Divan primjer jednog kulturnog SDP-ovca koji me proglasi nekakvim higijenicarom i slicno, odmah mi nabaci da mi je SDA nasla posao jer sam kao podoban. I jos mi rece da se ja bojim SDP-a. Ja sam isti ovaj posao radio i kada je SDP bio na vlasti i nisam imao nikakvih problema. Jedino sto sam primjetio jeste da SDP nije nista ucinila za nas prosvjetne radnike u vrijeme svog kratkog mandata. Puni rijeci slabi na djelima. Narod ne vjeruje SDP-u i vi to nikako da prihvatite. Nikako da prihvatite da u SDP-u sjede ljudi koji nisu u stanju da dobiju izbore u zemlji u kojoj ima jako puno nezaposlenih, a misle da su u stanju da vode drzavu. Pa shvatite da je SDP najjadnija opoziciona stranaka u Evropi, da stalno gubi i da ima katastrofalne vodje. SDA je za SDP institucija a to ce vam se opet kazati 2010 godine kada izgubite izbore. Jel ima iko od vas da vjeruje da cete vi dobiti izbore? Gdje su oni koji su vjerovali da ce SDP na zadnjim lokalnim izborima da odere SDA? I onda se javlja tip kao "Veliki vezir" da prica o Bukovici, lopovluku, gladnim i da za sve krivi SDA. Pa vidis li vezire da u tu tvoju pricu narod ne vjeruje. Vidis li da pricas nesto u sta bi ti volio da vjerujes, al narod ogromna vecina ne misli tako. I ko je sad lud. Demokratija dragi simpatizeri SDP-a. Naucite se da pobijedite izbore, i da okupite veliki broj ljudi oko sebe i oko svoje ideje. Do sada to vam ide najgore.Veliki Vezir wrote:Stoke i seljaka je u federaciji dobar broj i homogeni su,Gluha Bukovica će naravno glasat za 10 još težih.Familijarni paraziti kojima je SDA dala poso i plate će isto glasat za svoju parazitsku stranku koja im je sisu dala.
Addem se prodo za mali poso i nemožeš ti sad njega uvjerit niušta drugo osim u SDA jer zna Addem da mu SDA nije dala poso i ženi mu,da
bi vjerovatno u normalnom državnom sistemu bio higijeničar i on se sad boji SDP-a ko šejtan ezana.
SDA je napravila takav sistem da da familiji i stoci poso u državnoj službi i time automatski obezbjedjuje najmanje 3 glasa po jednom parazitu.
E sad pošto je u zemlji ogroman broj stoke,parazita,neradnika i seljaka od kojih SDA i SBiH pravi gospodu do nas je kolko ćemo bit pametni da srušimo primitivni familijarno feudalno lopovski sistem kakvih ima samo još u Africi i Bliskom Istoku.
Ova govna što brane SDA se naravno boji rada i odgovornosti,trutovima odgovara ovaj debilni SDA sistem,a Bošnjaci nisu debilan i lijen narod,samo je debilni i parazitski dio
Bošnjaka u i oko SDA ,al nisu večina (50% od 50% je 25%). Znači BiH će bit u Evropi i Bošnjačka pametna i sposobna djeca će za 10 15 godina u Evropskim institucijama predstavljat
BiH ko normalnu zemlju i vidit će se da Bošnjak nije SDA prototip iz Gluhe Bukovice ili projektant tunela sa zlatnim ljiljanom iz begovske prodice sa poslugom,nego čestit,pametan,sposoban čovjek a uz to i vjernik.
Ova SDA govna što sad primaju plate i naknade će morat uzet lopatu u ruke i oni su ti koji će iz kancelarija morat na livadu i pravit 5C,zato se stoka i boji i brani SDA a
pljuje na 60 minuta,jer žao im SDA imbeciliteta,a vikaće (Insala) "Radio sam pošteno,Allaha mi ,"Nisam dobio poso preko štele,Allaha mi","Sve sam ispite položio,Allaha mi"
i slična SDA gluhobukovička sranja.
