih napisanih postova barem 70% je protiv njega![]()
Meni je to nepojmivo,djeluje da dolazi od jedne krajnnje isfrustrirane osobe spram jednog covjeka ,i to na vrlo licnim relacijama![]()
- KatarinaKosaca
#434 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
-LIBERO- wrote:Eto gaklasicna demagogija by:Katarina Kosaca
![]()
Hajde mi ponovi,molim te..ako ti je neprijatno ovako javno moze i na PM,za koga ce to Katarina glasati na slijedecim izborima.![]()
Da ,da da ne vidis svijt crno bijelo,ali se duboko opsjednuta Zlatkom i od svih tvojih napisanih postova barem 70% je protiv njega![]()
Meni je to nepojmivo,djeluje da dolazi od jedne krajnnje isfrustrirane osobe spram jednog covjeka ,i to na vrlo licnim relacijama![]()
1. NIkad nisam radila u državnoj instituciji, pa ni u kakvoj misiji
2. Za vrijeme vladavine alijanse nisam bila u zemlji
3. Ja sam isfrustrirana, duboko opsjednuta Zlatkom
4. 70% mojih postova nije o Zlatku, nego 100/ istih, greška u računici
5. Imam li pravo na sve to?
6. Ispade ovo sa ličnim relacijama vrlo čudno
7. Neka ti bude, sve što si napisao
8. Što se tiče mog glasa iduće godine, napisala sam... ukratko... Ko uvede javne natječaje u javna poduzeća, ko privatizira BIH Telecom, ko olakša formiranje malih i srednjih preduzeća i uvede jedinstven ekonomski prostor bar na razini Federacije. Bio desnica ili ljevica. Jer mislim, da ovdje i nema suštinske razlike između desnice i ljevice , nego samo ko je u prigodi da više krade i ko grize m..a, što nije u takvoj prigodi.
-
Pera Trta
#435 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Tako su drugovi nekada govorili, kad im se nečije mišljenje ne sviđa: "Zna se ko stoji iza tih tvrdnji..."-LIBERO- wrote: Oprosti,a ko ste to Vi ,a ko smo to Mi?
Zna se!!!! HDZ slogan na izborima....?![]()
Kao da pojedinac nema pravo na vlastiti stav, već uvijek mora iznositi misli drugih.
- KatarinaKosaca
#436 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Fakat, kakva je to misija BIH bila u Španiji 
-
Pera Trta
#437 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Vjerujem da ćeš dobiti objašnjenjeKatarinaKosaca wrote:Fakat, kakva je to misija BIH bila u Španiji
- KatarinaKosaca
#438 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
JThomas wrote:imaj razumijevanja, budući da je MOGUĆE da će joj zlaja muža baciti lavovima ako pobijedi na izborima, ili ga pak lično pojesti, ko zna...
a možda će mi i u stan useliti, kako je već učinio jednim ljudima
- KatarinaKosaca
#439 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Ma, meni objašnjenje i ne vrijedi. Ja sam duboko isfrustrirana i opsjednuta Zlatkom i to na ličnim relacijamaPera Trta wrote:Vjerujem da ćeš dobiti objašnjenjeKatarinaKosaca wrote:Fakat, kakva je to misija BIH bila u Španiji
Izgleda, @Pera da mi trebaš hitno preporučiti nekog kolegu na liječenje.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#440 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Da,da da...tako su prije drugovi govorili.Pera Trta wrote:Tako su drugovi nekada govorili, kad im se nečije mišljenje ne sviđa: "Zna se ko stoji iza tih tvrdnji..."-LIBERO- wrote: Oprosti,a ko ste to Vi ,a ko smo to Mi?
![]()
Kao da pojedinac nema pravo na vlastiti stav, već uvijek mora iznositi misli drugih.
A danas "gospoda" govori da kada im se ne svidja necije misljenje ili stav,da su islamofobi i da su protiv svog naroda
Last edited by -LIBERO- on 22/12/2009 19:25, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
#441 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Pera Trta wrote:Vjerujem da ćeš dobiti objašnjenjeKatarinaKosaca wrote:Fakat, kakva je to misija BIH bila u Španiji
Još čamim čekajući........
-
Pera Trta
#442 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Ali se zbog toga ne ide u zatvor.-LIBERO- wrote:Da,da da...tako su prije drugovi govoril.Pera Trta wrote:Tako su drugovi nekada govorili, kad im se nečije mišljenje ne sviđa: "Zna se ko stoji iza tih tvrdnji..."-LIBERO- wrote: Oprosti,a ko ste to Vi ,a ko smo to Mi?
![]()
A danas "gospoda" govori da kada im se ne svidja necije misljenje ili stav,da su islamofobi i da su protiv svog naroda
- KatarinaKosaca
#443 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Uskoro ćeš i ti dobiti dijagnozu. Nadam se samo da neće biti Zlatko i lična relacijaPera Trta wrote:Ali se zbog toga ne ide u zatvor.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#444 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Znaci opravdavas takav stav,tipa..pa ipak je dobro,ne ide se u zatvor
Ok,al'se moze lako dobiti mjesto u nekoj javnoj ustanovi/preduzecu,da ne kazem u nekoj od slinih administracija
Nekada sankcija moze biti i bez direktnog kaznjavanja,tj. ako nisi dio naseg stada(nacije,stranke,il' jednostavno nisi pogodan,tj. ne sutis),mozes raditi ali u privatnom sektoru
Sve isto,samo se dresovi promijenili,oni crveni,ovim zelenim.