Biće (Insala) 2020-e u prilogu emisije "10 Minuta" Nedžad kako armira autoput u majici MMF,Edhem kako razvlaći optičke pored autoputa ko što je nekad u Libiji,Cera kako imami icindiju armiračima na livadi pored autoputa u izgradnji,Sanela Sijerčić kako pjeva bivšim SDA bošnjacima iz kancelarija sa lopatama i krampama u rukama na kraju smjene hit "14 bajrama poslije tebe političara policija pritvorila, zlatna kaška nam se u krampu pretvorila"
A sa ovom stokom zna se gdje nam je mjesto,u afričkoj uniji,a mi bošnjaci (ipak) nismo SDA afrikanci....
Izbori 2010 FBiH (16.04.2010)
- addem
#151 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
- Maraschino
#152 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
jedan konstruktivan prijedlog...
sta mislite da svi clanovi SDP-a prvo prijedju u SDA stranku a zatim ih razvale...
druge vam nema 
p.s. zaboravih napomenuti da nisam niti clan niti simpatizer ni jedne stranke iliti partije
sta mislite da svi clanovi SDP-a prvo prijedju u SDA stranku a zatim ih razvale...
p.s. zaboravih napomenuti da nisam niti clan niti simpatizer ni jedne stranke iliti partije
-
politicar
#153 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Ova tema je bezveze.Samo dzaba trosite energiju raspravljajuci o ovoj temi kad se vec zna da ce apsolutni pobjednik izbora 2010 biti SDA. SDA forever.
- seln
#154 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Slazem se. Bosna i ne zasluzuje bolje. Ni kurvi ne smeta kad je makro samara.politicar wrote:Ova tema je bezveze.Samo dzaba trosite energiju raspravljajuci o ovoj temi kad se vec zna da ce apsolutni pobjednik izbora 2010 biti SDA. SDA forever.
-
Silkwood
#155 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Nešto gledam ovu anketu, zar je moguće da vas toliko ima koji ne glasate za HDZ?

- cyprus
#156 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Mi se furamo na neke druge idole i imamo druge zaštitnikeSilkwood wrote:Nešto gledam ovu anketu, zar je moguće da vas toliko ima koji ne glasate za HDZ?![]()
- don vito
#157 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Razmisljanje addema - budzetskog korisnika - realno odslikava stanje svijesti prosjecnog bh. insana zaposlenog u drzavnoj sluzbi. "Daj meni, sta me briga za druge, i daj mi odmah". Zasto addem na posljednjim izborima nije glasao za SDP nema veze sa ideologijom nego sa predizbornim najavama SDP-a da treba smanjiti javnu potrosnju za 10 procenata kako bi se rasteretio proizvodni i privatni sektor. Zna addem i glasaci iz njegove porodice da se kresanje odnosi na parazite u javnom sektoru, narocito u prosvjeti. Dok je prosjecna plata u Hrvatskoj (730 eura) skoro duplo veca od prosjecne plate u BiH (790 KM ili 400 eura), u isto vrijeme je SDA omogucila addemu 1500 KM dok se plate prosvjetnih radnika u Hrvatskoj krecu oko 4000 kuna. Addema nije briga odakle te pare dolaze, pravice se da na zna da je to od guljenja radnika i njihovih poslodavaca u privatnom sektoru, i kad ga pritjeraju uza zid posluzit ce se demagogijom ("volio bih da svi imaju platu od 5.000 KM"). Nije addem jedini, tu su i ostali SDA budzetski korisnici. Tako smo ovih dana mogli saznati da je za plate 36 zaposlenih u Agenciji za privatizaciju FBiH u prosloj godini utroseno 1,84 miliona maraka, odnosno 51.111 KM po radniku ili 4.300 KM mjesecno! Ova pljacka "sve po zakonu" u reziji SDA razbojnika u cilju preljevanja sredstava iz proizvodno-privatnog u javni sektor odvijala se bez problema dok se nije desio KOLAPS budzeta. Sa ili bez svjetske finansijske krize, privatnici u BiH vise ne mogu hraniti addema i desetine hiljada slicnih parazita. Nazalost, "kolateralna steta" je sto hiljade ljudi ostaje bez posla u privatnom sektoru, smanjuje se javna potrosnja, time i prihodi od PDV-a, ali to je bio jedini nacin da se addemovi prohtjevi pocnu vracati na realan nivo. Bez obzira sto je addem vjerni SDA glasac, ministri iz SDA vec su addemu smanjili topli obrok sa 15 na 11 KM dnevno, dobit ce duplo manji regres, slijedi mu i korekcija place (citaj smanjenje), a mozda i otpustanje viska radnika zbog sve manjeg broja ucenika. Administraciji slijedi kresanje plata za 10 posto iz istog razloga: NEMA PARA u budzetu. Oni koji rade u privatnom sektoru mogu sebi pomoci, a addema i slicne addeme vratiti u realnost, tako sto ce trositi sto manje, kupovati ono najnuznije, kako bi prihodi od poreza bili sto manji. Ovo je, nazalost, jedini nacin za borbu protiv azdahe koja ce, ako pobijedi, potpuno unistiti privatni i proizvodni sektor.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#158 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Svi su oni "addem"
,il' barem vecina.
Drugi dio glasaca pogledaj pod temu "Gluha Bukovica"
Drugi dio glasaca pogledaj pod temu "Gluha Bukovica"
-
Veliki Vezir
#159 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Ma ja ba,naso mu dajdja da bude nastavnik (da zna radit svoj poso ili da mu je Sda obezbjedila pravi poso a ne SDA parazitski (profesor veoma cesto) ne bi bio profesor,već ono za šta je završio (ako je halal završio),al SDA paraziti uglavnom vole da ne rade,il da i to sitno što rade a za šta dobijaju platu ne bude zahmetli.
I on sad pljuje na SDP (šejtan mu šapće,pljuj po SDP-u,a ne zna ahmak da šejtansku SDA stranku brani).Ademme,popišam ti se na SDA i na njene osnivače i ćlanove i glasače a i na SDP ako češ već,jer parazit je parazit bio u SDA il u SDPu (99% u SDA-u).
I ja kad vidim kakvi intelektualni patuljci uče našu djecu danas,i koji je sve djutan nastavnik i profesor,ja djetetu sopstvenom ne bi dao da ide u školu,kakvi diletanti su danas profesori i nastavnici samo da bi mafijaško feudalno kriminalna organizacija SDA ostala na vlasti i primala platu a velim ni za higijeničara bi bili.......
Addeme,stavi slike Bisere Turković i Suade Palavrić u halu,djeluju laksativno,nemoj ovda ba već tamo gdje treba (i prouči dovu prije neg udješ).
P.S.
Ako ikad udjes iujednu prostoriju SDA stranke,prouči istu dovu ko za ulazak u halu (i onu kad izidjes).....
P.P.S.
Kolke pare su uzela stoka iz razvojne banke,na sjednici vlade su govorili onom Dzaferovicu "kako ovo bolan da vas nekolko ima vecu platu neg mi svi u vladi za godinu" i spisak imena tih ljudi i njihovih širih familija treba javno objaviti i ti ljudi trebaju opravdati kako su zaradili te pare a ako se nadje
da ih nisu halal zaradili,Maksovom metodom il sjekirom poodsjecat ruke pred "vječnom" i neče više SDA-SBiH govna uzimat takve i tolke plate.
I on sad pljuje na SDP (šejtan mu šapće,pljuj po SDP-u,a ne zna ahmak da šejtansku SDA stranku brani).Ademme,popišam ti se na SDA i na njene osnivače i ćlanove i glasače a i na SDP ako češ već,jer parazit je parazit bio u SDA il u SDPu (99% u SDA-u).
I ja kad vidim kakvi intelektualni patuljci uče našu djecu danas,i koji je sve djutan nastavnik i profesor,ja djetetu sopstvenom ne bi dao da ide u školu,kakvi diletanti su danas profesori i nastavnici samo da bi mafijaško feudalno kriminalna organizacija SDA ostala na vlasti i primala platu a velim ni za higijeničara bi bili.......