Ok,al'se moze lako dobiti mjesto u nekoj javnoj ustanovi/preduzecu,da ne kazem u nekoj od slinih administracija
Nekada sankcija moze biti i bez direktnog kaznjavanja,tj. ako nisi dio naseg stada(nacije,stranke,il' jednostavno nisi pogodan,tj. ne sutis),mozes raditi ali u privatnom sektoru
-
Pera Trta
#445 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Imam zadnji post na temi o političkim suđenjima, kako su drugovi koristili psihijatriju za progon politički nepodobnih.KatarinaKosaca wrote:Uskoro ćeš i ti dobiti dijagnozu. Nadam se samo da neće biti Zlatko i lična relacijaPera Trta wrote:Ali se zbog toga ne ide u zatvor.
Da im je i sad
- KatarinaKosaca
#446 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Ne reča ti meni, kakava je misija to BIh bila u Španiji?-LIBERO- wrote:Znaci opravdavas takav stav,tipa..pa ipak je dobro,ne ide se u zatvor![]()
Ok,al'se moze lako dobiti mjesto u nekoj javnoj ustanovi/preduzecu,da ne kazem u nekoj od slinih administracija![]()
Nekada sankcija moze biti i bez direktnog kaznjavanja,tj. ako nisi dio naseg stada(nacije,stranke,il' jednostavno nisi pogodan,tj. ne sutis),mozes raditi ali u privatnom sektoru![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#447 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Isto kao sto si ti rekla meni za koga ces glasati?KatarinaKosaca wrote:Ne reča ti meni, kakava je misija to BIh bila u Španiji?-LIBERO- wrote:Znaci opravdavas takav stav,tipa..pa ipak je dobro,ne ide se u zatvor![]()
Ok,al'se moze lako dobiti mjesto u nekoj javnoj ustanovi/preduzecu,da ne kazem u nekoj od slinih administracija![]()
Nekada sankcija moze biti i bez direktnog kaznjavanja,tj. ako nisi dio naseg stada(nacije,stranke,il' jednostavno nisi pogodan,tj. ne sutis),mozes raditi ali u privatnom sektoru![]()
A da,to je iz one narodne gdje se pominju,zmija,noge ,skrivanje i tako to...
- KatarinaKosaca
#448 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Sa vom se slažem. S tim da nema političkih suđenja i verbalnog delikta. Isto tako, puno javašluka oko pogodnosti je naslijeđeno iz prošlog sustava. I kako onda vjerovati da bi sljedbenici te ideje , poveli ovu zemlju ka boljitku-LIBERO- wrote:Sve isto,samo se dresovi promijenili,oni crveni,ovim zelenim.
Napisala sam ti za koga ću glasati. Za onog ko to predloži u programu. Ne znam što hoćeš više.
Znači, nekakvu misiju si izmislio
btw--- Izgleda da u glavu jednoumlja i jednopartijskog sistema, ne može ući da postoje glasači koji nemaju vjeran glas, nego se opredjele po onome što čuju i što im se nudi i gdje ih najviše boli. Ja sam takav glasač.
Last edited by KatarinaKosaca on 22/12/2009 19:35, edited 1 time in total.
- KadSeMrtviProbudimo
#449 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Pera Trta wrote:Imam zadnji post na temi o političkim suđenjima, kako su drugovi koristili psihijatriju za progon politički nepodobnih.KatarinaKosaca wrote:Uskoro ćeš i ti dobiti dijagnozu. Nadam se samo da neće biti Zlatko i lična relacijaPera Trta wrote:Ali se zbog toga ne ide u zatvor.
Da im je i sad
Što se vas dvoje ne nadjete negdje izvan ovog foruma pa se dijagnozirate, ovdje samo zachatavate, tema je: Izbori 2010.
-
Pera Trta
#450 Re: Izbori 2010 FBiH (raspolozenje forumasa SAX-a mjesec 11)
Takvi su najopasniji. Ne znaš za koga je, koje ideje zastupa, koga ima iza sebe, gdje mu je baza...KatarinaKosaca wrote:Sa vom se slažem. S tim da nema političkih suđenja i verbalnog delikta. Isto tako, puno javašluka oko pogodnosti je naslijeđeno iz prošlog sustava. I kako onda vjerovati da bi sljedbenici te ideje , poveli ovu zemlju ka boljitku-LIBERO- wrote:Sve isto,samo se dresovi promijenili,oni crveni,ovim zelenim.
Napisala sam ti za koga ću glasati. Za onog ko to predloži u programu. Ne znam što hoćeš više.
Znači, nekakvu misiju si izmislio, samo da bi diskreditirao sugovornika.
btw--- Izgleda da u glavu jednoumlja i jednopartijskog sistema, ne može ući da postoje glasači koji nemaju vjeran glas, nego se opredjele po onome što čuju i što im se nudi i gdje ih najviše boli. Ja sam takav glasač.
E, kad ne možeš da ga skontaš, onda mu jednostavno izmisliš političko opredijeljenje, ubaciš mu riječi i misli u usta, etiketiraš ga i gotov je.
Samo fale još lisice, istražni, tužilac, priznanje, pokajanje, presuda