Addeme,stavi slike Bisere Turković i Suade Palavrić u halu,djeluju laksativno,nemoj ovda ba već tamo gdje treba (i prouči dovu prije neg udješ).
P.S.
Ako ikad udjes iujednu prostoriju SDA stranke,prouči istu dovu ko za ulazak u halu (i onu kad izidjes).....
P.P.S.
Kolke pare su uzela stoka iz razvojne banke,na sjednici vlade su govorili onom Dzaferovicu "kako ovo bolan da vas nekolko ima vecu platu neg mi svi u vladi za godinu" i spisak imena tih ljudi i njihovih širih familija treba javno objaviti i ti ljudi trebaju opravdati kako su zaradili te pare a ako se nadje
da ih nisu halal zaradili,Maksovom metodom il sjekirom poodsjecat ruke pred "vječnom" i neče više SDA-SBiH govna uzimat takve i tolke plate.
- seln
#160 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Odlicne predispozicije za genezu buduceg addema opzicionara.don vito wrote: Bez obzira sto je addem vjerni SDA glasac, ministri iz SDA vec su addemu smanjili topli obrok sa 15 na 11 KM dnevno, dobit ce duplo manji regres, slijedi mu i korekcija place (citaj smanjenje), a mozda i otpustanje viska radnika zbog sve manjeg broja ucenika. Administraciji slijedi kresanje plata za 10 posto iz istog razloga: NEMA PARA u budzetu. Oni koji rade u privatnom sektoru mogu sebi pomoci, a addema i slicne addeme vratiti u realnost, tako sto ce trositi sto manje, kupovati ono najnuznije, kako bi prihodi od poreza bili sto manji. Ovo je, nazalost, jedini nacin za borbu protiv azdahe koja ce, ako pobijedi, potpuno unistiti privatni i proizvodni sektor.
- nosara
#161 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Da ima svrhe ikakva geneza, ne bi addem nikad ni postao sklon poziciji...seln wrote:Odlicne predispozicije za genezu buduceg addema opzicionara.don vito wrote: Bez obzira sto je addem vjerni SDA glasac, ministri iz SDA vec su addemu smanjili topli obrok sa 15 na 11 KM dnevno, dobit ce duplo manji regres, slijedi mu i korekcija place (citaj smanjenje), a mozda i otpustanje viska radnika zbog sve manjeg broja ucenika. Administraciji slijedi kresanje plata za 10 posto iz istog razloga: NEMA PARA u budzetu. Oni koji rade u privatnom sektoru mogu sebi pomoci, a addema i slicne addeme vratiti u realnost, tako sto ce trositi sto manje, kupovati ono najnuznije, kako bi prihodi od poreza bili sto manji. Ovo je, nazalost, jedini nacin za borbu protiv azdahe koja ce, ako pobijedi, potpuno unistiti privatni i proizvodni sektor.
- addem
#162 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Napises da je prosjecna plata u Hrvatskoj 750€ i da je plata prosvjetnog radnika oko 4000 Kuna. Pa zasto lazes, zbog ove lazi nemam namjeru da ti pisem repliku, mada je bilo i nekih istinitih stvari koje si pisao. Sta pokusavas sa lazima nije mi jasno? Zasto ti to treba da se ofiras pred svima, i jos branis SDP.don vito wrote:Razmisljanje addema - budzetskog korisnika - realno odslikava stanje svijesti prosjecnog bh. insana zaposlenog u drzavnoj sluzbi. "Daj meni, sta me briga za druge, i daj mi odmah". Zasto addem na posljednjim izborima nije glasao za SDP nema veze sa ideologijom nego sa predizbornim najavama SDP-a da treba smanjiti javnu potrosnju za 10 procenata kako bi se rasteretio proizvodni i privatni sektor. Zna addem i glasaci iz njegove porodice da se kresanje odnosi na parazite u javnom sektoru, narocito u prosvjeti. Dok je prosjecna plata u Hrvatskoj (730 eura) skoro duplo veca od prosjecne plate u BiH (790 KM ili 400 eura), u isto vrijeme je SDA omogucila addemu 1500 KM dok se plate prosvjetnih radnika u Hrvatskoj krecu oko 4000 kuna. Addema nije briga odakle te pare dolaze, pravice se da na zna da je to od guljenja radnika i njihovih poslodavaca u privatnom sektoru, i kad ga pritjeraju uza zid posluzit ce se demagogijom ("volio bih da svi imaju platu od 5.000 KM"). Nije addem jedini, tu su i ostali SDA budzetski korisnici. Tako smo ovih dana mogli saznati da je za plate 36 zaposlenih u Agenciji za privatizaciju FBiH u prosloj godini utroseno 1,84 miliona maraka, odnosno 51.111 KM po radniku ili 4.300 KM mjesecno! Ova pljacka "sve po zakonu" u reziji SDA razbojnika u cilju preljevanja sredstava iz proizvodno-privatnog u javni sektor odvijala se bez problema dok se nije desio KOLAPS budzeta. Sa ili bez svjetske finansijske krize, privatnici u BiH vise ne mogu hraniti addema i desetine hiljada slicnih parazita. Nazalost, "kolateralna steta" je sto hiljade ljudi ostaje bez posla u privatnom sektoru, smanjuje se javna potrosnja, time i prihodi od PDV-a, ali to je bio jedini nacin da se addemovi prohtjevi pocnu vracati na realan nivo. Bez obzira sto je addem vjerni SDA glasac, ministri iz SDA vec su addemu smanjili topli obrok sa 15 na 11 KM dnevno, dobit ce duplo manji regres, slijedi mu i korekcija place (citaj smanjenje), a mozda i otpustanje viska radnika zbog sve manjeg broja ucenika. Administraciji slijedi kresanje plata za 10 posto iz istog razloga: NEMA PARA u budzetu. Oni koji rade u privatnom sektoru mogu sebi pomoci, a addema i slicne addeme vratiti u realnost, tako sto ce trositi sto manje, kupovati ono najnuznije, kako bi prihodi od poreza bili sto manji. Ovo je, nazalost, jedini nacin za borbu protiv azdahe koja ce, ako pobijedi, potpuno unistiti privatni i proizvodni sektor.
-
hadzofield
#163 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Prosjecna plata u hrvatskoj je 650 euraaddem wrote:Napises da je prosjecna plata u Hrvatskoj 750€ i da je plata prosvjetnog radnika oko 4000 Kuna. Pa zasto lazes, zbog ove lazi nemam namjeru da ti pisem repliku, mada je bilo i nekih istinitih stvari koje si pisao. Sta pokusavas sa lazima nije mi jasno? Zasto ti to treba da se ofiras pred svima, i jos branis SDP.don vito wrote:Razmisljanje addema - budzetskog korisnika - realno odslikava stanje svijesti prosjecnog bh. insana zaposlenog u drzavnoj sluzbi. "Daj meni, sta me briga za druge, i daj mi odmah". Zasto addem na posljednjim izborima nije glasao za SDP nema veze sa ideologijom nego sa predizbornim najavama SDP-a da treba smanjiti javnu potrosnju za 10 procenata kako bi se rasteretio proizvodni i privatni sektor. Zna addem i glasaci iz njegove porodice da se kresanje odnosi na parazite u javnom sektoru, narocito u prosvjeti. Dok je prosjecna plata u Hrvatskoj (730 eura) skoro duplo veca od prosjecne plate u BiH (790 KM ili 400 eura), u isto vrijeme je SDA omogucila addemu 1500 KM dok se plate prosvjetnih radnika u Hrvatskoj krecu oko 4000 kuna. Addema nije briga odakle te pare dolaze, pravice se da na zna da je to od guljenja radnika i njihovih poslodavaca u privatnom sektoru, i kad ga pritjeraju uza zid posluzit ce se demagogijom ("volio bih da svi imaju platu od 5.000 KM"). Nije addem jedini, tu su i ostali SDA budzetski korisnici. Tako smo ovih dana mogli saznati da je za plate 36 zaposlenih u Agenciji za privatizaciju FBiH u prosloj godini utroseno 1,84 miliona maraka, odnosno 51.111 KM po radniku ili 4.300 KM mjesecno! Ova pljacka "sve po zakonu" u reziji SDA razbojnika u cilju preljevanja sredstava iz proizvodno-privatnog u javni sektor odvijala se bez problema dok se nije desio KOLAPS budzeta. Sa ili bez svjetske finansijske krize, privatnici u BiH vise ne mogu hraniti addema i desetine hiljada slicnih parazita. Nazalost, "kolateralna steta" je sto hiljade ljudi ostaje bez posla u privatnom sektoru, smanjuje se javna potrosnja, time i prihodi od PDV-a, ali to je bio jedini nacin da se addemovi prohtjevi pocnu vracati na realan nivo. Bez obzira sto je addem vjerni SDA glasac, ministri iz SDA vec su addemu smanjili topli obrok sa 15 na 11 KM dnevno, dobit ce duplo manji regres, slijedi mu i korekcija place (citaj smanjenje), a mozda i otpustanje viska radnika zbog sve manjeg broja ucenika. Administraciji slijedi kresanje plata za 10 posto iz istog razloga: NEMA PARA u budzetu. Oni koji rade u privatnom sektoru mogu sebi pomoci, a addema i slicne addeme vratiti u realnost, tako sto ce trositi sto manje, kupovati ono najnuznije, kako bi prihodi od poreza bili sto manji. Ovo je, nazalost, jedini nacin za borbu protiv azdahe koja ce, ako pobijedi, potpuno unistiti privatni i proizvodni sektor.
Prosjecna plata u hrvatskoj prosjveti je 550 eura
Maj 2009
- addem
#164 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
I dajte neka bilo ko od vas SDP ovaca kaze ko je glavni krivac za SDP-ove izborne poraze koji se nizu iz godine u godinu. Da li je to "glupi narod" il rukogovdstvo SDP-a ili nesto trece. I ko ce vam biti kriv ako izgubite sljedece izbore.
- seln
#165 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
krivac je glupi narod.addem wrote:I dajte neka bilo ko od vas SDP ovaca kaze ko je glavni krivac za SDP-ove izborne poraze koji se nizu iz godine u godinu. Da li je to "glupi narod" il rukogovdstvo SDP-a ili nesto trece. I ko ce vam biti kriv ako izgubite sljedece izbore.
rukovodstvo sdp-a koje pocne sa populistickom demagogijom a la sda i sbih ce mozda dobiti vise glasova od naroda, ali moj ce zauvijek izgubiti.
-
hadzofield
#166 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
A da ti nama reci:addem wrote:I dajte neka bilo ko od vas SDP ovaca kaze ko je glavni krivac za SDP-ove izborne poraze koji se nizu iz godine u godinu. Da li je to "glupi narod" il rukogovdstvo SDP-a ili nesto trece. I ko ce vam biti kriv ako izgubite sljedece izbore.
Ko je kriv sto imamo 400 000 nezaposlenih
Ko je kriv sto borci svoja prava traze na ulici
Ko je kriv sto radnici svoja prava traze na ulici
Ko je kriv sto se pljackaju prije rata uspjesne firme
Krivo je rukovodstvo SDP-a to je na prvom mjestu
Ali razlika izmedju SDP-ovog rukovodstva i rukovodstva koje uvijek pobijedi na izborima je to sto rukovodstvo SDP ne koristi nacionalna osjecanja, vjerska osjecanja, vjerske institucije, stradanje bosnjaka, genocid i sl. u predizbornoj kampanji.
Ljudi se plase....
to je jedna druga grupa glasaca
Druga grupa glasaca su budzetski korisnici tipa tebe... "nek je meni dobro a za ostale me b.. k.."
- Socijalista
#167 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
moj hadzo pokusavaj ti njemu objasniti 1000 puta nece skontati ili nece da skonta, ja sam odustao...hadzofield wrote:A da ti nama reci:addem wrote:I dajte neka bilo ko od vas SDP ovaca kaze ko je glavni krivac za SDP-ove izborne poraze koji se nizu iz godine u godinu. Da li je to "glupi narod" il rukogovdstvo SDP-a ili nesto trece. I ko ce vam biti kriv ako izgubite sljedece izbore.
Ko je kriv sto imamo 400 000 nezaposlenih
Ko je kriv sto borci svoja prava traze na ulici
Ko je kriv sto radnici svoja prava traze na ulici
Ko je kriv sto se pljackaju prije rata uspjesne firme
Krivo je rukovodstvo SDP-a to je na prvom mjestu
Ali razlika izmedju SDP-ovog rukovodstva i rukovodstva koje uvijek pobijedi na izborima je to sto rukovodstvo SDP ne koristi nacionalna osjecanja, vjerska osjecanja, vjerske institucije, stradanje bosnjaka, genocid i sl. u predizbornoj kampanji.
Ljudi se plase....
to je jedna druga grupa glasaca
Druga grupa glasaca su budzetski korisnici tipa tebe... "nek je meni dobro a za ostale me b.. k.."
- BHCluster
#168 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Sulejman Tihić, Izbori 2010 "Vaš Kandidat"

- batigol
#169 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
eto malo pregledah ovu temu da vidim sta se pise...i naravno nista novo za mene...slika i prilika javnog mnijenja
da se vi pitate vidim da bi sdp-NS imali natpolovicnu vecinu ali srecom pa se ne pitate...
trazili smo demokratiju dobili smo je...ali vecina vas izgleda se ne moze pomiriti s tim da je vas glas jednak glasu nekog seljaka koji mozda u zivotu nikad nije vidio kompjuter a kamoli nesto tipkao po raznoraznim forumima...
glas je glas...i shvatite da niste nimalo vazniji od nekih drugih koje ovdje prozivate...i ta raznorazna prozivanja seljaka i podsmijavanja uopce ne govore o njima nego o vama koji to pisete....
trazili smo demokratiju dobili smo je...ali vecina vas izgleda se ne moze pomiriti s tim da je vas glas jednak glasu nekog seljaka koji mozda u zivotu nikad nije vidio kompjuter a kamoli nesto tipkao po raznoraznim forumima...
glas je glas...i shvatite da niste nimalo vazniji od nekih drugih koje ovdje prozivate...i ta raznorazna prozivanja seljaka i podsmijavanja uopce ne govore o njima nego o vama koji to pisete....
-
hadzofield
#170 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Srecom po koga?batigol wrote:eto malo pregledah ovu temu da vidim sta se pise...i naravno nista novo za mene...slika i prilika javnog mnijenjada se vi pitate vidim da bi sdp-NS imali natpolovicnu vecinu ali srecom pa se ne pitate...
-
oldplague
#171 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Ipak ponešto govori i o seljacima, da ne bude zabune.batigol wrote:eto malo pregledah ovu temu da vidim sta se pise...i naravno nista novo za mene...slika i prilika javnog mnijenjada se vi pitate vidim da bi sdp-NS imali natpolovicnu vecinu ali srecom pa se ne pitate...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#172 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
batigol wrote:eto malo pregledah ovu temu da vidim sta se pise...i naravno nista novo za mene...slika i prilika javnog mnijenjada se vi pitate vidim da bi sdp-NS imali natpolovicnu vecinu ali srecom pa se ne pitate...
Mislim da ova mini anketa,ipak ,puno vise govori o profilu glasaca pojedinih stranaka.
Ono sto je vec opste poznato.
U prevodu "SELO NA CELO"
Zato i tvrdim. Jedina vadiona za ovu zemlju,dugorocno mislim naravno,je sistematska edukacija i "evolucija" naseg napacenog BH stanovnistva,"otvaranje vidika"
- Compact
-
Veliki Vezir
#174 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Jel ono Arzija SDA djutanka aman djanum?
- HAVANA
#175 Re: Izbori 2010 FBiH (21.05.2009)
Veliki Vezir wrote:Jel ono Arzija SDA djutanka aman djanum?
Pa šta misliš što mu je vakav izraz lica?
Vidi gdje se spustila.